Binnaz Abla

Selanaya hangi falı attın canım

Bilgehatunun bana fallari hic famagiller gibi degildi canim cicimliydi en son fali da ayline yakindi su olabilir bilgehatun ve fama tellwede arkadasti birbirlerine yardim ediyordu fama byv' a gecince su an tellwede bakan sadece bilgehatun
evet ben bilgehatun a şekerimli fallarından önce bi kez attım gayet mesafeli, oturaklı bi tarzı vardı, sonra hiç atmadım ama arkadaşlardan anladığım kadarıyla işte üslup değiştirmiş.. bu da doğru byv a geçince devretmiş olabilir bi arkadaşına ama işte salkımhanım da muamma o da ben de ilk ve son falı şekerimli ve sıfır bilşgi yeni nickle gayet isabetli falan ben onun da bilgehatun olduğundan şüphelendim , Iplerle belli oluyorsa vardır bi çakallık

Akıllar çok karışık ama özetle ; Fama,Meryem,Bilge ya aynı ya da birbirleriyle çok yakın kişiler , Aylin de tanıyordur belki sonuçta mübarekler bi yerde başlayıp,devam etmiyolar ki... eski sitelerden veya tellwdden falan arkadaş da olabilirler, tellwenin falcılarınıjn birbiriyle haşir neşir olduğunu biliyoruz...

yeni bilgehatunun Allah cezasını vermesin.Tatlım tatlım tatlım cicim kız boşver onu.. tipik mahalle hatunu tarzında konustu.. agzında sakız da oldu mu tamamdır olaylar..Salkım hanıma bir hafta olmadı atalı ama cok resmı konustu benımle.. ki kartları yorumlamıs sadece az cokta his katmıs kuzum..

bana da bilge ilk falında ki daha sonra hiç atmadım sizli konuşmuş, salkım da yine ilk ve son attığım fal da şekerimli
Şu sıcakta napmasın onları Allah, beynim bulandı resmen ama kesinlikle,kesinlikle dönüyooo bişiler..

Yaaa senin o guzel agzin bal yesin insallah kuzum yaaa :)))) insallah kuzum 5 aydir ayriyiz haftaya dogum gunum hatirlayip kutlar belki kutlamazsa da daha da aramaz :)

aman bızım exleri yogurdun içine doğrasan cacık bıle olmaz onlardan
cacığın hiç olmazsa bir işlevi var onların işlevleri de öhö neyse :)
Bencede bir şeyler dönüyor ama salkımhanım da hortladı birden anlamadım onu da ya...

Eskiyle barisirim insallah dudagima dolgu yaptircaktim bekliyim o zaman :) ayrica bu retro da teknolojik sorunlarla cok karsilasicakmisim ulasmayan mailler bozulan telefonlar teslim edilemeyen evraklar. Ve retro aslanda gerceklesiyor sanirim hepimizin benlik duygusunda ve egosunda etki edicek. Ben de teknolojik etkiler dun basladi bile. Cok onemli iki anlasmam var ama imza icin uygun zaman degil diyor napalim bilemedim. Korkuyorum bu retrodan. Bide benim exi tam fazla dusunmemeye basladim simdi yine aklima duserse oleyim ben

cacığın hiç olmazsa bir işlevi var onların işlevleri de öhö neyse :)

Bencede bir şeyler dönüyor ama salkımhanım da hortladı birden anlamadım onu da ya...
aynen hortladı ve ben şok oldum bilmesine imkan yoktu onları, neyse zaten ne ona ne blgeye atmam bidaha 3,5 de olsa
yapabilirsem son vadeleri de bekleyip, ona göre da çıkanlarla ayda bir yoluma devam etmek
Fal attığımız,para döktüğümüz , kandırılmamız yetmyo, bi de hafiye gibi kim kim ,kim kimin hangi üyeliği peşine düşüp enerji harcıyoruz :)) , keşke 2014 den beri şunlara harcadığım parayı,zamanı, enerjiyi çakra açmaya harcasaydım, Elf gözlerim neleri neleri görürdü valla

Selena bende de çıktı. En azından olumsuz herşey çıktı. Olumlu bir şey söylemişti. O da bence çıktı. Acaba selenaya göre de çıktı mı bi fal atsam iyi olacak galiba selenaya. Ben ilkayı çok seviyorum ya. İlk fal attığımda çok ters bi anına geldim bence beni baya haşlamıştı ama ikinci falım o kadar iyiydi ki insan dertleşmek için bile fal atar ona. Sema bana hala tanıdık gibi geliyor keşke o da çıkıp bi açıklama yapsa ya. Aylin meryem emine bende yalan. Ama emine garip bi kadın yani bazen öyle cünleler ediyor ki yuh bunu nerden bildi diyorsun ama asla çıkmıyor bana. Ne yazıkki yiğit de çıkmadı bende. Keşke çıksaydı baya olumluydu. Hayırlısı bakalım. Bu akşam selanayı bir tekrar yoklayacağım babam beni öldürecek artık ama sana çıkanlar bende bu durumda canım, diğer bahsettiklerine de baktırmaya fırsatım olmadı henüz.

