- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
aman allam ikizler burcumu çabuk kaç ordan çabuk akrep bile olur ama imkizler imkansızBen 1.70im , eskiden 1.75ten asagisina erkek demem pehhhhhhhhhh derdim. Sonra bu tombisle tanistim, boyunu neyini umursamadim cunku asiri tatliydiTombiscik e 1.75 sanirim, lakin beni iten tarafi boyu posu degil benden baska insanlara da mavi boncuk dagitiyor olmasi Ikizler burcu olmayaydi iyiydi
kovalar özgürlüğüne düşkün oluyolarkova erkeği konusunda tecrübeli olan var mı ? ahha
kovalar özgürlüğüne düşkün oluyolar
aman allam ikizler burcumu çabuk kaç ordan çabuk akrep bile olur ama imkizler imkansız
aman allam ikizler burcumu çabuk kaç ordan çabuk akrep bile olur ama imkizler imkansız
gezip tozmayı severler. açık alanlara çıkar bide inatlaşma. süsü püsüde severler hanımları gösterişli olsun isterleray o kilasikte şöyle etkilendikleri şeyler yok mu bunların hep buzdolabı gibiler ne bunlar böyle ya ciğerim soldu
bi de nasıl dengesiz ruh halleri var inanamazsın 10 dakka öncesiyle sonrası bin değil verdikleri söw tutmazlar tutmadıkları gibi unuturlar aa ben mi demişim hiç hatırlamıyorum diyip burun kıvırırlar hiç bişeyi beğenmezlerIkizler burcu erkegi gercekten adam degil. Dayim metres tuttu, patronum karisini aldatiyor, kuzenim evli her gun gecelere akiyor karisini takmiyor........ikizler erkegi rezil.
senenkelierde abartmış ama ayol o ne öyle heheheIkizler burcu erkegi gercekten adam degil. Dayim metres tuttu, patronum karisini aldatiyor, kuzenim evli her gun gecelere akiyor karisini takmiyor........ikizler erkegi rezil.
bi de nasıl dengesiz ruh halleri var inanamazsın 10 dakka öncesiyle sonrası bin değil verdikleri söw tutmazlar tutmadıkları gibi unuturlar aa ben mi demişim hiç hatırlamıyorum diyip burun kıvırırlar hiç bişeyi beğenmezler
gezip tozmayı severler. açık alanlara çıkar bide inatlaşma. süsü püsüde severler hanımları gösterişli olsun isterler
yaa size bi olay anlatayım kısaca yıl 2012 bi manitamla tatile gitmiştik masaya rusları çağırmış bende sinirlenip kalkıp gittim diye kızları aldığı gibi bara götürdü sabahın 3ne kadar gezdi onlanla bende otelde bi başıma..Eger dogum haritasinda akrep burcunda bi gezegen yigilmasi varsa, pluton akrepte ise bi polis cagirip oyle kacin, kindar empati yoksunu insanlarin klasik yerlesimi
benim hala ara ara gelen ve psikopat bir ilişkimizz olan eski sevgilim. İkizler.Ikizler burcu erkegi gercekten adam degil. Dayim metres tuttu, patronum karisini aldatiyor, kuzenim evli her gun gecelere akiyor karisini takmiyor........ikizler erkegi rezil.
aa kötü mü?6sedef gediz hayal kirikligi oldu fali
Evet genel sormustumaa kötü mü?
bende hala atmadım onunla bilgehatun arasında gidip geliyodum
aa kötü mü?
bende hala atmadım onunla bilgehatun arasında gidip geliyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?