Binnaz Abla

elbette ya olacak ya olmayacaktır her şey ya merr ya herrr olayı , ama işte o olacak olan nasıl olacak, olmayacak ne şekilde neden olmayacak ,süreç nasıl işleyecek,kilit noktaları neler vs aslolan bu, bunu adam gibi layığıyla söyleyebilen , görünenden çok görünmeyeni gözler önüne sewrebilen falcı arıyoruz ya, yoksa şimdi hepimiz karşımıza gelen bi soruya süslü laflarla olacak , ya da felaket tellalları gibi olmayacak deriz :)

canım zaten bu saydıklarını yani duymak istediklerimizi söylüyorlar,aslı ne astarı ne hepsini hikaye gibi okuyorlar yaa inan bazen ağzım açık kalıyor ama ne yazıkki yine fiyasko.ama bak inkar etmiyorum anı bilenler ufakta olsa tutturanlar oluyor,
velhasıl işte böyle:))

hangi falcıı tamamenn bilirkii kızlarr ya bi biri bi biriii benimm anladığımm herkess bildiğinee atsın ne ne değill belli değil yanii kendimii geçiyomm vallaa benn burayıı sevdiğimm içinn rahatt yazıyomm diye burdayımm fal umdurumdaa değill zamanındaa baktırdıklarımınn bişi cıkıncaa yazarımm amaa mademm cıkıyoo niyee herkess sürekli fal atar saçmaa paramız gidiyoo

Kızlar, biryolunvar'a iyiyice bir sinir oldum, valla Tellwe'yi geçti, hepi topu 1 fal, sabahtan beri yorumlanmadı, bakılmıycaksa iade edilsin, ya da profilde geç bakılacağı yazılsın bu ne yaa
yaa sölemiyimm diyomdaa kaç kişii yazdıı kötü puanlarıı yayınlasınnlar öncee ayıp bee

aynen canım,bende arada bildiklerime baktırıyorum,birde çok sık baktırmam,mutlaka falı beklemeye çalışırım,hem nedir canım her gün falmı olur,neyin ne olduğunu kimin ne dediğini ayırt edemez olduk,
bende burayı takip etmeyi seviyorum,buradada birbirimizden öğrendiğimiz şeyler oluyor,

Kızlar aylarca dönmeyen eski sevgililerinizi nasıl bekliyorsunuz? benim 10 gün oldu ama direncim kırıldı. Yaz sonuna kadar bana dönmeyen adam ondan sonra dönse de hayrı yok zaten. Seven insan aylarca ayrı kalamaz diye düşünüyorum :/ ben şu an deli gibi özlüyorum ama beni çok kırdığı ve çok büyük hatalar yaptığı için iletişime geçmiyorum. Düşünüyorum da gerçekten seven insan aylarca ayrı kalamaz. Sanki bi kaç hafta daha dönmezse "bu adam beni sevmiyomuş zaten" diye beklemeyi ve acı çekmeyi bırakcakmışım gibi hissediyorum.

vallaa zorr kuzumm yaa allah yardım etsinn bendee bekleyememm ne yalann sölimm 2 günde tükendimm zamanındaa

öylee kuzumm fal bahaneee insann burdaa dertleşiyoo

Kızlar, biryolunvar'a iyiyice bir sinir oldum, valla Tellwe'yi geçti, hepi topu 1 fal, sabahtan beri yorumlanmadı, bakılmıycaksa iade edilsin, ya da profilde geç bakılacağı yazılsın bu ne yaa
Aynen!! O kadar saat ç.içi ve bekleyen yorum sıfır, bir fal atıyosun sistemden çıkıyor arkadaş

Son düzenleme:
Çıkan fal haberim var kızlar :)
Selena, şehrazat, hüma bal ve yiğit bildi. Sana ulaşacak demişlerdi. Mesaj atmış, ancak 2 hafta sonra ancak aklına geldim. Burdan sonrası kaos, ayrıca venüs retrosu etkileri herhalde bunlar..
Pek sevgi eseri göremedim, emek harcadığım ama karşılığını bulamadığım ilişkide de nereye kadar kendimi yıpratabilirim diye düşünmeye başldım

Unutma hapı falan çıksa direk ona para versek fallara vereceğimizi daha mantıklı olacak çünkü bunların varlıklarıda ruh sağlığımızı bozuyor yoklukları da. Hakkında hayırlısı olsun canım İnşallah en yakın zamanda değerini anlar anlamazsa da değerini anlayan biri çıkar. Hepimizin İnşallah.

