Aynen cnm benim imkansz meseleyi de iki haftada cozdu issiz adami yogun is telefonlari var cok sosyal dedi tabikide fali patladi 40 lirama yandimmm .didem eylul dedi ve herseyi bildi ikisi ayni kisi bu yuzden olamaz mantikli dusununceArkadaşlar çok aktif olamasamda forumun en eski üyelerinden biriyim.Burda adı geçen birçok falcıya fal attım.Ve her zaman baktırdıklarımı objektif yorumlamaya çalıştım.Didem Hnda ilk defa telefonda baktırdığım falcı oldu ve cidden beğendim ve asla paragöz bir insan olduğunu ve Şehrazat olduğunu düşünmüyorum.Şehrazat bende bariz kötüydü,nerdeyse benim kadar boyu olan adamı selvi boylu yaptı,3 senedir nihayete eremeyen olayımızı 8 günde halletti.yani anda çok kötüydü ama Didem cidden anda ben hiçbir şey anlatmadan döktürdü benimle yaşamış gibi.Bence alakaları bile yok.
Kimse kimsenin gozunu oyamaz, afedersiniz ama kimsenin haddi degil zaten. Burasi gergin bir forum olursa zaten cekilmez. Ben uygun bir dille birseyleri anlatmaya calistim.tabıkıde forum arkadaslarından yana olucazda forum arkadası forum arkadasının gözunu oyuyosa oman napcaz?
yokk be kuzumm her falcıı her yerdee genelii öylee bi geçenlerdee bir arkadaşlaa binnazla falsepetindee calışanıı şikayett ettikk falsepetindee yokk o kimdii yaa senmiydinn kızzya aslında siteler kabul etmiyor falcının başka yerde, baka şekilde bakmasını söylesek anlarla
Bunu da siteye sormak olmaz heralde diye dusunup kendimi geri cektim acikcasi..Bu arada, siteye ailevi nedenlerin ne olduğuna dair mesaj atan oldu mu? Bilemiyorum söylerler mi ama belki sağlıkla ilgili bir durum olup olmadığını söyleyebilirler..
O zaman bu iddialarınız kuvvetlenmiş olur.
Bunu da siteye sormak olmaz heralde diye dusunup kendimi geri cektim acikcasi..
Zaten sanirim bilgi vermezler o kadar.
greyyy gözünn aydınn kuzumm öncee onu yazimmKızlar didem bu kadar üzüldüyse Şehrazat olması iddialarına o zaman bizim famagiller ailesinin çıldırmış olması lazım.. yarım yıldır topicte onların aynı kişi iddialrı var .. fama meryem aylin bilge hatun daha aklıma gelmeyen birkaç falcı
Hele fama .. yazık garibime .. sahtesi gerçeği bile var .. forumdan haberi yok galiba
Grey in ortam yumuşatma hareketleri
işte bende bıseylerı anlatmaya calısıyorum bu seferkıde oyle falcı malcı olaylarından ote yaniKimse kimsenin gozunu oyamaz, afedersiniz ama kimsenin haddi degil zaten. Burasi gergin bir forum olursa zaten cekilmez. Ben uygun bir dille birseyleri anlatmaya calistim.
yokk be kuzumm her falcıı her yerdee genelii öylee bi geçenlerdee bir arkadaşlaa binnazla falsepetindee calışanıı şikayett ettikk falsepetindee yokk o kimdii yaa senmiydinn kızz
Yok elbette ki konulmayalim. Umut tacirligi bence bu, eger gercekten boyle bir durum mevcut ise tabiki.Bu kısmı üstüme alınmıyorum..Çünkü seninisein böyle böyle diyorlar diye gitmedim..Dediğim gibi ben de fal baktırdım ve 100 lira az para değil..
Senin online falcılardan biri olduğuna dair iddialar var, doğru mu diye sordum..O da cevap verdi.
Ha ekran görüntüsü alıp soranlar varmış ama, kendisi söylemiş..
Elbette sorucam..Eğer aynı kişilerse, biri 40 lira biri 100..neden enayi yerine konulalım?
Uzun lafın kısası verdiği cevap budur, tekrar söylüyorum ben sadece sizinle paylaşttım..
yokk kızz bi adamm vardııı hem falsepetindee hemm binnazdaaa diğerlerii değill kimdii oo yaa mesajlardaa duruyodurr bakimm yazarımm biri ilee anlamıştıkkbiryolunvardakini şikayet etmiştim biryolunvar ı bıraktı ama hala binnazda
yokk kızz bi adamm vardııı hem falsepetindee hemm binnazdaaa diğerlerii değill kimdii oo yaa mesajlardaa duruyodurr bakimm yazarımm biri ilee anlamıştıkk
Valla aynı düşünce bende de var yani hiç mi rahatsız olmuyorlar onu anlamıyorum böyle bir iddia bana atılsa ve gerçeklik payı yoksa çıldırdım herhâlde ama onlardan tık yokKızlar didem bu kadar üzüldüyse Şehrazat olması iddialarına o zaman bizim famagiller ailesinin çıldırmış olması lazım.. yarım yıldır topicte onların aynı kişi iddialrı var .. fama meryem aylin bilge hatun daha aklıma gelmeyen birkaç falcı
Hele fama .. yazık garibime .. sahtesi gerçeği bile var .. forumdan haberi yok galiba
Grey in ortam yumuşatma hareketleri
Yalniz didemin konusmasinda cok sukur ihtiyacim yok ile baslayip maddi olarak sikistim ile devam eden bi mantik hatasi var, ben sabah 9 aksam 6 calisiyorum ama gunde 50-100 sadece 15 dakikada kazanmiyorum, evet biliyorum fal atmak benim secimim de yapilan bu emek edebiyati hosuma gitmiyor
binnazz ses kayıtlarınıı istedii onu bilee atmıştıkkay onu kaçırmışım ben
binnazz ses kayıtlarınıı istedii onu bilee atmıştıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?