canım bi ara anlatıyım, ama ufak rötuşlarla kaza süsü verilmiş yaralanmalara sebebiyet verirsen Terazi iyi halinden yırtabilirsin diye düşünüyorumhiç terazi erkeği tanımadım, ama uzaktan kadınını gördüm amannn dedim ( topikte okuyan terazi kadınları alınmayın ) ama çok naif, uyumlu, sevecen gibi görünip içten menfaatleri olan, kendi çıkarı olsun mutlaka allem kullemle istediğini alan baya baya bi diplomatt, dişiliğini kullanan bi tipmiş,dedikoducu ..
erkeği için casanova tabirleri edilir, çünkü kadın dilinden anlayan,sanatı , güzel yaşamı seven ve yaşamaya çalışan adamlar olurmuş.. terazi dengenin ve adaletin simgesi denir ama kararsızlıkları meşhurdur, temsil ettikleri Havanın değişkenlikleri yansıyo heralde bilemedim..
Online falcilardan sadece Selena'ya su falı baktirdim (begendim) şimdi bir de tarot baktırmak istiyorum da, kimi (ve hangi sitede oldugunu da yazarsanız, hiçbirini tanımıyorum çünkü) tavsiye edersiniz? Ve kahve falında tavsiye edebileceğiniz isimler hangileri?
Kızlar günaydın. Bir haftadır benimkiyle aramız çok kötü ayrılmanın eşiğine kadar geldik. Bugün buluşup son kararı vericez artık bana dua eder misiniz hayırlısı neyse o olsun bugün diye? Stresten ölmek üzereyim çünkü bu kadar uzun süreli gerginliği kaldırabilecek bi yapım yok malesef fiziksel görünüşümün aksine baya hassasımdır da
Ya kızlar dün sordum da arada kaynadı gitti, güzel tarot ve kahve bakanları bi söyleseniz ve bi fal baktırsam ^^
Peki, teşekkür ederim ^^Bu işlerde enerji çok önemli. Şimdi ben sana birini önereceğim ama enerjin tutmayacak paran boşa gidecek iyisi mi sen yukarıdaki listeye göz gezdir. En çok oy alanlardan içine sinene atSelena, meryem, fama, aylin, luna, serüven bunlar iyi dediklerimiz
Meryem ve Fama ikisine de attım, Meryem'in dediklerini hep yaşadım Fama' ya bakacagım artıkİlk geldiği zamanlar kahve falı atmıştım. Dedikleri çıkmadı. Erkek arkadaşımın fiziksel özelliklerini de yanlış anlatmıştı. Ama meryemi ve famayı beğeniyorsanız ve enerjiniz onlarla uyuşuyorsa bilgehatunu da beğenirsiniz tahminimce. İsterseniz atayım falı özelden
Kahve falında Emine'yi begeniyorum ben(bir yolun var) ve Meryem'i (falalem) :)Online falcilardan sadece Selena'ya su falı baktirdim (begendim) şimdi bir de tarot baktırmak istiyorum da, kimi (ve hangi sitede oldugunu da yazarsanız, hiçbirini tanımıyorum çünkü) tavsiye edersiniz? Ve kahve falında tavsiye edebileceğiniz isimler hangileri?
Dün hem Fama'nın hem Meryem'in bana attığı cevaplara baktım, ben aynı olduklarını düşünüyorum ama elbette yanılıyor olabilirim de...Bu arada hoşgeldin :)Fama,Aylin,Meryem ,Sema sır perdesi oldu ,,aralamaya çalıştık açamadık o perdenin hepsini.. demin bi arkadaşa yazdığımı yazayım,aklıma gelen ihtimaller
1. bi kişi var,4 ayrı isimle bakıyo
2.4 ayrı kişi var, şifreler biliniyo o an kim müsaitse o bakıyo
3.Bir kişinin 2 ayrı ismi var ( Meryem =Aylin, Fama =Bilgehatun ya da Sema gibi )
4. Biz günah alıyoruz hepsi aslında ayrı ayrı iyi bi falcı...
Son ihtimali kendi falımda aynı cümleyi birinin sesli,diğerinin yazılı söylemesi ile çürütüyorum..
bu arada Salkımhanım da bu gillerden olabilir eğer nick farklı olsa bile aynı IP ilerle site bi çakallık yapıp, falcılara sunmuyorsa üye bilgilerini....
Cherrycim ateş burcu erkekleri candır gerisi heyecandır diyeyim kendi adıma...Dogrudur, toprak-su uyumlu olur derler.
