rica ederim... :)Teşekkür ederim ^^
Senin çıktımı canım selena falın??Su bilgisinde kendi ismin , doğum tarihin ve özellikle anne adın istenir diye biliyorum.. Anne adını vermek istemewyenler de olabilir ama su falında gerekli diye duydum ve ben Selena ya ve bi iki güvenebileceğim falcıya da verdim anne adımı..
Evet,Selena hisli bi falcı tabi bana göre, ve 2014 aralık ta ve 2015 -ocak ta su falıunda söylediği bi iki önemli şey çıktı, onun dışında anlık durumda da iyi çok.. bunların hepsi benim kişisel deneyimim tabi canım :)Senin çıktımı canım selena falın??
Canım çok soruyorum ama tek bir net sorumu soruyoruz falı atarken kahve gibi genel olmuyo muEvet,Selena hisli bi falcı tabi bana göre, ve 2014 aralık ta ve 2015 -ocak ta su falıunda söylediği bi iki önemli şey çıktı, onun dışında anlık durumda da iyi çok.. bunların hepsi benim kişisel deneyimim tabi canım :)
Atma kuzu fali cok kotuydu iade etsin diye 1 puan verdim etmedi
Estağfurullah, şimdi ben Selenaya çok attım hatta falı iade edip i cafede bile bakmışlığı vardır bana sağolsun ,hiç paragöz değil... bence çok açık vermemekle birlikte soru sor , aşksa işte x kişinin durumu nedir, duygusu düşünceleri vs diye yani kapalı uçlu sor.. ben ilk falda sormuştum.. sonra tabi gelişmeler oldukça seleneya çok ayrıntılı açıklamalarla fal gönderdim çünkü ne açıklama ypsan da onu etkilemiyor falcyım diyo nihayetinde mantığımı kullanmak doğru olmaz diyeCanım çok soruyorum ama tek bir net sorumu soruyoruz falı atarken kahve gibi genel olmuyo mu
Kız öyle sadece burcu ikizler diye kaçmasaydın keşke.. Benim bildiğimde kişilikte önemli olan doğum haritası.. Yükselen burcu ne bu adamın? Ay Burcu nedir? Alçalan burcu nedir? Evlilik evi nerede? :)
Özellikle kişinin karakterini yükselen burcu belirler.. Aşk hayatınıda ay Burcu belirler.. Bunları araştırmak lazım cherrycim..
senin fal beklemede mi yani Baldan? Alla alla , Tellwe nin falcılar offline iken fal atabilme imkanının olması güzel de, fal atıp eski zaman usulü posta/mektup bekleme süresi ömür törpüsüüüüKiraze sinirimi bozuyor 6 gun oldu el insaf
Sedef gedize 1 puan vermistimve fali begenmedimi bna uymadigini soylemistim sadece canin sagolsun yazmis..
Kiraze sinirimi bozuyor 6 gun oldu el insaf
Yaşasın siyasete takılan bir faldaş gördüm buralarda
takılmayacağım artık vallahi sinirim zıplıyorOfiste de mantığını kavrayamadığım patronumla tartıştım zaten, artık susuyorum yoksa delireceğim
senin fal beklemede mi yani Baldan? Alla alla , Tellwe nin falcılar offline iken fal atabilme imkanının olması güzel de, fal atıp eski zaman usulü posta/mektup bekleme süresi ömür törpüsüüüü
Ooo, biz az mı kafayı kırdık o bölümde :)
Ben de son zamanlar uzak kaldım..Cidden siniri almıyor insanın bazı yorumları..
Ülkecek kafayı sıyırma raddesine geldik zaten bence...hele şu sıralar, Allah beterinden saklasın, bi an evvel her şey düzelsin.takılmayacağım artık vallahi sinirim zıplıyorOfiste de mantığını kavrayamadığım patronumla tartıştım zaten, artık susuyorum yoksa delireceğim
takılmayacağım artık vallahi sinirim zıplıyorOfiste de mantığını kavrayamadığım patronumla tartıştım zaten, artık susuyorum yoksa delireceğim
bende klotho yu 8 gün bekledim sonra iade etti bide
En güzeli, tartışmayı bilmeyen insanla siyaset konuşmaktan nefret ediyorum, hele de hayatımda olmak zorunda ise ve idare etemem gerekiyosa. Hiç bulaşma iyice dolarsın, tahammülünü şimdiden doldurma.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?