Binnaz Abla

canım ya inşallah kavusursun insallah cıkar sana falı da mutlu olursunuz..
selena ben de anlık durumları bile bilememişti kötü gününde de olabilirdi saçma idi..örneğin soru sordum ortak arkadaşlarımız var mı dedım ona bizi bir araya getirecek evet var görüyorum dedi.fal bundan ibaretti ertesi gün patladı ama sizin enerjiniz uyuyor...ne kadardır ayrısınız??

Ben çok baktırdım, olumlu da olumsuz da çıkanlar oldu.

Peki o halde şöyle yapmaya ne dersiniz? Malum burayı izleyen, okuyan çok,şaibeli bulduğumuz falcıları da yazalım ve ortak karar kimse atmasın..

Katılıyorum

Meryem
Fama
Aylin
BilgeHatun
Sema

5lemesine fal atmayalım zaten gelen faldan çok hafiyeliğe kafa yoruyoruz.

Meryem adı altında bakan kişinin geçen ekimden beri değiştiğne eminim, elimde farklı zamanlarda bakılmış 5 fal var ispat olarak. Falalem, hodri meydan .

Son düzenleme:
Olacak baya canım ya.. Aylar diyebiliriz.

Bende selena için su falı atayım dedım ama dokuydu canım sen hangı saat aralığında yolladın

Oyumu da degistirdim

Canım Sema'yı da ekleyelim, Tellwe'de baktıkları süper, biryolunvar'da ki muhteşem 4'lünün Tarzı sanki

Selam canım..çok üzüldüm ama Herşeyin Hayırlısı olsun bi arkadaş Yazmış gerçektende şurda kartları açık oynayan, plan sinsilik yapmadan değer veren, sırf Açıkta kalmamak adına herkese boncuk dağıtmayan azınlık bir kesim kaldık..Belkide bu Yüzden mutsuz olduk bu Yüzden burada fal yorumlarında buluşup dertleşiyoruz.. İnançlar umutlar tükeniyor günden güne her faldan umut arıyoruz Tünelin ucundaki ışığı görmek ister gibi.. Inşallah birgün umutlarımızı tekrar yeşertir hayat ve bu forumda güzel sonlarda buluşuruz hepimiz

Tamam bu isimlere atmayalım kızlar hep destek cok destek..ama su womenn a baktıran yok mu bi soyleyin hele

Bu isimlerde bir tek aylini begeniyordum..atmam ona da..
Fama berbattı bende..telwedeyken baktırmıstım..hangi famaydı artık bilemem..meryem de ilk falında iyiydi..sonra sacmaladı..

Bilgehatuna hic baktırmadım..

Ben womenn i tellwe tpiginde sankim gordum be medcezir, tellwe topiginde arama yaptin mi?

canımm benımm sagoll hepımız aynı dertlerı yasıyoruz ama en cokta salak yerıne konmak uzuyor ınsanı elınden bısey gelmemesı hepımız dedıgın gıbı oyle ınsanlarız etrafımda o kadar kız varkı sevgılısını aldatan 3-5 kısıyle konususan hepsıde evlenıcek nerdeyse o raddede ben anlamadım valla bız mı salagızz nasıl becerıyorlar mutlu olmayı bız sadece uzuluyoruzz allah hakkımızda hayırlısını versın ınsallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…