Binnaz Abla

selenadan kelebek falım geldi. iyi miydi, vasat mıydı pek anlayamadım:/

yeni birini anlatmış ama tamamen eski. burcunu , kişiliğini, benden ay olarak küçük olduğunu falan söylemiş, resmen o. şimdi onunla tekrar olucaksın o zaman demiş. bazen gelecekle geçmişi karıştırdığını söylemiş. evililik demiş ama kiminle olduğu ve zamanı belli değil demiş. falan filan. fena bi fal değildi ama karışıktı:))

o çene düşüklüğünden değil Baldanım ,yaşın kaç olursa olsun haksızlığa gelemeyen yapından ya da oyunu kuralına göre oynamayı reddedip, olduğun gibi düz ve net yaklaşmak insanlara.. bu da şu gözünü sevdiğim samimiyetsizliklerin dizboyu olduğu, karşılıklı çıkarlarla danışıklı dövüşe döndüğü şu cehennem çağında zarar dmek..
boşverrr olduğun gibi kal; gölgelere, alternatiflere, bahanelere sığınmadan , olduğun gibi yaşamak zor ,başarabilmek zor ama kendini gerçekleştirebilmenin yolu da bundan geçiyo.. herkesleşmeyelim boşverrr

Kız senin meslek hastalığın demekki, duramıyosun konuşmadan

Çıkan fal haberi ; Selena ve Serüven. Selena zaten favorim, her dediğini yaşadım. Son bir şey demişti onun çıkmasını bekliyordum, sonra verdiği tarih geçince ben de beklemeyi bıraktım. 1,5 ay gecikmeli çıktı Serüven'i sadece bir durumu bildiği için beğenmiş, geleceği tutturamadığı için pek beğenmemiştim sonradan. Ancak çıkan durumdan değişik bir biçimde bahsetmiş hem de kaç ay önce. Tam izah edememiş ama ben okuduğumda bağdaştırdım olayları. Şaşırdım doğrusu. Boş değil Serüven de kesinlikle. Berrin Ulusoy'a atmıştım öylesine. Sadece yolculuk bilmiş.

Ya Didem in numarasını ben de aldım hatta yazdım da ancak okuduğum kadarıyla yine birisi olduğundan şüphenilmişş, eğer Şehrazatsa bende çok çok kötüydü hatta iade ettim falım ki su falı yarım saat dolmadan geldi ve yüzeyseldi..arkadaş su falının hazırlığı zaten duası ,suyu,tası hazırlamak heralde yarım saati bulur benimki maşallah elem tere fiş,kem gözlere şiş gibi kurşun döktürme hızıyla geldi..
sitenin cevabı ise ; Atart hanım, talebinizi anlıyoruz ama Şehrazat çok popüler, ve çok talep edilen memnun kalınan bi falcı o yüzden iade edemiyoruz olmuştu
Bir Yolun Var benim iadeyi kolay yaptığım bi site, hatta bi falcı vardı baktırdığım bi falcı olma şüphesinden emin oldum , yazdım falcıyı uzaklaştırmışlardı bile ama Şehrazat bende kötüydü..

Herkeslekmek değil bence, herkesle de muhattab olmamak gerekir bazen. Kimi insanla tartışmak da bişeyler katar, keyif alırsın. Kimi insana da doğrularını savunmak, duvara konuşmak gibi olur. Boş vakit yani. Hayat güzel, zaman değerli. Bana keyif vermeyen adama çene yoramam hiç. Olması gerektiği kadar olur hayatımda, kalan vakit önem verdiklerime.
Bende hayata yeni atıldığım zamanlar sizin gibi düşünürdüm ama şimdi vakit benim için değerli. Boş tiplere kafa yorup, güzellikleri kaçırmamak gerek.

ne gördün aslanım
Bebisim ruyamda bizimkini gordum. Su an whatsappta profil fotom olan foto icin diyorki cok guzel cikmissin zaten sana zaafim var bayildim. Sonra benim cevrem o kadar kalabalik ki ilgilenemiyorum onla hic o da bozuluyor mesaj atiyor bana artik benimle hic ilgilenmiyosun diye. O kadar mutlu oluyorun ki icimden bi zamanlar da ben boyleydim diyorum. Uyandigimda gulumsuyordum mutluluktan. Bu ne anlama gelir :)

Ben de onu demek istedim, sen ne söylersen söyle, nasıl anlatırsan anlat karşıdaki kendi algısına göre anlamak istediği şekilde anlıyor, tartışmayı kavga etmek şeklinde anlyan biriyle ne konuşabilirsin ki, kendini bi fikre şartlamış, diğer fikirlere sağır olan kişiye neyi nasıl duyurabilirsin..
O yüzden haklısın haklısın BlueDaisy .. yaş aldıkça insanların altını çiziyorsun, üstünü çiziyorsun, yazıp geçiyorsun ,teğet geçiyorsun, gülüp geçiyorsun

Aylin le Meryem i nasıl anlıyorsunuz ? :))

Aylin le Meryem i nasıl anlıyorsunuz ? :))

Kızlar şevval erdal'ı deneyip beğenen var mı? Binnazda bayram kampanyasından kalma kredim var ya emre dinç'e ya şevval erdala atayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…