- 18 Temmuz 2015
- 34
- 13
- 3
- 34
Selanaya hangi falı attın canımÇıkan fal haberi ; Selena ve Serüven. Selena zaten favorim, her dediğini yaşadım. Son bir şey demişti onun çıkmasını bekliyordum, sonra verdiği tarih geçince ben de beklemeyi bıraktım. 1,5 ay gecikmeli çıktıSerüven'i sadece bir durumu bildiği için beğenmiş, geleceği tutturamadığı için pek beğenmemiştim sonradan. Ancak çıkan durumdan değişik bir biçimde bahsetmiş hem de kaç ay önce. Tam izah edememiş ama ben okuduğumda bağdaştırdım olayları. Şaşırdım doğrusu. Boş değil Serüven de kesinlikle. Berrin Ulusoy'a atmıştım öylesine. Sadece yolculuk bilmiş.
evet ben bilgehatun a şekerimli fallarından önce bi kez attım gayet mesafeli, oturaklı bi tarzı vardı, sonra hiç atmadım ama arkadaşlardan anladığım kadarıyla işte üslup değiştirmiş.. bu da doğru byv a geçince devretmiş olabilir bi arkadaşına ama işte salkımhanım da muamma o da ben de ilk ve son falı şekerimli ve sıfır bilşgi yeni nickle gayet isabetli falan ben onun da bilgehatun olduğundan şüphelendim , Iplerle belli oluyorsa vardır bi çakallıkBilgehatunun bana fallari hic famagiller gibi degildi canim cicimliydi en son fali da ayline yakindi su olabilir bilgehatun ve fama tellwede arkadasti birbirlerine yardim ediyordu fama byv' a gecince su an tellwede bakan sadece bilgehatun
aman bızım exleri yogurdun içine doğrasan cacık bıle olmaz onlardantolinim bizim topiktekilerin exler retro da dönmez nerde yenilik olur gezegenler onlardan bahseder içine etmeye gelirler o zaman dönerler tersler çünkü :))))))
yeni bilgehatunun Allah cezasını vermesin.Tatlım tatlım tatlım cicim kız boşver onu.. tipik mahalle hatunu tarzında konustu.. agzında sakız da oldu mu tamamdır olaylar..Salkım hanıma bir hafta olmadı atalı ama cok resmı konustu benımle.. ki kartları yorumlamıs sadece az cokta his katmıs kuzum..hah Duygusuz seni görüp bunu duymam iyi oldu az önce aynı şeyi ben söyledim arkadaşa .. şimdi biraz karışık yazabilirim ama ; Aylin sesli bakıyo ve daha samimi konuşuyo canım manım tarzı, Meryem ve Fama ise daha mesafeli, sizli bizli tarzı..
Bilgehatun ilk fallarında da resmiydi hatta Fama olabilir diye düşünmüştük ki, Fama bir yolun var a geçti ve bilgehatun şekerim şekerim falları göndermeye başladı ( geçen gönderdiğim salkımhanım da bilinmesi imkansız şeyleri bildi şekerim şekerimle ) şöyle bi fikir oluştu ben de..
Bilgehatun ve Salkımhanım aynı kişiler
Meryem ve Fama da aynı kişiler olabilir ( mesafeleri, tarzları aynı)
ya da HEM tellwede hem farklı 2 sitede vfarklı yazım tarzlarıyla şüphe uyandırmamak adına işi götürüyorlar..
ama işte bazı arkadaşlarda da Aylin ve Meryem çok aynı cümleler kuruyo .. bence de Meryem fama ihtimali daha yakın geldi
bana da bilge ilk falında ki daha sonra hiç atmadım sizli konuşmuş, salkım da yine ilk ve son attığım fal da şekerimliyeni bilgehatunun Allah cezasını vermesin.Tatlım tatlım tatlım cicim kız boşver onu.. tipik mahalle hatunu tarzında konustu.. agzında sakız da oldu mu tamamdır olaylar..Salkım hanıma bir hafta olmadı atalı ama cok resmı konustu benımle.. ki kartları yorumlamıs sadece az cokta his katmıs kuzum..
