Binnaz Abla

Hay onun sanatına da, güzel yaşamına da, kazanova maskesine deeee

Kızlar günaydın. Bir haftadır benimkiyle aramız çok kötü ayrılmanın eşiğine kadar geldik. Bugün buluşup son kararı vericez artık bana dua eder misiniz hayırlısı neyse o olsun bugün diye? Stresten ölmek üzereyim çünkü bu kadar uzun süreli gerginliği kaldırabilecek bi yapım yok malesef fiziksel görünüşümün aksine baya hassasımdır da

Ya kızlar dün sordum da arada kaynadı gitti, güzel tarot ve kahve bakanları bi söyleseniz ve bi fal baktırsam ^^

inşallah sorunları halletmiş olarak mutlu dön canım. Habersiz bırakma bizi. Dularımız seninle

Ya kızlar dün sordum da arada kaynadı gitti, güzel tarot ve kahve bakanları bi söyleseniz ve bi fal baktırsam ^^

Bu işlerde enerji çok önemli. Şimdi ben sana birini önereceğim ama enerjin tutmayacak paran boşa gidecek iyisi mi sen yukarıdaki listeye göz gezdir. En çok oy alanlardan içine sinene at Selena, meryem, fama, aylin, luna, serüven bunlar iyi dediklerimiz

Herkese güzel haftasonları hatunlar

Meryem ve Fama ikisine de attım, Meryem'in dediklerini hep yaşadım Fama' ya bakacagım artık
Kahve falında Emine'yi begeniyorum ben(bir yolun var) ve Meryem'i (falalem) :)
Dün hem Fama'nın hem Meryem'in bana attığı cevaplara baktım, ben aynı olduklarını düşünüyorum ama elbette yanılıyor olabilirim de...Bu arada hoşgeldin :)
Dogrudur, toprak-su uyumlu olur derler.

Ben de balik burcuyum maalesef:), genelde ates burcu erkeklerini severim.
Cherrycim ateş burcu erkekleri candır gerisi heyecandır diyeyim kendi adıma...
Ben yay burcuyum ve yukselenim akrep...Benim don juan da aslan burcu, karakter olarak zorlasa da birçok özellikte yıkılsın meyhaneler durumundayım :))
Bermuda olabildiğince dısarıya dik tut kendini derim, haksız durumların varsa elbette gurur yapma ama karsındaki insana da taviz verme...Nacizane kendi fikirlerim bunlar, ayrılıgı düşünerekte gitme derim eğer yoğun hissediyorsan. İnşallah senin için en hayırlı olacak şekilde geçsin eger bu kapı kapanacaksa dahi seni mutlu edecek daha güzel kapılar açılsın

İnşallah aranız düzelir bermuda..inanıyorum ki öylede olcak..dualarım seninle canım

Son gunlerde ozumu iyice unuttum son hoslandigim herif Ikizlerdi?!? Neyse ki kendime gelip kactim.
Kız öyle sadece burcu ikizler diye kaçmasaydın keşke.. Benim bildiğimde kişilikte önemli olan doğum haritası.. Yükselen burcu ne bu adamın? Ay Burcu nedir? Alçalan burcu nedir? Evlilik evi nerede? :)

Özellikle kişinin karakterini yükselen burcu belirler.. Aşk hayatınıda ay Burcu belirler.. Bunları araştırmak lazım cherrycim..

Bermuda, endişelenme .. bugün ve ağustos 11 inde gökyüzünde yine gezegensel olaylar varmış önemli.. bi de Eylül ortasına kadar devam edecek Venüs retrou.. yeni başlayan ilişkilerde bitiş, sağlam temelli olan ilişkilerde geçici ayrılık kararı olabilirmiş yani Venüs gezegeni aşk,sevgi gezegeni olduğu için dirk retroda ilişkler üzerinde etkiliymiş..
Soğukkkanlı ve sakin ol.. hayırlısı neyse 2nniz adına o olsun,aşılabilir belki sorunlar konuşulunca..

Kızlar ya kirazeye yok yok yok. Ya bari bir not filan bıraksalar. Kurudum vallahi
Evet yaa,uzakta görünüyor , ben de 2 hafta önce bakım yaptırdım soru sormam lazım sorcam yok , gelir inşallah Baldancım, bekliyoruzzz

Merhaba, her falcı hepimizde aynı şekilde tutturamasa da ; genel olarak beğenilenler Emine ( bir yolun var ), Meryem ( fal alem) , Luna( tellwe) , Saraylı ( bir yolun var ) Fama, Aylin, Bilgehatun vardı bi de sanırım ..

Selenaya su atarken ne bilgisi veriyoruz??? Kızlar yardım
Su bilgisinde kendi ismin , doğum tarihin ve özellikle anne adın istenir diye biliyorum.. Anne adını vermek istemewyenler de olabilir ama su falında gerekli diye duydum ve ben Selena ya ve bi iki güvenebileceğim falcıya da verdim anne adımı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…