- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
üyeliğimi, fal sitelerinden sildirdim tatlım, burdan değil, zaten forumu takip edip, özelden konuşuyorum hala sevdiklerimle, ben de uzun süreden beri konuşulan kişilerle ilgili deneyimimi yazmak istedim öyle :)İyiyim canım benim sen nasılsın ne var ne yokevet üyelik sildiğin zamanı hatırlıyorum sanki. Şehrazatı merak ediyordum ama baktıramıyordum aklımdaki kişinin anne adını bilmediğim için. Baktırmayayım da o zaman. Saraylı hiç kısmet olmadı ya bana
kötü şeylerin ardından iyi şeyler olacak belki bilemeyiz :)))))))))Kızlar patlayan fal haberleri ile geldim. Yine hiçbir falım çıkmadıÖyle bir laf etti ki anlam veremedim, mümkün değil artık. Klasik ikizler erkeği. Hata bende kaçmalıydım.
Serüven, kitap falında adına, boyuna, gözüne kadar bildi. Yolunuz açılıyor dedi. Bir kavga var topluyorsunuz dedi ama bu kavga değil toplanacak bir şey de değil. Final.
Emine,olacaksınız dedi.
Fama olacak dedi, bir şeyi bildi oha dedim. Yakın bir konusmada cok sevineceksin dedi. Ben üzüldüm. Yani üzülmedim de konusma üzücüydü ondan seyettim
Luna06, kesinlikle olacaksınız dedi. Dediği tarihler gelmeden final yaptık.
Bilir gibi olanlar; Sema o da senden cok hoşlanıyor ama mümkün değil söylemez,olmazsınız dedi. Ama ona kalsa onunla ilgili yasayacagım tecrübe, göreceğim şeyler vardı. Daha bismillah bir şey göremeden final yaptık.
Gizam sitare, 5 liraya iskambil atmıstım. Olumsuz konuşmuştu.
Yani bir dalga olduğu için bu kadar fal atmıştım kızlar. Önümüzdeki maçlara bakacağız, şerefinize
Exlerin geri dönme durumumu varmışşşşşşkızlar 25 temmuz 6 eylül arası devam edecek olan venüs retrosuna girmiş bulunmaktayız
sağdan soldan araştırdıgıma gore bu donemde exlerin dönmesi,mevcut ilişkilerde kopukluklar,bu donemde baslayan ılıskılerın ıse retro bıtımınde bıtışleri ve aldatmalar cok olurmus.ayrıca estetik saç kesimi gibi düşüncelerınız varsa bunlarıda biraz erteleyinnn
kötü şeylerin ardından iyi şeyler olacak belki bilemeyiz :)))))))))
Kızlar patlayan fal haberleri ile geldim. Yine hiçbir falım çıkmadıÖyle bir laf etti ki anlam veremedim, mümkün değil artık. Klasik ikizler erkeği. Hata bende kaçmalıydım.
Serüven, kitap falında adına, boyuna, gözüne kadar bildi. Yolunuz açılıyor dedi. Bir kavga var topluyorsunuz dedi ama bu kavga değil toplanacak bir şey de değil. Final.
Emine,olacaksınız dedi.
Fama olacak dedi, bir şeyi bildi oha dedim. Yakın bir konusmada cok sevineceksin dedi. Ben üzüldüm. Yani üzülmedim de konusma üzücüydü ondan seyettim
Luna06, kesinlikle olacaksınız dedi. Dediği tarihler gelmeden final yaptık.
Bilir gibi olanlar; Sema o da senden cok hoşlanıyor ama mümkün değil söylemez,olmazsınız dedi. Ama ona kalsa onunla ilgili yasayacagım tecrübe, göreceğim şeyler vardı. Daha bismillah bir şey göremeden final yaptık.
Gizam sitare, 5 liraya iskambil atmıstım. Olumsuz konuşmuştu.
