Binnaz Abla

Senin çıktımı canım selena falın??

Senin çıktımı canım selena falın??
Evet,Selena hisli bi falcı tabi bana göre, ve 2014 aralık ta ve 2015 -ocak ta su falıunda söylediği bi iki önemli şey çıktı, onun dışında anlık durumda da iyi çok.. bunların hepsi benim kişisel deneyimim tabi canım :)

Canım çok soruyorum ama tek bir net sorumu soruyoruz falı atarken kahve gibi genel olmuyo mu

Atma kuzu fali cok kotuydu iade etsin diye 1 puan verdim etmedi

Ben de önce iade istedim, sallamayınca 1 verdim..iade etmek istemiş ama yanlış kişiye etmiş, düzeltememiş falan fışfış..Çok alakasız bir faldı..Kredileri de az buz değil yani..

Canım çok soruyorum ama tek bir net sorumu soruyoruz falı atarken kahve gibi genel olmuyo mu
Estağfurullah, şimdi ben Selenaya çok attım hatta falı iade edip i cafede bile bakmışlığı vardır bana sağolsun ,hiç paragöz değil... bence çok açık vermemekle birlikte soru sor , aşksa işte x kişinin durumu nedir, duygusu düşünceleri vs diye yani kapalı uçlu sor.. ben ilk falda sormuştum.. sonra tabi gelişmeler oldukça seleneya çok ayrıntılı açıklamalarla fal gönderdim çünkü ne açıklama ypsan da onu etkilemiyor falcyım diyo nihayetinde mantığımı kullanmak doğru olmaz diye

Kız yanardöner çıktı herif o yüzden kaçtım. Herkese mavi boncuk dağıtıyırmuş meğer.

Kiraze sinirimi bozuyor 6 gun oldu el insaf
senin fal beklemede mi yani Baldan? Alla alla , Tellwe nin falcılar offline iken fal atabilme imkanının olması güzel de, fal atıp eski zaman usulü posta/mektup bekleme süresi ömür törpüsüüüü

takılmayacağım artık vallahi sinirim zıplıyor Ofiste de mantığını kavrayamadığım patronumla tartıştım zaten, artık susuyorum yoksa delireceğim

Ooo, biz az mı kafayı kırdık o bölümde :)
Ben de son zamanlar uzak kaldım..Cidden siniri almıyor insanın bazı yorumları..

senin fal beklemede mi yani Baldan? Alla alla , Tellwe nin falcılar offline iken fal atabilme imkanının olması güzel de, fal atıp eski zaman usulü posta/mektup bekleme süresi ömür törpüsüüüü

hayatım ben sanki yeni atcakmışım gibi yazdım buradan görüyorlar diye ama amaaaaaan salla gitsin sıradayım ya 6 gün oldu sinirim zıp zıp artık

takılmayacağım artık vallahi sinirim zıplıyor Ofiste de mantığını kavrayamadığım patronumla tartıştım zaten, artık susuyorum yoksa delireceğim
Ülkecek kafayı sıyırma raddesine geldik zaten bence...hele şu sıralar, Allah beterinden saklasın, bi an evvel her şey düzelsin.

En güzeli, tartışmayı bilmeyen insanla siyaset konuşmaktan nefret ediyorum, hele de hayatımda olmak zorunda ise ve idare etemem gerekiyosa. Hiç bulaşma iyice dolarsın, tahammülünü şimdiden doldurma.!

En güzeli, tartışmayı bilmeyen insanla siyaset konuşmaktan nefret ediyorum, hele de hayatımda olmak zorunda ise ve idare etemem gerekiyosa. Hiç bulaşma iyice dolarsın, tahammülünü şimdiden doldurma.!

Hayatım ben beceremiyorum tartışmaya girmemeyi. Susamıyorum. Çok denedim ama ben 6 7 yaşındayken de kafama yatmayan sey için tartışırdım, 25 oldum hala aynıyım. Ama öğrenmek gerekiyor yeri vat yeri var. 2 gündür bir haltlar yedim tutamadım çenemi ve bu bana mesleki anlamda çok zarar verebilir. Yanı yarın bir başka iş düşünürsem muhtemelen elerler Bazı hedefler için biraz olmadık yerde konuşmamayı öğrenmek lazım ama ben öğrenemiyorum, çenem düşük galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…