Canım famaya ve saraylıya atmadım hiç fal. Günahlarını alamam o yüzden. Ama hepsi ayrı ayrılarsa bile iyi birer falcı değiller ya yok yani ben hiç beğenmedim. Sadece eğer sema tanıdık biri değilse. Geçmişi harka biliyor ama anı bilemiyor. Gelecek için beklemedeyim o yüzden bilemiyor demek istemiyorum. E anı saçmalayıp geçmişi de birebir tutturunca, bi de bu kadar yalan dolan dönünce bu fal işinde insan ister istemez şüpheleniyor ne yapabilirim. Günahını alıyorsam özür dilerim tabiki de ama öyle hissettirdi bana.

kuzum sen o kadar fal baktırıyorsun sana hiç çıkan yok mu aşk olarak sormuyorum hep hepsi patlıyor diyorsun...

kuzum sen o kadar fal baktırıyorsun sana hiç çıkan yok mu aşk olarak sormuyorum hep hepsi patlıyor diyorsun...
Canım üstte yazdım çıkanları. Atart ın mesajını alıntılayıp bu arada her ne kadar derin beni burda reklam etmiş olsa da, derinin verdiği tarihte eksle bir iletişim yaşadım arkadaşlar

Alın bir PUCCA kitabı,O Adam Buraya gelecek adı..Tam bizim durumları da anlatıyor yaşadığı ikilemleri de bizi buldum nedense hem kafa dagıtıyor faldan da biraz uzaklaşmış oluruz..:)

Canım üstte yazdım çıkanları. Atart ın mesajını alıntılayıp bu arada her ne kadar derin beni burda reklam etmiş olsa da, derinin verdiği tarihte eksle bir iletişim yaşadım arkadaşlar
sen bence artık fal atma bir süre çünkü fallar enerjinle alakalı galiba çıkmıyor cok nadir cıkıyor nedense..bende de tam tersi..utanmasa hepsi çıkacak..aşk konusundaki bazı konular dısında onlar beklemede su anda.

Kuzum ya ben şuan farkettim, gerçekten de hep çıkmadı diyip sizin sinirlernizi bozuyorum ama yok yani istersen sana özelden atayım merak ettiklerini. Aylin sesli ama meryemin iki falını da atayım. Bir de durumumu özetleyeyim. Sen de farkedeceksin durumun saçmalığını. Gerçekten çıkmıyor. Naira şurman mesela. Oda koca bir güm. Ester kira çıktı bak aklıma gelmişken. Ama tam olarak değil, sarışın bir erkek girecek hayatına aydınlık yüzlü dedi. Henüz hayatıma girmedi ama öyle birini keşfettim. Aklıma gelmiyor daha o kdr çok fal attım ki ama bana cidden hepsi ptladı. Dediğim gibi Merak ettiğin biri varsa sor canım göndereyim sana falımı.

Artık nasıl bir negatif enerjim varsa. Bence biz meryemi burda ilk senle keşfetmiştik, ilk fallarımızı aynı gün atmıştık meryeme ben öyle hatırlıyorum. Hatta sen bana gelen falı okuyup sarhoş galiba demiştin başkasıyla mı karıştırıyorum

lovemeee merhaba öncelikle,nasılsın? :) ya selena bende de olmusuzlar çıktı ,İlkay da olumsuz da olsa çıkıyo ama o çok yanlış anlamaya müsait bi falcı, çok bekltiyo, çok nazlı ve eleştiriye gelemiyoo sanırım kişisel problemleri de var halledemediği.. yokdsa kaç kere fal baktırdım ve hep başarılıydı , saygı dyarım ama atmam bidaha..

Semaya ilk tellwede baktırmıştım ,hatta tarzı falan bizim gillere benziyordu ,çok isabetliydi cidden , ama byv a geçince de 2 kez katina attım çizgi ile destekledi ,hatırlamasına sanmıyorum imkan olsun çünkü farklı bilgisayarlardan gönderdim yani yine çok iyiydii .. aynen ben de senin gibi düşündüm, beni tanıyor olması lazım geçmişi bu kadar bilmesinden dolayı ama sanmıyorum,demek ki enerjimiz senin de benim de uydu..sema ben de bi,şi demişti yok artık demiştim o anla ilgili olacak demişti ,ertesi gün dediği şeyin olmuş olduğunu birebir şahıstan öğrendimn..ama SeMA bazılarında da 0 isabet işte...

Saraylı, Fama,Aylin, Meryem,Yiğit bildiler ama zamanı var.. saraylı yı bonus çok severim genel de çıkmaz ama,ısrarla atarım ona :)
ıhmm Şehrazat ben de vasatın da altındaydı, 20 dk da su falı mı gelirmiş ..
hatırladıkça yazarım byv eski fallar komple yok benim.. diğerlerinde de hep bidaha baktırmam diye üyelik sildirdim.. tekrar açtım sonra yeni üyelikler,dayanamayıp :)))))))

durumunu biliyorum anlatmıstın :) evet birlikte atmıstık ve benım agzımı acık bırakmıstı..sana neden öyle oluyor bilmiyorum bana meryemın o falı hala beklemede ki herkes aynı şeyi diyor bazen diyorum ki o fal ıle kapatsaydım fal defterini:) demek ki fal senlik değil benim bir arkadaşım var o da öyle:)

İyiyim canım benim sen nasılsın ne var ne yok evet üyelik sildiğin zamanı hatırlıyorum sanki. Şehrazatı merak ediyordum ama baktıramıyordum aklımdaki kişinin anne adını bilmediğim için. Baktırmayayım da o zaman. Saraylı hiç kısmet olmadı ya bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…