Binnaz Abla

ayy kız anlatsana senin koç nasıl :)))) özelliklerini falan :)))))
Kendisi baştan aşağı egodan yaratılmış,ben kimseyi umursamam konuşmak isteyen yazar,ben kimseyi arayıp sormam,sevgimi gösteremem havalarındadır.
Çevresindeki herkesin ona ölüp bittiğini düşünür.
Araba tutkunudur.
Sonracığıma gururundan varya ölse adım atmaz.
Burnu yere düşse almaz yani
Pohpohlanmayı da pek sever.
En çok o haklı olmak ister. Onun dediği olacak illa.

Ama bir de akrep kadını olan ben varımki,uğruna ölüp biten

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahah trafik var mıydı diye sormuş falcıya hahaha en büyük hedeflerimden biri pirensesle aynı yerde çalışmak hahah

kızlar yorumcu sitesi açılmıyor. Bu gezegen evine filan nereden bakıyoruz. Valla benim aşk evime gezegen uğramadı galiba. Hep bir boşluk hep bir mendeburluk

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahah trafik var mıydı diye sormuş falcıya hahaha en büyük hedeflerimden biri pirensesle aynı yerde çalışmak hahah
o duayı bir daha gözden geçir istersen

baya ters iki koçta :) o ilişkide ben öyle idim:)

Bende ters bir durum oluşmuş o zaman. 3 su, 2 ateş, 1 hava, 1 toprak var. Ama eski sevgililerim su ve ateş grubuydu. Toprak grubundaki erkekleri de pek çekici bulmam.

2 aydır bekliyorum bakalım. Sadece tek tepkisi 2 ay sonra fotografımı begenmek oldu. Ama ben mesaj istiyorum ya pişmanım gel desin
ıkı ay ne kiii:)) iftira atıldı bana ortalık karıstı ınat yaptım ınat yaptı bırını aldı bırını aldım ben de hayatıma oho :)))))))

Hatırlıyorum canım ben de onu kastetmiştim sanki üyeliklerimi sildiricemm gibi bi veda konuşması yapıp gitmiştin:)
ha canım benim uzun süre ara vermemin sebebi birebir şahsi yaşadığım problemler değildi, Bluem arkadaşımın ciddi anlamda zor durumda bırakılıp , haketmediğini düşündüğüm tepkilerden mütevellit benim de uzaklaşmak istememdi :)
olaylar hep oluo, hep oldu, olacaktır da ama zan altında bırakılma durumları, ispatlanan ve çürütülen iddialra rağmen sürdürülmesi falan hoş değildi..
neyse öyle işte, ben burdaydım hep, yazarım da fırsat buldukça

sonuc ikimizde fal baktırıyoruz her gün:))))))))))))))) ama adım atıp ilişkiyi başlatmak yerine falcılara gidip eskisi ne olacak diyoruz o da ben de:)))))))))))
Ben de aynı sen gibi.. Atsam atamıyorum gururum el vermiyor(ilk defa) , atmasam içim içimi yiyor..

Ben de aynı sen gibi.. Atsam atamıyorum gururum el vermiyor(ilk defa) , atmasam içim içimi yiyor..
yo ben adımı attım canım ama ıftıra öyle bir illet ki hakkımda ne söylendi agzından cıkmıyor bilir beni ortalık karısır alttan kendi halletmeye calısıyor..saçma şeyler işte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…