Binnaz Abla

Ben sahsen hala sehrazat da bisey oldugunu dusunuyorum, biryolunvarin facebook sayfasina gore 5 haziranda baslamis ilk reklami o, aramalardan baktim burda ilk haziranin 3. Haftasi falim cikti demis bir uye, ne ara nasil populer oldu, neden surekli girmiyor, neden 40 lira ahaha baska derdim yok bunlari dusunuyorum :))

Aynen cnm benim imkansz meseleyi de iki haftada cozdu issiz adami yogun is telefonlari var cok sosyal dedi tabikide fali patladi 40 lirama yandimmm .didem eylul dedi ve herseyi bildi ikisi ayni kisi bu yuzden olamaz mantikli dusununce

ya aslında siteler kabul etmiyor falcının başka yerde, baka şekilde bakmasını söylesek anlarla

ben burdaa saçma sapann cok şeyy gördümm en sonn geçenn gün yaşandıı ben fal baktırmıyorumm ama burdakii arkadaşlarımm içinn geldimm falcıı savunmamm ama bildiğimm varsaa yazarımm doğru yanlışş kimse iftira etmez bildiğinii yazar diğeri tersinii derr medcezirdee zatenn yazmışş bendee eminn değilimm diyee sonuctaa 100 liraa vermişş odaa belkii inanmakk istiyoo olamazmıı burdaa kaçımızz nolur o olmasınn bana bildiii ikincii üyeliğii olmasınn yazdıkk

ya aslında siteler kabul etmiyor falcının başka yerde, baka şekilde bakmasını söylesek anlarla
yokk be kuzumm her falcıı her yerdee genelii öylee bi geçenlerdee bir arkadaşlaa binnazla falsepetindee calışanıı şikayett ettikk falsepetindee yokk o kimdii yaa senmiydinn kızz

Bu arada, siteye ailevi nedenlerin ne olduğuna dair mesaj atan oldu mu? Bilemiyorum söylerler mi ama belki sağlıkla ilgili bir durum olup olmadığını söyleyebilirler..

O zaman bu iddialarınız kuvvetlenmiş olur.
Bunu da siteye sormak olmaz heralde diye dusunup kendimi geri cektim acikcasi..
Zaten sanirim bilgi vermezler o kadar.

Kızlar didem bu kadar üzüldüyse Şehrazat olması iddialarına o zaman bizim famagiller ailesinin çıldırmış olması lazım.. yarım yıldır topicte onların aynı kişi iddialrı var .. fama meryem aylin bilge hatun daha aklıma gelmeyen birkaç falcı

Hele fama .. yazık garibime .. sahtesi gerçeği bile var .. forumdan haberi yok galiba

Grey in ortam yumuşatma hareketleri

greyyy gözünn aydınn kuzumm öncee onu yazimm o profillerr ortakk doğrusunaa denk gelirsenn güzell bakıyoo ama hallerindenn memnunlarr fama diyodurr meryemm duşaa gircemm şunuu bi yaz

yokk be kuzumm her falcıı her yerdee genelii öylee bi geçenlerdee bir arkadaşlaa binnazla falsepetindee calışanıı şikayett ettikk falsepetindee yokk o kimdii yaa senmiydinn kızz

biryolunvardakini şikayet etmiştim biryolunvar ı bıraktı ama hala binnazda

Yok elbette ki konulmayalim. Umut tacirligi bence bu, eger gercekten boyle bir durum mevcut ise tabiki.

Bende bakimi ile ilgili cok savundum Didemi. Dolandirici dediler dedikleri seyler cikmiyor dediler, neler dediler neler, bizi Didem ilan ettiler, bir suru seyler. Cok da guzel bakim yapar. Didemle de hicbir derdimiz yok yanlis da anlasilmasin. Ama bu sekil dusundugumuzu de belirtmek istiyoruz.

Yalniz didemin konusmasinda cok sukur ihtiyacim yok ile baslayip maddi olarak sikistim ile devam eden bi mantik hatasi var, ben sabah 9 aksam 6 calisiyorum ama gunde 50-100 sadece 15 dakikada kazanmiyorum, evet biliyorum fal atmak benim secimim de yapilan bu emek edebiyati hosuma gitmiyor

Valla aynı düşünce bende de var yani hiç mi rahatsız olmuyorlar onu anlamıyorum böyle bir iddia bana atılsa ve gerçeklik payı yoksa çıldırdım herhâlde ama onlardan tık yok

katılıyorum insanlar saatlerce çalışıyor ama kim günde 100 tl kazanıyor kaldı ki 15/20 dk da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…