Binnaz Abla

korkutayım seni o zaman :) ilk başta olan o aşırı çekim evlilikte akrepin aşırı bencil ve egosunun tavan olmasından dolayı %99 hüsranla bitiyor
, hadi yaaa akreplerin var bi benmerkezciliği de gözlediğim demek evlilikle gün yüzüne çıkıyor, zaten ilişki falan yok merak etmiştim sadece, peki siz de boğa mısınız ve bahsettiğiniz olayı birebir yaşadınız mı ? farkındayım konunun topikle alakası yok ama fallar-burçlar kardeş konu sayılır :)

evet canım ben boga burcuyum. ok her boğada bir kıskançlık vardır kabul ama bir akrep kadar bunaltıcı ve tavan olamaz emin ol. bir de ortada 2 baskın karakter var. yani genelde boğa ve akrep iş konusunda da iyi rütbelerde olmayı sever ve öylede olurlar. girdikleri ortamda sürekli dikkat çeken 2 burçtur. cazibeleri de yüksektir birebir yasadım. o yüzden tavsiyem arkana bakmadan kaçççç :)))

Bende bu gece selenayı yakaladım sanırım bi 4-5 gün beklerim ama son attığım falda döktürdüğü düşünülürse beklemeye değer.
ben selenayı 4 gündür bekliyorum halen 6. sıradayım artık Allah kerim. buradaki yazılardan bir gaza geldim bakalım inşallah baktığı fala değer.

valla artık kimin ne düşüneceği onun şahsi algısına kalmış, bilen birbirini biliyo ya da az buçuk tanıyabiliyor, o yüzden yapılan yorumları fikir verme olarak da düşünen olur, reklam olarak da vs vb.. yüzlerce kez konuştuk ya bunları..Valla Selena bende de hep çıktı , bunu dile getirmişimdir. Aralık ayı gibi öngördüğü şeyler ya oldu, ya da olması kuvvetle muhtemel.. onun dışında üyeliklerimi yenilediğim için hatırlayabildiklerimi yazdım..
İyi gelişmeler yok, ama olması için beklemem lazım ekim,kasım a kadar onlara göre.. ama ben zamana çok takılmadım , falcının o anı iyi bilmesi, görmesi yetiyo artık. ya bi de şu 2. 3. üyelikli falcıların artması,ihtimalleri falan can sıkıcı.. Herkese hepsi tutmuyor ama bi düşündüm ,çıksa da çıkmasa da, dürüst olarak tek bi yerde fal bakımı yapan, benim öyle olduğunu düşündüğüm şunlar var ve heralde ben bundan sonraki vadeleri de bekleyip çıkanlara göre 1 ya da 2 sine nadir aralıklarla atarım..
1.Selena 2. Saraylı 3.Nesibe 4.İlkay 5.Rezzan 6.Emine 7.Luna 8.Mert Reiki 9.Venüsamber 10. ya bak unuttum ..
yani elbette yüzlercesine baktırdık eminim unuttuklarım da vardır şu listede ama en azından fal baktıra baktıra prof olduğumuz için , bu kişilerin sanmıyorum başka yerde başka isimle baktığını.. çok şaibeli oldu çünü bu online fal mecrası ..

Ben de o yüzden yeni birilerini aramıyorum. Geçen ağustostan aralığa kadar kaç fal attım kaç para döktüm fal işine haddi hesabı yok. Sonra istediğim şeyler oldu duruldum ama enerjimin tuttuğu gerçek hayatta da kaliteli insan olduğunu anladığım insanları buldum. Daha da şaşmam onlardan diye düşünüyorum. Bu aralar eski fallarıma bakıcam kimlerin falı ne kadar çıkmış diye. Yazarım buraya da

hımm , ya aslında dediğim gibi ilişki neyin yok benim onca yıllık arkadaşım iyi de bilirim kendisini ama hep konuşuruz sana gücüm yetmiyor falan der ,inat, kararlılık, zeka falan.. yaş aldıkça insanları kişilkleri daha bi törpülenip ,dinginleşiyor sanki

Söylediklerine bakılırsa iki yıldız bi sahneye sığmıyormuş,bunu anladım :) benim zaten çevremde ya yengeç,ya akrep oluyo
Su toprağıı fenaa çağırıyoooo :)

Dogrudur, toprak-su uyumlu olur derler.

Ben de balik burcuyum maalesef:), genelde ates burcu erkeklerini severim.

çok enteresan bi durum var dediğin gibi karakterlerin zıtlıkları birbirini çekiyor. sana gücüm yetmiyor cümlesine bakma bu akreplerin en gizli silahlarından biri canım :) karşısındakine kendini ezik göstermeyi severler :)))) ama içinde sana eminim başka bişey düşünüyordur. mesela "seni bir elime geçirebilsem bak sana arkadaşken döktüğüm dilleri döküyormuyum şimdilik böyleyim" gibi :)))))). akrepler ayrıca arkadaşlarının gözünde hep ağır abi, saygı gören, lafı geçen kişi, iyi dost arkadaştır.

Dogrudur, toprak-su uyumlu olur derler.

