Binnaz Abla

Neyse ben başka bişey demiyorum.. tartışmak istemiyorum artık..

Ortada tartışılacak bir şey yok zaten..İddiaları ortaya atan sen değilsin neticede. Gerilmeye gerek yok.

Ben de falcı falan savunmadım, emin olmadığınız iddialar atmayın ortaya dedim..Ben de didemin şehrazat olup olmadığı konusunda emin değilim zira.

mesaj atcamm bakarsann durduk yere böyle demenn ne acayipp olduu seninle özeldenn konusuyodukk öyle olsa sana yazardım mesajına bakarsan
bakıcam gollom evet senınle ozelden de yazıstık dertlestık senın saraylının kankası var dedıgın donem banlıydım bır ıkı kerede saraylı yuzunden surtusmemız oldu o sebepten ustume alındım eger yoksa oyle bısey burda herkesın ıcınde senden ozur de dılerım kı severım senı yanı

Tolincan güveniyoruz sandığınız insanlar derken ne kstettin anlamadım
guvenmeyın kımseye gu_ven_me_yın neler neler cıktı daha da neler var su an yazamıyorum buraya malesef kı şu topıge gırdıgımde ben bıle guvenmıyorum kendıme

Canım haklısın ya ben celallendim birden valla kusura bakma ama ne bileyim bi falcı yüzünden başlayan tartışmaları hiç anlamadım şimdiye kadar. Sende öyle direk didem hakkında yazıp insaları da uyarır gibi konuşunca dedim yine mi bi falcı ilah ilan edilicek saçna saçma. Durumun basitliğini geç anladım yani kusura bakma tekrar tekrar.

asıl ben senii severimm sabahınn köründee geceninn köründee kaç kezz dinledinn benii tolinn özeline bakk kafayımı yedimm bişilerr uydurcamm yada laf sokcamm kimseye laf sokmam benn yazdığınıı alıntısını alır yazarımm fal falcıı bunlar için burdaki arkadaşlarımıı kırmamm benimm derdimii falcıı parayla dinlerr burdaa herkess dinledi benii

Yok yok canım..Benim hiç işim olmaz falcı falan savunmayla..Bi ton para döküyoruz çoğu da patlıyor, bide onları mı savunucam :)

Ama hani böyle bir şey yoksa ortada hoş değil..Kesin kanıt her zaman iyidir..

Valla ben kendime bu konuda çok güveniyorum sanada güvrniyorum tolinÖzelden öyle çok fazla kişiye adımı soyadımı vermedim ama çok sevdiğim bi kaç arkadaşım da oldu bu forum sayesinde. Adımı da soyadımı da rahatlıkla veririm bütün sosyal medya hesaplarıma herkesi de beklerim benim hiç bi falcıyla siteyle alakam yok

Yahu arkadaslar ortam sanal ortam..herkes birer isimden konusmalardan ibaret..insaniz tabii ki aklimiza boyle bir ortamda bir suru sey gelir..hic aklimiza gelmeyen seyler de olabilir..ben lina ya dustum mesela..o yuzden normal butun bu kuskular..didem hanim da gereken aciklamayi yapmis. Artik sorun yok..demek ki ik8sinin de gorusu iyi ve ayni seyi farkli farkli insanlar gorduyse dogruluk payi cok yuksek..zamanlara ise takilmayin:)

Al benden de o kadar..Her şeyim açık..Özel hayatımı bile saf saf dökerim bazen

Sonra patlar elimde o ayrı

iki tarafta emin değil zaten sadece ihtimal üzerinde konuşuluyor arkadaşlar sonuçta didem'in ünü kk sayesinde arttı şüpheleniyoruz çünkü daha önce çok defa şahit olduk falcılar yüzünden kimsenin üzülmesini istemem biz birbirimize yardım için burdayız destek için

Ama
Keşke sen söylemeseydin.. Kendisi bir açıklama yapsaydı.. Ben sadece ortada çok kötü bir durum olmadığı için didemin bu kadar üzülmesine anlam veremedim.. karalama gibi bir olay yaşansaydı herkesten önce ben karşı çıkardım..

