- 27 Ağustos 2014
- 927
- 738
- 133
Kendisi baştan aşağı egodan yaratılmış,ben kimseyi umursamam konuşmak isteyen yazar,ben kimseyi arayıp sormam,sevgimi gösteremem havalarındadır.ayy kız anlatsana senin koç nasıl :)))) özelliklerini falan :)))))
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahah trafik var mıydı diye sormuş falcıya hahahaaha da prenses:
bugün görüşücekdik ama ta avcılardan gelemedi güya çok trafik varmış doğrumu bu?serkan evli falan değil dimi?haftaya perşembe görüşücekmiyim onunlan?hastanedeki güvenlik işinden sıkılmaya başladım insanlarla uğraşmak zor.birde hemşirelere ve doktorlara laf anlatmakda zor.demekki aynı şirkette kalıp başka bi hastaneye geçecem dimi?adatepe polikliniğine geçsem ne iyi olur?ilerde kadroya alınıcammı?
yok kız o ilişkide ben öyleydim bizim ki iyiydi :) yükselenler farklı demek ki.bir inat özelliği var o dogru ama ben de de var o..Benim eskisi de koçtu. Tam bir öküz. En baskın özelliği inatçılığı. Aynı zamanda odundur.duygusuz_girl
o duayı bir daha gözden geçir istersenHahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahah trafik var mıydı diye sormuş falcıya hahahaen büyük hedeflerimden biri pirensesle aynı yerde çalışmak hahah
baya ters iki koçta :) o ilişkide ben öyle idim:)Kendisi baştan aşağı egodan yaratılmış,ben kimseyi umursamam konuşmak isteyen yazar,ben kimseyi arayıp sormam,sevgimi gösteremem havalarındadır.
Çevresindeki herkesin ona ölüp bittiğini düşünür.
Araba tutkunudur.
Sonracığıma gururundan varya ölse adım atmaz.
Burnu yere düşse almaz yani
Pohpohlanmayı da pek sever.
En çok o haklı olmak ister. Onun dediği olacak illa.
Ama bir de akrep kadını olan ben varımki,uğruna ölüp biten
Cekim olayina gelince hangi element sizde azsa o elemente sahip kisiyi cekersiniz, gezegenlerin dagilimina bakmak lazim, mesela benim butun gezegenlerim ates gruplarinda nerdeyse ve bende su ve toprak grubu eksikligi var ve ask evim 5. Ev akrep ile kesiyor hayatima genelde akrepler giriyor
2 aydır bekliyorum bakalım. Sadece tek tepkisi 2 ay sonra fotografımı begenmek oldu. Ama ben mesaj istiyorum ya pişmanım gel desino duayı bir daha gözden geçir istersen
baya ters iki koçta :) o ilişkide ben öyle idim:)
kızlar yorumcu sitesi açılmıyor. Bu gezegen evine filan nereden bakıyoruz. Valla benim aşk evime gezegen uğramadı galiba. Hep bir boşluk hep bir mendeburluk
ıkı ay ne kiii:)) iftira atıldı bana ortalık karıstı ınat yaptım ınat yaptı bırını aldı bırını aldım ben de hayatıma oho :)))))))2 aydır bekliyorum bakalım. Sadece tek tepkisi 2 ay sonra fotografımı begenmek oldu. Ama ben mesaj istiyorum ya pişmanım gel desin
Astroanaliz.com dan da bakabilirsin canımkızlar yorumcu sitesi açılmıyor. Bu gezegen evine filan nereden bakıyoruz. Valla benim aşk evime gezegen uğramadı galiba. Hep bir boşluk hep bir mendeburluk
Eee sonra noldu peki?ıkı ay ne kiii:)) iftira atıldı bana ortalık karıstı ınat yaptım ınat yaptı bırını aldı bırını aldım ben de hayatıma oho :)))))))
Canım şurdan bakabilirsin. Link vermek yasak mı bilmiyorum ama neyse
http://www.astroanaliz.com/ucretsiz-dogum-haritasi/
ha canım benim uzun süre ara vermemin sebebi birebir şahsi yaşadığım problemler değildi, Bluem arkadaşımın ciddi anlamda zor durumda bırakılıp , haketmediğini düşündüğüm tepkilerden mütevellit benim de uzaklaşmak istememdi :)Hatırlıyorum canım ben de onu kastetmiştim sanki üyeliklerimi sildiricemm gibi bi veda konuşması yapıp gitmiştin:)
aldım hayatım sağol, düzenleme kısmından sil istersen hemen, ben açtım siteyi :))
sonuc ikimizde fal baktırıyoruz her gün:))))))))))))))) ama adım atıp ilişkiyi başlatmak yerine falcılara gidip eskisi ne olacak diyoruz o da ben de:)))))))))))Eee sonra noldu peki?
Aynen! yorumcuların lakaytlığı, geç yorumlanan fallar, geç gelen cevaplar... zaten oraya pek bi tellweden nakil geldi :)Yaa Biryolunvar.com'da iyice Tellwe'lleşti
Alıntı yapmışsın canım bi şey fark etmez artık
Ben de aynı sen gibi.. Atsam atamıyorum gururum el vermiyor(ilk defa) , atmasam içim içimi yiyor..sonuc ikimizde fal baktırıyoruz her gün:))))))))))))))) ama adım atıp ilişkiyi başlatmak yerine falcılara gidip eskisi ne olacak diyoruz o da ben de:)))))))))))
yo ben adımı attım canım ama ıftıra öyle bir illet ki hakkımda ne söylendi agzından cıkmıyor bilir beni ortalık karısır alttan kendi halletmeye calısıyor..saçma şeyler işte:)Ben de aynı sen gibi.. Atsam atamıyorum gururum el vermiyor(ilk defa) , atmasam içim içimi yiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?