Umarım..
Çünkü burada hepimiz benzer acılara sahibiz..
Ama oturup düşündüğümde, 2 hafta sonunda arayan adam neler yaptı acaba diye... Pek de olumlu şeyler çıkmıyor karşıma. Evet istedim aramasını, yeniden barışmayı ama gerçekten hep ben mi sorumluluk üstleneceğim?
Bir kere bile özledim dememişken bana :)

Bazı adamlar ölseler de demezler ne sevdiklerini ne özlediklerini. Al karşına konuş bazı şeyleri sabr etmek bir şey kazandırmıyor benim şimdi ki aklım olsa onunla da mutsuzum onsuzda en iyisi yol vermek der geçer giderdim. Ben sadece pişmanlığını görmek istiyorum inşallah Rabbim bunu göstersin yeter. Peki Şehrazat ve Hüma Bal sadece ulaşacak mı dediler sonrası için söyledikleri ne?

kızlar cogu fal patladı bende kendımde o gucu bulursam yazıcam buraya kımlerın patladıgını gerci herkes dıyebılırım cunku gercektende oylee hepsı patladı!! Çıkan yooookkkk !!

bende nedense hıc bır olumsuz yorum yoktu kendım ıstedım kendım karar verdım yanlıs bır kararda olabılır benım ıcın bılmıyorum ama bıktımm tek kelımeyle bu 'bıkmak' ..

sırf kendini dusunen,kendınızı degersızzz hıssetmenıze izin veren , sızın gozunuzden yaş gelmesıne ızın veren adamları hayatınızda tutmayın bı kac gundur ruh gıbıyım gırıyorum yorumları okuyorum ama yazamıyorum bundan sonrada gırıcegımı sanmıyorum bı kac dostumla konusurum yınee ama bu fallarda benı cok yordu bosu bosuna hep umut ettım ya duzelırse duzelırse dıyeee sevgı olayı degıl benımkı anlasamamızlık ama bu bıle ınsanı o kadar yoruyor kı,cunku bır tek sen cabalıyorsun ve karsındakınden hıc bırsey goremıyorsun o kadar kotu bısey kı bu ve arada seneler var,kaç aydır baktırmıyordum fal kabullenmıstım ama sımdı yınee delı gıbı fal baktırmaktan korkuyorum o yuzden uzak durmam lazım forumdan

gecen gunde bır konusma olmustu tolin 'in yazdıgı yazıyaydı yorumum BlueDaisy sana değildi kuzum oyle bırsey yazmıstın unutmadan ona cevap verıyımm ..

Allaha emanet olun kızlar ınsallah hersey guzel olur bundan sonra,ama benım gucum kalmadı yasananlardan olanlardan yoruldum daha fazlada umut edıp kendımı kahretmek uzmek ıstemıyorum eskı audreyı ozledım hayatında kımseyı umursamayan,guclu olan allahım ınsallah sizlerede güzel gunler yaşatır .

Canım yaa daha 10 gün olmuş.. Çok erken.. Bu kadar ümitsizliğe kapılma..Bende 1 2 ay ayrı kaldım sonra tekrar barıştık.. Oluyor yani gerçekten seviyorsa dönüyor..

aman sallayın kızlar dönerse sizindir dönmezse kendi bilir. piyasada adam mı yok. gerizekalılar kendilerini bi bok sanıyolar. yemin ederim kadına şiddet hiç bi türlü eksilmiyor.
fizksel şiddet uygulamasalar bile duygusal şiddet muhakkak maruz kalıyoruz. adamlar bizi öyle bi eziyorlarki allah benim belamı versin nie yaşıyorum ki diyoruz. sonra başka başka adamlardan medet ummaya başlıyoruz. sonra noluyo. "ufuuww o kızım yatıp kalkmadığı adam kalmadı (kimseyle yatmasak bile) olum o kızdan sana hayır gelmez" e benim ağızma s.ç.n sendin p.venk.

ay lütfen yardım bir haftadır kimse bulamadım şöyle karşı tarafın düşüncelerini çok iyi anlatsın doğruyu söylesin yok mu öyle tavsiye edeceğiniz biri lütfeennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…