- 23 Ağustos 2012
- 52.042
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.545
- 898
Yok yavrum ben iş kariyer meselelerini kapatalı çok oldu..Tee geçen sene biri için baktırmışım evlendirmiş onla beni..
Ya burayı takip eden falcılara sesleniyorum..Evlenmeyi düşünmüyorum artık ben, nolur evlilik deyip cinlerimi çıkarmayın
Meryemi de az önce okudum son baktırdığım falı..Ağustos demiş du bakalım..
Zaten herkeşler ağustos dedi..Herkeşler olumlu konuştu..Gidişata göre herkeşler patlayıp yine bir selena tutacak..
Ha bu arada, yiğite baktırdığımda, babamla ilgili sessiz kalmıştı ya, geçtiğimiz sayfalarda duruyor hatta mesajım, hatırlamıyorum şimdi tam..
Yani olumsuz manasında bir sessiz kalıştı o..Ben de hemen kapattım mevzuyu zaten..Bunu da söyleyeyim dedim..
Selena bana hic tutturamadi, genelde patladi ama israrla baktirdim :)))))))
Ask meselesini zaten bilen yok gibi, ben kariyer icin baktiriyorum. Onemli olan ekme parasi be gerisi tiri viri
Uzulme diye babani sormayayim dedim, hala da sormuyorum.
Duruhaneceyi kafama soktun, denersem yazarim:)))))))
sence durumum nedirahahaha
bakarım sıkıldıkça yolla ya. falcılardan umut yok napalım artık.
fal atacak falcı bulamıyorum bunalımdayım oysa ki
kime atmıştın senKızlar konuştuğum bir çocuk vardı fal attigimda fama onunla ilgili bir durumu söylemişti üç gün önce. o çıktı haberiniz olsun sadece konuşuyordum ters kayaya çarptı ama aslan kadını olmaktan gurur duyuyorum ya :)
maşallah deyim neredeyse hepsi tutmuş bana hiç denecek kadar az tutarkenMerhabalar arkadaşlar uzun süreden beri :) bayağı oldu yazmayalı ama kk ya üyelik sebebim bu topik olduğu ve çokça aktif olarak paylaşımlarda bulunduğumuz için yazmak istedim tekrar.. benim de genel hatlarıyla patlayan çok o yüzden çıkanları yazmam daha mantıklı olacak.. fikir olur belki size de;
Selena : çok baktırdım, hep çıktı ve en son yine çıktı
Emine : çıkıyo bende, yine çıktı
Sema : tellwede baktırmıştım, byv da da yeni üyelikle baktırdım .. famlardan olsa bile tanımasına imkan yoktu, çok isabetliydi ve çıktı yani onun falından sonra birebir gerçekleri başka bir şahıstan öğrendim öyle diyim.
Fama : severim,isabetlidir
Salkımhanım : yine yeni rumuzla attığım fal, çok genel sordum o bilgiyle tutturması imkansızdı ama isabetliydi ciddi anlamda hatta Emine bi arkadaşın çevrende akrep ya da boğa sigara içiyo seni beğeniyo demişti .. varmış cidden eski bi arkadaşım öyle, bunu yeni öğrendim ama Salkımhanım da sana kalbini açan yeni kişiye güven demiş.. hani tanıdık biri olma ihtimali olsa bile ben yeni kişi falan sormamıştım bahsetmiş
Nesibe : zamanda kayma olsa bile çıktı olumlumuydu, maalesef değildi ama çıktı mı çıktı
Meryem : yeni üyelik, 0 bilgiyle bile tutturdu hatun
Aylin : Aylin,fama, Meryem,sema bermudamız sonuçlanamadı , öyle kaldı kim kimdir belki çözemedik ama ilk falı dehşetti bana
Yiğit : iyiydi, zamanı var...
İzmir Canan : dediklerine henüz var ama geçmiş, an,aile ,bilgiler ağzımı açık bıraktı ( dolaylı olarak referans olanMeDceZir teşekkür ederim)
İlkay : en son onun tribal enfeksiyonundan dolayı tarttılştık ama hakkını yiyemem ,olumsuz da olsa , itici de gelse dediklerinden çıkan olmuştur
Byv sistem değiştiği için eski falları göremiyorum, diğer sitelerde de üyeliğimi iptal ettiğim için eskileri okuyamadım,yeni üyeliğimle aklımda olanlar bunlar..
ne gördün aslanımKizlar ruya yorumundan anlayan var mi yaaaa benim ruyami biri yorumlasin
Saniyelik alım yapıyor canım hızlı olman lazım ben kaç defa resimleri y ukleyene kadar alımı kapatmıştı. Bana çok olumsuzdu dediği patladı çok şükür..Kizlar gene yakalayamadm nesibeyi. 14de sistemde olcam yaziyor 13.50-14:20 arasi bekledm alim acilmadi sonra birdsn sirada bekleyen fal 0 dan 6 oldu. Bu sitede alim nasil isliyor biri beni yesillendirsin 40kredi yukledm bide(
Cherry im attın mi Meryem e kuzuBen de Meryemi bekle bekle kurudum resmen.
