Binnaz Abla

Luna kim kızlar? Hangi sitede? Neye daha iyi bakar?
Baktıranlardan, söylediği çıkan, yaşayanlar var mı?

Aynen! yorumcuların lakaytlığı, geç yorumlanan fallar, geç gelen cevaplar... zaten oraya pek bi tellweden nakil geldi :)
Canııım holgeldin :) gitmeyin bir daha forumdan ya
Evet öğlen gönderilmiş fal ve Akşama kadar yorum yok, şaka gibi onu bırak, insan çıkarken profiline bi şey yazar, sonuçta bedava da bakmıyorlar, nasıl bir nezaketsizliktir

kızlar tellwe de öyle bir prmosyon fal var ki bot olmasa hayatımın falı yazık bize para verip böle fal baktıramıyoruz "Sevdiğin insanla gereksiz bir yere kırgınlık yaşamışsın. Ve karşılıklı inatlaşmaya dönüştüğü içinde bir araya gelemiyorsunuz" demiş

Bende ters bir durum oluşmuş o zaman. 3 su, 2 ateş, 1 hava, 1 toprak var. Ama eski sevgililerim su ve ateş grubuydu. Toprak grubundaki erkekleri de pek çekici bulmam.

Yukselenleri peki? Yani soyle diyeyim mesela son akrep olan ile element dagilimiz tam tersiydi bende su ve toprak azken onda da ates ve hava yoktu, son hoslandigimla da benim butun gezegenlerim 1-7 eksenindeyken onun sa tam tersi 7-12 eksenindeydi.

Faldiyari'na kahve ictigimde gonderirim bedava fal diye.

Orda bir hatun var, adini hatirlayamadigim dehset bakmis, her seyi bilmisti promosyonda. Dek gelirseniz kacirmayin baktirin.

Yukselenleri peki? Yani soyle diyeyim mesela son akrep olan ile element dagilimiz tam tersiydi bende su ve toprak azken onda da ates ve hava yoktu, son hoslandigimla da benim butun gezegenlerim 1-7 eksenindeyken onun sa tam tersi 7-12 eksenindeydi.

Birininki ikizlerdi. Diğerini bilmiyorum. Senin tabloya bakacak olursak çıkarım çok doğru oluyor. Benimkinde de muallakta kalıyor.

Birininki ikizlerdi. Diğerini bilmiyorum. Senin tabloya bakacak olursak çıkarım çok doğru oluyor. Benimkinde de muallakta kalıyor.

Akrep olan en hoslandigim digeri de kafayi cok taktigim yoksa eminim aralarda topraklar sunlar bunlar olmustur da cok ciddiye almadigimdan bakmamisimdir bile :) her konusup gorustugumu ciddiye alsam en prenses olurdum tellwede :)))

Faldiyari'na kahve ictigimde gonderirim bedava fal diye.

Orda bir hatun var, adini hatirlayamadigim dehset bakmis, her seyi bilmisti promosyonda. Dek gelirseniz kacirmayin baktirin.
adı ne idi acaba cherry öyle imkan gelmiş fal diyarına kendin seçiyorsun

Selena'dan su falım geldi hatunlar ve ilk evliliğimin bitiş nedenine kadar dökmüş diyeyim. Ben geçmişte ve an d, karşı tarafın karakter analizinde hayran kaldım. Söylediği şeyler umarım çıkar, tarihlerde çok iyi degilim demiş, çok tatlı bir yazımı var. Çıksın çıksın nolur çıksın bea

Ya mila cafe de Işıl ya da burada bir komşu teyze bana beklediğim haberi tatil dönüşü alacagımı söylemişti sanırım...Ama hangisi anımsamıyorum :/ Planda olmayan bir tatil olacak demişti hakikaten öyle oldu, gerçi tatil dediğimde mardin,diyarbakır ve ardından mersin...Hakikaten dönüşte bu haberi alırsam selena da bilmiş olacak ve Fama da :)

bişey sorcam bu oğlak burcunun ınadı nasıl kırılır bılen varmı?arada oyle bı ınadı tutuyokı delırıyorum resmen ya benımde yukselenım yay ıstemedıgım bişeyı mumkun degıl yaptıramaz ve ınatlastıkta ınatlasıyoruz bırde benımkının burcu oglak yukselen aslan benımde burc basak yukselen yay yanı toprak -ates toprak-ates denk gelmısız

Kızlar binnaz puanımı harcayacağım. 15lik iyidir dediğiniz biri var mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…