- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Oglagin inadi kirilmaz tolincigimbişey sorcam bu oğlak burcunun ınadı nasıl kırılır bılen varmı?arada oyle bı ınadı tutuyokı delırıyorum resmen ya benımde yukselenım yay ıstemedıgım bişeyı mumkun degıl yaptıramaz ve ınatlastıkta ınatlasıyoruz bırde benımkının burcu oglak yukselen aslan benımde burc basak yukselen yay yanı toprak -ates toprak-ates denk gelmısız
hepten ayvayı yedım deseneOglagin inadi kirilmaz tolincigimdogum haritamda alti yedi gezegenim oglakta, eger kendimden ornek verirsem tatli dille yola gelirim, emrivaki şeyleri sevmem. Ama seninki bi de aslanmis, yandin dostum
Bugun baktirdim ona cok memnun kaldim. İnsallah dedikleri gerceklesir, hep bekledigin guzel haberler gelecek demis. Diger soyledikleri de tuttu buyuk oranda.Yanilmiyorsam buydu:
falci aysel
Bayan / İzmir
36 yaşında
Bugun baktirdim ona cok memnun kaldim. İnsallah dedikleri gerceklesir, hep bekledigin guzel haberler gelecek demis. Diger soyledikleri de tuttu buyuk oranda.
Zaten sen sus diyince susmaz, kendi isterse susarhepten ayvayı yedım deseneya bide tam çakal bundan once konustugum bırı vardı onu sevmıyodum salaktı bıraz kes sesını dıyınce kesıyodu sımdı tabı bu sahıstan hoslandıgım ıcın oyle bısey dıyemıyorum ve çakallıklarına çakallıkla cevap verıyorum ama zorlanıyorum
oha sen fal baktırmayamı basladınBugun baktirdim ona cok memnun kaldim. İnsallah dedikleri gerceklesir, hep bekledigin guzel haberler gelecek demis. Diger soyledikleri de tuttu buyuk oranda.
var var cok cakalZaten sen sus diyince susmaz, kendi isterse susarher seye bi cevabi vardir kesin
Hem de nasil, bir aydir kahvekolik oldumoha sen fal baktırmayamı basladın
Bugun baktirdim ona cok memnun kaldim. İnsallah dedikleri gerceklesir, hep bekledigin guzel haberler gelecek demis. Diger soyledikleri de tuttu buyuk oranda.
Ben ucretsiz baktiriyorum, bir fal kredimiz var her gun ama falciyi secemiyosun ucretsizde. Ucret olarak en az 10 tl siteye bagis yapman lazim.ne kadara bakıyor bu hatun atalım bari ona da ben bugün bir fal attım ama kesmedi
Ben ucretsiz baktiriyorum, bir fal kredimiz var her gun ama falciyi secemiyosun ucretsizde. Ucret olarak en az 10 tl siteye bagis yapman lazim.
Ben ucretsiz baktiriyorum, bir fal kredimiz var her gun ama falciyi secemiyosun ucretsizde. Ucret olarak en az 10 tl siteye bagis yapman lazim.
Allah yardımcın olsun,basarılaaaar:)Kızlaaar yarın benim için çok önemli olan bi sınava gireceğim, dualarınıza talibim:) dua eden herkesten Allah razı olsun, sevdiğine kavuştursun, iş sahibi etsin inşaaaaallhh:) :)
Kızlaaar yarın benim için çok önemli olan bi sınava gireceğim, dualarınıza talibim:) dua eden herkesten Allah razı olsun, sevdiğine kavuştursun, iş sahibi etsin inşaaaaallhh:) :)
cici cici,güzel haberlerle gel dualarımız seninle :))))))))Kızlaaar yarın benim için çok önemli olan bi sınava gireceğim, dualarınıza talibim:) dua eden herkesten Allah razı olsun, sevdiğine kavuştursun, iş sahibi etsin inşaaaaallhh:) :)
Baldan benimki de ikizler daha geçen gün saçma sebepten benden ayrılmak istediğini söyledi iki gün sonra aradı özür diledi.. Biliyorsun.. Dur bi bakalım.. İkizler erkeği maalesef hep böyle.. Tutarsız.. Yarın gelir bi bakmışsın sana hayatımın kadınısın demiş.. 360 derece..eee hadi bakalım
Bu arada bu retro zımbırtısından anlayanlar, yeni flörtleşme döneminde olanları ne bekliyormuş. İkizler erkeği bu dönem dangalakca seyler diyebilir miymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?