- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Ya ben baktırmıştım tarot ama beğenmemiştim yani gıcık olmuştum genel olarak bilmişti yine de. Soruma cevap bile yazmamıştı. Neyse bi daha attım bakıcam:))
seruven asiri derecede rezzana benziyor bakimi ..acaba o mu
serüven sana olumsuz mu konuştu? Bana çok yüklü bir miktarda borcumun olduğunu söyledi. ve bunu çok sıkıntı yapıyormuşum. alla alla 1 krş borcum bile yok kimseye. resmen sallamış
o degil canim falciasli godmother ve biri daha asla olmaz dedi
o degil canim falciasli godmother ve biri daha asla olmaz dedi
FalciAlim'e baktırdınız mı hiç? bana iade etmişti. hemde 15 tl. sanırım paraya ihtiyacı yok. Daha sonra gönderirsin demişti. bende 15'i kaça böldüm medyum selena, serüven, lilypad e göndererek böldüm. bitti kredi
ya godmotherdan çektim serüvene yolladım sonra eski falını okudum bi kere daha beğenmediğimi gördüm vazgeçtim kime yollasam şaşırdım
kahinvanga'ya gönderdin mi bak onu beğenmiştim. kinyasta fena değil.
seruven asiri derecede rezzana benziyor bakimi ..acaba o mu
bencede kesinlikle aynı kişi değil şekerim :)Canım öncelikl verdiğin dua için çok teşekkür ederim, notumu aldım, yapacağım inşallah :)
Serüvene ben de baktırdım. Rezzan Ablama 17 yi geçtikten sonra saymadığım için kaç kez baktırdım bilmiyorum.. Tecrübelerime dayanarak serüvenin Rezzan Abla olmadığına adım kadar emin olduğumu söyleyebilirim :)
tabiki paylaşırım canım ama ümidim yok aslında:/
godmothera yolladım bende bekliyorum chloe ortada yok hala
hiç belli olmaz şekerim o ALLAHIN hikmeti..bellimi olur :)
Kızzllaarrr Herraya baktırıp memnun kalan var mı aranızda? Fal baktırmam lazım, duramıyorum artıkk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?