Bana da gelmediİnatla bende çekmiyorum..Zaten o kadar geç bakıyolar ki olan durum değişecek yani :)Ama Klothoyagmur u beklediğim kadar kimseyi beklememiştim..O kadarki unutmuşum bir ara o kadar yani:)
Ucuz olanlardan baktırabilirsin...Ama böyle böyle aynı fiyatı buluyo
klothoyagmur nasıldı?
ya bana bakmış tam okudum soru sordum falı geri çekmiş ilk defa böyle bişey başıma geldi ne yazdığınıda hatırlamıyorum ama şaşırmamıştım galiba:))
ucuz kim var ki?
ucuz diye diye battık gene zaten:))
Klothoyagmuru ben beğendim..Söylediği bir zaman var durumu da bilmişti o yüzden denenebilir..
Serüvene baktırdın mı hem 3 tl hem de iyi bence..
ben serüvene sinir oldum ya soruma cevap bile vermemiş
bide biraz atmış bana ya ondan.yani bilmiş genel olarak aslında olumsuz demiş demiş sonunda ama olucak demiş.olumsuz açısından baktım ben yazmış açıklamış aslında ama sinir oldum belkide ondan:))
Doğrudur dediğin gibi insan sevmeyince sevemiyor..benim selenayı sevemediğim gibi(
evet haklısın fal işi tuhaf biraz:26
başka kimi dersin canım sen tellwede?
Canım baktırdım ama hani sana bunu dediği oldu demem için kasım ayını beklemem gerekiyorya da bu bayramın geçmesi:) Ben biraz zaman konusuna çok takılıyorum..Tabiki durumun doğru tespit edilmesi ayrı..Çünkü fal bana bir bütün geliyor..Zamanı geçmiş bir durumda ben hemen soğuyuveriyorum..:)
telwe ye yeni başladım..Ama ilk deneyimlerim binnaz abladaydı..Çok baktırdım ama artık bir süre sonra o heves yavaş yavaş kayboldu..Ama bayağı bir baktırmışım ve çokça paralar ödemişimdir
Şimdi ucuz ve kriz anlarım geçsin diye buraya takılıyorum ama okuyup geçiyorumeskiden çok daha inanarak baktırırdım..
Gelirse benimki çok güzel olucak ama çok ümit bağlayarakda beklemek istemiyorum
gönder bak bana demişti ki bi 15 gün önce eski sevgilinle karşılaşma aynı ortama girme olucak.oldu ve o zamanlar öyle bişey yoktu ortada.sonra tekrar yolladım bi kaç gün önce bayramdan sonra araması var dedi
ayy kredim kalmamış o yüzden gönderemedim alınca göndercem:) şekerim sende bize bayram sonrası haberlerini ver olurmu :)
Canım falını okudum, belli ki anlattığına göre uydurmuş birşeyler.. Hiç takılma, hiç bozma moralini.. "He canım he" de geç gitsin :) ben de aynı hataya düşüyordum ilk zamanlar, bi baktım "boşanacaksınız" demeye başladılar.. "He gülüm, he canım he" dedim geçtim gittim :) sonra da sıfır sayılacak bilgi ile fallarımı baktırmaya başladım :) tavsiye ediyorum sana da :)
bu arada mutlu bayramlar :))
ben serüvene sinir oldum ya soruma cevap bile vermemiş
bide biraz atmış bana ya ondan.yani bilmiş genel olarak aslında olumsuz demiş demiş sonunda ama olucak demiş.olumsuz açısından baktım ben yazmış açıklamış aslında ama sinir oldum belkide ondan:))
Merhaba kızlar hepinize iyi bayramlar öncelikleeee
Falsepetindeki Asrın'a baktıranınız oldu mu Nesibe'nin geleceği yoktaa tarot kredim de varken birine baktırayım diyorum :26:
seruven asiri derecede rezzana benziyor bakimi ..acaba o mu
ya bilmiyorum sevmedim onu ama bak aklıma düştü kahvemi ona yolliyim bu falcıdan çekip bakiyim tam emin olmak için
bence bir at canim asiri benziyor yorumu bilmiyorum
bence bir at canim asiri benziyor yorumu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?