- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Ortalık yine karışmış en atraksiyonlu topik burası...çıkan çıkmayan yazayım bari:
Meryem : iş aşk çıktı.
Luna: iş çıktı aşka zaman var.
Saraylı : lunayla aynı
Biryolunvar şule: patladı
Yiğit: dediklerinden çıkanlar oldu çok iyi bir falcı
Burak: sorduğum soruya dediği oldu gerisi patladı:)
Detay isterizyazmayacaktım ama duramadım
yiğite baktırdım.
Selena sorulara cevap vermiyor mu:))) bakim yapiyor ama sorulara cevap vermiyor...tellwe hep boyle mi ya....
aynısını yazacaktım:)Kızlar bilgehatun mu sedef Gediz mi ? Lunanın Girdiği yok
Aynen çatlıycam Luna gelene kadar..sen hangisine atıcanaynısını yazacaktım:)
bende birine atmalıyım
kararsızım. ikisinede iyi diyolar aslında kızlar.Aynen çatlıycam Luna gelene kadar..sen hangisine atıcan
Yok valla hic cevap vermedi...zaten tellwe ye bir daha atmam...bekle bekleaslında selena sorulara en cok cevap veren kişilerden biri. Duvarına yazdınız mı ? Belki yoğunluktan atlamıştır. Bana dedikleri olmadı ama hakkını yiyemem sorulara ayrıntılı cevap verdi
Zaman konusunda mi olmadi..yoksa genel de mi hic tutmadi..zamanin tuymasi cok zor bence..o yuzden zamana takilmiyorumaslında selena sorulara en cok cevap veren kişilerden biri. Duvarına yazdınız mı ? Belki yoğunluktan atlamıştır. Bana dedikleri olmadı ama hakkını yiyemem sorulara ayrıntılı cevap verdi
Bendekararsızım. ikisinede iyi diyolar aslında kızlar.
lunayı merak ediyodum aslında ama..
sen kime atıcaksın pekiiBendenaz olaydı onu beklerdim ama o hepten kayıpmış.. Lunayıda geçen gün online gördüm atmadım şimdi o da yok
Yok valla hic cevap vermedi...zaten tellwe ye bir daha atmam...bekle bekle
Ben attim bileAynen çatlıycam Luna gelene kadar..sen hangisine atıcan
Online olmadan atamıyorsun diğerlerindebiyolun var ve falalemdede online takip yapmanın pratik yolu yok mu ya? telvede bi atıyosun onlar bi ara cvp veriyo ama diğer sitelerde falcı gelmeden fal atamıyosun galiba yada ben becedemedim. sizin tavsiyenizle kiraze ve saraylıya baktırayım dedim işin içinden çıkamadım
Kime kuşum?Ben attim bile
Za
Zaman konusunda mi olmadi..yoksa genel de mi hic tutmadi..zamanin tuymasi cok zor bence..o yuzden zamana takilmiyorum
Kime kuşum?
Bilgehatun çok iyiKızlar bilgehatun mu sedef Gediz mi ? Lunanın Girdiği yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?