Binnaz Abla

ay bana da herkes ağustos ta yeri biri bir yılda unutamadım bir ayda unuturum kesin

@SimplyLove fali cikti mi bilgehatun un?Hangi fali attiniz?

Arkadaslar iyi ki atmamisim 50 tl bayilacaktim moonlighta vallahi...Selena da hala 12.siradayim artik o fal yorumu gelene kadar sabir cekerim :/

İlk geldiği zamanlar kahve falı atmıştım. Dedikleri çıkmadı. Erkek arkadaşımın fiziksel özelliklerini de yanlış anlatmıştı. Ama meryemi ve famayı beğeniyorsanız ve enerjiniz onlarla uyuşuyorsa bilgehatunu da beğenirsiniz tahminimce. İsterseniz atayım falı özelden

evet canım tamamen haklısın,insanın başı sıkışınca yok hastam var yok hastayım bunlar bahane olmamalı,eğer işinle hayatını ayrı tutamıyorsan zaten bu işi yapmamalısın,işine hayatını karıştırmamalısın,benimde babam hasta ama hiç bu durum benim için bir bahane olark kullanacağım bir şey değildir,işiniz yapıyorsan bir zahmet o telefonada bakacaksın,yada sana bakamam diyebileceksin,sonuçta insanlarada saygın olmalı.

Tipik para avcısı derim ben ona.. bir saat geç gelse parası on defa arıyor keyfi bilir hayatı böyle giderse emin olsun çok iyi gider alınan beddualar ile..

Online falcilardan sadece Selena'ya su falı baktirdim (begendim) şimdi bir de tarot baktırmak istiyorum da, kimi (ve hangi sitede oldugunu da yazarsanız, hiçbirini tanımıyorum çünkü) tavsiye edersiniz? Ve kahve falında tavsiye edebileceğiniz isimler hangileri?

Tipik para avcısı derim ben ona.. bir saat geç gelse parası on defa arıyor keyfi bilir hayatı böyle giderse emin olsun çok iyi gider alınan beddualar ile..

Didem mi yaptı bunu?
O zaman hiç demeyecek bakımdan sonra yatırırsınız diye..Bana da ne zaman müsaitsen o zaman yatır dedi ben hemen geçtim..Ama 1 saat geçince aramaya başlıyorsa ayıp..

aynen canım,insanları fal bakarken üstüste sıraya alabiliyor ama işine gelmeyincede böyle oluyor,
evet parayı alırken çok rahat hiç sıkıntı yok.

Didem mi yaptı bunu?
O zaman hiç demeyecek bakımdan sonra yatırırsınız diye..Bana da ne zaman müsaitsen o zaman yatır dedi ben hemen geçtim..Ama 1 saat geçince aramaya başlıyorsa ayıp..
Didem telefonu kapatma olayını bana yaptı.. arkadaşı ma ise parayı geç yatirinca bir saat on defa arama ve mesaj atma olayini yaptı. Allah islah etsin.. cikar bir yerlerden..

terazi ve boğa erkekleri için ne dersin? özellikle terazi? ya çok çapkın mı yoksa güvenilir mi bir türlü çözemedim:/ bi don juanlık seziyordum ama:))

benim abim tam terazidir aşık olunca gözü bakasını görmez ama güzel gördü mü bakar o hep şeyine düşkünlüğünden malesef gerçekten sevmiyorsa aldatır abimin aynı anda 3 kişiyi idare ettiğini bilirim ama şimdi birine aşık oldu ve duruldu bunlar da böylr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…