koc burcu retroda eskiye odaklı öncü oldugu ıcın en cok etkilenenlerden biri"Koç burcusun mutlu olacaksın cnmsss" dediler. Bana yalan söylediler. Gezegenler yok astroloji yalan! =(
Canııım holgeldin :) gitmeyin bir daha forumdan yaAynen! yorumcuların lakaytlığı, geç yorumlanan fallar, geç gelen cevaplar... zaten oraya pek bi tellweden nakil geldi :)
Luna kim kızlar? Hangi sitede? Neye daha iyi bakar?
Baktıranlardan, söylediği çıkan, yaşayanlar var mı?
Süper : ) Teşekkürler,Tellwede.
Bana kariyer cikti, ask hop :)
Bende ters bir durum oluşmuş o zaman. 3 su, 2 ateş, 1 hava, 1 toprak var. Ama eski sevgililerim su ve ateş grubuydu. Toprak grubundaki erkekleri de pek çekici bulmam.
kızlar tellwe de öyle bir prmosyon fal var ki bot olmasa hayatımın falıyazık bize para verip böle fal baktıramıyoruz "Sevdiğin insanla gereksiz bir yere kırgınlık yaşamışsın. Ve karşılıklı inatlaşmaya dönüştüğü içinde bir araya gelemiyorsunuz" demiş
Yukselenleri peki? Yani soyle diyeyim mesela son akrep olan ile element dagilimiz tam tersiydi bende su ve toprak azken onda da ates ve hava yoktu, son hoslandigimla da benim butun gezegenlerim 1-7 eksenindeyken onun sa tam tersi 7-12 eksenindeydi.
Birininki ikizlerdi. Diğerini bilmiyorum. Senin tabloya bakacak olursak çıkarım çok doğru oluyor. Benimkinde de muallakta kalıyor.
adı ne idi acaba cherry öyle imkan gelmiş fal diyarına kendin seçiyorsunFaldiyari'na kahve ictigimde gonderirim bedava fal diye.
Orda bir hatun var, adini hatirlayamadigim dehset bakmis, her seyi bilmisti promosyonda. Dek gelirseniz kacirmayin baktirin.
adı ne idi acaba cherry öyle imkan gelmiş fal diyarına kendin seçiyorsun
aman bağış istiyor bir de site falcı seçince yok kalsın:)Yanilmiyorsam buydu:
falci aysel
Bayan / İzmir
36 yaşında
Yanilmiyorsam buydu:
falci aysel
Bayan / İzmir
36 yaşında
Aynen canimmm, ben de baligim, tek beklentim işle ilgili. İnsallah bu sene bizim yilimiz olsun. Cok sanssizdik senelerdirBenim tek derdim kariyer, onumuzdeki gunlerde Balik akillara ziyan yukselisler yasar umarim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?