Binnaz Abla

klothoyagmur nasıldı?
ya bana bakmış tam okudum soru sordum falı geri çekmiş ilk defa böyle bişey başıma geldi ne yazdığınıda hatırlamıyorum ama şaşırmamıştım galiba:))
ucuz kim var ki?
ucuz diye diye battık gene zaten:))

godmother'ı gördüm yeni ucuz kendi hakkında yazdıkları ilginç aslında kahve içip baktırayım ona
yada başkasına gelirse o sırada 3lük 5lik artık:))

Klothoyagmuru ben beğendim..Söylediği bir zaman var durumu da bilmişti o yüzden denenebilir..

Serüvene baktırdın mı hem 3 tl hem de iyi bence..

Klothoyagmuru ben beğendim..Söylediği bir zaman var durumu da bilmişti o yüzden denenebilir..

Serüvene baktırdın mı hem 3 tl hem de iyi bence..

ben serüvene sinir oldum ya soruma cevap bile vermemiş
bide biraz atmış bana ya ondan.yani bilmiş genel olarak aslında olumsuz demiş demiş sonunda ama olucak demiş.olumsuz açısından baktım ben yazmış açıklamış aslında ama sinir oldum belkide ondan:))

Doğrudur dediğin gibi insan sevmeyince sevemiyor..benim selenayı sevemediğim gibi(

evet haklısın fal işi tuhaf biraz:26
başka kimi dersin canım sen tellwede?

Canım baktırdım ama hani sana bunu dediği oldu demem için kasım ayını beklemem gerekiyor ya da bu bayramın geçmesi:) Ben biraz zaman konusuna çok takılıyorum..Tabiki durumun doğru tespit edilmesi ayrı..Çünkü fal bana bir bütün geliyor..Zamanı geçmiş bir durumda ben hemen soğuyuveriyorum..:)

telwe ye yeni başladım..Ama ilk deneyimlerim binnaz abladaydı..Çok baktırdım ama artık bir süre sonra o heves yavaş yavaş kayboldu..Ama bayağı bir baktırmışım ve çokça paralar ödemişimdir

Şimdi ucuz ve kriz anlarım geçsin diye buraya takılıyorum ama okuyup geçiyorumeskiden çok daha inanarak baktırırdım..
Gelirse benimki çok güzel olucak ama çok ümit bağlayarakda beklemek istemiyorum

bencede çok ümit bağlama canım fal sonuçta sonra olmazsa üzülürsün:26:
ya zamana bende çok takılıyorum ama hiç zamanlar olmuyo nedense..
inşallah olurda zamanı o kadar geç olamz öyle söyliyim:)

ayy kredim kalmamış o yüzden gönderemedim alınca göndercem:) şekerim sende bize bayram sonrası haberlerini ver olurmu :)

ayy kredim kalmamış o yüzden gönderemedim alınca göndercem:) şekerim sende bize bayram sonrası haberlerini ver olurmu :)

tabiki paylaşırım canım ama ümidim yok aslında:/
godmothera yolladım bende bekliyorum chloe ortada yok hala

kızlarrrrrr uzun zamandır nesibeye yetişemiyorummm biriii bana haber vereblrmi face yazdıgında hani haber veriyo ya geleceğini

Merhaba kızlar hepinize iyi bayramlar öncelikleeee

Falsepetindeki Asrın'a baktıranınız oldu mu Nesibe'nin geleceği yoktaa tarot kredim de varken birine baktırayım diyorum :26:

sanada mutlu bayramlar canim :)

nacizane bir onerim var okursan belki iyi gelir diyorum

3 gün sabah namazından sonra kimseye söylemeden 101 kere aşağıdaki duayı okuyun.
Ara vermeden okunmalıdır.
Dua:
Bismilllahirrahmanirrahim
Vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim
Ya kadim ya daim ya ya vitr ya ehad ya samed ya men lem yelid ve lem yuled
Ve lem yekül lehü küfüven ehad.
Sallallahü teala aleyhi ecmain.

seruven asiri derecede rezzana benziyor bakimi ..acaba o mu

Herkese, hayallerini gerçekleştirebileceği nice bayramlar diliyorum :130:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…