Binnaz Abla

neyin şifresini biliyorlar anlamadım,bizim şifrelerimizmi var

Atart hosgeldin canim. Ugrayin bu topige lutfen, ozluyoruz sizleri burada gormeyi.Bunu yazmak icin girmistim simdi cikiyorum. Saat 23.23 dilek tutun kizlar, iyi geceler

hayır falcı oturum açma şifrelerini yani sisteme giriiş şifresini :)
anladım canım,hiç bu şekilde olacağı aklıma gelememişti,yani falcıların sisteme nasıl girdikleri bilmediğim için,acaba bizimle alakalı bir şeymi diye düşündüm,teşekkür ederim açıkladığın için.

Kızlar selam ben önerı ile geldım.. Bugun tesadüfen keşfettım, seslı bakması elbette artı ve erkek olması saşırtıcı. Baktıran varsada yorum yazsın tabı binnaz abla emre dinç kahve sadece kredımo bıtırıyım dıyr attım denk geldı bastan savma bışey beklıyodum şüphecı ruhumla gelın gorunki bugune kadar saraylıdan sonra baktırdıgım en iyiii kahve yorumuydu benım için. Tarıhı gene kısacık verdı ister bekleyın ben cıkarsa yazıcam zaten verdıgı tarıh elı kulagında baktıran varsada yazsın lutfen. Gercekten begendım ben

rica ederim canım , zaten bizim nasıl girişimiz varsa onların da var, sitelerde görürsün bazılarında hem üye girişi, hem falcı girişi var :)

Saniyelik alım yapıyor canım hızlı olman lazım ben kaç defa resimleri y ukleyene kadar alımı kapatmıştı. Bana çok olumsuzdu dediği patladı çok şükür..
Yapma ya :/ yildizi tutmadi belki. Baska cikan cikmayan varmi nesibe icin. Insallah benim yildizim barisir resmen uc gundur falci pesindeyim buna degmezse cok sinirlenirim acikcasi -.-

Eee nasildi kuzu

ay ne kolay oluyomuş yaw, telde fal
ohh miss, çok sevdim. sakin sakin anlattı memnun kapadım yani.
ama telefonumda ses kayedetme programı yok, şuan hiçbişey hatırlamıyorum
stres oldum ama, soracak soru falan gelmedi aklıma. şimdi kafamda soru kaynıyo da geçmiş olsun artık.

Kizlar gene yakalayamadm nesibeyi. 14de sistemde olcam yaziyor 13.50-14:20 arasi bekledm alim acilmadi sonra birdsn sirada bekleyen fal 0 dan 6 oldu. Bu sitede alim nasil isliyor biri beni yesillendirsin 40kredi yukledm bide(

canım sık sık yenile sayfayı yakalarsın.

Benim de tam yeni kan ariyoruz yok mu diyesim vardi. Sasirtici miydi? Tarih gelince yazar misin, taih ne zaman vermis?

Bende baktırdım canım bu ay içinde bir aşka başlattı beni.. O kadar imkansızki!!! ama benimle ilgili bir yorumu Gözlerimi doldurmuştu o başka

Akşam boyu site site gezip tellweye 20 kredi yükleyerek hiç fal atmadan uyumak üzereyim kararsızlık böyle birşey işte.. hislerenerjiye atmak üzereyken çıktı sistemden.. Baktıranlardan Yorumları aliiimmm:) Luna yemin etmiş gibi girmiyor

Atart hoşgeldiiiiinn

Selam kızlarr.. Falların verdiği zamanı bekleyene kadar, sanırım patlamalarına ben sebep olacağım.. Beklemekten yoruldum, kendimi aptal yerine koyuyormuş gibi hissettim çünkü. Haketmeyene hakettiğinden fazla değere gerek var mı ki?

korkutayım seni o zaman :) ilk başta olan o aşırı çekim evlilikte akrepin aşırı bencil ve egosunun tavan olmasından dolayı %99 hüsranla bitiyor

Atart hosgeldin canim. Ugrayin bu topige lutfen, ozluyoruz sizleri burada gormeyi.Bunu yazmak icin girmistim simdi cikiyorum. Saat 23.23 dilek tutun kizlar, iyi geceler
Baldankııızz, hoşbuldum canım burdan da :), ben de seni ve bazı arkadaşlarımı özledim de geldim aslında hiç gitmedim, son zamanlardaki durumları yazayım dedim :)

Hoşbuldum Bermuda, aslında hep buralardaydım da uzun süreden sonra ilk kez yazdım , nasılsın? fallanan falların var mı? yoksa makus talihimiz patlayan fallara devam mıdır ? :)
İyiyimm canım iyi ki döndün gitme bi daha :) geçen sefer bi olayın üstüne gitmiştin sonra da sesin çıkmadı. Olay eksik olmuyo topikten :) fallanan falım var tabi bu 1000.söyleyişim olucak ama yine selena çıktı. Reklam sanıcaklar artık hatta şimdi onu yazmaya gelmiştim. Ayın 11inde selenaya fal attım. Bişeylerden bahsetmiş ama çok bağdaştıramamıştım gelecekten bahsetmiş ben onu geçmişle ilişkilendirmiştim. Bugün bi okudum hepsini yaşıyorum şu sıralar onu fark ettim:) inşallah dediği gibi de devam eder sen nasılsın bu arada kuzum? İyi gelişmeler vardır umarım sende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…