Binnaz Abla

Bendenaz olaydı onu beklerdim ama o hepten kayıpmış.. Lunayıda geçen gün online gördüm atmadım şimdi o da yok
Luna çok geç yorumluyor.. Günde bir iki fal bakıyor.. Baştan savma yapmıyor.. Sormuştum bir kere lunaya neden günde çok az fal bakıyorsun diye enerjim yetmiyor demişti..

Yahu enerji olayini anliyorumda internetten falci kovalamak cidden basimi agritti benim kizlar. Lunata bi haftadir ugrasiyorum yok olmadi gene denk gelmedi. Pes ettm artk. Nesibeyi cok methetmissnz. Onada bi denk gelemedm iki gundur kovaliyorum:/ nasil olcak bu is. Nesibeden memnun kalan varmi

Bben begendim canim dedigi birsey de cikti

ne çıktı kız aşktan, aşık mı oldun nolduuu Sana Emine kıvanç tatlıtuğ görmemiş miydi gelmedi mi kız daha o

Emine önce Kıvanç Tatlıtuğ sonra siyah saçlı biri dedi ikisi de piyasada yok :))

Meryem 3 hafta içinde tanıdığın birinden teklif var ama sen istemiceksin demişti valla aynen öyle oldu.

Emine önce Kıvanç Tatlıtuğ sonra siyah saçlı biri dedi ikisi de piyasada yok :))

Meryem 3 hafta içinde tanıdığın birinden teklif var ama sen istemiceksin demişti valla aynen öyle oldu.
Meryemin dedikleri banada çıkıyor cherrycim .. Aşk ve işle alakalı iki dediği olay çıktı.. esas konu için beklemedeyim ..

Bu arada Emineden bana çıkanlar oldu. Evlenme teklifi alıcaksın demişti oldu ahhhaa:))
Senle aynı gidiyoruz .. Bana da eminenin dediklerinden çıkanlar oldu ..

Cherycim maşallah kısmetin bayaa açık.. ama artık beğende birini seninde güzel haberlerini duyalım.. hiç mi kafana göre birisi çıkmıyor karşına ? Yoksa sen mi çok seçicisin ?

ee sen ne dedin teklife

Ahhhaaaaa bunu daha önce de buraya yazdım tartıştık tekrar yazayım. Evlenme teklif eden herif ortaokuldan arkadaşım yıllardır görmedim faceden evlenme teklif etti ?!?? Emine kaç kere seni beğenen subay biri var demişti , ben de burayı sallamış demiştim haklı çıktı hatun, herif subay. Emine seni beğenen 3 kişi var biri subay biri yakınında diğeri adam değil demişti hepsinde haklı.

kız evlen artık. Halay çekeriz. Bak altın da takıcam söz. Evlen de ayakkabının altına ad yazarız, sıra açılır, bir bir evleniriz başı sen çek

Yok be Grey, kafama göre kimse yok. Mesela bu Meryemin dediği çocuk düzgün yakışıklı kibar zengin ama ben onu arkadaş olarak görüyorum. Elektrik alamadım yani

Yani karşıma etkilendiğim kimse çıkmıyor diyeyim. Aslında hoşlandığım biri oldu ama o da yanarlı dönerli meyve tabağı çıktı.

kız evlen artık. Halay çekeriz. Bak altın da takıcam söz. Evlen de ayakkabının altına ad yazarız, sıra açılır, bir bir evleniriz başı sen çek

kriterlerin ne ki

canım sırf evlenmek için evlenilmiyor,anlaşmak ve uyuşmak çok önemli,allah hepimize hayırlısını nasip etsin,
gerçekten şu topiğde birisi evlenirse hemde yakında,inanıyorum sıra bizede gelecek,hayırlısıyla tabii.

Bu arada Emineden bana çıkanlar oldu. Evlenme teklifi alıcaksın demişti oldu ahhhaa:))
Senle aynı gidiyoruz .. Bana da eminenin dediklerinden çıkanlar oldu ..

Cherycim maşallah kısmetin bayaa açık.. ama artık beğende birini seninde güzel haberlerini duyalım.. hiç mi kafana göre birisi çıkmıyor karşına ? Yoksa sen mi çok seçicisin ?
Ah bu elektrik olayı yokmu.. insan sevemeyince olmuyor bilirim.. kalbin kıpraşması lazım.. ama ben senin aşkı bulacağına inanıyorum .. Birgün çıkacak karşına

Ben şeytanın bacağını kırıcam bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…