korkutayım seni o zaman :) ilk başta olan o aşırı çekim evlilikte akrepin aşırı bencil ve egosunun tavan olmasından dolayı %99 hüsranla bitiyor
evet canım ben boga burcuyum. ok her boğada bir kıskançlık vardır kabul ama bir akrep kadar bunaltıcı ve tavan olamaz emin ol. bir de ortada 2 baskın karakter var. yani genelde boğa ve akrep iş konusunda da iyi rütbelerde olmayı sever ve öylede olurlar. girdikleri ortamda sürekli dikkat çeken 2 burçtur. cazibeleri de yüksektir birebir yasadım. o yüzden tavsiyem arkana bakmadan kaçççç :))), hadi yaaa akreplerin var bi benmerkezciliği de gözlediğim demek evlilikle gün yüzüne çıkıyor, zaten ilişki falan yok merak etmiştim sadece, peki siz de boğa mısınız ve bahsettiğiniz olayı birebir yaşadınız mı ? farkındayım konunun topikle alakası yok ama fallar-burçlar kardeş konu sayılır :)
ben selenayı 4 gündür bekliyorum halen 6. sıradayım artık Allah kerim. buradaki yazılardan bir gaza geldim bakalım inşallah baktığı fala değer.Bende bu gece selenayı yakaladımsanırım bi 4-5 gün beklerim ama son attığım falda döktürdüğü düşünülürse beklemeye değer.
valla artık kimin ne düşüneceği onun şahsi algısına kalmış, bilen birbirini biliyo ya da az buçuk tanıyabiliyor, o yüzden yapılan yorumları fikir verme olarak da düşünen olur, reklam olarak da vs vb.. yüzlerce kez konuştuk ya bunları..Valla Selena bende de hep çıktı , bunu dile getirmişimdir. Aralık ayı gibi öngördüğü şeyler ya oldu, ya da olması kuvvetle muhtemel.. onun dışında üyeliklerimi yenilediğim için hatırlayabildiklerimi yazdım..İyiyimm canım iyi ki döndün gitme bi daha :) geçen sefer bi olayın üstüne gitmiştin sonra da sesin çıkmadı. Olay eksik olmuyo topikten :) fallanan falım var tabi bu 1000.söyleyişim olucak ama yine selena çıktı. Reklam sanıcaklar artıkhatta şimdi onu yazmaya gelmiştim. Ayın 11inde selenaya fal attım. Bişeylerden bahsetmiş ama çok bağdaştıramamıştım gelecekten bahsetmiş ben onu geçmişle ilişkilendirmiştim. Bugün bi okudum hepsini yaşıyorum şu sıralar onu fark ettim:) inşallah dediği gibi de devam eder sen nasılsın bu arada kuzum? İyi gelişmeler vardır umarım sende de
Ben de o yüzden yeni birilerini aramıyorum. Geçen ağustostan aralığa kadar kaç fal attım kaç para döktüm fal işine haddi hesabı yok. Sonra istediğim şeyler oldu duruldum ama enerjimin tuttuğu gerçek hayatta da kaliteli insan olduğunu anladığım insanları buldum. Daha da şaşmam onlardan diye düşünüyorum. Bu aralar eski fallarıma bakıcam kimlerin falı ne kadar çıkmış diye. Yazarım buraya davalla artık kimin ne düşüneceği onun şahsi algısına kalmış, bilen birbirini biliyo ya da az buçuk tanıyabiliyor, o yüzden yapılan yorumları fikir verme olarak da düşünen olur, reklam olarak da vs vb.. yüzlerce kez konuştuk ya bunları..Valla Selena bende de hep çıktı , bunu dile getirmişimdir. Aralık ayı gibi öngördüğü şeyler ya oldu, ya da olması kuvvetle muhtemel.. onun dışında üyeliklerimi yenilediğim için hatırlayabildiklerimi yazdım..
