- 26 Şubat 2015
- 344
- 360
- 18
- 35
Evet genel sormustum
Eski iliskim hakkinda hic bir sey yok yeni birinden bahstmis hep onu tanitmis onla nasil tanscgmi onun nasil biri oldgnu yakskli uzun boylu maddi gucu olan biriymis agustossonu taniscakmisiz da sonra is ciddiye dogru gitcekmis falan.eski hakkinda iki kelam beklerdim merak ettigim durumdan bir kelime yok gormesi gerekirdi .begenmedim acikcasi.
atsana özelden canım yaCanım bilgehatuna baktırmıştım ben aylar önce. İstiyorsan atarım falı
hadi bakalım hayırlısıyla inşallahBen şeytanın bacağını kırıcam bekleyin
@SimplyLove fali cikti mi bilgehatun un?Hangi fali attiniz?
Arkadaslar iyi ki atmamisim 50 tl bayilacaktim moonlighta vallahi...Selena da hala 12.siradayim artik o fal yorumu gelene kadar sabir cekerim :/
millet eskisi eylulde doncek diyor bu eskiyi oldurdu teget gectiay bana da herkes ağustos ta yeri biri bir yılda unutamadım bir ayda unuturum kesin
hadi patlat canım.bir ses duysun kulaklarımız,öyle bir patlatki uhhuu geçmişi aramayalım.Böyle giderse bir bomba da ben patlatacağım damarima çok fazla bastı biri çünkü :)
millet eskisi eylulde doncek diyor bu eskiyi oldurdu teget gecti
uuvvss ayağının tozuyla toz attıracak galibaKeşke falcı olsaydım :) üzerinize neden alındınız anlamadım bir sey yazdı iseniz okumadım bile bahsettim bir falcı konusu. Üzerinize yazılanları almayın bence :))
Dedigi gibi biri gelirse dugune cagircam ole biri beni bulmaz hem zengn yakskli iyi ooooboşver bebek güvemiyorum ben böyle bol kepçeden sallayanlara
evet canım tamamen haklısın,insanın başı sıkışınca yok hastam var yok hastayım bunlar bahane olmamalı,eğer işinle hayatını ayrı tutamıyorsan zaten bu işi yapmamalısın,işine hayatını karıştırmamalısın,benimde babam hasta ama hiç bu durum benim için bir bahane olark kullanacağım bir şey değildir,işiniz yapıyorsan bir zahmet o telefonada bakacaksın,yada sana bakamam diyebileceksin,sonuçta insanlarada saygın olmalı.Konum su DIDEM IN SAYGISIZLIGI
Takipçileri, fallari çıkanları olabilir o kısım beni ilgilendirmeZ çıkıyormuş zaten fallari. Ben baktirmayacagim demiştim burda da sonra mesaj attı gece bayram dan sonra döndü . Konuştuk öyle sonra sabah yine mesaj attı ne baktirmak istiyorsunuz diye dile getirdim konuyu hangi saatler de müsait olursunuz dedi dile getirdim lakin parayı biraz gecikmeli vereceğim dedim. Ve asıl bomba randevu Saati geldi ve didem hanımın telefonu kapalı ne tesadüf!! Tam da randevu saatinde aradım cevap yok kapalı telefon ya da kapanıyor mesaj atıyorum mesajlar iletiliyor hatun çevrim ici ama kadından yine cevap yok!! Düzgün konuştum yine cevap yok en sonunda kalitemi bozdum mesaj attim anında cevap geldi ne tesadüf di mi!! Cevap olarak ben randevu saatini verdim dedi ben de o saatte telefonu kapalı olan kimdi dedim annesini kattı zora gelince yine. Para da sorun ediyorsan bakamam de geç git. Her zora gelindiğinde kötü durumları da kimse ortaya koymasin yapılan saygısızlık bu ne curret. Daha fazla yazardım da neyse. Herkesin kendine göre sorunları var illa laf mi etmek lazım cevap vermeniz için düzgün konuşunca olmuyor haklısınız!!
bende 17. sıradayım şuan selena falda belki bugün bakar ne dersin@SimplyLove fali cikti mi bilgehatun un?Hangi fali attiniz?
Arkadaslar iyi ki atmamisim 50 tl bayilacaktim moonlighta vallahi...Selena da hala 12.siradayim artik o fal yorumu gelene kadar sabir cekerim :/
Tipik para avcısı derim ben ona.. bir saat geç gelse parası on defa arıyor keyfi bilir hayatı böyle giderse emin olsun çok iyi gider alınan beddualar ile..evet canım tamamen haklısın,insanın başı sıkışınca yok hastam var yok hastayım bunlar bahane olmamalı,eğer işinle hayatını ayrı tutamıyorsan zaten bu işi yapmamalısın,işine hayatını karıştırmamalısın,benimde babam hasta ama hiç bu durum benim için bir bahane olark kullanacağım bir şey değildir,işiniz yapıyorsan bir zahmet o telefonada bakacaksın,yada sana bakamam diyebileceksin,sonuçta insanlarada saygın olmalı.
Imzami atiyorum buna :) yukseleni de sorun kizlar yukselen ikizler ise ozellikle kacin kurtarin kendinizi
Tipik para avcısı derim ben ona.. bir saat geç gelse parası on defa arıyor keyfi bilir hayatı böyle giderse emin olsun çok iyi gider alınan beddualar ile..
aynen canım,insanları fal bakarken üstüste sıraya alabiliyor ama işine gelmeyincede böyle oluyor,Tipik para avcısı derim ben ona.. bir saat geç gelse parası on defa arıyor keyfi bilir hayatı böyle giderse emin olsun çok iyi gider alınan beddualar ile..
Didem telefonu kapatma olayını bana yaptı.. arkadaşı ma ise parayı geç yatirinca bir saat on defa arama ve mesaj atma olayini yaptı. Allah islah etsin.. cikar bir yerlerden..Didem mi yaptı bunu?
O zaman hiç demeyecek bakımdan sonra yatırırsınız diye..Bana da ne zaman müsaitsen o zaman yatır dedi ben hemen geçtim..Ama 1 saat geçince aramaya başlıyorsa ayıp..
terazi ve boğa erkekleri için ne dersin? özellikle terazi? ya çok çapkın mı yoksa güvenilir mi bir türlü çözemedim:/ bi don juanlık seziyordum ama:))
Aranizda falci varsa bana fal bakin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?