Binnaz Abla

aman allam ikizler burcumu çabuk kaç ordan çabuk akrep bile olur ama imkizler imkansız

aman allam ikizler burcumu çabuk kaç ordan çabuk akrep bile olur ama imkizler imkansız

Ikizler burcu erkegi gercekten adam degil. Dayim metres tuttu, patronum karisini aldatiyor, kuzenim evli her gun gecelere akiyor karisini takmiyor........ikizler erkegi rezil.

Ikizler burcu erkegi gercekten adam degil. Dayim metres tuttu, patronum karisini aldatiyor, kuzenim evli her gun gecelere akiyor karisini takmiyor........ikizler erkegi rezil.
bi de nasıl dengesiz ruh halleri var inanamazsın 10 dakka öncesiyle sonrası bin değil verdikleri söw tutmazlar tutmadıkları gibi unuturlar aa ben mi demişim hiç hatırlamıyorum diyip burun kıvırırlar hiç bişeyi beğenmezler

Patronum sabah iyi davranir, ogleden sonra bagirir cagirir

Eger dogum haritasinda akrep burcunda bi gezegen yigilmasi varsa, pluton akrepte ise bi polis cagirip oyle kacin, kindar empati yoksunu insanlarin klasik yerlesimi
yaa size bi olay anlatayım kısaca yıl 2012 bi manitamla tatile gitmiştik masaya rusları çağırmış bende sinirlenip kalkıp gittim diye kızları aldığı gibi bara götürdü sabahın 3ne kadar gezdi onlanla bende otelde bi başıma..

ve bilin bakalım burcu neydi akreepp..

tabi bende altta kalmadım haritamda hiç akrep yok ama odadaki bütün eşyalarını havuz attım. güvenlik görevlisiyle el ele otelden ayrıldım. o güvenlik görevliside benim akrep burcu adamın lastiklerini kesti..

buda böyle bi anımdır.

ama yinede akrep mi ikizler mi deseler akrap burcunu tercih ederim

benim hala ara ara gelen ve psikopat bir ilişkimizz olan eski sevgilim. İkizler.
ikizler ölmeli:))))

aa kötü mü?
bende hala atmadım onunla bilgehatun arasında gidip geliyodum
Evet genel sormustum
Eski iliskim hakkinda hic bir sey yok yeni birinden bahstmis hep onu tanitmis onla nasil tanscgmi onun nasil biri oldgnu yakskli uzun boylu maddi gucu olan biriymis agustossonu taniscakmisiz da sonra is ciddiye dogru gitcekmis falan.eski hakkinda iki kelam beklerdim merak ettigim durumdan bir kelime yok gormesi gerekirdi .begenmedim acikcasi.

Konum su DIDEM IN SAYGISIZLIGI
Takipçileri, fallari çıkanları olabilir o kısım beni ilgilendirmeZ çıkıyormuş zaten fallari. Ben baktirmayacagim demiştim burda da sonra mesaj attı gece bayram dan sonra döndü . Konuştuk öyle sonra sabah yine mesaj attı ne baktirmak istiyorsunuz diye dile getirdim konuyu hangi saatler de müsait olursunuz dedi dile getirdim lakin parayı biraz gecikmeli vereceğim dedim. Ve asıl bomba randevu Saati geldi ve didem hanımın telefonu kapalı ne tesadüf!! Tam da randevu saatinde aradım cevap yok kapalı telefon ya da kapanıyor mesaj atıyorum mesajlar iletiliyor hatun çevrim ici ama kadından yine cevap yok!! Düzgün konuştum yine cevap yok en sonunda kalitemi bozdum mesaj attim anında cevap geldi ne tesadüf di mi!! Cevap olarak ben randevu saatini verdim dedi ben de o saatte telefonu kapalı olan kimdi dedim annesini kattı zora gelince yine. Para da sorun ediyorsan bakamam de geç git. Her zora gelindiğinde kötü durumları da kimse ortaya koymasin yapılan saygısızlık bu ne curret. Daha fazla yazardım da neyse. Herkesin kendine göre sorunları var illa laf mi etmek lazım cevap vermeniz için düzgün konuşunca olmuyor haklısınız!!

Özelden herkese "babasının vefat ettiği gün bana sevgilisini takip ettiriyordu, o yüzden bana gıcık" diye dedikodumu yapan şahıs..

Bir de bakayım bana burada açıktan, cenaze günü, ben kendimde değilken, delirmek üzereyken, içim cayır cayır yanarken, bana cinsine tükürdüğüm herifinden haber getirip, "seninki bana yazdı, napayım edeyim mi ağzına" diye sorduktan sonra mı geçti bu konuşma yoksa durduk yerde mi konuşuldu?

Ben sana sevgilimi mi takip ettirdim o gün yoksa bana eksik bilgi aktardığından, onu engelleyip sildiğinden emin olamadığımdan, bu duruma şüpheyle yaklaştığımdan ötürü üstüne gelip sorularla sıkıştırdım mı seni?

Şunlar bir açığa çıksın hele..Öyle özelden insanlara, benim büyük aptallık yapıp, senin iyi niyetine güvenip özelimi açtığım konular hakkında dedikodu yapmakla olmuyor bu işler..

Velev ki o acıyla saçma sapan şeyler yazdım söyledim, "diyelim ki" diyorum bak!
Sana ne bundan? Kime ne bundan? Belki kafamı başka yere yönlendirmek istedim, belki o an ki acımı başka bişeyle bastırmak istedim? Sana-ne!

Ne kadar ayıp hiç tanımadığım insanlara özel konuşmaları aktarıp dedikodu yapmak ya? Bu nasıl bir davranış şekli?

Her ne derdin varsa direkt muhattabına yani bana gelip benimle halledeceksin derdini..Dedikodumu yapıp olayları farklı yansıtarak değil..

Buradaki tüm arkadaşlara söylüyorum, burada öyle herkese yardım ayağıyla "canım, cicim, kuzum, minnoşum, kuşum" diyenlere fazla kaptırıp gitmeyin benim gibi..Özelinizi kimseye ama kimseye açmayın..

Hele benim gibi hayatınızda olan ya da hayatınızdan çıkan adamın numarasını güvenip vermek gibi bir gerizekalılık hiç yapmayın..Cidden kendimi gerizekalı olarak tarihe geçiricem..O derece aptalım yani.

Bana gelen haberlere öyle sinirlendim ki ..Bu tip konuları asla ama asla foruma yansıtmam, özelde hallederim geçer..Kimsenin dedikodusunu kimseye yapmışlığım yoktur..Böyle şeylerle karşılaşınca kan beynime sıçrıyor..

Kendi derdim kendime, babamın acısını atlatamamışken kendi sağlığımla uğraşıyorum, kafamı ister ota takarım ister çöpe..İster falla uğraşırım ister siyasetle..Kimseyi ilgilendirmez..Kimsenin haddi değil benim özelimi başkalarına farklı yansıtıp anlatmak..Zıvanadan çıkarmayın insanı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…