İyi gelişmeler yok, ama olması için beklemem lazım ekim,kasım a kadar onlara göre.. ama ben zamana çok takılmadım , falcının o anı iyi bilmesi, görmesi yetiyo artık. ya bi de şu 2. 3. üyelikli falcıların artması,ihtimalleri falan can sıkıcı.. Herkese hepsi tutmuyor ama bi düşündüm ,çıksa da çıkmasa da, dürüst olarak tek bi yerde fal bakımı yapan, benim öyle olduğunu düşündüğüm şunlar var ve heralde ben bundan sonraki vadeleri de bekleyip çıkanlara göre 1 ya da 2 sine nadir aralıklarla atarım..
1.Selena 2. Saraylı 3.Nesibe 4.İlkay 5.Rezzan 6.Emine 7.Luna 8.Mert Reiki 9.Venüsamber 10. ya bak unuttum ..
yani elbette yüzlercesine baktırdık eminim unuttuklarım da vardır şu listede ama en azından fal baktıra baktıra prof olduğumuz için , bu kişilerin sanmıyorum başka yerde başka isimle baktığını.. çok şaibeli oldu çünü bu online fal mecrası ..
hımm , ya aslında dediğim gibi ilişki neyin yok benim onca yıllık arkadaşım iyi de bilirim kendisini ama hep konuşuruz sana gücüm yetmiyor falan der ,inat, kararlılık, zeka falan.. yaş aldıkça insanları kişilkleri daha bi törpülenip ,dinginleşiyor sankievet canım ben boga burcuyum. ok her boğada bir kıskançlık vardır kabul ama bir akrep kadar bunaltıcı ve tavan olamaz emin ol. bir de ortada 2 baskın karakter var. yani genelde boğa ve akrep iş konusunda da iyi rütbelerde olmayı sever ve öylede olurlar. girdikleri ortamda sürekli dikkat çeken 2 burçtur. cazibeleri de yüksektir birebir yasadım. o yüzden tavsiyem arkana bakmadan kaçççç :)))
hımm , ya aslında dediğim gibi ilişki neyin yok benim onca yıllık arkadaşım iyi de bilirim kendisini ama hep konuşuruz sana gücüm yetmiyor falan der ,inat, kararlılık, zeka falan.. yaş aldıkça insanları kişilkleri daha bi törpülenip ,dinginleşiyor sanki
Söylediklerine bakılırsa iki yıldız bi sahneye sığmıyormuş,bunu anladım :) benim zaten çevremde ya yengeç,ya akrep oluyo
Su toprağıı fenaa çağırıyoooo :)
çok enteresan bi durum var dediğin gibi karakterlerin zıtlıkları birbirini çekiyor. sana gücüm yetmiyor cümlesine bakma bu akreplerin en gizli silahlarından biri canım :) karşısındakine kendini ezik göstermeyi severler :)))) ama içinde sana eminim başka bişey düşünüyordur. mesela "seni bir elime geçirebilsem bak sana arkadaşken döktüğüm dilleri döküyormuyum şimdilik böyleyim" gibi :)))))). akrepler ayrıca arkadaşlarının gözünde hep ağır abi, saygı gören, lafı geçen kişi, iyi dost arkadaştır.hımm , ya aslında dediğim gibi ilişki neyin yok benim onca yıllık arkadaşım iyi de bilirim kendisini ama hep konuşuruz sana gücüm yetmiyor falan der ,inat, kararlılık, zeka falan.. yaş aldıkça insanları kişilkleri daha bi törpülenip ,dinginleşiyor sanki
Söylediklerine bakılırsa iki yıldız bi sahneye sığmıyormuş,bunu anladım :) benim zaten çevremde ya yengeç,ya akrep oluyo
Su toprağıı fenaa çağırıyoooo :)
Evet Cherrycan, senin üst postlarda Boğa adamların sevme nedeni de bu olabilir, uyumlu birliktelik için sana en iyi Yengeç,Akrep,Boğa gider,Oğlak /Başak da toprak ama onlar çok düz oluyolar, az hareketli, extrem planlı programlı o yüzden senin romantik, heyecanlı,eğlenceli beklentilerine cevap vermede yetersiz kalabilirler..Dogrudur, toprak-su uyumlu olur derler.
