Ahaha vallahi oyle. Ben bir yil birini bekledim fal batagina onunla dustum. Enson fena bir telefon konusmasi yapip bitirdim. Simdi ne aklimda ne beynimde. O romantik cumleler kurdugunda bile belki yanlis anliyorumdur diyordum, belki de bilincaltim korkup kaciyordu bilmiyorum. Ama bu seferkinin arkadas olarak gordum demesine totomla gulerim. Seyi anlarim bak ya hoslandim ama bizden bir sey olmaz. Eyvallah sonucta nikahimiza almadik. Ama bir de daha ariyor ya arama ulan kala kala ben mi kaldim arkadasin arayip konusuyorsun daha.
Valla kendimizi sucladigimiz ve hep 2.sansi verdigimiz icin boyleyiz galiba. Hata yapani affetmemelisin galiba. Hele konu erkekse silip atmalisin. Ben hep kendimi suclardim ama bu sefer degil. Tamam hemen kapilari acamaya bilirim ama bu sefer suclu degilim, karsimdaki adam degilmis. Ili de kufur ettim sesli oh be rahatladim
siyah kelebek deme bana küfür ettim yine iade etmedi hem de kaç sayfa dolusu bende tılsım varmışta bozmak için diğer falına yönlendirdi o kadardı falı :)))))))keızlar tekwedeki eski fallarıma bakıyorum
siyah kelebenk: resmen patlamış bi tanesi bile tutmamış gitmiş paracıklarım
aslii: katina baktırmışım fena değil gideri var
elrond: pek tutmamış anca kişilik analiji yapmış
medyum şiraz: oda kişilik analizi yapmış ama onu tuutrmuş.
şimdide selelnadayım 3 kişi var önümde bakalım
evet yaa boşa zaman kaybı. anca yağlıyo ballıyo yalakalık yapıyosiyah kelebek deme bana küfür ettim yine iade etmedi hem de kaç sayfa dolusu bende tılsım varmışta bozmak için diğer falına yönlendirdi o kadardı falı :)))))))
konuya nasılsınız şeklinde mi girmiş cherryim ben geçen hafta attım meryem e denk geldim aylar sonra..nisan ayında en son baktırmıştım benim ex in yaşından tut burcuna kadar onu geçtim yüzünün sağ tarafında leke var küçük ona kadar söylemişti şok olmuştum ve o falı cıkıyor ben de..
E sen beni dinlemiyorsun ki audreyim..meryeme atma dedim sana.. daha doğrusu birkaç ay önce baktırdığın falcıya bir daha atma..boşuna para harcamış oluyorsun.. en kötüsü de gereksiz yere üzüldün.. Ben sana ısrarla yiğite baktır diyorum.. kafandaki sorulara en iyi yanıtı ondan alabilirsin.. falı çıkmasa bile karşı tarafın düşüncelerini çok iyi biliyor.. ki çoğu kişiye de çıkıyor falı.. Sen beni dinle .. Ben boş yerefalcı önermem .. Seni çok iyi anlıyorum .. yaşadıklarını bende yaşadım..yazım seklıde farklıydı kuzum dıgerınden anlamadım hatta katınada mı daha ıyıdı bu kadın neden boyle bakmıs demistim cheryyde anlamıss tek suphelenen biz degılmısız :S ne manyak bunlar yaaa yemın edıyorum kazıklanmaya doymuyoruz
hemencecik bekliyoruz :))))))Falları göndericem sizler de bakın. Son baktırdığım fallar tamamen büyük harflerle. Orjinal meryem yazım kurallarına daha çok uymuş:)
Falları göndericem sizler de bakın. Son baktırdığım fallar tamamen büyük harflerle. Orjinal meryem yazım kurallarına daha çok uymuş:)
Kızlar valla meryem orjinal meryrm değil, dün baktırdım ocakta baktırdığım hatunla alakası yok.
Cerim bende ocakta baktirdim superdi, cok ince detaylar bilmisti.
Gecen ay attigim ayni aylin, aylin bana tutmamisti, anlik durumu bile yanlis yorumlamis.
Oha kiz buyuk harf orjinal aylar onceki fama tarzi. Bana hep buyuk bakmisti.Falları göndericem sizler de bakın. Son baktırdığım fallar tamamen büyük harflerle. Orjinal meryem yazım kurallarına daha çok uymuş:)
Su yigite ben baktrcam sanirim pesin almasa iyiydi parasiz donemime denk geldiE sen beni dinlemiyorsun ki audreyim..meryeme atma dedim sana.. daha doğrusu birkaç ay önce baktırdığın falcıya bir daha atma..boşuna para harcamış oluyorsun.. en kötüsü de gereksiz yere üzüldün.. Ben sana ısrarla yiğite baktır diyorum.. kafandaki sorulara en iyi yanıtı ondan alabilirsin.. falı çıkmasa bile karşı tarafın düşüncelerini çok iyi biliyor.. ki çoğu kişiye de çıkıyor falı.. Sen beni dinle .. Ben boş yerefalcı önermem .. Seni çok iyi anlıyorum .. yaşadıklarını bende yaşadım..
Bende cok kotu ah etmistim bi kac falci bunuda soyluyor ahin cikicak diye yanimdalarmis gbiAhaha vallahi oyle. Ben bir yil birini bekledim fal batagina onunla dustum. Enson fena bir telefon konusmasi yapip bitirdim. Simdi ne aklimda ne beynimde. O romantik cumleler kurdugunda bile belki yanlis anliyorumdur diyordum, belki de bilincaltim korkup kaciyordu bilmiyorum. Ama bu seferkinin arkadas olarak gordum demesine totomla gulerim. Seyi anlarim bak ya hoslandim ama bizden bir sey olmaz. Eyvallah sonucta nikahimiza almadik. Ama bir de daha ariyor ya arama ulan kala kala ben mi kaldim arkadasin arayip konusuyorsun daha.
Valla kendimizi sucladigimiz ve hep 2.sansi verdigimiz icin boyleyiz galiba. Hata yapani affetmemelisin galiba. Hele konu erkekse silip atmalisin. Ben hep kendimi suclardim ama bu sefer degil. Tamam hemen kapilari acamaya bilirim ama bu sefer suclu degilim, karsimdaki adam degilmis. Ili de kufur ettim sesli oh be rahatladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?