Binnaz Abla

bu yorumun altına ımzamı atıyorum

Kuzum didem e o aralar ben de mesaj atmıştım da bugün bana dönüş yaptı annesi hastanede yatiyormuş iyi değilmiş ondan bakamıyor.

geçmiş olsun çok anne sonuçta Allah acil şifalar versin.
dualarımız annesiyle. üzüntüsünden dolayı sanırım alınganlık yapmış.
ama boşuna yani, kimsenin kötü bişey dediği yok.
aksine hergün biri didemin falı çıktı diye geliyor, övülüyor yani bu ara.
bakmaması sorun değil, annesi iyi olsun yeterki.

Symgee35 olsun kuzum üzülme sen, oluyo böyle şeyler.
bende susutum artık yeni gelen çöminyolarda kendi çözsün fal alemini
kimseye yardım yok.

Yok güzelim üzülecek birşey yok :))
Özelden danışıcam birşey olursa :)
Yazarım sana da ne var Daisym :)

Pınar hanım merhaba, Şehrazat hanımın yaşadığı sorun hakkında detaylı bir bilgimiz bulunmamaktadır ayrıca bilgimiz olsa bile bunun kullanıclılara bizim tarafımızdan iletilmesi etik olmaz. Ancak sağlıksal bir problem olmadığını belirtebiliriz.Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla.

Biryolunvar.com Destek Ekibiwww.biryolunvar.com - Online Fal Siteniz

Böyle bir cevap geldi bir yolun var dan..

Allahım ben ne zaman biraz uzak dursam forum karisiyorr. Öncelikle senden çok özür dilerim kuzummm Symgee35 adını kullanarak yorum yaptım. Konu nasıl büyümüş ve ne hale gelmiş Ben de düşündüm kii desbellla da aynı şeyi söyledi bizz kii Dideme ilk baktıranlar olarak hep memnun olduğumuzu söyledik. Evett Şehrazat ile yorumları falları cümleleri bile aynı gibiydi bunu dile getirdikk. İkisinin de aynı anda olmamaları falan kafamizi karıştırdı vee bunu paylastik art niyetsiz bir şekilde. Tekrar kusura bakma kuzummm Symgee35

Kötü dönem geçiriyor ise normal alınması forumu okudum da kızlar kendinize gelin bence. Burada herkesin enerjisinin uyduğu biri var. Biri sarayliya atar ben aylin ve fama son gunlerde atıyorum malum diğeri ona atar diğeri buna bu reklam değildir ona cikar bana çıkmaz en basitinden serüven olayı ilk fali mükemmeldi nasıl övdüm burda sonra ise benlik olayı bitmiştir dedim anliktir. Isteyen istediği falcı ile konussun benim her seyimi onun her şeyini bilemez kimse bu forumda fallarin hepsi ask odaklı değil malum fallarin çoğu da patlıyor.. kimse kimseyi kirmasin artık burada.. Kuzum kusura bakma sana lafım yok mesajını alintilarken yazayım dedim birkaç sey..

Greyim biz demiştik sana hep gülsün yüzün..

Kızlar geç girebiliyorum topiğe tüm konulara hakim olamıyorum malum.. İşim dolayısıyla gün içinde giremiyorum bisürü sayfa ilerlemiş oluyor..Bazı yanlış anlamalar olmuş sanırım burası fal Yorumları dışında herkesin farklı sıkıntılarını sevinçlerini paylaştığı eğlenceli bir topik. katıldığımdan beri benimde girdikçe Kafamı dağıttığım,bazı yorumlara güldüğüm, benzer sıkıntılarda dertleştikçe kendimi yalnız hissetmememi sağlayan heryerden insanların buluştuğu harika bir topik. Naçizane fikrim herkes kendi yorumunu yapmalı tabiki zaten burada o Yüzden buluşuyoruz.. kimi bir yorumcuyu beğenmez kimi o yorumcuyu tek geçer.. Hatta zamanla çok beğendiğimiz falcıların patladığına şahit olup birdaha asla bile diyoruz:) fal işin heyecanı eğlencesi ne kadar kurtulmaya çalışsakta hayatımızdaki bazı olaylar bizi buluşturdu burda ve ayrılmıyoruz bu fal heyecanından.. Demem o ki kırmaya kırılmaya gerek yok herkes düşüncesini söylemekte özgür fallar falcılar gelir geçer geriye paylaştıklarımız kalır naçizane fikrim..

Ortalık yine karışmış en atraksiyonlu topik burası...çıkan çıkmayan yazayım bari:

Meryem : iş aşk çıktı.

Luna: iş çıktı aşka zaman var.
Saraylı : lunayla aynı

Biryolunvar şule: patladı

Yiğit: dediklerinden çıkanlar oldu çok iyi bir falcı

Burak: sorduğum soruya dediği oldu gerisi patladı:)

Son düzenleme:
Bende lunayı bekliyorum canım lakin henüz yakalayamadım sen ne baktırmıştın?

teşekkürederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…