Binnaz Abla

Ya ben baktırmıştım tarot ama beğenmemiştim yani gıcık olmuştum genel olarak bilmişti yine de. Soruma cevap bile yazmamıştı. Neyse bi daha attım bakıcam:))

banada haber verin bu ara hep olumsuz benim fallarim kizlar

seruven asiri derecede rezzana benziyor bakimi ..acaba o mu

serüven sana olumsuz mu konuştu? Bana çok yüklü bir miktarda borcumun olduğunu söyledi. ve bunu çok sıkıntı yapıyormuşum. alla alla 1 krş borcum bile yok kimseye. resmen sallamış

serüven sana olumsuz mu konuştu? Bana çok yüklü bir miktarda borcumun olduğunu söyledi. ve bunu çok sıkıntı yapıyormuşum. alla alla 1 krş borcum bile yok kimseye. resmen sallamış

o degil canim falciasli godmother ve biri daha asla olmaz dedi

o degil canim falciasli godmother ve biri daha asla olmaz dedi

anladım, tabiki herşeyden önce hakkımızdan hayırlısı. Ama çokta kafaya takmamalısın bence. Netice de bir fal. Sanki olumluları çıkıyormu ki birde olumsuzları çıksın. Birde öyle düşün

FalciAlim'e baktırdınız mı hiç? bana iade etmişti. hemde 15 tl. sanırım paraya ihtiyacı yok. Daha sonra gönderirsin demişti. bende 15'i kaça böldüm medyum selena, serüven, lilypad e göndererek böldüm. bitti kredi

ya godmotherdan çektim serüvene yolladım sonra eski falını okudum bi kere daha beğenmediğimi gördüm vazgeçtim kime yollasam şaşırdım

seruven asiri derecede rezzana benziyor bakimi ..acaba o mu

Canım öncelikl verdiğin dua için çok teşekkür ederim, notumu aldım, yapacağım inşallah :)

Serüvene ben de baktırdım. Rezzan Ablama 17 yi geçtikten sonra saymadığım için kaç kez baktırdım bilmiyorum.. Tecrübelerime dayanarak serüvenin Rezzan Abla olmadığına adım kadar emin olduğumu söyleyebilirim :)

yakamozlara yolladım son kararım olarak:)
gelen cevaba göre bilgilendireceğim sizi:))
chloe gelse iyiydi hala yok taktım o kadına:)

yakamozlara yollamayın kızlar.
ben bile bakarım bu falı için şişmiş yok sıknıtılısın aynı cümleleri yüz kere söyler falıda uzatırım
olumlu konuşsa da ıı ıı yollamayın

bencede kesinlikle aynı kişi değil şekerim :)

hiç belli olmaz şekerim o ALLAHIN hikmeti..bellimi olur :)

Ya yakamozlara yolladım hepsinden vazgeçip çok kötü çoook. Olumlu konuştuğu halde bunu diyorum benim bile bakabilceğim tarzda için şişmiş bilmem ne bilmem ne. Chloeden çekip falı hdyra mı yollasam baktırdın mı ona hiç?

benimde acayip baktırsım var kendmi zor tutuyorum kızlarrrrrrrr suannnnn:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…