- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Eheee :) çoğu burcun erkeği ,kadını farklı haklısın, İkizler erkeği amann derim , büyük de konuşmayayım tabi .. ben de kendimi boğa yükselen boğa bilirdim bugüne kadar, yükselenim meğer İkizlermiş, ay burcum yengeç, alçalan yay..
ve doğduğum zaman tam 8 gezegen retrodaymış düşünebiliyor musun ? çok yanlış zamanda doğurmuşsun beni anammm :))
o değil cidden boğa olarak kalıcılığı seviyorum , ikizler gibi sıkılıyorum, pat diye ağlayasım geliyor yengeç gibi birikiyorum , yay gibi gezgin olmak,umursuz olmak istiyorum ..burçlara inancım tam da Allah tan şu retroya bi ilişki denk gelmedi..
bütün erkek arkadaşlarım ya da konustuklarım koç-yay-aslan burcu idi çekiyorum :) aynen öyle..koç-aslan 2 ateşş , 2 baskın ve ego yüksek 2 burç, ''game of thrones '' :) Koçları bilmem ama genel olarak aşık olan, seven , anlık hisleriyle hareket ettiğini farkedip dank eden tüm dangalaklar dönsün tabii
astroloji haritandan ,Bu alçalanı, ay burcunu filan nasıl öğreniyoruz?
evettt hepi topu 12 gezegen var benim doğduğum zaman geri gitmeleri tutmuşşşş :) , rahat bırakmıuyolar sağ olsunlar valla :)8 gezegen retroda mıymışzor kadınsın vesselam bu retrolar seni rahat bırakmaz
ne 12 gezegeni yaa, kızlar kaç gezegen vardı ? hepten karıştıastroloji haritandan ,
evettt hepi topu 12 gezegen var benim doğduğum zaman geri gitmeleri tutmuşşşş :) , rahat bırakmıuyolar sağ olsunlar valla :)
yeni bir prenses türedi.umarım bizim forumdan bir hatun değildir:)
sorum yarın doğum günüm bana bir süpriz i olacakmi ben onu aramiyim bekliyimmi mesajda atiyimmi bana olan sevgisi bitmedi yani.Benim Ailem onu isteyecek mi bir problem cikacakmi beni arama dedi gerçekten bir daha aramama ihtimali varmı bana olan sevgisi bitmiş olabilirmi.sorduğum sorulara ne kadar sürede cevap yolluyorsunuz
www.yorumcu.com diye bi site var, pek bi meraklı olduğum için araştırmıştım, tabi bi uzman kadar olmaz ama çok profesyonel bi site, kendin doğum haritana da bakabiliyorsun ,ücretsiz fallar da var, tarot ve bi çok çeşidi , burçlar falan kıdsaca her şey , ama benim bu dediklerimi canan yıldızname den dedi , cidden de bugün siteden baktım doğru.. 7. evim yay ,7. ev de evlilik eviymiş yani nasıl bi beklenti içindesin , nasıl bi eş adayı istiyorsun vs vb .. benimki yay.. canan da sen yay burcu biriyle evlencen demişti, gezgin, seyahat etmeyi seven ,yurt dışı bağlantıları vs olan..
ama benim yay hiç olmadı, yaylarla anlaşamam gibi geliyor ama astrolojiye göre yay özellikleri taşıyan biriymiş beklentim ,bilemedim..
o kadarını bilmiyorum inan7. Ev iliski evidir orda gezegen varsa onun etkilerini alir bir de yay diyorsun ya yoneticisi olan jupiterin hangi evde olduguna da bakilmasi lazim, ayrica juno die bi nokta var esinin ozelliklerini o verir o hangi burcta kacinci evde onlar da onemli
Bak işte ben bu duaya amin derim.bir aslan kadını olarak bu retro beni etkiledi umarım koç erkeğinin de dünyasını baştan aşagı beter ederdi retrodan sonra bana gelir
ayy kız anlatsana senin koç nasıl :)))) özelliklerini falan :)))))Bak işte ben bu duaya amin derim.
Bi koçta ben de varda.
ne güzel ,bunların hepsini biliyor olmak avantaj ve farkındalık getirir :) , benim ise akrep ve yengeçlerin girmesi genelde , bu element eksikliğinden mi kaynaklanıyor olabilir?Cekim olayina gelince hangi element sizde azsa o elemente sahip kisiyi cekersiniz, gezegenlerin dagilimina bakmak lazim, mesela benim butun gezegenlerim ates gruplarinda nerdeyse ve bende su ve toprak grubu eksikligi var ve ask evim 5. Ev akrep ile kesiyor hayatima genelde akrepler giriyor
Hatırlıyorum canım ben de onu kastetmiştim sanki üyeliklerimi sildiricemm gibi bi veda konuşması yapıp gitmiştin:)üyeliğimi, fal sitelerinden sildirdim tatlım, burdan değil, zaten forumu takip edip, özelden konuşuyorum hala sevdiklerimle, ben de uzun süreden beri konuşulan kişilerle ilgili deneyimimi yazmak istedim öyle :)
yani baktır baktırma diyemem elbette ama ben hiç beğenmedim onu
Mithat, nedim , vedat, serhat , bilançoya bak ....:)aha da prenses:
bugün görüşücekdik ama ta avcılardan gelemedi güya çok trafik varmış doğrumu bu?serkan evli falan değil dimi?haftaya perşembe görüşücekmiyim onunlan?hastanedeki güvenlik işinden sıkılmaya başladım insanlarla uğraşmak zor.birde hemşirelere ve doktorlara laf anlatmakda zor.demekki aynı şirkette kalıp başka bi hastaneye geçecem dimi?adatepe polikliniğine geçsem ne iyi olur?ilerde kadroya alınıcammı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?