Binnaz Abla

Kızlar bu böyle olmuycak, ben Tellwe'de ilk zamanlar Sema'yı beğeniyodum ama biryolunvar'da baktırdığımda farklı geldi, Meryem bazen iyi bazen Aylin Bilgehatun Fama Sema hepsinin söylemleri birbirine karışıyor, bence onları listeden çıkartalım, ve artık gerçek kişiliklerini açıklasınlar da kimin kimle enerjisi tutuyorsa onunla devam etsin, iyi niyetimizi suistimal etmeye hakları yok,
Burada düşüncelerimizi- deneyimlerimizi paylaşıyoruz, öneriyoruz, fal bir Sektörse bu Topikte borsası gibi, insanlar buradan takip ediyor, biraz çekidüzen versinler kendilerine, sanki kafamız çok yerinde, bir de düşünüyoruz bu kim o kim

Ben öyle yaptım yeni denemiyorum parapuan vardı geçen birine attım beni doktor yaptı mesela ne alaka yani.
Kimle uyusuyor onu da çözemedik ki elde var yine sıfır :)

bir sürü derdimiz yetmezmiş gibi bide bunlarla ugrasıyoruz ajan olduk bidee kım kımdır degıldır dıyee dusunmekten

Meryem konusmasina seni de davet ettim kzi, gel
büyük harf küçük olayı mı? bana Meryem ilk fallarında hep büyük harfle bakmıştı, en son sana gönderdiğim fal küçüktü ve sen pek benzetemedim demiştin ?
Fama da hep küçük harflerle yazar ...

Meryem ve Fama olarak o zaman 2 ayrı kişi bi şekilde birlikte götürüyor diyebilir miyiz?

bilgeyi de ekleyelim ona ilk zamanlarki..

Kizlar, elbette ki kolay degil ama, sizin icin kilini kipirdatmayan insanlar icin ne paranizi ne de zamaninizi bosa harcamayin. Elinde olmayan nedenler olabilir yapacak arayacak durumda olmayabilir gelecek durumda da olmayabilir onlar cok ayri. Ama cidden zaman yas sabir tahammul bu sekilde kaybolup gidiyor. Sizi hak eden insanlara yonelin. Sizi surekli aglatan dusunduren acaba mi dedirten adamdan inanin ne bugun ne de yarin hicbir hayir gelmez..
Hak edeni sonuna kadar bekleyin. Isteyin. Savasin. Elinizden ne geliyosa fazlasini yapin.

Ben katiliyorum, hicbirine baktirmayalim bence.

Adam gbi sabit , kim hangi kimlikle bakiyorsa ona sabit olmadiklari surece baktirmayalim.

Bu ne sacmalik arkadas, ayni kisiye diye fal atiyoruz, baskasi bakiyor.

Fal siteleri aciklama yapmadigi surece bu falcilara baktirmayalim derim.

Destekliyorum

Cherryim

Kızlar,Selena'nın baktığı Su Fal'ından çıkan oldu mu sizlere? Benim ufak bir ayrıtıyı bilmiş bahsetmiştim.. Geçen gün de kız facesini dondurmuş ve açtı... Ondan önce de birlikte oldukları kapak fotoğrafını kaldırmıştı.. Şöyle bi satırı vardı falda; '.....senin bir şey duyup ya da görüp çok üzüleceğini gördüm xle ilgili. hatta kurduğun hayaller bile yıkılabilir. o derece bir üzüntü bu. öncesinde şöyle bir şey olacak. keyifleneceksin. yine iyi bir şey duyacaksın sevineceksin. ama ufak bir şey bu. yine de seni mutlu edecek. ama sonrasında olumsuz bir duruma şahit olacak ya da duyacaksın. o yüzden de o anki keyfin birden üzüntüye dönecek. xin hayatındaki insanla büyük sorunları olacak. şuan bile sıkıntıları mevcut....' Soru sordum kızlar; '.....ve bana haberi ne şekilde acaba? Ben burdan gidiyorum.....? Demiş ki; 'Canım önce iyi bir haberin var xin hayatıyla ilgili belki kızla ilgili. sonrasında kötü haber var. senle ilgili değil de xle ilgili bir durum. ama seni de sevindirecek. benim gördüğüm kavuşma var ama Allah bilir canım.' yazmış... Öncesinde demiştim ya kötü haberler aldım diye önceki sayfalarda.. Sanırım onlar olabilir.. Öyle konuştuk Chat de yakaladım onu.. :)) Su Falı'nda karışabiliyor bazen yazdı... Bence bu hatun da boş değil.. İnşallah çıkar... Çok özledim kızlar... Onun içinde sana karşı çok yoğun hisleri var dedi.. 'aile ya da kardeşle ilgili bazı sıkıntılar girecek araya. bu sıkıntılar aralarında ağır kelimelerin kullanılmasına sebep olacak. bu yüzden de onları zor günler bekliyor. aşkları bıçak sırtında diyebiliriz. senin onunla ilgili bildiğin bir şey var. ama yanlış o bildiğin şey. doğru değil. bunu da öğreneceksin yakında. xle ilgili bir haberin var ve bu haber senin şuana kadar yaşadığın bütün sıkıntıları alıp götürecek. sana dair bir şey bu. seninle ilgili. belki seni sevdiğiyle alakalı bir haber. sana değer verdiği. doğruları söylüyor o yüzden inanabilirsin.' İNŞALLAH ÇIKAR KIZLAR..

Merhaba arkadaşlar.Sayfalar çok uzun.Sonlara baktım ama anlayamadım pek :) Bana tavsiye edebileceğiniz bir site var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…