Binnaz Abla

tabiki büyük hata yapanı affetmiceksin.Sonra hep alttan alışlarla, görmezden gelişlerle, düzeir belki adam olur sanrılarıyla yok olmuyor.Taviz tavizi doğuruyor.. Hoşgörmelerinin adı bi süre sonra saflık oluyo, jestlerin bi süre sonra yapman gereken yükümlülüğe dönüşüyor :/ Valla bence de kendimizi bi başkasının boyunduruğualtında asimile etmeye lüzum yok.Biz nasıl fedakarlık yapabiliyorsak , emek verebiliyorsak aynısını onlar da yapabilir.
Hatalara verdiğimiz 2. veya daha fazla şanslar aslında bizim bile isteye yaptığımı seçimler oluyo, kendimize ediyoruz.

keızlar tekwedeki eski fallarıma bakıyorum
siyah kelebenk: resmen patlamış bi tanesi bile tutmamış gitmiş paracıklarım
aslii: katina baktırmışım fena değil gideri var
elrond: pek tutmamış anca kişilik analiji yapmış
medyum şiraz: oda kişilik analizi yapmış ama onu tuutrmuş.

şimdide selelnadayım 3 kişi var önümde bakalım

siyah kelebek deme bana küfür ettim yine iade etmedi hem de kaç sayfa dolusu bende tılsım varmışta bozmak için diğer falına yönlendirdi o kadardı falı :)))))))

Falları göndericem sizler de bakın. Son baktırdığım fallar tamamen büyük harflerle. Orjinal meryem yazım kurallarına daha çok uymuş:)

E sen beni dinlemiyorsun ki audreyim..meryeme atma dedim sana.. daha doğrusu birkaç ay önce baktırdığın falcıya bir daha atma..boşuna para harcamış oluyorsun.. en kötüsü de gereksiz yere üzüldün.. Ben sana ısrarla yiğite baktır diyorum.. kafandaki sorulara en iyi yanıtı ondan alabilirsin.. falı çıkmasa bile karşı tarafın düşüncelerini çok iyi biliyor.. ki çoğu kişiye de çıkıyor falı.. Sen beni dinle .. Ben boş yerefalcı önermem .. Seni çok iyi anlıyorum .. yaşadıklarını bende yaşadım..

Falları göndericem sizler de bakın. Son baktırdığım fallar tamamen büyük harflerle. Orjinal meryem yazım kurallarına daha çok uymuş:)

valla kuzum bu resmen dolandırılmakla bır, gercek olsa nolur olmasa nolur eskısı sana gore cakma olan galıba o bana bılmıstı anda, ondan attım ztn ama arada daglar kadar fark var diğer bakan 'sekılınde' kelımesını cok kullanmıs bunun yazımı daha duzgun gıbı farklar var ..

Ben duygusuza gonderdim uzman olarak fikir alayim dedim bana da sahtesi bu dedi :) aslinda sahtesi de giris gelisme bilmis de sonuc kismi yok :) ama meryeme attigim son 2 falda cidden sacmalamisti ben ask hayatim nasil olcak die soruorm o eskisi diyor hala, bir sure atmayi hiiic dusunmuyorum ki severim meryemi sahte ya da degil anda bildikleri en cok onun olmustur

Kızlar valla meryem orjinal meryrm değil, dün baktırdım ocakta baktırdığım hatunla alakası yok.

Cerim bende ocakta baktirdim superdi, cok ince detaylar bilmisti.
Gecen ay attigim ayni aylin, aylin bana tutmamisti, anlik durumu bile yanlis yorumlamis.

Su yigite ben baktrcam sanirim pesin almasa iyiydi parasiz donemime denk geldi

Merhaba herkese. Yigit'in telefonunu almak icin uye oldum. Rica etsem ozelde atabilir misiniz? Bir de aramam mi gerekiyor yoksa mesajla mi ulasacagim kendisine?

Bende cok kotu ah etmistim bi kac falci bunuda soyluyor ahin cikicak diye yanimdalarmis gbi iyi yapmissin kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…