sonuç:Birden fazla Meryem var ve eşeyli ürüyorlar...
Ben öyle yaptım yeni denemiyorum parapuan vardı geçen birine attım beni doktor yaptı mesela ne alaka yani.Kızlar bu böyle olmuycak, ben Tellwe'de ilk zamanlar Sema'yı beğeniyodum ama biryolunvar'da baktırdığımda farklı geldi, Meryem bazen iyi bazen Aylin Bilgehatun Fama Sema hepsinin söylemleri birbirine karışıyor, bence onları listeden çıkartalım, ve artık gerçek kişiliklerini açıklasınlar da kimin kimle enerjisi tutuyorsa onunla devam etsin, iyi niyetimizi suistimal etmeye hakları yok,
Burada düşüncelerimizi- deneyimlerimizi paylaşıyoruz, öneriyoruz, fal bir Sektörse bu Topikte borsası gibi, insanlar buradan takip ediyor, biraz çekidüzen versinler kendilerine, sanki kafamız çok yerinde, bir de düşünüyoruz bu kim o kim
İşte kiminle uyuştuğumuzu da bilemiyoruz çünkü hep farklı kişiler bakıyoBen öyle yaptım yeni denemiyorum parapuan vardı geçen birine attım beni doktor yaptı mesela ne alaka yani.
Kimle uyusuyor onu da çözemedik ki elde var yine sıfır :)
Kızlar bu böyle olmuycak, ben Tellwe'de ilk zamanlar Sema'yı beğeniyodum ama biryolunvar'da baktırdığımda farklı geldi, Meryem bazen iyi bazen Aylin Bilgehatun Fama Sema hepsinin söylemleri birbirine karışıyor, bence onları listeden çıkartalım, ve artık gerçek kişiliklerini açıklasınlar da kimin kimle enerjisi tutuyorsa onunla devam etsin, iyi niyetimizi suistimal etmeye hakları yok,
Burada düşüncelerimizi- deneyimlerimizi paylaşıyoruz, öneriyoruz, fal bir Sektörse bu Topikte borsası gibi, insanlar buradan takip ediyor, biraz çekidüzen versinler kendilerine, sanki kafamız çok yerinde, bir de düşünüyoruz bu kim o kim
büyük harf küçük olayı mı? bana Meryem ilk fallarında hep büyük harfle bakmıştı, en son sana gönderdiğim fal küçüktü ve sen pek benzetemedim demiştin ?Meryem konusmasina seni de davet ettim kzi, gel
bilgeyi de ekleyelim ona ilk zamanlarki..büyük harf küçük olayı mı? bana Meryem ilk fallarında hep büyük harfle bakmıştı, en son sana gönderdiğim fal küçüktü ve sen pek benzetemedim demiştin ?
Fama da hep küçük harflerle yazar ...
Meryem ve Fama olarak o zaman 2 ayrı kişi bi şekilde birlikte götürüyor diyebilir miyiz?
evet Bilge ve son türeyen Salkımsöğüt salkımhanım da olabilir bol şekerimliiibilgeyi de ekleyelim ona ilk zamanlarki..
işin tuhaf yanı salkım bana öyle şekerimli de bakmadı..evet Bilge ve son türeyen Salkımsöğüt salkımhanım da olabilir bol şekerimliii
Kızlar bu böyle olmuycak, ben Tellwe'de ilk zamanlar Sema'yı beğeniyodum ama biryolunvar'da baktırdığımda farklı geldi, Meryem bazen iyi bazen Aylin Bilgehatun Fama Sema hepsinin söylemleri birbirine karışıyor, bence onları listeden çıkartalım, ve artık gerçek kişiliklerini açıklasınlar da kimin kimle enerjisi tutuyorsa onunla devam etsin, iyi niyetimizi suistimal etmeye hakları yok,
Ben katiliyorum, hicbirine baktirmayalim bence.
Adam gbi sabit , kim hangi kimlikle bakiyorsa ona sabit olmadiklari surece baktirmayalim.
Bu ne sacmalik arkadas, ayni kisiye diye fal atiyoruz, baskasi bakiyor.
Fal siteleri aciklama yapmadigi surece bu falcilara baktirmayalim derim.
CherryimBen katiliyorum, hicbirine baktirmayalim bence.
Adam gbi sabit , kim hangi kimlikle bakiyorsa ona sabit olmadiklari surece baktirmayalim.
Bu ne sacmalik arkadas, ayni kisiye diye fal atiyoruz, baskasi bakiyor.
Fal siteleri aciklama yapmadigi surece bu falcilara baktirmayalim derim.
Kahinvanga'da az çakal değil..indirimi falları mesgule almıs.30 luk astrolojiyi açmış vay anasını..
Ben ona hemen hemen her fal çeşidini attım sayılır, sonuncu çıkan tarottu.Selanaya hangi falı attın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?