Yaaa senin o guzel agzin bal yesin insallah kuzum yaaa :)))) insallah kuzum 5 aydir ayriyiz haftaya dogum gunum hatirlayip kutlar belki kutlamazsa da daha da aramaz :)ah kuzucum,inşallah hayırlı olur rüyan hayra yo yinede,ama seninki biraz yalnızlık hissine kpılmış olabilir,bu aralar etrafındaki etkiler düşmeye başlamış,ranızda dargınlık varsa barışırsınız,iletişiminiz kopuksa ani bir zıplama onun tarafından olur,onun tarafından sana bir başkası arcılığıyla bir haberde gelebilir,bu günlerde nasıl bir tutum içerisindeysen,asıl devam et,bu rüya senin onan karşı özlemini,onunda senin tarafına ani bir atak işaret ediyor,inşaaalllaahhh
cacığın hiç olmazsa bir işlevi var onların işlevleri de öhö neyse :)aman bızım exleri yogurdun içine doğrasan cacık bıle olmaz onlardan
Bencede bir şeyler dönüyor ama salkımhanım da hortladı birden anlamadım onu da ya...bana da bilge ilk falında ki daha sonra hiç atmadım sizli konuşmuş, salkım da yine ilk ve son attığım fal da şekerimli
Şu sıcakta napmasın onları Allah, beynim bulandı resmen ama kesinlikle,kesinlikle dönüyooo bişiler..
Eskiyle barisirim insallah dudagima dolgu yaptircaktim bekliyim o zaman :) ayrica bu retro da teknolojik sorunlarla cok karsilasicakmisim ulasmayan mailler bozulan telefonlar teslim edilemeyen evraklar. Ve retro aslanda gerceklesiyor sanirim hepimizin benlik duygusunda ve egosunda etki edicek. Ben de teknolojik etkiler dun basladi bile. Cok onemli iki anlasmam var ama imza icin uygun zaman degil diyor napalim bilemedim. Korkuyorum bu retrodan. Bide benim exi tam fazla dusunmemeye basladim simdi yine aklima duserse oleyim benkızlar 25 temmuz 6 eylül arası devam edecek olan venüs retrosuna girmiş bulunmaktayız
sağdan soldan araştırdıgıma gore bu donemde exlerin dönmesi,mevcut ilişkilerde kopukluklar,bu donemde baslayan ılıskılerın ıse retro bıtımınde bıtışleri ve aldatmalar cok olurmus.ayrıca estetik saç kesimi gibi düşüncelerınız varsa bunlarıda biraz erteleyinnn
aynen hortladı ve ben şok oldum bilmesine imkan yoktu onları, neyse zaten ne ona ne blgeye atmam bidaha 3,5 de olsacacığın hiç olmazsa bir işlevi var onların işlevleri de öhö neyse :)
Bencede bir şeyler dönüyor ama salkımhanım da hortladı birden anlamadım onu da ya...
Selena bende de çıktı. En azından olumsuz herşey çıktı. Olumlu bir şey söylemişti. O da bence çıktı. Acaba selenaya göre de çıktı mıMerhabalar arkadaşlar uzun süreden beri :) bayağı oldu yazmayalı ama kk ya üyelik sebebim bu topik olduğu ve çokça aktif olarak paylaşımlarda bulunduğumuz için yazmak istedim tekrar.. benim de genel hatlarıyla patlayan çok o yüzden çıkanları yazmam daha mantıklı olacak.. fikir olur belki size de;
Selena : çok baktırdım, hep çıktı ve en son yine çıktı
Emine : çıkıyo bende, yine çıktı
Sema : tellwede baktırmıştım, byv da da yeni üyelikle baktırdım .. famlardan olsa bile tanımasına imkan yoktu, çok isabetliydi ve çıktı yani onun falından sonra birebir gerçekleri başka bir şahıstan öğrendim öyle diyim.
Fama : severim,isabetlidir
Salkımhanım : yine yeni rumuzla attığım fal, çok genel sordum o bilgiyle tutturması imkansızdı ama isabetliydi ciddi anlamda hatta Emine bi arkadaşın çevrende akrep ya da boğa sigara içiyo seni beğeniyo demişti .. varmış cidden eski bi arkadaşım öyle, bunu yeni öğrendim ama Salkımhanım da sana kalbini açan yeni kişiye güven demiş.. hani tanıdık biri olma ihtimali olsa bile ben yeni kişi falan sormamıştım bahsetmiş
Nesibe : zamanda kayma olsa bile çıktı olumlumuydu, maalesef değildi ama çıktı mı çıktı
Meryem : yeni üyelik, 0 bilgiyle bile tutturdu hatun
Aylin : Aylin,fama, Meryem,sema bermudamız sonuçlanamadı , öyle kaldı kim kimdir belki çözemedik ama ilk falı dehşetti bana
Yiğit : iyiydi, zamanı var...