Ben de balik burcuyum maalesef:), genelde ates burcu erkeklerini severim.
Bermuda olabildiğince dısarıya dik tut kendini derim, haksız durumların varsa elbette gurur yapma ama karsındaki insana da taviz verme...Nacizane kendi fikirlerim bunlar, ayrılıgı düşünerekte gitme derim eğer yoğun hissediyorsan. İnşallah senin için en hayırlı olacak şekilde geçsin eger bu kapı kapanacaksa dahi seni mutlu edecek daha güzel kapılar açılsınKızlar günaydın. Bir haftadır benimkiyle aramız çok kötü ayrılmanın eşiğine kadar geldik. Bugün buluşup son kararı vericez artık bana dua eder misiniz hayırlısı neyse o olsun bugün diye? Stresten ölmek üzereyim çünkü bu kadar uzun süreli gerginliği kaldırabilecek bi yapım yok malesef fiziksel görünüşümün aksine baya hassasımdır da
Sedef gedize 1 puan vermistimve fali begenmedimi bna uymadigini soylemistim sadece canin sagolsun yazmis..
Hiç bisi yapmadım
İnşallah aranız düzelir bermuda..inanıyorum ki öylede olcak..dualarım seninle canımKızlar günaydın. Bir haftadır benimkiyle aramız çok kötü ayrılmanın eşiğine kadar geldik. Bugün buluşup son kararı vericez artık bana dua eder misiniz hayırlısı neyse o olsun bugün diye? Stresten ölmek üzereyim çünkü bu kadar uzun süreli gerginliği kaldırabilecek bi yapım yok malesef fiziksel görünüşümün aksine baya hassasımdır da
Kız öyle sadece burcu ikizler diye kaçmasaydın keşke.. Benim bildiğimde kişilikte önemli olan doğum haritası.. Yükselen burcu ne bu adamın? Ay Burcu nedir? Alçalan burcu nedir? Evlilik evi nerede? :)Son gunlerde ozumu iyice unuttum son hoslandigim herif Ikizlerdi?!? Neyse ki kendime gelip kactim.
Bermuda, endişelenme .. bugün ve ağustos 11 inde gökyüzünde yine gezegensel olaylar varmış önemli.. bi de Eylül ortasına kadar devam edecek Venüs retrou.. yeni başlayan ilişkilerde bitiş, sağlam temelli olan ilişkilerde geçici ayrılık kararı olabilirmiş yani Venüs gezegeni aşk,sevgi gezegeni olduğu için dirk retroda ilişkler üzerinde etkiliymiş..Kızlar günaydın. Bir haftadır benimkiyle aramız çok kötü ayrılmanın eşiğine kadar geldik. Bugün buluşup son kararı vericez artık bana dua eder misiniz hayırlısı neyse o olsun bugün diye? Stresten ölmek üzereyim çünkü bu kadar uzun süreli gerginliği kaldırabilecek bi yapım yok malesef fiziksel görünüşümün aksine baya hassasımdır da
Evet yaa,uzakta görünüyorKızlar ya kirazeye yok yok yok. Ya bari bir not filan bıraksalar. Kurudum vallahi
Atma kuzu fali cok kotuydu iade etsin diye 1 puan verdim etmedigerçekten miBen en son bunu yaptığımda ağır beddua almıştım. Kız sedef bu hareketin için sana fal atacağım
Merhaba, her falcı hepimizde aynı şekilde tutturamasa da ; genel olarak beğenilenler Emine ( bir yolun var ), Meryem ( fal alem) , Luna( tellwe) , Saraylı ( bir yolun var ) Fama, Aylin, Bilgehatun vardı bi de sanırım ..Ya kızlar dün sordum da arada kaynadı gitti, güzel tarot ve kahve bakanları bi söyleseniz ve bi fal baktırsam ^^
Teşekkür ederim ^^Merhaba, her falcı hepimizde aynı şekilde tutturamasa da ; genel olarak beğenilenler Emine ( bir yolun var ), Meryem ( fal alem) , Luna( tellwe) , Saraylı ( bir yolun var ) Fama, Aylin, Bilgehatun vardı bi de sanırım ..
Su bilgisinde kendi ismin , doğum tarihin ve özellikle anne adın istenir diye biliyorum.. Anne adını vermek istemewyenler de olabilir ama su falında gerekli diye duydum ve ben Selena ya ve bi iki güvenebileceğim falcıya da verdim anne adımı..Selenaya su atarken ne bilgisi veriyoruz??? Kızlar yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?