Binnaz Abla

Neyse ben sarayli konusunda kimsenin kalbini kirmak istemem sonucta annem degil babam degil savunulucak bi yeri yok yani kirdigim kimse varsa ozur dilerim ama oteki mesele kapanmadi pek kapanacak gibi degil

of of of okudum biraz geçmişi ama tabii hepsine yetişemedim,neler olmuş ölee,
ama bunların altından yine kanıtlı bişi çıkmaz,yine bile bile aynı kişilere fal baktırılır,burada neler gördük ama bir türlü akıllanmadık,
buda geçeeerr

:) ben boyle seylerden hic etkilenmiyorum famasapien turune atmaya devam ediyorum, fatima donse yine atarim, sehrazat alimi acsa yakalasam atarim, didem online olsaydi ona da atardim demek ki benim begendigim tarz bu :))

Smokecity tebrik ediyorum seni .. çok iyi yakaladın didemin tutarsızlığını.. şimdi farkettim

saraylinin kankasi varsa neden bu kadar dert oldu sana canim? derdin nedir?

bana niyee dertt olsunn normaldee yüzyüzee görüşenn kankasıı olann biri burdaa saraylıı saraylıı derseee bencee herkesee dert olsunn
beni kastediyorsan ben baska falcilarida tavsiye etmisligim var 2000 küsür mesajim var ortada senin bu sacma imalarini anlamadim demekki icine dert olmus sürekli bunu yaziyorsun

beni kastediyorsan ben baska falcilarida tavsiye etmisligim var 2000 küsür mesajim var ortada senin bu sacma imalarini anlamadim demekki icine dert olmus sürekli bunu yaziyorsun
benn saraylıylaa ilgilii bişii yazdımm diyee herkes herkestenn şüphelenipp yazıyoo burdaa defalarca yazdınn sonraa ben saraylıylaa yüz yüze görüşüyorumm arkadaşımm benimm o böylee şeyleree üzülüyoo yazıpp aramızdaa kalsınn dersenn burdakii insanlara artniyetlisinn saçmaa geldii hoş değil diye sana da yazdımm o zamann sen o falcıı hakkındaa bişii yazarsann arkadaşınn sonuctaaa kusuraa bakmadaa benn art niyett falann ararımm saraylıyıı savunurkenn hadi ben günah aldımm onu burdaa yazsaydın bana özeldenn yazacağınaa o zamann normal olurduu burdaa yazdığın şeyy saraylı benim falcımm falann facedenn bana yazdıı üzülüyormuşş birilerii söylüyormuşş demekki o söyleyenn sensinn bunlaraa gerek yok saraylı buraya üye olup 2 kere kendii yazdıı zaten

neysee kızlarr cıkıyorumm diye kaçıyoo gibi olmayımm cıkmam lazımm ben bildiğimii yazdımm ama aklımm ermiyoo bazı şeyleree demekkii hepinizee iyigecelerr

Smokecity tebrik ediyorum seni .. çok iyi yakaladın didemin tutarsızlığını.. şimdi farkettim

:)) ya ben bu fal baktirma olayina soyle bakiyorum ben para veriyorum o da bana hizmet sunuyor bu kadar basit duygusal olmaya gerek yok, ben hic ailevi problemlerim var diye ise gitmemezlik yapmiyorum, ailesinde hastasi ameliyati olan izin bile alamiyor cogu zaman, ben kac kere icim kan aglayarak ise gittigimi tuvalette aglayip rujumu surup bir sey olmamis gibi devam ettigimi biliyorum, bu kadar rahat calisiyorlar sanki emeklerini biz somuruyoruz gibi sitemler.. Kadinlar kulubunde populer olmadan once fal bakmiyordu sanki de burda biri acaba dedigi icin isi kesildi, elde edecegi kardan ki vergisi yok biseyi yok yasal mi belli degil zarar edecegini dusununce mi sitemler basliyor ayip oluyor?

