- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
Aylin değilde fama ile meryem aynı geliyor bana artık bir aralar meryemde iki kişi bakıyordu sımdı fama ile meryemin her şeycikleri aynı :)Aylin le Meryem i nasıl anlıyorsunuz ? :))
Binnaz'da adam gibi fal bakan yok ki kuzum..İlk Binnaz ile başladım sonra hepsi çat çat döküldü...Kızlar şevval erdal'ı deneyip beğenen var mı? Binnazda bayram kampanyasından kalma kredim var ya emre dinç'e ya şevval erdala atayım diyorum
ah kuzucum,inşallah hayırlı olur rüyan hayra yo yinede,ama seninki biraz yalnızlık hissine kpılmış olabilir,bu aralar etrafındaki etkiler düşmeye başlamış,ranızda dargınlık varsa barışırsınız,iletişiminiz kopuksa ani bir zıplama onun tarafından olur,onun tarafından sana bir başkası arcılığıyla bir haberde gelebilir,bu günlerde nasıl bir tutum içerisindeysen,asıl devam et,bu rüya senin onan karşı özlemini,onunda senin tarafına ani bir atak işaret ediyor,inşaaalllaahhhBebisim ruyamda bizimkini gordum. Su an whatsappta profil fotom olan foto icin diyorki cok guzel cikmissin zaten sana zaafim var bayildim. Sonra benim cevrem o kadar kalabalik ki ilgilenemiyorum onla hic o da bozuluyor mesaj atiyor bana artik benimle hic ilgilenmiyosun diye. O kadar mutlu oluyorun ki icimden bi zamanlar da ben boyleydim diyorum. Uyandigimda gulumsuyordum mutluluktan. Bu ne anlama gelir :)
Binnaz'da adam gibi fal bakan yok ki kuzum..İlk Binnaz ile başladım sonra hepsi çat çat döküldü...
Benim de üçüncü günüm falsız geçen #direnduygusuz :)))))))Haklısın canım. Bende bu ay puanlarımla 5 liralıkları denedim puanlar yükselmeden de hiçbirini beğenmedim. Bi kaç falcı var o sitede beğendiğim. Ama dedikleri çıkmadı ne yazık ki.
Şimdi de kalan puanları da harcayayım bitsin istiyorum o yüzden atıcam birine. Sonra zaten ara vercem. Fal baktırmaktan bile sıkıldım
hah Duygusuz seni görüp bunu duymam iyi oldu az önce aynı şeyi ben söyledim arkadaşa .. şimdi biraz karışık yazabilirim ama ; Aylin sesli bakıyo ve daha samimi konuşuyo canım manım tarzı, Meryem ve Fama ise daha mesafeli, sizli bizli tarzı..Aylin değilde fama ile meryem aynı geliyor bana artık bir aralar meryemde iki kişi bakıyordu sımdı fama ile meryemin her şeycikleri aynı :)
Benim de üçüncü günüm falsız geçen #direnduygusuz :)))))))
Kızlar şevval erdal'ı deneyip beğenen var mı? Binnazda bayram kampanyasından kalma kredim var ya emre dinç'e ya şevval erdala atayım diyorum
Haklısın canım. Bende bu ay puanlarımla 5 liralıkları denedim puanlar yükselmeden de hiçbirini beğenmedim. Bi kaç falcı var o sitede beğendiğim. Ama dedikleri çıkmadı ne yazık ki.
Şimdi de kalan puanları da harcayayım bitsin istiyorum o yüzden atıcam birine. Sonra zaten ara vercem. Fal baktırmaktan bile sıkıldım
Aylin değilde fama ile meryem aynı geliyor bana artık bir aralar meryemde iki kişi bakıyordu sımdı fama ile meryemin her şeycikleri aynı :)
sevgi duman ı denedim mi kimi denedin 4liklerden bende çok attım da puan var diye
Sevgi duman, derin tamay, asenat kılıç, can başaran, gizem sitare, benna küçüker. Hepsine 5 liraya baktırıp hiçbirini beğenmedim
sevgi duman a iki kez attım bildiği çok şey oldu bende can başaran da idare ederdi
Can başaran'a atacağıma netten kart anlamlarını okusam daha iyiydi. Zira kartların anlamlarını söylemekten başka bi şey demedi. Sesli kart anlamlarını dinlemiş oldum -_-
bana da artık öyle geliyor ,çünkü tarz olarak Meryem ve Fama daha yalkın hatta aynı gibi,falları da öyle ama Aylin hem tarz hem isabet anlamında onlardan farklı, ya Meryem ve Fama aynı kişi ,aynı zamanda trellwde bilgehatun-salkımhanım olarak şekerim tarzı ile götürüyor, ya da 2 yakın arkadaş işte hangisi denk gelirse o bakıyo :/Atart bende de fama ve meryem çok aynıydı. Ki 2 ay arayla filan baktırdım. Hatırlamaları imkansız. Hatta tellwedeyken famaya fal attığımda olumsuz enerji var deyip iade etmişti. Meryem falıma baktı ama o da olumsuz enerjim hakkında 1 paragraf konuşmuş. Ve ikisi de fallarında erkek arkadaşımın iş hayatından fazla bahsetmişlerdi sormamama rağmen.
Aylinse bambaşka bence.
aylin ve Meryem in ilk falları bende de taban tabana zıttı, ama fama ve Meryem hep paralel gitti.. bilgehatunun da önce fama olup sonra byv a geçince üslup değiştirdiğini yani tellwedeki bilgehatun olarak üslup değiştirdiğini de kuvvetle hissediyorum..Katiliyorum bana aylin ve meryem tamamen farkli seyler soylerken meryem ve fama benzer soyluyor
aylin ve Meryem in ilk falları bende de taban tabana zıttı, ama fama ve Meryem hep paralel gitti.. bilgehatunun da önce fama olup sonra byv a geçince üslup değiştirdiğini yani tellwedeki bilgehatun olarak üslup değiştirdiğini de kuvvetle hissediyorum..
tolinim bizim topiktekilerin exler retro da dönmez nerde yenilik olur gezegenler onlardan bahseder içine etmeye gelirler o zaman dönerler tersler çünkü :))))))kızlar 25 temmuz 6 eylül arası devam edecek olan venüs retrosuna girmiş bulunmaktayız
sağdan soldan araştırdıgıma gore bu donemde exlerin dönmesi,mevcut ilişkilerde kopukluklar,bu donemde baslayan ılıskılerın ıse retro bıtımınde bıtışleri ve aldatmalar cok olurmus.ayrıca estetik saç kesimi gibi düşüncelerınız varsa bunlarıda biraz erteleyinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?