Cherry im attın mi Meryem e kuzu
Fama açıksa o kapalıdır hep oyle oluyor.. tesadüf diyorlar da neyse..Gelmedi ki hatun yarina kaldi herhal.
Fama,Aylin,Meryem ,Sema sır perdesi oldu ,,aralamaya çalıştık açamadık o perdenin hepsini.. demin bi arkadaşa yazdığımı yazayım,aklıma gelen ihtimallerFama açıksa o kapalıdır hep oyle oluyor.. tesadüf diyorlar da neyse..
Merhabalar arkadaşlar uzun süreden beri :) bayağı oldu yazmayalı ama kk ya üyelik sebebim bu topik olduğu ve çokça aktif olarak paylaşımlarda bulunduğumuz için yazmak istedim tekrar.. benim de genel hatlarıyla patlayan çok o yüzden çıkanları yazmam daha mantıklı olacak.. fikir olur belki size de;
Selena : çok baktırdım, hep çıktı ve en son yine çıktı
Emine : çıkıyo bende, yine çıktı
Sema : tellwede baktırmıştım, byv da da yeni üyelikle baktırdım .. famlardan olsa bile tanımasına imkan yoktu, çok isabetliydi ve çıktı yani onun falından sonra birebir gerçekleri başka bir şahıstan öğrendim öyle diyim.
Fama : severim,isabetlidir
Salkımhanım : yine yeni rumuzla attığım fal, çok genel sordum o bilgiyle tutturması imkansızdı ama isabetliydi ciddi anlamda hatta Emine bi arkadaşın çevrende akrep ya da boğa sigara içiyo seni beğeniyo demişti .. varmış cidden eski bi arkadaşım öyle, bunu yeni öğrendim ama Salkımhanım da sana kalbini açan yeni kişiye güven demiş.. hani tanıdık biri olma ihtimali olsa bile ben yeni kişi falan sormamıştım bahsetmiş
Nesibe : zamanda kayma olsa bile çıktı olumlumuydu, maalesef değildi ama çıktı mı çıktı
Meryem : yeni üyelik, 0 bilgiyle bile tutturdu hatun
Aylin : Aylin,fama, Meryem,sema bermudamız sonuçlanamadı , öyle kaldı kim kimdir belki çözemedik ama ilk falı dehşetti bana
Yiğit : iyiydi, zamanı var...
İzmir Canan : dediklerine henüz var ama geçmiş, an,aile ,bilgiler ağzımı açık bıraktı ( dolaylı olarak referans olanMeDceZir teşekkür ederim)
İlkay : en son onun tribal enfeksiyonundan dolayı tarttılştık ama hakkını yiyemem ,olumsuz da olsa , itici de gelse dediklerinden çıkan olmuştur
Byv sistem değiştiği için eski falları göremiyorum, diğer sitelerde de üyeliğimi iptal ettiğim için eskileri okuyamadım,yeni üyeliğimle aklımda olanlar bunlar..
Kizlar gene yakalayamadm nesibeyi. 14de sistemde olcam yaziyor 13.50-14:20 arasi bekledm alim acilmadi sonra birdsn sirada bekleyen fal 0 dan 6 oldu. Bu sitede alim nasil isliyor biri beni yesillendirsin 40kredi yukledm bide(
atart merhaba hoşgeldincanan kızlarağasında cafe de bakan mı?
H
Sevdalıbaşm arkadaşım hoşbuldum:) valla bilmiyorum Cafe falcısı olup olmadığını çünkü ben İzmir de yaşamıyorum telefon ile baktırmıştım.. tabi durum analizi,geçmiş çok iyiydi geleceğe var.. hep online baktırırım burda güvendiğim kişilerden dolayı sadece 3 falcıya telefon bakımı yaptırdım.. 1. Yiğit 2. Canan 3.Ankaralı Birsen ..atart merhaba hoşgeldincanan kızlarağasında cafe de bakan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?