Ben de balik burcuyum maalesef:), genelde ates burcu erkeklerini severim.
aynen öyle biz onla çok iyi bi arkadaşız, ben ona ne söylersem söyliyim kızmaz ki bi akrebin keskin çizgileri vardır ancak samimiyetine güvendiği kişilere kotaları hayli geniş, saygı duyar..çok enteresan bi durum var dediğin gibi karakterlerin zıtlıkları birbirini çekiyor. sana gücüm yetmiyor cümlesine bakma bu akreplerin en gizli silahlarından biri canım :) karşısındakine kendini ezik göstermeyi severler :)))) ama içinde sana eminim başka bişey düşünüyordur. mesela "seni bir elime geçirebilsem bak sana arkadaşken döktüğüm dilleri döküyormuyum şimdilik böyleyim" gibi :)))))). akrepler ayrıca arkadaşlarının gözünde hep ağır abi, saygı gören, lafı geçen kişi, iyi dost arkadaştır.
: ATEŞŞŞ seni çağırıyooooorrrr
canımcım normaldir burçlara merakın çünkü burcun toprak grubu. bende öyleyim meraklıyım burçlara. peki sen burçların ikili ilişkilerini biliyormusun yükselenleriyle beraber?aynen öyle biz onla çok iyi bi arkadaşız, ben ona ne söylersem söyliyim kızmaz ki bi akrebin keskin çizgileri vardır ancak samimiyetine güvendiği kişilere kotaları hayli geniş, saygı duyar..
çok haklısın, ben onu çok bozarım zekice laflarla sesini çıkarmaz ama tamam bak bunu yazdım bi kenara da der ama sarı çizmeli Mehmet ağa ne zaman öder hesabı bilmem :)))
her burçla anlaşırım az çok ama element çekimine cidden inanıyorum .. boğa-yengeç, koç-aslan, akrep-balık, yay-aslan , ikizler-terazi, kova-terazi, boğa-akrep, başak-oğlak, ikizler-koç gibi, yani ateş-ateş, su-su , hava-hava,toprak-toprak ya da işte hava-ateş ,su-toprak kombinasyonları..
velhasıl kelam konu başlığı fal kadar bi o kadar da burçlara takık bi boğayım beennn :)
benim bildiğim terazi erkeği duygusallık açısından boğa ile uyumlu ama duygularını zor söyler ilk başlarda zorlar seni. ayrıca biraz silik bir karakterdir. yani boğa onu hemen hemen her konuda ezer geçer.Biri de terazi erkeği boğa kadını uyumunu ve terazi erkeğinin pıçaklanarak öldürülmesi halinde boğa kadınının kaç yıl yatacağını anlatır mı bana
İkizler için şuraya yazacaklarıma korkarım, sevgilisi, eşi ,cartı curtu şkizler falan vardır maazallah müebbet mapus yerim burdaSon gunlerde ozumu iyice unuttum son hoslandigim herif Ikizlerdi?!? Neyse ki kendime gelip kactim.
Son gunlerde ozumu iyice unuttum son hoslandigim herif Ikizlerdi?!? Neyse ki kendime gelip kactim.[/QUOT
Biri de terazi erkeği boğa kadını uyumunu ve terazi erkeğinin pıçaklanarak öldürülmesi halinde boğa kadınının kaç yıl yatacağını anlatır mı bana
Sen boga miydin kiz
canım bi ara anlatıyım, ama ufak rötuşlarla kaza süsü verilmiş yaralanmalara sebebiyet verirsen Terazi iyi halinden yırtabilirsin diye düşünüyorumBiri de terazi erkeği boğa kadını uyumunu ve terazi erkeğinin pıçaklanarak öldürülmesi halinde boğa kadınının kaç yıl yatacağını anlatır mı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?