İzmir Canan : dediklerine henüz var ama geçmiş, an,aile ,bilgiler ağzımı açık bıraktı ( dolaylı olarak referans olan @MeDceZir teşekkür ederim)
İlkay : en son onun tribal enfeksiyonundan dolayı tarttılştık ama hakkını yiyemem ,olumsuz da olsa , itici de gelse dediklerinden çıkan olmuştur
Byv sistem değiştiği için eski falları göremiyorum, diğer sitelerde de üyeliğimi iptal ettiğim için eskileri okuyamadım,yeni üyeliğimle aklımda olanlar bunlar..
Canım famaya ve saraylıya atmadım hiç fal. Günahlarını alamam o yüzden. Ama hepsi ayrı ayrılarsa bile iyi birer falcı değiller yaFama,Aylin,Meryem ,Sema sır perdesi oldu ,,aralamaya çalıştık açamadık o perdenin hepsini.. demin bi arkadaşa yazdığımı yazayım,aklıma gelen ihtimaller
1. bi kişi var,4 ayrı isimle bakıyo
2.4 ayrı kişi var, şifreler biliniyo o an kim müsaitse o bakıyo
3.Bir kişinin 2 ayrı ismi var ( Meryem =Aylin, Fama =Bilgehatun ya da Sema gibi )
4. Biz günah alıyoruz hepsi aslında ayrı ayrı iyi bi falcı...
Son ihtimali kendi falımda aynı cümleyi birinin sesli,diğerinin yazılı söylemesi ile çürütüyorum..
bu arada Salkımhanım da bu gillerden olabilir eğer nick farklı olsa bile aynı IP ilerle site bi çakallık yapıp, falcılara sunmuyorsa üye bilgilerini....
kuzum sen o kadar fal baktırıyorsun sana hiç çıkan yok mu aşk olarak sormuyorum hep hepsi patlıyor diyorsun...Canım famaya ve saraylıya atmadım hiç fal. Günahlarını alamam o yüzden. Ama hepsi ayrı ayrılarsa bile iyi birer falcı değiller yayok yani ben hiç beğenmedim. Sadece eğer sema tanıdık biri değilse. Geçmişi harka biliyor ama anı bilemiyor. Gelecek için beklemedeyim o yüzden bilemiyor demek istemiyorum. E anı saçmalayıp geçmişi de birebir tutturunca, bi de bu kadar yalan dolan dönünce bu fal işinde insan ister istemez şüpheleniyor ne yapabilirim. Günahını alıyorsam özür dilerim tabiki de ama öyle hissettirdi bana.
Canım üstte yazdım çıkanları.kuzum sen o kadar fal baktırıyorsun sana hiç çıkan yok mu aşk olarak sormuyorum hep hepsi patlıyor diyorsun...
sen bence artık fal atma bir süre çünkü fallar enerjinle alakalı galiba çıkmıyor cok nadir cıkıyor nedense..bende de tam tersi..utanmasa hepsi çıkacak..aşk konusundaki bazı konular dısında onlar beklemede su anda.Canım üstte yazdım çıkanları.Atart ın mesajını alıntılayıp bu arada her ne kadar derin beni burda reklam etmiş olsa da, derinin verdiği tarihte eksle bir iletişim yaşadım arkadaşlar
Kuzum ya ben şuan farkettim, gerçekten de hep çıkmadı diyip sizin sinirlernizi bozuyorum ama yok yani istersen sana özelden atayım merak ettiklerini. Aylin sesli ama meryemin iki falını da atayım. Bir de durumumu özetleyeyim. Sen de farkedeceksin durumun saçmalığını. Gerçekten çıkmıyor. Naira şurman mesela. Oda koca bir güm. Ester kira çıktı bak aklıma gelmişken. Ama tam olarak değil, sarışın bir erkek girecek hayatına aydınlık yüzlü dedi. Henüz hayatıma girmedi ama öyle birini keşfettim. Aklıma gelmiyor daha o kdr çok fal attım ki ama bana cidden hepsi ptladı. Dediğim gibi Merak ettiğin biri varsa sor canım göndereyim sana falımı.kuzum sen o kadar fal baktırıyorsun sana hiç çıkan yok mu aşk olarak sormuyorum hep hepsi patlıyor diyorsun...