Ben de balik burcuyum maalesef:), genelde ates burcu erkeklerini severim.
Evet Cherrycan, senin üst postlarda Boğa adamların sevme nedeni de bu olabilir, uyumlu birliktelik için sana en iyi Yengeç,Akrep,Boğa gider,Oğlak /Başak da toprak ama onlar çok düz oluyolar, az hareketli, extrem planlı programlı o yüzden senin romantik, heyecanlı,eğlenceli beklentilerine cevap vermede yetersiz kalabilirler..
Ateş grubu erkekleri özellikle Koç ve Aslanlar caziptir çünkü; Koçlarla sıkılmazsın, rutine binmez ilişki çünkü kendileri zaten monotonluktan sıkılırlar..Aslanların da böyle mert,adam gibi duruşları, sahiplenişleri, sadakatleri iyidir,hele ki Balık kadını ilişkide baskın olmayı pek sevmez,korunmak ,kollanmak ister, höt hötlükten farklı olarak yönlendirilmek hoşlarına gider ,Aslan erkeği bunu karşılar çünkü gizli otoritedir bunu da çok baskı kurarak yapmaz yani ben öyle gözlemledim.
tamam senin de sloganını bulduk : ATEŞŞŞ seni çağırıyooooorrrr

aynen öyle biz onla çok iyi bi arkadaşız, ben ona ne söylersem söyliyim kızmaz ki bi akrebin keskin çizgileri vardır ancak samimiyetine güvendiği kişilere kotaları hayli geniş, saygı duyar..
çok haklısın, ben onu çok bozarım zekice laflarla sesini çıkarmaz ama tamam bak bunu yazdım bi kenara da der ama sarı çizmeli Mehmet ağa ne zaman öder hesabı bilmem :)))
her burçla anlaşırım az çok ama element çekimine cidden inanıyorum .. boğa-yengeç, koç-aslan, akrep-balık, yay-aslan , ikizler-terazi, kova-terazi, boğa-akrep, başak-oğlak, ikizler-koç gibi, yani ateş-ateş, su-su , hava-hava,toprak-toprak ya da işte hava-ateş ,su-toprak kombinasyonları..
velhasıl kelam konu başlığı fal kadar bi o kadar da burçlara takık bi boğayım beennn :)

canımcım normaldir burçlara merakın çünkü burcun toprak grubu. bende öyleyim meraklıyım burçlara. peki sen burçların ikili ilişkilerini biliyormusun yükselenleriyle beraber?

Biri de terazi erkeği boğa kadını uyumunu ve terazi erkeğinin pıçaklanarak öldürülmesi halinde boğa kadınının kaç yıl yatacağını anlatır mı bana
benim bildiğim terazi erkeği duygusallık açısından boğa ile uyumlu ama duygularını zor söyler ilk başlarda zorlar seni. ayrıca biraz silik bir karakterdir. yani boğa onu hemen hemen her konuda ezer geçer.

Son gunlerde ozumu iyice unuttum son hoslandigim herif Ikizlerdi?!? Neyse ki kendime gelip kactim.
İkizler için şuraya yazacaklarıma korkarım, sevgilisi, eşi ,cartı curtu şkizler falan vardır maazallah müebbet mapus yerim burda benim başıma öyle bi felaket gelmedi, ama en yakın arkadaşımın canım ciğerim yengeç arkadaşımın yaşadıklarından sonra heralde düşmanım için Allah seni bi İkizler erkeğiyle sınasın derdim o kaaaa..
Arkadaş tamam hepimiz arada gelgit yaşarız ama bi İkizlerin değişen hava durumları insanı 4 mevsim hasta eder. bağlanmaya karşısın ok ,anladık , peki neden yaklaşma-kaçınma uygulayıp karşıdakini allak bullak ediyosun.. arkadaşa bi gün manidar şarkı sözleri gönderir, ertesi gün düğünlerde çalınan potbori halay müziğini yeminle bak , he bi de meşhur depresyonları vardır ,elini ayağını çeker , facei dondurur, whatstan çıkar, telefonu kapatır, aha deriz buna ne oldu kaç gündür haber alınamıyor , gel zaman git zaman olur o meğerse Tus sınavlarına hazırlanmak için inzivaya çekilmiştir..
ben ve arkadaşım özellikle ben ekşi sözlüğü talan ettim , şu hareket ne anlama gelir birebir ikizler erkeği hareketlerini anlamak için bilir kişilere sordum vs.. yaşadığımız o kabus dolu günleri anmak şu saatte iyi gelmedi inan , çapkın olduğunu söylemiş miydim bi de ?? aaa evet tuzu unutmuşum kallavi bi çapkındır ....
Son gunlerde ozumu iyice unuttum son hoslandigim herif Ikizlerdi?!? Neyse ki kendime gelip kactim.[/QUOT

kızlar ne tatlısınız siz böyle sevdim sizi :)))) bu arada boğa bayanları hiç boşa sallamayın her zaman beğenilen kadın ve gözde olmayı sever. ayrıca maalesef desem mi acaba çapkındır da :)))))))))) maşallah sayenizde tüm tecrübelerim bir bir ortaya dökülüyor :)))))))

Biri de terazi erkeği boğa kadını uyumunu ve terazi erkeğinin pıçaklanarak öldürülmesi halinde boğa kadınının kaç yıl yatacağını anlatır mı bana
canım bi ara anlatıyım, ama ufak rötuşlarla kaza süsü verilmiş yaralanmalara sebebiyet verirsen Terazi iyi halinden yırtabilirsin diye düşünüyorum hiç terazi erkeği tanımadım, ama uzaktan kadınını gördüm amannn dedim ( topikte okuyan terazi kadınları alınmayın ) ama çok naif, uyumlu, sevecen gibi görünip içten menfaatleri olan, kendi çıkarı olsun mutlaka allem kullemle istediğini alan baya baya bi diplomatt, dişiliğini kullanan bi tipmiş,dedikoducu ..
erkeği için casanova tabirleri edilir, çünkü kadın dilinden anlayan,sanatı , güzel yaşamı seven ve yaşamaya çalışan adamlar olurmuş.. terazi dengenin ve adaletin simgesi denir ama kararsızlıkları meşhurdur, temsil ettikleri Havanın değişkenlikleri yansıyo heralde bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…