bu promosyon tellwedemi oluyor. bize neden denk gelmiyorO hatun bana promosyonda dek geldi her şeyi bilmiş , paralı falların hepsinden iyiydi.
bu promosyon tellwedemi oluyor. bize neden denk gelmiyor
Baldan benimki de ikizler daha geçen gün saçma sebepten benden ayrılmak istediğini söyledi iki gün sonra aradı özür diledi.. Biliyorsun.. Dur bi bakalım.. İkizler erkeği maalesef hep böyle.. Tutarsız.. Yarın gelir bi bakmışsın sana hayatımın kadınısın demiş.. 360 derece..
canım bellimi olur, bir bakmışsın sen bile şaşarsın,hadi hayırlısı inşallaahYaaa senin o guzel agzin bal yesin insallah kuzum yaaa :)))) insallah kuzum 5 aydir ayriyiz haftaya dogum gunum hatirlayip kutlar belki kutlamazsa da daha da aramaz :)
Ne dedi kız ?Sanmıyorum ki Grey ama bakalım nolacak. İstemiyorum da galiba Grey ya bir yılımı dengesiz birine harcadım artık ne istediğini bilen adam istiyorum. Dengesizlerle uğras uğras nereye kadarHem ne dediğini duysan vallahi yok artık çüş camış dersin
helak etti onca adamı,resmen bozuk para gibi harcıyor haspam.aha da prenses:
bugün görüşücekdik ama ta avcılardan gelemedi güya çok trafik varmış doğrumu bu?serkan evli falan değil dimi?haftaya perşembe görüşücekmiyim onunlan?hastanedeki güvenlik işinden sıkılmaya başladım insanlarla uğraşmak zor.birde hemşirelere ve doktorlara laf anlatmakda zor.demekki aynı şirkette kalıp başka bi hastaneye geçecem dimi?adatepe polikliniğine geçsem ne iyi olur?ilerde kadroya alınıcammı?
Ne dedi kız ?
Sana sevgiisi varsa arada dengesizlikler yapsada senden bir yere gitmez. Sana değer veriyor mu ? Seviyor mu? Önemli olan bu
Off off belirsiz bi donemdeyim Cherry, cok kotu dadandim falcilaraKiz sen niye fal baktiriyorsun ne zaman dustun buralara
onu da şöyle düşünüyorum olumsuzları ötelemeye calısıyoruz cıkmasın dıye olumluları da umut edip bekliyoruz ya acaba ondan mı öncelik olarak olumsuzlar cıkıyor dıyorum.ters sistem..Valla topiğe ilk geldiğimde topiin eskileri nerede bir olumsuz fal var ancak o çıkar diyorlardı. 1 yılı devirdim vallahi tam tutmasa da sonuc olarak nedense ancak olumsuzlar tutuyor
yönetime şikayet et,niye bekleyip iptal edesin ki, öyle yapacaksan madem zaten site tasarımını fal alemin aynısını yaptılar, sistemi de tellwe gibi oturtsunlar kardeş site olsunlar iyice , çok sinir bozucu cidden. böyle durumlarda iptal ettirmiyorum , sert bi dille falcıları uyarın diyorum .. işleri güçleri varsa sabajtan akşama online bırakmasınlar onlar da ! . arkadaş belki sabah açıyo sistemi, fallar düşüyoo ,canı ne zaman isterse , bİNNAZ BU konuda çok iyi orda da falcı yok işte adamakllı :/Kızlar, biryolunvar'a iyiyice bir sinir oldum, valla Tellwe'yi geçti, hepi topu 1 fal, sabahtan beri yorumlanmadı, bakılmıycaksa iade edilsin, ya da profilde geç bakılacağı yazılsınbu ne yaa
Özele bak canımyönetime şikayet et,niye bekleyip iptal edesin ki, öyle yapacaksan madem zaten site tasarımını fal alemin aynısını yaptılar, sistemi de tellwe gibi oturtsunlar kardeş site olsunlar iyice , çok sinir bozucu cidden. böyle durumlarda iptal ettirmiyorum , sert bi dille falcıları uyarın diyorum .. işleri güçleri varsa sabajtan akşama online bırakmasınlar onlar da ! . arkadaş belki sabah açıyo sistemi, fallar düşüyoo ,canı ne zaman isterse , bİNNAZ BU konuda çok iyi orda da falcı yok işte adamakllı :/
öyle diyosunda canım,hangi falcı adam gibi,al birini vur ötekini,hepsinimnde ağzında çıkan kelimeler hemen hemen aynı,benim bildiğim fazla söze gerek kalmadan ya olacak ya olmayacaktır,işte hepside ya olacak ya olmayacağa odaklı.yönetime şikayet et,niye bekleyip iptal edesin ki, öyle yapacaksan madem zaten site tasarımını fal alemin aynısını yaptılar, sistemi de tellwe gibi oturtsunlar kardeş site olsunlar iyice , çok sinir bozucu cidden. böyle durumlarda iptal ettirmiyorum , sert bi dille falcıları uyarın diyorum .. işleri güçleri varsa sabajtan akşama online bırakmasınlar onlar da ! . arkadaş belki sabah açıyo sistemi, fallar düşüyoo ,canı ne zaman isterse , bİNNAZ BU konuda çok iyi orda da falcı yok işte adamakllı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?