Binnaz Abla

aynı anda 3 kişi mi ben de güvenememiştim işte ama bu kadar da düşünmemiştim:))) gerçi benle çok ciddiydi niyeti öyle diyordu yani ama bilemiyorum:)) abine sorsana canım kızı kandırmak için böyle şeyler söylüyor musun falan:)) hahah

kız bırak sözleri abimin bir kızı tavlamak için bir hafta boyunca her gün pasta göndertiğini bilirim ben ne diyorsun gözünü dört aç terazi bu

kız bırak sözleri abimin bir kızı tavlamak için bir hafta boyunca her gün pasta göndertiğini bilirim ben ne diyorsun gözünü dört aç terazi bu
hahahah ben yemedim zaten canımm. o bana yıllardır takıktı. kabul etmeyince okulda ters ters baktı yıllarca :))) sonra mezun olunca bana yazdı tekrar faceden. önce kabul etmedim de bırakmadı peşimi resmen. sonra görüştük, yazıştık ama ben vazgeçtim çıldırdı bu salak. ara ara yazdı hep de ben kova kızıyım yaa yer miyim numaralarını:))) hoş akılmda takıldı sonra. öyle bir çene vardı ki:)

kimi çok dürüst, yalnızken çapkındır diyor kimi de hep aynı diyor pöff bilemiyorum:)))

terazi ve boğa erkekleri için ne dersin? özellikle terazi? ya çok çapkın mı yoksa güvenilir mi bir türlü çözemedim:/ bi don juanlık seziyordum ama:))

Akrwplerden firsat bulamadim onlara ama bence bogaysa at sepete en azindan yemek yapar utu yapar yardim eder ev islerine

Akrwplerden firsat bulamadim onlara ama bence bogaysa at sepete en azindan yemek yapar utu yapar yardim eder ev islerine

Boga herifleri en iyi sevgili potansiyeline sahip insanlar bence

Ben Koc seviyorum bunu fark ettim gelin ates burclari gelin yehuuuuu

Kahveni yukle falina bakicam kiz

Bana is cikti, ask patladi.

Tellwe Luna bugunlerdeki favorim.

Luna bende fena patlamış DOST
Geçenlerde okudum eski fallarımı..

Duruhaneceyi denesene sen bir..O kadın sadece kart yorumluyor ama anlık durumları ve yol göstericiliği çok iyi..Hakikaten ne dediyse o yönde ilerledi hep olaylar bende..

Kredileri de çok düşük..9 kredi, 10 kredi falan..

Cakalllllllllllllllllll

Nasil patlamis kiz merak ettim.

Bana basbayai cikmis kariyer konusunda. Ask patlamis lakin. Ben kariyer bile ariyorum.

Cakalllllllllllllllllll

Nasil patlamis kiz merak ettim.

Bana basbayai cikmis kariyer konusunda. Ask patlamis lakin. Ben kariyer bile ariyorum.

Yok yavrum ben iş kariyer meselelerini kapatalı çok oldu..Tee geçen sene biri için baktırmışım evlendirmiş onla beni..

Ya burayı takip eden falcılara sesleniyorum..Evlenmeyi düşünmüyorum artık ben, nolur evlilik deyip cinlerimi çıkarmayın

Meryemi de az önce okudum son baktırdığım falı..Ağustos demiş du bakalım..

Zaten herkeşler ağustos dedi..Herkeşler olumlu konuştu..Gidişata göre herkeşler patlayıp yine bir selena tutacak..

Ha bu arada, yiğite baktırdığımda, babamla ilgili sessiz kalmıştı ya, geçtiğimiz sayfalarda duruyor hatta mesajım, hatırlamıyorum şimdi tam..

Yani olumsuz manasında bir sessiz kalıştı o..Ben de hemen kapattım mevzuyu zaten..Bunu da söyleyeyim dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…