Binnaz Abla

telde hiç baktırmadım baktıramam da benim için şu sıra fazla tuzlu
Canım 5lik 10luk falcılara boşuna baktıracağına bir kere baktır ama en iyi olsun en azından.. 50 tl ye bakıyor yiğit.. Sanaldaki falcılardan çokda değil aslında.. Baktırdığın zaman farkı anlayacaksın.. Telefon daha iyi oluyor :)

Yazina sonuna kadar katiliyorum.kadinla ilgili bir gundem oldu mu bik bik yazismalar basliyor sosyal medyada. Ulan fiziksel siddet uygulamadin ama duygusal olarak oldurdun. Iliskide ezdin, aldattin, yanima yanasip yanasip sag gosterip sol vurdun. Duygusal siddet olunca saymiyorlar. Ben dun sunu anladim kizlar adam kalmamis. Bulan kacirmasin cunku vallahi kalmamis. Ya bu adam duygusal, bu adam durust bundan zarar gelmez diyorsun bir bakiyorsun adam p... cikmis

Ya da biz mi cok saf temiz kaldik bilmiyorum ki. Dun falllarimin patladigini yazdim. Ben bu adamin davranislarini cumlelerini arkadasima da sordum dedim acaba ben mi yanlis anliyorum. Olir ya hoslandigim icin bana hoslaniyor geliyordur. Yok be dedi arkadasim bu cumleleri her arkadasina kuramaz mumkun degil dedi. Ama kuruyorlarmis.

Hakikaten ilişkilerde en kötü şey anlaşamamazlık, anlaşılamamazlık, sürekli kendini ifade emeye çalışmak...Bunlar cidden çok yoruyor ama uzun süreli ilişkilerde ben bunları evre gibi görüyorum. Audrey inan su gözünden yaş gelmesine izin vermeyen adamlar dizilerde ve filmlerde oluyor. Çoğu erkek üzülse ve ağlamanı istemese de bunu maalesef dışarıya aksettirmiyor ve çoğu erkek çözümü hep susmakta kaçmakta buluyor.
Şimdi buna bağlamak ne kadar ciddi olacak bilmiyorum ama astroloji ile ilgilendiğin için söylüyorum, ilişkilerde ilişkisini yargılama sorgulama neden böyle niçin bu şekilde süreci başladı. Geçiçi ve yıkıcı bir dönem ve aslına bakarsan akışına bırakmakta sakin kalabilmekte fayda var.

İnşallah dopdolu neşeli mutlu cümlelerinde tekrardan yaz buraya, seni seviyoruz

greyciğim bana telefonunu verebilir misin şu sıra baktıramam ama ağustosta denerim şansımı çok teşekkürler

yere batsın merhamet. acımıcaksın aslında adamlara it gibi süründürceksin ki kıymete binesin. ama yoook. duygusalız hemen yelkenleri suya indiriveriyoruz

yere batsın merhamet. acımıcaksın aslında adamlara it gibi süründürceksin ki kıymete binesin. ama yoook. duygusalız hemen yelkenleri suya indiriveriyoruz
yavrular biz iyice kazık yemeden asla kimseyi süründüremeyiz.Çünkü hiçbirimizde o sinsilik ve planlı hareketler yok.eğer öyle olsaydık ağlanıp,sızlanıp falcı aramazdık.hepimiz bu forumda üç aşağı beş yukarı aynıyız.o yüzden birbirimizin acısına,sevincine hepimiz ortak oluyoruz.

