yokk falsepetindenn gittiii durr hatta isminii sölimm kenan şahinngitti mi bari binnaz dan
yokk falsepetindenn gittiii durr hatta isminii sölimm kenan şahinn
Işte bu ekran görüntüsü alıp Yetiştrenler kimler . ? Ben asıl onları merak ediyorum :) derdim onlarla ..Evet, ben de sorduğumda böyle bir tepki beklemedim açıkçası..Yazdığına göre bir hafta bir çok kişi ekran görüntüsü alıp bu durumu sormuş..
Annesi de hastanede ve durumu ağırmış..Sanırım hayli gergin şu aralar..
Üzülmüş yani anlayacağın..
ayyy benn diyodummm salakk gibi amaa dememm artıkk fikrimii yazarr geçerimm kimseye şuna at buna at demedimm içimm rahatt ohTolin bu kadar dertlendiysen sen anlat bence imalarda bulunmadan ben anlamiyorum bu insanlari valla bu forumdakileride su anda senin yorumunun altina yaziyorum sirf sana degil yani bu dediklerim yanlis anlama,gercekten bu falcidan laf tasimak falciyla kanka olmakta cabasi bu gibi durumlardan ben kendi adima biktim nesibeye yada ona bunaa bir suru fal baktirmisimdir neden ozel konusmam yok yada burda bir yorum yapilinca boyle yazmayin hakkinda yazik gunah demiuorum anlamiyorum burda kimse kimseye kufur etmiyor yadaa gunahina girmiyorr oyle birsey olda ztn ozrunude diler insan,sadece yorumunu soyluyor neden bu rahatsizlik anlamadim bu gune kadar cok salak yerine konulduk biz ama seninde bildiklerin varsa soylee baslayalim patlamaya :) bi kac kiside sarayli sarayli tutturmus bende hic bir lafi cikmadi arkadas sohbetinden ote bir fal degildi buda benim yorumum simdi karalamis mi oluyoruz boyle yorumlar yapinca ?
Tolin bu kadar dertlendiysen sen anlat bence imalarda bulunmadan ben anlamiyorum bu insanlari valla bu forumdakileride su anda senin yorumunun altina yaziyorum sirf sana degil yani bu dediklerim yanlis anlama,gercekten bu falcidan laf tasimak falciyla kanka olmakta cabasi bu gibi durumlardan ben kendi adima biktim nesibeye yada ona bunaa bir suru fal baktirmisimdir neden ozel konusmam yok yada burda bir yorum yapilinca boyle yazmayin hakkinda yazik gunah demiuorum anlamiyorum burda kimse kimseye kufur etmiyor yadaa gunahina girmiyorr oyle birsey olda ztn ozrunude diler insan,sadece yorumunu soyluyor neden bu rahatsizlik anlamadim bu gune kadar cok salak yerine konulduk biz ama seninde bildiklerin varsa soylee baslayalim patlamaya :) bi kac kiside sarayli sarayli tutturmus bende hic bir lafi cikmadi arkadas sohbetinden ote bir fal degildi buda benim yorumum simdi karalamis mi oluyoruz boyle yorumlar yapinca ?
Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi .?Ben sahsen hala sehrazat da bisey oldugunu dusunuyorum, biryolunvarin facebook sayfasina gore 5 haziranda baslamis ilk reklami o, aramalardan baktim burda ilk haziranin 3. Haftasi falim cikti demis bir uye, ne ara nasil populer oldu, neden surekli girmiyor, neden 40 lira ahaha baska derdim yok bunlari dusunuyorum :))
hayır boyle yorum yaptıgında karalamıs olmuyosun aksıne boyle yorumlara saygım var. kaç senedir fal baktırıyorum artık tabıkıde fal işinin enerjı oldugunu bılıyorum mısal benımde selenayla tutmaz ama kadının adı her sayfada gecıyo ama ben ıkıde bırde selena soyle selena boyle dıye yazmıyorum selenalı yorumları bıle okumuyorum. canımı sıkan şu normalde ben falcıya kendı fake facemden yazarım ne zaman onlıne olacaksınız dıye ama saraylıya kendı facemden yazıyorum orda bı dunya bılgım var kadın bı tane bılgımı alıpta fala koymadı ya ve daha hazıranda attıgım falın nerdeyse yarısı cıktı ama cogunlukla yazmadım sırf kadının adı kotulenmesın reklam yaftası yakıstırılmasın dıye olay sadece saraylı selena o bu şu degıl. ha varsa bısey kanıtı konulur buraya o zaman derımkı eyvallah terbıyesızlık yapmıs derım ama karalamalar yalnış gelıyo bana bende o zaman selenay fal baktırdım ama cıkmadı dıye her sayfada yazayım kadının ustunden karalayım bu hoş mu yanı?Tolin bu kadar dertlendiysen sen anlat bence imalarda bulunmadan ben anlamiyorum bu insanlari valla bu forumdakileride su anda senin yorumunun altina yaziyorum sirf sana degil yani bu dediklerim yanlis anlama,gercekten bu falcidan laf tasimak falciyla kanka olmakta cabasi bu gibi durumlardan ben kendi adima biktim nesibeye yada ona bunaa bir suru fal baktirmisimdir neden ozel konusmam yok yada burda bir yorum yapilinca boyle yazmayin hakkinda yazik gunah demiuorum anlamiyorum burda kimse kimseye kufur etmiyor yadaa gunahina girmiyorr oyle birsey olda ztn ozrunude diler insan,sadece yorumunu soyluyor neden bu rahatsizlik anlamadim bu gune kadar cok salak yerine konulduk biz ama seninde bildiklerin varsa soylee baslayalim patlamaya :) bi kac kiside sarayli sarayli tutturmus bende hic bir lafi cikmadi arkadas sohbetinden ote bir fal degildi buda benim yorumum simdi karalamis mi oluyoruz boyle yorumlar yapinca ?
Gollom çok sağol canım benim =)greyyy gözünn aydınn kuzumm öncee onu yazimmo profillerr ortakk doğrusunaa denk gelirsenn güzell bakıyoo ama hallerindenn memnunlarr fama diyodurr meryemm duşaa gircemm şunuu bi yaz
Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi .?
Kafamda deli sorular
Kafamız iyice allak bullak oldu yaa
yanı burda saraylıcı oldum ama alakası yok artık yazmıyorum bıle falı cıktı cıkmadı dıye
Ya valla insan basina gelmeyince anlamiyo ama kimseyede kizamiyorum bu konuda neyse sen famaya ben sarayliya atmaya ama buraya yazmamaya devamBen de meryem oldugumdan suphelendim kendimin ne reklamini yaptim burada da meryemim bitanem bana cok sacmalamaya basladi falda rezzandan sonra meryemi de enerjimle somurdum simdi famaya dadandim
Işte bu ekran görüntüsü alıp Yetiştrenler kimler . ? Ben asıl onları merak ediyorum :) derdim onlarla ..
Canım atmadım lunayı bekliyim dedimKızlar kiraze için kredi yükledim ama yok kaç gündür. Kirazeyi mi bekleyeyim yoksa sedef gedize mi kaydırayım ne dersiniz.green_apple sen sedefi sormuşsun canım attın mı ona, nasıldı ?
Canım atmadım lunayı bekliyim dedim
Aslında yazılı falları ortadan kaldıracaksın .. hepsi sesli olcak.. konuşmalar net olcak.. bak o zaman hiçbir falcı birbirine benzetiliyormu ? Bizde haklıyız aslında benzetmekte .. bazen cümleler tıpatıp aynısı oluyor.. bazen üsluplar aynı.. falcıların zoruna gitmesin .. bize de hak versinler.. sesli fal yorumu olsa hepsinin içimiz rahat eder. Sonuçta bizde para döküyoruz bu işe.. Amacımız falcı karalamak değilki kandırılmadığımızdan emin olmakBen de sehrazat fatima olabilir die dusunuodum ama bi ben dusunmusum gecen gun de bunu isledik burda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?