Binnaz Abla

Oglagin inadi kirilmaz tolincigim dogum haritamda alti yedi gezegenim oglakta, eger kendimden ornek verirsem tatli dille yola gelirim, emrivaki şeyleri sevmem. Ama seninki bi de aslanmis, yandin dostum

Oglagin inadi kirilmaz tolincigim dogum haritamda alti yedi gezegenim oglakta, eger kendimden ornek verirsem tatli dille yola gelirim, emrivaki şeyleri sevmem. Ama seninki bi de aslanmis, yandin dostum
hepten ayvayı yedım deseneya bide tam çakal bundan once konustugum bırı vardı onu sevmıyodum salaktı bıraz kes sesını dıyınce kesıyodu sımdı tabı bu sahıstan hoslandıgım ıcın oyle bısey dıyemıyorum ve çakallıklarına çakallıkla cevap verıyorum ama zorlanıyorum

Zaten sen sus diyince susmaz, kendi isterse susar her seye bi cevabi vardir kesin

Kızlar ben de heveslendim baktirayım dedim habire iade ediyolar anlamadım gitti nasipaşk denen falci iki defa geri yolladı Kahin olsam burda ne işim vardı diyo basit bir kahve falı için kimseye kötü yorum da yapmadim

eee hadi bakalım

Bu arada bu retro zımbırtısından anlayanlar, yeni flörtleşme döneminde olanları ne bekliyormuş. İkizler erkeği bu dönem dangalakca seyler diyebilir miymiş
Baldan benimki de ikizler daha geçen gün saçma sebepten benden ayrılmak istediğini söyledi iki gün sonra aradı özür diledi.. Biliyorsun.. Dur bi bakalım.. İkizler erkeği maalesef hep böyle.. Tutarsız.. Yarın gelir bi bakmışsın sana hayatımın kadınısın demiş.. 360 derece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…