Hüma yeniden birleşme görünüyor dedi şehrazat barışacaksınız ama sonra tekrar ayrılık girecek çok yorulacaksın bu ilişkide dedi. Hüma biraz daha iyimserdi, şehrazat daha net.. İlişkide hadi bazı şeylere katlanılır ama evlilik olduğunda bu tarz vurdumduymazlıklar sıkıntı yaratmaz mı.. Ben de yaptıklarından vazgeçsin istiyorum, umarım başarır. Çünkü bir ilişki içinde kaç tane kız adı geçebilirse en fazla, hemen hemen duydum o kadarını. Ha aldattı mı, ona göre hayır ama benim hislerime göre evet :) o yüzden soğudum sanırım.. Fallara harcadığım para da yüreğime oturuyor o yüzden

kendi kendimize yetmeyi öğrenmeliyiz belkide

yaparlar onlar canım , biz bu cümlelerin sadece bi kişiye kurulabileceğini düşünürüz ve duyduğumuzda ortada bişey yokken bile ona koşullarız kendimizi, bi başkası ilgilense bile yok şimdi ayıp olur diğerine deyip onu bekleriz de; erkeklerin büyük bi çoğunluğu yani benim gözlemim ilişkinin adını koyup sorumluluk almaktan kaçtıkları için hep ortada bırakıyolar bizi.. seviyor mu? hoşlanıyor mu? diye ama bence o bunların güçlü bi taktiği ve savunması..yarın bigün de sen neden bunları söyledin dediğinde,kolayca ; ya ben senden arkadaş olarak çok hoşlanıyorum ,çok iyisin ,şöyles iyisin ,böyle mükemmelsin deyip sıvışabiliyolar :) .. hımmm ,peki,oldu,ben yanlış anlamışım seni deyip bi de kendimize kızarız sonra .)

Dilerim zamanla yeniden o güçlü kadın olursun bitanem.. Ama inan bana sadece biraz zaman lazım bize.. Belki de oturup düşündüğümüzde, eksileri ve artılarına baktığımızda ilişkilerin, kurtulmak daha kolay oluyor..
Ben beni deli gibi ağlattığı için affedemiyorum, affedemeyeceğim de.. Ayrılırken gayet rahat, serinkanlı olması da beni şu anda ondan komple uzaklaştıran bir detay..aşkta mutluluktan ağlamak istiyorum, üzüntüden değil.
Artık kendi değerimizin farkına varmamız gerekiyor sanırım.. Evet kalbe söz geçmiyor, ama bugüne göre değil, sonuna göre değerlendirmeye çalışıyorum her şeyi.. Mutluluk, zor geliyor gibi görünüyor ama birgün hepimize gelecek.. Biliyorum, inanıyorum.. Öpüyorum sizi çok.

Ne güzel konuştun öyle.. Böyle yapan kızlara hep gıpta etmişimdir.. Sevdiği halde süründürebilen.. Hep kıskanmışımdır.. Maalesef ben yapamıyorum.. Keşke diyorum bu kadar merhametli ve duygusal olmasaydımm.. Katı kalpli olsaydım.. Çok isterdim.. Olanlara helal olsun

Hüma bende patladı hem zaman olarak hem de ısrarla olacak dediği şeyin zaten namümkün olduğu belliydi.

Meryemin de son falı değil ama bi önceki patladı :) nisa,mayıs ayında olacak dediği iletişim olmadı, şu saatten sonra olsa bile ben iletişim kanallarını kapatırım zaten.

Aylinin de keza dün dinledim de son falı dediği kişi benim için imkansız artık ,ısrarla bir görüyor ama benim tekrar şans vereceğimi düşünmüyorum.

ve gün geçtikçe Meryem ve Fama nın benzerliğini daha iyi farkediyorum ..

öyle olanlarada yollu damgasını yapıştırıveriyolar hemen

Ben de Hüma Bal çoktan patlamış...Ki eskisi yerine o dönem konustugum cocugu görmüş.Ben bana yeni birisini görenlere inanmıyorum.Çünkü kendimi biliyorum.Biri içimde yarım kaldı ise diğeri ile konusurum ama aradan yıllar geçmiş bile olsa o ilişkiye adım atamam..İçimde tamamen bitirmem lazım ki ben hala kendim için yarım kalan bir şeyler olduğunu seziyorum..Hüma da ful olumsuz konuşmuş o çocuk zaten öyle biriydi yani napim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…