Al benden de o kadar..Her şeyim açık..Özel hayatımı bile saf saf dökerim bazen

Sonra patlar elimde o ayrı
Hahaha ay benim falım eksimin adı soyadı falan düşmüştü bi kere buraya derin hanım sağ olsun neyse canım ne yapalım öyle ya da böyle vakit geçiyor işte burda

Evet, ben de sorduğumda böyle bir tepki beklemedim açıkçası..Yazdığına göre bir hafta bir çok kişi ekran görüntüsü alıp bu durumu sormuş..

Annesi de hastanede ve durumu ağırmış..Sanırım hayli gergin şu aralar..

Üzülmüş yani anlayacağın..

Hahaha ay benim falım eksimin adı soyadı falan düşmüştü bi kere buraya derin hanım sağ olsun neyse canım ne yapalım öyle ya da böyle vakit geçiyor işte burda

Öyle valla..İnsan kafa dağıtıyor..Ben en zor günlerimi bu sitede atlattım..Çok defa müdür dahil bir çok kişiden destek gördüm..
Valla iyi ki var burası..

ya olaylar sadece falcıyla kanka olmak fal sıtesıne uye olmakla alakalı degıl işte yazamayınca bu kadar acıklayabılıyorum yoksa beımde herseyım acık ama şu topıkten tırsıyorum artık

Bende Didemin Sehrazat oldugunu dusunuyorum. Hatta Simgeye ilk yem atan benim. Simgenin falini ilk okudugumda bu kadin didem olamaz degil mi demistim. Gunlerdir sisteme girmiyuor sehrazat. Ozel sebepler diyip duruluyor. Didem de ortalikta yok? İnsan elbette ki suphelenir. Sisteme mail attim, sehrazat ne zaman online olacak diye, sistem ailevi sebeplerden dolayi bir sure giremeyecek dedi. Bu kadar tesaduf bence olmaz.
Elbette ki gunahimiz boynumuza olsun, Didemi de cok severim, Allah yardimcisi olsun onlar ayri.
Soylese belki telde kimse baktirmayacak belki siteden cok az kazaniyor belki gizlilik diye bir olayi var.
Kimse kimseye yafta elbette ki yapistiramaz. Dedigim gibi gunahi boynumuza olsun, bunu kanitlamak gibi bir durumumuzda olamaz, kaldi ki bir suru derdimiz var bir de bununla ugrasamayiz.

Ayrica hepimiz burada arkadasiz, bir iddiada ortaya atilabilir, bir seyde dusunulebilir, gercekte olabilir, yalanda olabilir. Hemen gidip muhattabina aa bak senin icin boyle boyle diyorlar mi demek lazim, hic ama hic samimi bir hareket degil. Ayrica kadin saglikla ugrasiyor iki arada bir derede bunlari konusmak kusura bakmayin ama yaranmaktan baska bir seyde degil.. Kimlerden yana olacagiz? Falcilardan yana mi yoksa ayni dertleri kederleri paylastigimiz sanal olan ama candan olan forum arkadaslarindan yana mi..!!!!

desebellaa bacıı haklısındaa medcezirr yazdıı zatenn sağlıklaa ilgilidee konuşurlarkenn sormuşşş bu kadınlaa sitedee facedee gizli gizlii konusmuyokiii kendidee baktırdığındann sormuş bizee yazmışş ben bunu anladımmm

Hemen gidip muhattabina aa bak senin icin boyle boyle diyorlar mi demek lazim, hic ama hic samimi bir hareket degil.

Bu kısmı üstüme alınmıyorum..Çünkü senin için böyle böyle diyorlar diye gitmedim..Dediğim gibi ben de fal baktırdım ve 100 lira az para değil..

Senin online falcılardan biri olduğuna dair iddialar var, doğru mu diye sordum..O da cevap verdi.

Ha ekran görüntüsü alıp soranlar varmış ama, kendisi söylemiş..

Elbette sorucam..Eğer aynı kişilerse, biri 40 lira biri 100..neden enayi yerine konulalım?

Uzun lafın kısası verdiği cevap budur, tekrar söylüyorum ben sadece sizinle paylaşttım..

tabıkıde forum arkadaslarından yana olucazda forum arkadası forum arkadasının gözunu oyuyosa o zaman napcaz?

Bu arada, siteye ailevi nedenlerin ne olduğuna dair mesaj atan oldu mu? Bilemiyorum söylerler mi ama belki sağlıkla ilgili bir durum olup olmadığını söyleyebilirler..

O zaman bu iddialarınız kuvvetlenmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…