Binnaz Abla

Herkese merhaba. Sitede yeniyim, aslında uzun zamandır takip ediyorum ama üşendiğimden üye olamadım bir türlü.
2-3 aydır bu tellwe de fal baktırıyorum.
Bazı kişileri beğendim, bazıları yaşam koçu, bazıları fikir babası. Başka bir başlık altında yazılanları okudum, herkesin başka başka tavsiyeleri var.
Promosyonlara kimse bakmıyor zaten. Botcanlar var, sağ olsunlar 10 dk da 10 kişiye yorum yapıyorlar, bot u atlatırsam bu defa da 2-3 gün bekliyorsun amatör biri 2 satır yazıp postalıyor :)
Ücretlide de bir kaç denemem oldu 10-12 kadar :)
Şimdilik 1 kişinin falının çıkmasını bekliyorum. Yarısı tuttu, yarısı Ağustos sonuna kısmetse. Tutarsa yazarım mutlaka.
Ama arada şeytan dürtüyor, aynı kişiye atmak istemiyorum.
Tavsiye edeceğiniz kimse var mı?

5922 sayfa yazmışsınız, el insaf, ortadan 4-5 sayfa okudum, yoruldum :)
Birileri özet bilgi verirse süper olur :)
Evlenenlere de mutluluklar diliyorum

5922 sayfa yazmışsınız, el insaf, ortadan 4-5 sayfa okudum, yoruldum :)
Birileri özet bilgi verirse süper olur :)
Evlenenlere de mutluluklar diliyorum

Ahahaha hoşgeldin genelde insanlar çıktıkça yazarlar yada patladı diye anda tutturdu rakamlar var ben pek tellwe yi sevmem sen kimlere attın

Valla yarsıının adını hatırlamıyorum.
falaniyet (pembe panjur) , forain (bekliyorum, fena değil) ,nazan (ticaret erbabı) ,moonlight (yeni aklıma geldi) limonata (döverek fal bakan deli kadın), yusufhoca (sıfır isabet) ve aklıma gelmeyen bir kaç falcıya fal attım.

Ahahaha hoşgeldin genelde insanlar çıktıkça yazarlar yada patladı diye anda tutturdu rakamlar var ben pek tellwe yi sevmem sen kimlere attın

Ben mi bastım :)
Falcıysanız biraz daha eleştiriye açık olmanızı öneririm. Para verdim ama beğenmedim sonuçta
Keşke falcı olsaydım :) üzerinize neden alındınız anlamadım bir sey yazdı iseniz okumadım bile bahsettim bir falcı konusu. Üzerinize yazılanları almayın bence :))

kriterlerin ne ki

Yani belli bir kriterim yok soyle olsun boyle olsun diye.

Hoslanmak, elektirk onemli bence :))

Mesela bu son hoslandigim yanarli donerli herif tip olarak begendigim erkek tipine hic benzemiyor , alakasi yok. Kisa boylu ve tombis ama eglenceli ve zeki bir herifti, o yuzden hoslandim zannimca:))

senin boyun kaç

senin boyun kaç

Ben 1.70im , eskiden 1.75ten asagisina erkek demem pehhhhhhhhhh derdim. Sonra bu tombisle tanistim, boyunu neyini umursamadim cunku asiri tatliydi Tombiscik e 1.75 sanirim, lakin beni iten tarafi boyu posu degil benden baska insanlara da mavi boncuk dagitiyor olmasi Ikizler burcu olmayaydi iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…