- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
yanlışlıkla açmıştır sistem değiştiği için farkında olmuyormuşonline görünmüyo geri çıktı galiba
yanlışlıkla mı açmışyanlışlıkla açmıştır sistem değiştiği için farkında olmuyormuş
sisteme alışık olmadığı için yanlışlıkla çevrimiçi olabiliyor.elindeki fallar bitince alır zaten yeni falları..yanlışlıkla mı açmış
aman sallayın kızlar dönerse sizindir dönmezse kendi bilir. piyasada adam mı yok. gerizekalılar kendilerini bi bok sanıyolar. yemin ederim kadına şiddet hiç bi türlü eksilmiyor.
fizksel şiddet uygulamasalar bile duygusal şiddet muhakkak maruz kalıyoruz. adamlar bizi öyle bi eziyorlarki allah benim belamı versin nie yaşıyorum ki diyoruz. sonra başka başka adamlardan medet ummaya başlıyoruz. sonra noluyo. "ufuuww o kızım yatıp kalkmadığı adam kalmadı (kimseyle yatmasak bile) olum o kızdan sana hayır gelmez" e benim ağızma s.ç.n sendin p.venk.
ben iade aldim diye beddua etti kiz o bana. Belki kadinin bedduasi tutmusturkızlar telwe de NasipAsk diye biri var baktıran var mı?Kadının puanı yüzde yüz kötü verenleri iade mi ediyor anlamadım ki..Kadın etkili de konuşmuş
59 yaşındayım 30 yılı aşkın zamandır fal bakıyorum kendi evimdede bakım yapıyorum iyi kötü gördügüm herşeyi söğlicemden emin olun bana yolladıgınız fallar kısa ve tutarsız olmaz sorunuzu mutlaka sorun iade etme gibi bir durumum yok kötü falı begenmedim diyip isteyenler olmasın. fallarımın hepsine cıkma garantiside veriyor.
hadi beee bari onca yıldır bakıyormus tutturabildi mi bir şeyi ablamben iade aldim diye beddua etti kiz o bana. Belki kadinin bedduasi tutmusturolacak ablam olacak ablam kesin olacak ablam i duymak istiyorsan at bebegim. O kadinin puanina sasirip kaldim zaten.
indirim yaptıgında atmıstım ve tek bir cümlesi bile tutmadı bana aynı cümleleri söyleyip durmustu falın benimle alakası yoktu:)Kahinvanga' da yuzde 50 indirim yapmis kizlar
Ahaha vallahi oyle. Ben bir yil birini bekledim fal batagina onunla dustum. Enson fena bir telefon konusmasi yapip bitirdim. Simdi ne aklimda ne beynimde. O romantik cumleler kurdugunda bile belki yanlis anliyorumdur diyordum, belki de bilincaltim korkup kaciyordu bilmiyorum. Ama bu seferkinin arkadas olarak gordum demesine totomla gulerim. Seyi anlarim bak ya hoslandim ama bizden bir sey olmaz. Eyvallah sonucta nikahimiza almadik. Ama bir de daha ariyor ya arama ulan kala kala ben mi kaldim arkadasin arayip konusuyorsun daha.yaparlar onlar canım , biz bu cümlelerin sadece bi kişiye kurulabileceğini düşünürüz ve duyduğumuzda ortada bişey yokken bile ona koşullarız kendimizi, bi başkası ilgilense bile yok şimdi ayıp olur diğerine deyip onu bekleriz de; erkeklerin büyük bi çoğunluğu yani benim gözlemim ilişkinin adını koyup sorumluluk almaktan kaçtıkları için hep ortada bırakıyolar bizi.. seviyor mu? hoşlanıyor mu? diye ama bence o bunların güçlü bi taktiği ve savunması..yarın bigün de sen neden bunları söyledin dediğinde,kolayca ; ya ben senden arkadaş olarak çok hoşlanıyorum ,çok iyisin ,şöyles iyisin ,böyle mükemmelsin deyip sıvışabiliyolar :) .. hımmm ,peki,oldu,ben yanlış anlamışım seni deyip bi de kendimize kızarız sonra .)
Kızlar valla meryem orjinal meryrm değil, dün baktırdım ocakta baktırdığım hatunla alakası yok.
konuya nasılsınız şeklinde mi girmiş cherryim ben geçen hafta attım meryem e denk geldim aylar sonra..nisan ayında en son baktırmıştım benim ex in yaşından tut burcuna kadar onu geçtim yüzünün sağ tarafında leke var küçük ona kadar söylemişti şok olmuştum ve o falı cıkıyor ben de..Kızlar valla meryem orjinal meryrm değil, dün baktırdım ocakta baktırdığım hatunla alakası yok.
Bak ben sana söylemiştim.. Seninde iki falın arasında uçurum var.. Bu meryem olamaz.. Bu kadar üzülme dedim Meryemin falı için.. İşin içinde bir bit yeniği vardı.. Cherryide tutarsız bakmışcheryyyy yazıcaktımm bakGrey_ im dogru dusunmusuz sende fark etmısın cheryy
aynen oylee alakası yokk ztn moralım bozuk bıde resmen a.. s. bıraktı sok oldum eskı falında neler yazmıs sımdı falında alakası yoktu sok olduk greye gosterdım oda fark ettı bnede hatta baskası kesın bu dedım uzun zamandır baktırmadım bır baktırıyım dedım oda bu oldu yanı superbu aralar ugursuzluk var hayır olsun
ay elimin altında bi deste tarort kartı var yorumlamasını bilseydim keşke köşeyi dönmüştümdaha dün beşlik olan bilge hatun bugun katinayı 35 e çıkarmıstatlım destenin fiyatı zaten 30 sen tatlım tatlım şeklinde işi yürütürken alır evde bakarız insaf ya
Bak ben sana söylemiştim.. Seninde iki falın arasında uçurum var.. Bu meryem olamaz.. Bu kadar üzülme dedim Meryemin falı için.. İşin içinde bir bit yeniği vardı.. Cherryide tutarsız bakmış
iki kişi var işin içinde... biri var yok cümlelerini çok kullanır,sıcakkanlı genelde nasılsınız şeklinde konuya girer.Diğer gerçek meryem ise kendini belli eder.dank diye konuya girer ve despot konusur.sanki o olayı o yaşamıs gibi.cheryyyy yazıcaktımm bakGrey_ im dogru dusunmusuz sende fark etmısın cheryy
aynen oylee alakası yokk ztn moralım bozuk bıde resmen a.. s. bıraktı sok oldum eskı falında neler yazmıs sımdı falında alakası yoktu sok olduk greye gosterdım oda fark ettı bnede hatta baskası kesın bu dedım uzun zamandır baktırmadım bır baktırıyım dedım oda bu oldu yanı superbu aralar ugursuzluk var hayır olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?