bu yorumun altına ımzamı atıyorumbende de aynı durum aylinde var aman aman bildiği olmuyor (arada tutuyor hakkını yemeğim) yine de atıyorum fal bir bayanın sesi o kadar mı tatlı olur. Mesela Venüs bilse bile ki bilmiyor sevemem sesini sevmedim bir kere keza ilkay gürde öyle enerji dedikleri bu olsa gerek.
Kuzum didem e o aralar ben de mesaj atmıştım da bugün bana dönüş yaptı annesi hastanede yatiyormuş iyi değilmiş ondan bakamıyor.
hıımm öyleyse bizimlesin:) ben boyle seylerden hic etkilenmiyorum famasapien turune atmaya devam ediyorum, fatima donse yine atarim, sehrazat alimi acsa yakalasam atarim, didem online olsaydi ona da atardim demek ki benim begendigim tarz bu :))
Symgee35 olsun kuzum üzülme sen, oluyo böyle şeyler.
bende susutum artıkyeni gelen çöminyolarda kendi çözsün fal alemini
kimseye yardım yok.
Yeni gelen çöminyolara yazık ama, en azından bana.Symgee35 olsun kuzum üzülme sen, oluyo böyle şeyler.
bende susutum artıkyeni gelen çöminyolarda kendi çözsün fal alemini
kimseye yardım yok.
Kötü dönem geçiriyor ise normal alınması forumu okudum da kızlar kendinize gelin bence. Burada herkesin enerjisinin uyduğu biri var. Biri sarayliya atar ben aylin ve fama son gunlerde atıyorum malum diğeri ona atar diğeri buna bu reklam değildir ona cikar bana çıkmaz en basitinden serüven olayı ilk fali mükemmeldi nasıl övdüm burda sonra ise benlik olayı bitmiştir dedim anliktir. Isteyen istediği falcı ile konussun benim her seyimi onun her şeyini bilemez kimse bu forumda fallarin hepsi ask odaklı değil malum fallarin çoğu da patlıyor.. kimse kimseyi kirmasin artık burada.. Kuzum kusura bakma sana lafım yok mesajını alintilarken yazayım dedim birkaç sey..geçmiş olsun çok anne sonuçta Allah acil şifalar versin.
dualarımız annesiyle. üzüntüsünden dolayı sanırım alınganlık yapmış.
ama boşuna yani, kimsenin kötü bişey dediği yok.
aksine hergün biri didemin falı çıktı diye geliyor, övülüyor yani bu ara.
bakmaması sorun değil, annesi iyi olsun yeterki.
Yeni gelen çöminyolara yazık ama, en azından bana.
Ben olayları anlamadım, saf saf okuyup duruyorum burdaa
Eee nasildi kuzuyazmayacaktım ama duramadım
yiğite baktırdım.
Bende lunayı bekliyorum canım lakin henüz yakalayamadımOrtalık yine karışmış en atraksiyonlu topik burası...çıkan çıkmayan yazayım bari:
Meryem : iş aşk çıktı.
Luna: iş çıktı aşka zaman var.
Saraylı : lunayla aynı
Biryolunvar şule: patladı
Yiğit: dediklerinden çıkanlar oldu çok iyi bir falcı
Burak: sorduğum soruya dediği oldu gerisi patladı:)
Bende lunayı bekliyorum canım lakin henüz yakalayamadımsen ne baktırmıştın?
teşekkürederimmmCafede bakanı kimse beğenmiyor zaten ona hiç baktırmadım ama ben ne kadar doğru bilemiyorum. Ben evde bakan Yiğite baktırdım telefonda. Zaten artık sadece telefonda bakıyormuş öyle söylemişti. Telefonunu özelden yollarım sana umarım sen de beğenirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?