- 26 Şubat 2015
- 344
- 360
- 18
- 35
Yiğite baktırdın mı? Bu konuda çok iyi. Tavsiye ederim
Canım 5lik 10luk falcılara boşuna baktıracağına bir kere baktır ama en iyi olsun en azından.. 50 tl ye bakıyor yiğit.. Sanaldaki falcılardan çokda değil aslında.. Baktırdığın zaman farkı anlayacaksın.. Telefon daha iyi oluyor :)telde hiç baktırmadım baktıramam da benim için şu sıra fazla tuzlu
Yazina sonuna kadar katiliyorum.kadinla ilgili bir gundem oldu mu bik bik yazismalar basliyor sosyal medyada. Ulan fiziksel siddet uygulamadin ama duygusal olarak oldurdun. Iliskide ezdin, aldattin, yanima yanasip yanasip sag gosterip sol vurdun. Duygusal siddet olunca saymiyorlar. Ben dun sunu anladim kizlar adam kalmamis. Bulan kacirmasin cunku vallahi kalmamis. Ya bu adam duygusal, bu adam durust bundan zarar gelmez diyorsun bir bakiyorsun adam p... cikmisaman sallayın kızlar dönerse sizindir dönmezse kendi bilir. piyasada adam mı yok. gerizekalılar kendilerini bi bok sanıyolar. yemin ederim kadına şiddet hiç bi türlü eksilmiyor.
fizksel şiddet uygulamasalar bile duygusal şiddet muhakkak maruz kalıyoruz. adamlar bizi öyle bi eziyorlarki allah benim belamı versin nie yaşıyorum ki diyoruz. sonra başka başka adamlardan medet ummaya başlıyoruz. sonra noluyo. "ufuuww o kızım yatıp kalkmadığı adam kalmadı (kimseyle yatmasak bile) olum o kızdan sana hayır gelmez" e benim ağızma s.ç.n sendin p.venk.
kızlar cogu fal patladı bende kendımde o gucu bulursam yazıcam buraya kımlerın patladıgını gerci herkes dıyebılırım cunku gercektende oylee hepsı patladı!! Çıkan yooookkkk !!
bende nedense hıc bır olumsuz yorum yoktu kendım ıstedım kendım karar verdım yanlıs bır kararda olabılır benım ıcın bılmıyorum ama bıktımm tek kelımeyle bu 'bıkmak' ..
sırf kendini dusunen,kendınızı degersızzz hıssetmenıze izin veren , sızın gozunuzden yaş gelmesıne ızın veren adamları hayatınızda tutmayın bı kac gundur ruh gıbıyım gırıyorum yorumları okuyorum ama yazamıyorum bundan sonrada gırıcegımı sanmıyorum bı kac dostumla konusurum yınee ama bu fallarda benı cok yordu bosu bosuna hep umut ettım ya duzelırse duzelırse dıyeee sevgı olayı degıl benımkı anlasamamızlık ama bu bıle ınsanı o kadar yoruyor kı,cunku bır tek sen cabalıyorsun ve karsındakınden hıc bırsey goremıyorsun o kadar kotu bısey kı bu ve arada seneler var,kaç aydır baktırmıyordum fal kabullenmıstım ama sımdı yınee delı gıbı fal baktırmaktan korkuyorum o yuzden uzak durmam lazım forumdan
gecen gunde bır konusma olmustu @tolin'in yazdıgı yazıyaydı yorumum @BlueDaisy sana değildi kuzum oyle bırsey yazmıstın unutmadan ona cevap verıyımm ..
Allaha emanet olun kızlar ınsallah hersey guzel olur bundan sonra,ama benım gucum kalmadı yasananlardan olanlardan yoruldum daha fazlada umut edıp kendımı kahretmek uzmek ıstemıyorum eskı audreyı ozledım hayatında kımseyı umursamayan,guclu olan allahım ınsallah sizlerede güzel gunler yaşatır .
Canım 5lik 10luk falcılara boşuna baktıracağına bir kere baktır ama en iyi olsun en azından.. 50 tl ye bakıyor yiğit.. Sanaldaki falcılardan çokda değil aslında.. Baktırdığın zaman farkı anlayacaksın.. Telefon daha iyi oluyor :)
hoşbuldum Gollommatartt hoşgeldinn bacımmm
yere batsın merhamet. acımıcaksın aslında adamlara it gibi süründürceksin ki kıymete binesin. ama yoook. duygusalız hemen yelkenleri suya indiriveriyoruzYazina sonuna kadar katiliyorum.kadinla ilgili bir gundem oldu mu bik bik yazismalar basliyor sosyal medyada. Ulan fiziksel siddet uygulamadin ama duygusal olarak oldurdun. Iliskide ezdin, aldattin, yanima yanasip yanasip sag gosterip sol vurdun. Duygusal siddet olunca saymiyorlar. Ben dun sunu anladim kizlar adam kalmamis. Bulan kacirmasin cunku vallahi kalmamis. Ya bu adam duygusal, bu adam durust bundan zarar gelmez diyorsun bir bakiyorsun adam p... cikmis
yavrular biz iyice kazık yemeden asla kimseyi süründüremeyiz.Çünkü hiçbirimizde o sinsilik ve planlı hareketler yok.eğer öyle olsaydık ağlanıp,sızlanıp falcı aramazdık.hepimiz bu forumda üç aşağı beş yukarı aynıyız.o yüzden birbirimizin acısına,sevincine hepimiz ortak oluyoruz.yere batsın merhamet. acımıcaksın aslında adamlara it gibi süründürceksin ki kıymete binesin. ama yoook. duygusalız hemen yelkenleri suya indiriveriyoruz
Bazı adamlar ölseler de demezler ne sevdiklerini ne özlediklerini. Al karşına konuş bazı şeyleri sabr etmek bir şey kazandırmıyor benim şimdi ki aklım olsa onunla da mutsuzum onsuzda en iyisi yol vermek der geçer giderdim. Ben sadece pişmanlığını görmek istiyorum inşallah Rabbim bunu göstersin yeter. Peki Şehrazat ve Hüma Bal sadece ulaşacak mı dediler sonrası için söyledikleri ne?
