Binnaz Abla

ne çıktı kız aşktan, aşık mı oldun nolduuu Sana Emine kıvanç tatlıtuğ görmemiş miydi gelmedi mi kız daha o

Selena sorulara cevap vermiyor mu:))) bakim yapiyor ama sorulara cevap vermiyor...tellwe hep boyle mi ya....

Selena sorulara cevap vermiyor mu:))) bakim yapiyor ama sorulara cevap vermiyor...tellwe hep boyle mi ya....

aslında selena sorulara en cok cevap veren kişilerden biri. Duvarına yazdınız mı ? Belki yoğunluktan atlamıştır. Bana dedikleri olmadı ama hakkını yiyemem sorulara ayrıntılı cevap verdi

aslında selena sorulara en cok cevap veren kişilerden biri. Duvarına yazdınız mı ? Belki yoğunluktan atlamıştır. Bana dedikleri olmadı ama hakkını yiyemem sorulara ayrıntılı cevap verdi
Yok valla hic cevap vermedi...zaten tellwe ye bir daha atmam...bekle bekle

Za
Zaman konusunda mi olmadi..yoksa genel de mi hic tutmadi..zamanin tuymasi cok zor bence..o yuzden zamana takilmiyorum

biyolun var ve falalemdede online takip yapmanın pratik yolu yok mu ya? telvede bi atıyosun onlar bi ara cvp veriyo ama diğer sitelerde falcı gelmeden fal atamıyosun galiba yada ben becedemedim. sizin tavsiyenizle kiraze ve saraylıya baktırayım dedim işin içinden çıkamadım

Online olmadan atamıyorsun diğerlerinde

Za

Zaman konusunda mi olmadi..yoksa genel de mi hic tutmadi..zamanin tuymasi cok zor bence..o yuzden zamana takilmiyorum

genel olarak hiç olmadı canım. Yeni biri daha var dememe rağmen su falında eskiyi gördü, yeniyi göremedim dedi. Ama eski ile artık mümkün değil çünkü benim kalbim başkasına kaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…