Binnaz Abla

Sanmıyorum ki Grey ama bakalım nolacak. İstemiyorum da galiba Grey ya bir yılımı dengesiz birine harcadım artık ne istediğini bilen adam istiyorum. Dengesizlerle uğras uğras nereye kadar Hem ne dediğini duysan vallahi yok artık çüş camış dersin

Ne dedi kız ?
Sana sevgiisi varsa arada dengesizlikler yapsada senden bir yere gitmez. Sana değer veriyor mu ? Seviyor mu? Önemli olan bu

helak etti onca adamı,resmen bozuk para gibi harcıyor haspam.

meryem gelmiş yakalayamadımm , cherry bekle bekle kurumuştun kuzum ,umarım yakalayabilmişsindir

Taze tazecik,yeni bi kan istiyoo fal damarlarımmm :) , ama aranıyorum, bulamıyorummm, hepsinin kökünü kuruttu m maşallah, tad vermiyor kim ne söylrse , kesmiyor, hayır diyorum bu da değil, hayır sen de değilsin diyorum, baktıra baktıra falcı çitam da yükselmiş sanırı :/

Valla topiğe ilk geldiğimde topiin eskileri nerede bir olumsuz fal var ancak o çıkar diyorlardı. 1 yılı devirdim vallahi tam tutmasa da sonuc olarak nedense ancak olumsuzlar tutuyor
onu da şöyle düşünüyorum olumsuzları ötelemeye calısıyoruz cıkmasın dıye olumluları da umut edip bekliyoruz ya acaba ondan mı öncelik olarak olumsuzlar cıkıyor dıyorum.ters sistem..

Kızlar, biryolunvar'a iyiyice bir sinir oldum, valla Tellwe'yi geçti, hepi topu 1 fal, sabahtan beri yorumlanmadı, bakılmıycaksa iade edilsin, ya da profilde geç bakılacağı yazılsın bu ne yaa
yönetime şikayet et,niye bekleyip iptal edesin ki, öyle yapacaksan madem zaten site tasarımını fal alemin aynısını yaptılar, sistemi de tellwe gibi oturtsunlar kardeş site olsunlar iyice , çok sinir bozucu cidden. böyle durumlarda iptal ettirmiyorum , sert bi dille falcıları uyarın diyorum .. işleri güçleri varsa sabajtan akşama online bırakmasınlar onlar da ! . arkadaş belki sabah açıyo sistemi, fallar düşüyoo ,canı ne zaman isterse , bİNNAZ BU konuda çok iyi orda da falcı yok işte adamakllı :/

ah duygusuz ah daha üç gün önceye kadar paraya para demediğin anlarda ex in yerine fal atınca seni tarif ettiklerinde göbek atan duygusuz,fal ısmarlayan duygusuz para suyunu çekince ciğerci kedisi gibi promosyonlara aç köpecik gibi atlamak isteyen ama kendi kendini tutan duygusuz ne hallere geldin bacım sen...bu retro benim beyni de vurdu a dostlar

Tellwe'de de Serüven'in Tarot'unu değil de, Kitap Falını beğenmiştim, fakat bi şey soruyosun duvardan, cevap yok , yani ne bileyim insan bir nezaketen bir cümle yazar, 1.Sıradayken Falımı iptal ettim ki, severim kendilerini ve o kadar da beklediğim halde...Ne bileyim Venüs Retrosu fenaa Sanırım
Zaten bu hafta hep stres-esmek-kestirip gitmek modundaydım of ya...
burç boğa - yükselen Yay- Ay'da Koç'ta

Özele bak canım

öyle diyosunda canım,hangi falcı adam gibi,al birini vur ötekini,hepsinimnde ağzında çıkan kelimeler hemen hemen aynı,benim bildiğim fazla söze gerek kalmadan ya olacak ya olmayacaktır,işte hepside ya olacak ya olmayacağa odaklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…