- 24 Ocak 2015
- 872
- 1.237
- 208
- 38
neyin şifresini biliyorlar anlamadım,bizim şifrelerimizmi varFama,Aylin,Meryem ,Sema sır perdesi oldu ,,aralamaya çalıştık açamadık o perdenin hepsini.. demin bi arkadaşa yazdığımı yazayım,aklıma gelen ihtimaller
1. bi kişi var,4 ayrı isimle bakıyo
2.4 ayrı kişi var, şifreler biliniyo o an kim müsaitse o bakıyo
3.Bir kişinin 2 ayrı ismi var ( Meryem =Aylin, Fama =Bilgehatun ya da Sema gibi )
4. Biz günah alıyoruz hepsi aslında ayrı ayrı iyi bi falcı...
Son ihtimali kendi falımda aynı cümleyi birinin sesli,diğerinin yazılı söylemesi ile çürütüyorum..
bu arada Salkımhanım da bu gillerden olabilir eğer nick farklı olsa bile aynı IP ilerle site bi çakallık yapıp, falcılara sunmuyorsa üye bilgilerini....
hayır falcı oturum açma şifrelerini yani sisteme giriiş şifresini :)neyin şifresini biliyorlar anlamadım,bizim şifrelerimizmi var
Atart hosgeldin canim. Ugrayin bu topige lutfen, ozluyoruz sizleri burada gormeyi.Bunu yazmak icin girmistim simdi cikiyorum. Saat 23.23 dilek tutun kizlar, iyi gecelerFama,Aylin,Meryem ,Sema sır perdesi oldu ,,aralamaya çalıştık açamadık o perdenin hepsini.. demin bi arkadaşa yazdığımı yazayım,aklıma gelen ihtimaller
1. bi kişi var,4 ayrı isimle bakıyo
2.4 ayrı kişi var, şifreler biliniyo o an kim müsaitse o bakıyo
3.Bir kişinin 2 ayrı ismi var ( Meryem =Aylin, Fama =Bilgehatun ya da Sema gibi )
4. Biz günah alıyoruz hepsi aslında ayrı ayrı iyi bi falcı...
Son ihtimali kendi falımda aynı cümleyi birinin sesli,diğerinin yazılı söylemesi ile çürütüyorum..
bu arada Salkımhanım da bu gillerden olabilir eğer nick farklı olsa bile aynı IP ilerle site bi çakallık yapıp, falcılara sunmuyorsa üye bilgilerini....
anladım canım,hiç bu şekilde olacağı aklıma gelememişti,yani falcıların sisteme nasıl girdikleri bilmediğim için,acaba bizimle alakalı bir şeymi diye düşündüm,teşekkür ederim açıkladığın için.hayır falcı oturum açma şifrelerini yani sisteme giriiş şifresini :)
rica ederim canım , zaten bizim nasıl girişimiz varsa onların da var, sitelerde görürsün bazılarında hem üye girişi, hem falcı girişi var :)anladım canım,hiç bu şekilde olacağı aklıma gelememişti,yani falcıların sisteme nasıl girdikleri bilmediğim için,acaba bizimle alakalı bir şeymi diye düşündüm,teşekkür ederim açıkladığın için.
Yapma ya :/ yildizi tutmadi belki. Baska cikan cikmayan varmi nesibe icin. Insallah benim yildizim barisir resmen uc gundur falci pesindeyim buna degmezse cok sinirlenirim acikcasi -.-Saniyelik alım yapıyor canım hızlı olman lazım ben kaç defa resimleri y ukleyene kadar alımı kapatmıştı. Bana çok olumsuzdu dediği patladı çok şükür..
