- 16 Şubat 2015
- 448
- 824
- 133
Aaaa niye iade etmiş ki.
o çene düşüklüğünden değil Baldanım ,yaşın kaç olursa olsun haksızlığa gelemeyen yapından ya da oyunu kuralına göre oynamayı reddedip, olduğun gibi düz ve net yaklaşmak insanlara.. bu da şu gözünü sevdiğim samimiyetsizliklerin dizboyu olduğu, karşılıklı çıkarlarla danışıklı dövüşe döndüğü şu cehennem çağında zarar dmek..Hayatım ben beceremiyorum tartışmaya girmemeyi. Susamıyorum. Çok denedim ama ben 6 7 yaşındayken de kafama yatmayan sey için tartışırdım, 25 oldum hala aynıyım. Ama öğrenmek gerekiyor yeri vat yeri var. 2 gündür bir haltlar yedim tutamadım çenemi ve bu bana mesleki anlamda çok zarar verebilir. Yanı yarın bir başka iş düşünürsem muhtemelen elerlerBazı hedefler için biraz olmadık yerde konuşmamayı öğrenmek lazım ama ben öğrenemiyorum, çenem düşük galiba
Hayatım ben beceremiyorum tartışmaya girmemeyi. Susamıyorum. Çok denedim ama ben 6 7 yaşındayken de kafama yatmayan sey için tartışırdım, 25 oldum hala aynıyım. Ama öğrenmek gerekiyor yeri vat yeri var. 2 gündür bir haltlar yedim tutamadım çenemi ve bu bana mesleki anlamda çok zarar verebilir. Yanı yarın bir başka iş düşünürsem muhtemelen elerlerBazı hedefler için biraz olmadık yerde konuşmamayı öğrenmek lazım ama ben öğrenemiyorum, çenem düşük galiba
Didem mi yaptı bunu?
O zaman hiç demeyecek bakımdan sonra yatırırsınız diye..Bana da ne zaman müsaitsen o zaman yatır dedi ben hemen geçtim..Ama 1 saat geçince aramaya başlıyorsa ayıp..
Bu hangi sitede oluyor?
Meryemi 2 gündür beklemekten kurudum nerde bu hatun?
ya benim de sorum cevapsız kaldı ama ya o tamam çok iyi tutturuyo tutturduğunda da ,çözemediğimiz şu düğüm tam çözülmedikçe hep muamma kalacak, yeni üyelik aldım yine 0 bilgi verdim yine tutturdu hem de çok zor bilinecekleri..
Metin Kahraman ın bi şarkısı var ' Hangimsin Sen Benim ? ' soruyorum onlara Hangimizsiniz Siz Bizim ??
o çene düşüklüğünden değil Baldanım ,yaşın kaç olursa olsun haksızlığa gelemeyen yapından ya da oyunu kuralına göre oynamayı reddedip, olduğun gibi düz ve net yaklaşmak insanlara.. bu da şu gözünü sevdiğim samimiyetsizliklerin dizboyu olduğu, karşılıklı çıkarlarla danışıklı dövüşe döndüğü şu cehennem çağında zarar dmek..
boşverrr olduğun gibi kal; gölgelere, alternatiflere, bahanelere sığınmadan , olduğun gibi yaşamak zor ,başarabilmek zor ama kendini gerçekleştirebilmenin yolu da bundan geçiyo.. herkesleşmeyelim boşverrr
Meryemi 2 gündür beklemekten kurudum nerde bu hatun?
Ben geçen ay meryeme attığımda, aylin bakmış bana. Bende istiyorum ama meryemi istiyorum
Bebisim ruyamda bizimkini gordum. Su an whatsappta profil fotom olan foto icin diyorki cok guzel cikmissin zaten sana zaafim var bayildim. Sonra benim cevrem o kadar kalabalik ki ilgilenemiyorum onla hic o da bozuluyor mesaj atiyor bana artik benimle hic ilgilenmiyosun diye. O kadar mutlu oluyorun ki icimden bi zamanlar da ben boyleydim diyorum. Uyandigimda gulumsuyordum mutluluktan. Bu ne anlama gelir :)ne gördün aslanım
Ben de onu demek istedim, sen ne söylersen söyle, nasıl anlatırsan anlat karşıdaki kendi algısına göre anlamak istediği şekilde anlıyor, tartışmayı kavga etmek şeklinde anlyan biriyle ne konuşabilirsin ki, kendini bi fikre şartlamış, diğer fikirlere sağır olan kişiye neyi nasıl duyurabilirsin..Herkeslekmek değil bence, herkesle de muhattab olmamak gerekir bazen. Kimi insanla tartışmak da bişeyler katar, keyif alırsın. Kimi insana da doğrularını savunmak, duvara konuşmak gibi olur. Boş vakit yani. Hayat güzel, zaman değerli. Bana keyif vermeyen adama çene yoramam hiç. Olması gerektiği kadar olur hayatımda, kalan vakit önem verdiklerime.
Bende hayata yeni atıldığım zamanlar sizin gibi düşünürdüm ama şimdi vakit benim için değerli. Boş tiplere kafa yorup, güzellikleri kaçırmamak gerek.
hiç olmazsa serüven gibi sayfalarca fetullah gülen bedduaları tarzı döktürmemiş yani@propofol123 çok beğenmişti onu, bende bakıyodum bi ara atsam mı diye. Ama kibar hatunmuş bak bozulmamış hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?