Yani bir dalga olduğu için bu kadar fal atmıştım kızlar. Önümüzdeki maçlara bakacağız, şerefinize
baldancığım hemen patladı deme belki final değildirbu erkeklerde jeton geç düşüyor anacığım
ah bebegim öyle değil işte pek dönüşü olacak cinsten değil
dönünce sevdali dediydi dersinretrodandır
Ayy ben de duydum bunu baya araştırdımkızlar 25 temmuz 6 eylül arası devam edecek olan venüs retrosuna girmiş bulunmaktayız
sağdan soldan araştırdıgıma gore bu donemde exlerin dönmesi,mevcut ilişkilerde kopukluklar,bu donemde baslayan ılıskılerın ıse retro bıtımınde bıtışleri ve aldatmalar cok olurmus.ayrıca estetik saç kesimi gibi düşüncelerınız varsa bunlarıda biraz erteleyinnn
eee hadi bakalım
Bu arada bu retro zımbırtısından anlayanlar, yeni flörtleşme döneminde olanları ne bekliyormuş. İkizler erkeği bu dönem dangalakca seyler diyebilir miymiş[/QUOT
yanlış mı alıntıladım yine bilmiyorum, unutmuşum yazmaya yazmaya, benim okuyup anladığım kadarıyla yeni flörtler bu dönemde başlamasa iyiymiş, geri dönenler de bi ateş almaya geldiydim hesabı dönüp yoklayabilirmiş, yani tanıma ve karar verme sürecini eylül ortalarına bırakmak sağlıklı imiş :)eee hadi bakalım
Bu arada bu retro zımbırtısından anlayanlar, yeni flörtleşme döneminde olanları ne bekliyormuş. İkizler erkeği bu dönem dangalakca seyler diyebilir miymiş
gökyüzünde şu sıralar şehvet sınavları varmışşş, varolan birlikteliklerde kopuşlar, yeni başlayanlarda bitişler , geri dönüşler off daha fazla yazamıcımm, gökyüzün kafası çok karışıkkkk :)
canım işte bunlar hep retrodan , yanlış anlaşılmalar, egonun öne çıkması , başlamadan bitişler yani hep çok hızlı seyrediyoo bi de Venüs de gerçekleşti ya, doğum haritasında venüsü Retro olanlar karlı çıkıyo aslında ...ohabaşlamadık ama başlayacağımız düşünmüştüm ve finalledik. Resmen doğru bu retro Hay tüküreyim zaten şans yok tutup yeni birinden hoşlandım o da retroya denk geldi
canım işte bunlar hep retrodan , yanlış anlaşılmalar, egonun öne çıkması , başlamadan bitişler yani hep çok hızlı seyrediyoo bi de Venüs de gerçekleşti ya, doğum haritasında venüsü Retro olanlar karlı çıkıyo aslında ...
belki, Retro nun geri gitmesi biter, o geri gelmeye başlar onun gezegensel hareketleri başlar yani :)) , belli olmaz kuzum
hayırlısı Eylül e kadar erkek sinekle bile irtibat kurmamak lazımmış onu anladım
Eheee :) çoğu burcun erkeği ,kadını farklı haklısın, İkizler erkeği amann derim , büyük de konuşmayayım tabi .. ben de kendimi boğa yükselen boğa bilirdim bugüne kadar, yükselenim meğer İkizlermiş, ay burcum yengeç, alçalan yay..başlamadan bitti, retrolarda hep bizi vursun zaten. Yok ama canım benimki retrodan değil klasik bir ikizler erkeğinden. Ben de ikizler burcuyum, severim burcumu da ama bu ikizler erkeğinden bir halt olmaz
Eheee :) çoğu burcun erkeği ,kadını farklı haklısın, İkizler erkeği amann derim , büyük de konuşmayayım tabi .. ben de kendimi boğa yükselen boğa bilirdim bugüne kadar, yükselenim meğer İkizlermiş, ay burcum yengeç, alçalan yay..
ve doğduğum zaman tam 8 gezegen retrodaymış düşünebiliyor musun ? çok yanlış zamanda doğurmuşsun beni anammm :))
o değil cidden boğa olarak kalıcılığı seviyorum , ikizler gibi sıkılıyorum, pat diye ağlayasım geliyor yengeç gibi birikiyorum , yay gibi gezgin olmak,umursuz olmak istiyorum ..burçlara inancım tam da Allah tan şu retroya bi ilişki denk gelmedi..
koç-aslan 2 ateşş , 2 baskın ve ego yüksek 2 burç, ''game of thrones '' :) Koçları bilmem ama genel olarak aşık olan, seven , anlık hisleriyle hareket ettiğini farkedip dank eden tüm dangalaklar dönsün tabiibir aslan kadını olarak bu retro beni etkiledi umarım koç erkeğinin de dünyasını baştan aşagı beter ederdi retrodan sonra bana gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?