Eee nasildi kuzu
Detay isteriz
Kizlar gene yakalayamadm nesibeyi. 14de sistemde olcam yaziyor 13.50-14:20 arasi bekledm alim acilmadi sonra birdsn sirada bekleyen fal 0 dan 6 oldu. Bu sitede alim nasil isliyor biri beni yesillendirsin 40kredi yukledm bide(
Kızlar selam ben önerı ile geldım.. Bugun tesadüfen keşfettım, seslı bakması elbette artı ve erkek olması saşırtıcı. Baktıran varsada yorum yazsın tabı binnaz abla emre dinç kahve sadece kredımo bıtırıyım dıyr attım denk geldı bastan savma bışey beklıyodum şüphecı ruhumla gelın gorunki bugune kadar saraylıdan sonra baktırdıgım en iyiii kahve yorumuydu benım için. Tarıhı gene kısacık verdı ister bekleyın ben cıkarsa yazıcam zaten verdıgı tarıh elı kulagında baktıran varsada yazsın lutfen. Gercekten begendım ben
Bende baktırdım canım bu ay içinde bir aşka başlattı beni.. O kadar imkansızki!!! ama benimle ilgili bir yorumu Gözlerimi doldurmuştu o başkaKızlar selam ben önerı ile geldım.. Bugun tesadüfen keşfettım, seslı bakması elbette artı ve erkek olması saşırtıcı. Baktıran varsada yorum yazsın tabı binnaz abla emre dinç kahve sadece kredımo bıtırıyım dıyr attım denk geldı bastan savma bışey beklıyodum şüphecı ruhumla gelın gorunki bugune kadar saraylıdan sonra baktırdıgım en iyiii kahve yorumuydu benım için. Tarıhı gene kısacık verdı ister bekleyın ben cıkarsa yazıcam zaten verdıgı tarıh elı kulagında baktıran varsada yazsın lutfen. Gercekten begendım ben
benkova erkeği konusunda tecrübeli olan var mı ? ahha
Zaten ayda bitti 6gün içinde bir ilişkiye başlamam LazımBende baktırdım canım bu ay içinde bir aşka başlattı beni.. O kadar imkansızki!!! ama benimle ilgili bir yorumu Gözlerimi doldurmuştu o başka
B
ben
Allah kurtarsin isin cok zor
Atart hoşgeldiiiiinnMerhabalar arkadaşlar uzun süreden beri :) bayağı oldu yazmayalı ama kk ya üyelik sebebim bu topik olduğu ve çokça aktif olarak paylaşımlarda bulunduğumuz için yazmak istedim tekrar.. benim de genel hatlarıyla patlayan çok o yüzden çıkanları yazmam daha mantıklı olacak.. fikir olur belki size de;
Selena : çok baktırdım, hep çıktı ve en son yine çıktı
Emine : çıkıyo bende, yine çıktı
Sema : tellwede baktırmıştım, byv da da yeni üyelikle baktırdım .. famlardan olsa bile tanımasına imkan yoktu, çok isabetliydi ve çıktı yani onun falından sonra birebir gerçekleri başka bir şahıstan öğrendim öyle diyim.
Fama : severim,isabetlidir
Salkımhanım : yine yeni rumuzla attığım fal, çok genel sordum o bilgiyle tutturması imkansızdı ama isabetliydi ciddi anlamda hatta Emine bi arkadaşın çevrende akrep ya da boğa sigara içiyo seni beğeniyo demişti .. varmış cidden eski bi arkadaşım öyle, bunu yeni öğrendim ama Salkımhanım da sana kalbini açan yeni kişiye güven demiş.. hani tanıdık biri olma ihtimali olsa bile ben yeni kişi falan sormamıştım bahsetmiş
Nesibe : zamanda kayma olsa bile çıktı olumlumuydu, maalesef değildi ama çıktı mı çıktı
Meryem : yeni üyelik, 0 bilgiyle bile tutturdu hatun
Aylin : Aylin,fama, Meryem,sema bermudamız sonuçlanamadı , öyle kaldı kim kimdir belki çözemedik ama ilk falı dehşetti bana
Yiğit : iyiydi, zamanı var...
İzmir Canan : dediklerine henüz var ama geçmiş, an,aile ,bilgiler ağzımı açık bıraktı ( dolaylı olarak referans olan @MeDceZir teşekkür ederim)
İlkay : en son onun tribal enfeksiyonundan dolayı tarttılştık ama hakkını yiyemem ,olumsuz da olsa , itici de gelse dediklerinden çıkan olmuştur
Byv sistem değiştiği için eski falları göremiyorum, diğer sitelerde de üyeliğimi iptal ettiğim için eskileri okuyamadım,yeni üyeliğimle aklımda olanlar bunlar..
Hoşbuldum BermudaAtart hoşgeldiiiiinn
korkutayım seni o zaman :) ilk başta olan o aşırı çekim evlilikte akrepin aşırı bencil ve egosunun tavan olmasından dolayı %99 hüsranla bitiyorboğa erkekleri biz boğa hatunları gibi değil yabiraz hımbıl,çok girişken değiller, biz daha netiz onlar da hep bi ketumluk hep bi böyyyleee ne yapacağını düşündüğünü kestirmesi zor haller.. insan olarak iyiler tabi,bi arkadaş olarak ama aşkta yorucu burç tipi erkeği bence :/ , Akrep Boğa nın tam zıddı ama anlaşılmayan bi çekim var sanırık aramızda o da karşıt burç olması veya su-toprak bileşkesinin uyumu bilemedim..
bi ara tanıdığınız, bildiğiniz, denediğiz ve onayladığınız Akrep erkekleri ile bilgi verirseniz hiç fena olmaz :))
Baldankııızz, hoşbuldum canım burdan da :), ben de seni ve bazı arkadaşlarımı özledim de geldim aslında hiç gitmedim, son zamanlardaki durumları yazayım dedim :)Atart hosgeldin canim. Ugrayin bu topige lutfen, ozluyoruz sizleri burada gormeyi.Bunu yazmak icin girmistim simdi cikiyorum. Saat 23.23 dilek tutun kizlar, iyi geceler
İyiyimm canım iyi ki döndün gitme bi daha :) geçen sefer bi olayın üstüne gitmiştin sonra da sesin çıkmadı. Olay eksik olmuyo topikten :) fallanan falım var tabi bu 1000.söyleyişim olucak ama yine selena çıktı. Reklam sanıcaklar artıkHoşbuldum Bermuda, aslında hep buralardaydım da uzun süreden sonra ilk kez yazdım , nasılsın? fallanan falların var mı? yoksa makus talihimiz patlayan fallara devam mıdır ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?