Artık nasıl bir negatif enerjim varsa. Bence biz meryemi burda ilk senle keşfetmiştik, ilk fallarımızı aynı gün atmıştık meryeme ben öyle hatırlıyorum. Hatta sen bana gelen falı okuyup sarhoş galiba demiştin başkasıyla mı karıştırıyorumsen bence artık fal atma bir süre çünkü fallar enerjinle alakalı galiba çıkmıyor cok nadir cıkıyor nedense..bende de tam tersi..utanmasa hepsi çıkacak..aşk konusundaki bazı konular dısında onlar beklemede su anda.
lovemeee merhaba öncelikle,nasılsın? :) ya selena bende de olmusuzlar çıktı ,İlkay da olumsuz da olsa çıkıyo ama o çok yanlış anlamaya müsait bi falcı, çok bekltiyo, çok nazlı ve eleştiriye gelemiyoo sanırım kişisel problemleri de var halledemediği.. yokdsa kaç kere fal baktırdım ve hep başarılıydı , saygı dyarım ama atmam bidaha..Canım famaya ve saraylıya atmadım hiç fal. Günahlarını alamam o yüzden. Ama hepsi ayrı ayrılarsa bile iyi birer falcı değiller yayok yani ben hiç beğenmedim. Sadece eğer sema tanıdık biri değilse. Geçmişi harka biliyor ama anı bilemiyor. Gelecek için beklemedeyim o yüzden bilemiyor demek istemiyorum. E anı saçmalayıp geçmişi de birebir tutturunca, bi de bu kadar yalan dolan dönünce bu fal işinde insan ister istemez şüpheleniyor ne yapabilirim. Günahını alıyorsam özür dilerim tabiki de ama öyle hissettirdi bana.
Artık nasıl bir negatif enerjim varsa. Bence biz meryemi burda ilk senle keşfetmiştik, ilk fallarımızı aynı gün atmıştık meryeme ben öyle hatırlıyorum. Hatta sen bana gelen falı okuyup sarhoş galiba demiştin başkasıyla mı karıştırıyorum
durumunu biliyorum anlatmıstın :) evet birlikte atmıstık ve benım agzımı acık bırakmıstı..sana neden öyle oluyor bilmiyorum bana meryemın o falı hala beklemede ki herkes aynı şeyi diyor bazen diyorum ki o fal ıle kapatsaydım fal defterini:) demek ki fal senlik değil benim bir arkadaşım var o da öyle:)Kuzum ya ben şuan farkettim, gerçekten de hep çıkmadı diyip sizin sinirlernizi bozuyorum ama yok yani istersen sana özelden atayım merak ettiklerini. Aylin sesli ama meryemin iki falını da atayım. Bir de durumumu özetleyeyim. Sen de farkedeceksin durumun saçmalığını. Gerçekten çıkmıyor. Naira şurman mesela. Oda koca bir güm. Ester kira çıktı bak aklıma gelmişken. Ama tam olarak değil, sarışın bir erkek girecek hayatına aydınlık yüzlü dedi. Henüz hayatıma girmedi ama öyle birini keşfettim. Aklıma gelmiyor daha o kdr çok fal attım ki ama bana cidden hepsi ptladı. Dediğim gibi Merak ettiğin biri varsa sor canım göndereyim sana falımı.
İyiyim canım benim sen nasılsın ne var ne yoklovemeee merhaba öncelikle,nasılsın? :) ya selena bende de olmusuzlar çıktı ,İlkay da olumsuz da olsa çıkıyo ama o çok yanlış anlamaya müsait bi falcı, çok bekltiyo, çok nazlı ve eleştiriye gelemiyoo sanırım kişisel problemleri de var halledemediği.. yokdsa kaç kere fal baktırdım ve hep başarılıydı , saygı dyarım ama atmam bidaha..
Semaya ilk tellwede baktırmıştım ,hatta tarzı falan bizim gillere benziyordu ,çok isabetliydi cidden , ama byv a geçince de 2 kez katina attım çizgi ile destekledi ,hatırlamasına sanmıyorum imkan olsun çünkü farklı bilgisayarlardan gönderdim yani yine çok iyiydii .. aynen ben de senin gibi düşündüm, beni tanıyor olması lazım geçmişi bu kadar bilmesinden dolayı ama sanmıyorum,demek ki enerjimiz senin de benim de uydu..sema ben de bi,şi demişti yok artık demiştim o anla ilgili olacak demişti ,ertesi gün dediği şeyin olmuş olduğunu birebir şahıstan öğrendimn..ama SeMA bazılarında da 0 isabet işte...
Saraylı, Fama,Aylin, Meryem,Yiğit bildiler ama zamanı var.. saraylı yı bonus çok severim genel de çıkmaz ama,ısrarla atarım ona :)
ıhmm Şehrazat ben de vasatın da altındaydı, 20 dk da su falı mı gelirmiş ..
hatırladıkça yazarım byv eski fallar komple yok benim.. diğerlerinde de hep bidaha baktırmam diye üyelik sildirdim.. tekrar açtım sonra yeni üyelikler,dayanamayıp :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?