kendi kendimize yetmeyi öğrenmeliyiz belkideyavrular biz iyice kazık yemeden asla kimseyi süründüremeyiz.Çünkü hiçbirimizde o sinsilik ve planlı hareketler yok.eğer öyle olsaydık ağlanıp,sızlanıp falcı aramazdık.hepimiz bu forumda üç aşağı beş yukarı aynıyız.o yüzden birbirimizin acısına,sevincine hepimiz ortak oluyoruz.
yaparlar onlar canım , biz bu cümlelerin sadece bi kişiye kurulabileceğini düşünürüz ve duyduğumuzda ortada bişey yokken bile ona koşullarız kendimizi, bi başkası ilgilense bile yok şimdi ayıp olur diğerine deyip onu bekleriz de; erkeklerin büyük bi çoğunluğu yani benim gözlemim ilişkinin adını koyup sorumluluk almaktan kaçtıkları için hep ortada bırakıyolar bizi.. seviyor mu? hoşlanıyor mu? diye ama bence o bunların güçlü bi taktiği ve savunması..yarın bigün de sen neden bunları söyledin dediğinde,kolayca ; ya ben senden arkadaş olarak çok hoşlanıyorum ,çok iyisin ,şöyles iyisin ,böyle mükemmelsin deyip sıvışabiliyolar :) .. hımmm ,peki,oldu,ben yanlış anlamışım seni deyip bi de kendimize kızarız sonra .)Ya da biz mi cok saf temiz kaldik bilmiyorum ki. Dun falllarimin patladigini yazdim. Ben bu adamin davranislarini cumlelerini arkadasima da sordum dedim acaba ben mi yanlis anliyorum. Olir ya hoslandigim icin bana hoslaniyor geliyordur. Yok be dedi arkadasim bu cumleleri her arkadasina kuramaz mumkun degil dedi. Ama kuruyorlarmis.
Dilerim zamanla yeniden o güçlü kadın olursun bitanem.. Ama inan bana sadece biraz zaman lazım bize.. Belki de oturup düşündüğümüzde, eksileri ve artılarına baktığımızda ilişkilerin, kurtulmak daha kolay oluyor..kızlar cogu fal patladı bende kendımde o gucu bulursam yazıcam buraya kımlerın patladıgını gerci herkes dıyebılırım cunku gercektende oylee hepsı patladı!! Çıkan yooookkkk !!
bende nedense hıc bır olumsuz yorum yoktu kendım ıstedım kendım karar verdım yanlıs bır kararda olabılır benım ıcın bılmıyorum ama bıktımm tek kelımeyle bu 'bıkmak' ..
sırf kendini dusunen,kendınızı degersızzz hıssetmenıze izin veren , sızın gozunuzden yaş gelmesıne ızın veren adamları hayatınızda tutmayın bı kac gundur ruh gıbıyım gırıyorum yorumları okuyorum ama yazamıyorum bundan sonrada gırıcegımı sanmıyorum bı kac dostumla konusurum yınee ama bu fallarda benı cok yordu bosu bosuna hep umut ettım ya duzelırse duzelırse dıyeee sevgı olayı degıl benımkı anlasamamızlık ama bu bıle ınsanı o kadar yoruyor kı,cunku bır tek sen cabalıyorsun ve karsındakınden hıc bırsey goremıyorsun o kadar kotu bısey kı bu ve arada seneler var,kaç aydır baktırmıyordum fal kabullenmıstım ama sımdı yınee delı gıbı fal baktırmaktan korkuyorum o yuzden uzak durmam lazım forumdan
gecen gunde bır konusma olmustu @tolin'in yazdıgı yazıyaydı yorumum @BlueDaisy sana değildi kuzum oyle bırsey yazmıstın unutmadan ona cevap verıyımm ..
Allaha emanet olun kızlar ınsallah hersey guzel olur bundan sonra,ama benım gucum kalmadı yasananlardan olanlardan yoruldum daha fazlada umut edıp kendımı kahretmek uzmek ıstemıyorum eskı audreyı ozledım hayatında kımseyı umursamayan,guclu olan allahım ınsallah sizlerede güzel gunler yaşatır .
Ne güzel konuştun öyle.. Böyle yapan kızlara hep gıpta etmişimdir.. Sevdiği halde süründürebilen.. Hep kıskanmışımdır.. Maalesef ben yapamıyorum.. Keşke diyorum bu kadar merhametli ve duygusal olmasaydımm.. Katı kalpli olsaydım.. Çok isterdim.. Olanlara helal olsunyere batsın merhamet. acımıcaksın aslında adamlara it gibi süründürceksin ki kıymete binesin. ama yoook. duygusalız hemen yelkenleri suya indiriveriyoruz
öyle olanlarada yollu damgasını yapıştırıveriyolar hemenNe güzel konuştun öyle.. Böyle yapan kızlara hep gıpta etmişimdir.. Sevdiği halde süründürebilen.. Hep kıskanmışımdır.. Maalesef ben yapamıyorum.. Keşke diyorum bu kadar merhametli ve duygusal olmasaydımm.. Katı kalpli olsaydım.. Çok isterdim.. Olanlara helal olsun
kapalı kuzum su anda:)Hanımlar merhaba Saraylı online olmuş ilgilenenlere duyurulur
online görünmüyo geri çıktı galibaHanımlar merhaba Saraylı online olmuş ilgilenenlere duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?