pembekahveye baktirmayin ya valla gece gece moralimin i.. etti yani.benimkini baskasi ile evlendirdi!sanki falda copy pastagibiydi
Yorumlarını okudun mu??Ben şimdi sen yazınca baktım da bence çok canını sıkacağın biri değil..Seninde söylediğin gibi kopyala yapıştırdığını söyleyenlerden,bu fal bana mı ait diye soranlara kadar çok var gibi geldi...o yüzden canını sıkma bence:)
canim sagol yorumlari okumadim ama icim acidi bir an( cumleler boyle degisikti sanki 100 kez birlesip ayrilmisiz gibi konusmuz oysa oyle bisi yok hep seni kandirmayi basariyor filan demis salak!hic ole olmadi
Bunu içten söylüyorum..Artık hepimiz az çok biliyoruz ve deneyimliyoruz ..Bazı yorumcular var ki saygımız sonsuz rezzan abla,nesibe,melek ve diğerleri..Onlar da olumsuz konuşabiliyor o zaman belki dikkate al,sana yol göstermeye çalışıyorlardır derdim ama bu kişinin bence seni böyle etkilemesine izin vermemelisin..Çoğu falcı biliyorum artık sorudğumuz soruya göre şekillendiriyorlar kötü bir durumsa kötü olarak devam ettiriyorlar..Yani risk alıp,yorumlarını ve öngörülerini katıp bir şey söyleyemiyorlar..Çok nadir bunu yapan,özgün yorum yapan..Onu da bulmaya çalışıyoruz aslında işte böyle deneyimleyerek..O yüzden üzme kendini:)
Hepinize mutlu bayramlar dilerim kizlarrr
Ins bu bayram kirginlar, darginlar birbirine kavusamayanlar kavusur :)
acklama yazmicam bundan sonra !dedigine cok katiliyorum:13:
iyi bayramlaar kızlaaar
hepimiz sevdiğimize kavuşalım
herkesin falları çıksın ama iyi kısımları:)
kızlar felakat bir fal baktırma isteği içindeyim ama kimseyi bulamıyorum..fal alemde nalan ablaya baktırcaktım hiç girmio sisteme..birde orda M.reiki die biri daha var tarot bakıyormuş yorumlarıda iyiydi ama karar veremedimm..bana birilerini söyliyin ya da telden bakan birilerini söyliyinde baktırım bari lütfen :)
kızlar felakat bir fal baktırma isteği içindeyim ama kimseyi bulamıyorum..fal alemde nalan ablaya baktırcaktım hiç girmio sisteme..birde orda M.reiki die biri daha var tarot bakıyormuş yorumlarıda iyiydi ama karar veremedimm..bana birilerini söyliyin ya da telden bakan birilerini söyliyinde baktırım bari lütfen :)
o fal baktırma isteği dünden beri var tellwede chloeye attım hala yorumlamamış
nesibe rezzan meleğe baktırdım rezzana çok baktırdım ben nesibeyi günlerdir bekliyorum yok hala.
telweede medyumselenaya lilyped efsunlar iyi.
efsunların bi dediği oldu 2.kez baktırdım.diğerleri zaman vermedi ama hepsi aynı şeyi söyledi.
medyumselena şaşırttı çok beni.diğerleri geneldi ama iyiler bence
lilypade baktırdım okadar çok beklettiki geri çekmek zorunda kaldım soınra tekrar yolladım yine bakmadı sinir oldum bende :) efsunlara göndereyim ozaman :)
lilypade baktırdım okadar çok beklettiki geri çekmek zorunda kaldım soınra tekrar yolladım yine bakmadı sinir oldum bende :) efsunlara göndereyim ozaman :)
Lilypade bana da bakmadı...Aynen bekledim bekledim en sonunda geri çektim..Başka yorumcuya verdiğim puanda etkilenmiş olabilir mi acaba?Bunlar çok bağlıya birbirinee
iyiki baktırmışım o zaman:)) esincede bnaa öyle yapmıştı baktıramadım bi ona ya gitti şimdi de..
chloenin falı geldi mii? hala yok bu kadın ortada
inatla çekmiyorum baktırcam ona ama faldanda ölüyorum başkasına mı atsam ya:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?