Cocuk gibisin daha lafim yok seni burda adam yerine koymak yanlismis
Kimi istersem savunurum seni niye ilgilendiriyor ki? hadi sana güle güle

Kızlar Nesibe anlık durumlarda nasıldır?

ben çok beğendim canım nesibeyi, çok olmadı baktıralı daha çıkan bişey yok ama anlık durumları iyiydi.

ha bu arada gollom sureklı saraylının burda kankası var kankası var dıyıp durdu o benım galıba ama ne ara kanka olduk ondan benım haberım yok ıste ben bunlara sınır oluyorum

yok canım sen değilsindir, daha kaç fal attın ki sen saraylıya. çok anmıyosunda zaten,
temkinli yaklaştığın belli. yakın olan arkadaş bana özelden mesaj attı.
ki o üyenin de ben burda sürekli saraylı saraylı dediğini hiç görmedim.
ki olabilir yani,
ne kadar güzel keşke benimde özel hayatımda olsa saraylı.
bende sosyal ağda yokum maalesef, face falan da sevmiyorum ben.
bende beğendiğimi yazıyorum burda bangır bangır, ben çok fal attım saraylıya.
tanışmıyoruz ama haliyle bi bağ oldu benden yana.
A audrey_24 canım sende eğer beni kasdediyorsan ismini anıyorum diye,
artık anmam. kimse rahatsız olmasın. bende sonuçta saraylıyı burdan öğrendim.
telefonu falan yok, özelden de görüşmüyoruz.

saraylı bende hiçbir şey bilemedi arkadaş gibi sohbet havasında yazıyordu falları sevdiğim için atıyordum ona her yakaladığımda baktım öyle olmayacak facebooktan ekledim oradan sohbet ettik :) çok severim saraylıyı iyi bir kız sanırım öğrenciymiş hiçbir şey bilmese de yine atarım ona okumak bu devirde kolay değil.

benı anlayabıldıgın ıcın tesekkur ederım sana yanı savunmak degıl ama sevıyorum bende ha isteyen atar istemeyen atmaz kadının zaten ıhtıyacı yok gecen bi girdi 30 a yakın fal aldı. naifliği kotuyu bıle uzmeden soylemesı hosuma gıdıyo ha baska bı falcı daha var bana falı cıkan ama dersenkı bu kadar sevıyomusun hayır sevemıyorum kotuyu dan dan dan soyluyo ınsanın yuzune karsı fal atarken gerılıyorum ona ama kımseyı bu konuda kırmak ıstemıyorum bu kadar antıpatık karsılanıyosa yazmam olur bıter kalbını kırdıgım kımse varsa ozur dılerım

dideme de hayret yaw, kimse kötü bişey demedi ki. bende bayramdan beri didem bana dönmedi diye üzülüyorum.
hatta didemi benim aklıma sokan da simgedir. herkes övüyor falı iyi diye. bu ara en çok konuşulan, beklenilen falcı o.
bende dahil.

bende de aynı durum aylinde var aman aman bildiği olmuyor (arada tutuyor hakkını yemeğim) yine de atıyorum fal bir bayanın sesi o kadar mı tatlı olur. Mesela Venüs bilse bile ki bilmiyor sevemem sesini sevmedim bir kere keza ilkay gürde öyle enerji dedikleri bu olsa gerek.

Ben zaten ağzımı açmayacağım artık bu forumda
Ne överim ne fikir beyan ederim
Kendi derdim kendime yetiyo birde burda saçma sapan şeyler ile uğraşamıcam artık
Çok sıkıldım çünkü

Olumsuzluğa tahammülüm sıfır artık

Kimseyle uğraşamıcam
Insallah düşüncem de yanılıyorumdur
Didem Şehrazat ise de banane
Değilse de banane yani
Lina saktekar ise de banane sahtekar olmasa da banane yani :)

Kuzum didem e o aralar ben de mesaj atmıştım da bugün bana dönüş yaptı annesi hastanede yatiyormuş iyi değilmiş ondan bakamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…