- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
canım ya inşallah kavusursun insallah cıkar sana falı da mutlu olursunuz..Kızlar,Selena'nın baktığı Su Fal'ından çıkan oldu mu sizlere? Benim ufak bir ayrıtıyı bilmiş bahsetmiştim.. Geçen gün de kız facesini dondurmuş ve açtı... Ondan önce de birlikte oldukları kapak fotoğrafını kaldırmıştı.. Şöyle bi satırı vardı falda; '.....senin bir şey duyup ya da görüp çok üzüleceğini gördüm xle ilgili. hatta kurduğun hayaller bile yıkılabilir. o derece bir üzüntü bu. öncesinde şöyle bir şey olacak. keyifleneceksin. yine iyi bir şey duyacaksın sevineceksin. ama ufak bir şey bu. yine de seni mutlu edecek. ama sonrasında olumsuz bir duruma şahit olacak ya da duyacaksın. o yüzden de o anki keyfin birden üzüntüye dönecek. xin hayatındaki insanla büyük sorunları olacak. şuan bile sıkıntıları mevcut....' Soru sordum kızlar; '.....ve bana haberi ne şekilde acaba? Ben burdan gidiyorum.....? Demiş ki; 'Canım önce iyi bir haberin var xin hayatıyla ilgili belki kızla ilgili. sonrasında kötü haber var. senle ilgili değil de xle ilgili bir durum. ama seni de sevindirecek. benim gördüğüm kavuşma var ama Allah bilir canım.' yazmış... Öncesinde demiştim ya kötü haberler aldım diye önceki sayfalarda.. Sanırım onlar olabilir.. Öyle konuştuk Chat de yakaladım onu.. :)) Su Falı'nda karışabiliyor bazen yazdı... Bence bu hatun da boş değil.. İnşallah çıkar... Çok özledim kızlar... Onun içinde sana karşı çok yoğun hisleri var dedi.. 'aile ya da kardeşle ilgili bazı sıkıntılar girecek araya. bu sıkıntılar aralarında ağır kelimelerin kullanılmasına sebep olacak. bu yüzden de onları zor günler bekliyor. aşkları bıçak sırtında diyebiliriz. senin onunla ilgili bildiğin bir şey var. ama yanlış o bildiğin şey. doğru değil. bunu da öğreneceksin yakında. xle ilgili bir haberin var ve bu haber senin şuana kadar yaşadığın bütün sıkıntıları alıp götürecek. sana dair bir şey bu. seninle ilgili. belki seni sevdiğiyle alakalı bir haber. sana değer verdiği. doğruları söylüyor o yüzden inanabilirsin.' İNŞALLAH ÇIKAR KIZLAR..
Kızlar,Selena'nın baktığı Su Fal'ından çıkan oldu mu sizlere? Benim ufak bir ayrıtıyı bilmiş bahsetmiştim.. Geçen gün de kız facesini dondurmuş ve açtı... Ondan önce de birlikte oldukları kapak fotoğrafını kaldırmıştı.. Şöyle bi satırı vardı falda; '.....senin bir şey duyup ya da görüp çok üzüleceğini gördüm xle ilgili. hatta kurduğun hayaller bile yıkılabilir. o derece bir üzüntü bu. öncesinde şöyle bir şey olacak. keyifleneceksin. yine iyi bir şey duyacaksın sevineceksin. ama ufak bir şey bu. yine de seni mutlu edecek. ama sonrasında olumsuz bir duruma şahit olacak ya da duyacaksın. o yüzden de o anki keyfin birden üzüntüye dönecek. xin hayatındaki insanla büyük sorunları olacak. şuan bile sıkıntıları mevcut....' Soru sordum kızlar; '.....ve bana haberi ne şekilde acaba? Ben burdan gidiyorum.....? Demiş ki; 'Canım önce iyi bir haberin var xin hayatıyla ilgili belki kızla ilgili. sonrasında kötü haber var. senle ilgili değil de xle ilgili bir durum. ama seni de sevindirecek. benim gördüğüm kavuşma var ama Allah bilir canım.' yazmış... Öncesinde demiştim ya kötü haberler aldım diye önceki sayfalarda.. Sanırım onlar olabilir.. Öyle konuştuk Chat de yakaladım onu.. :)) Su Falı'nda karışabiliyor bazen yazdı... Bence bu hatun da boş değil.. İnşallah çıkar... Çok özledim kızlar... Onun içinde sana karşı çok yoğun hisleri var dedi.. 'aile ya da kardeşle ilgili bazı sıkıntılar girecek araya. bu sıkıntılar aralarında ağır kelimelerin kullanılmasına sebep olacak. bu yüzden de onları zor günler bekliyor. aşkları bıçak sırtında diyebiliriz. senin onunla ilgili bildiğin bir şey var. ama yanlış o bildiğin şey. doğru değil. bunu da öğreneceksin yakında. xle ilgili bir haberin var ve bu haber senin şuana kadar yaşadığın bütün sıkıntıları alıp götürecek. sana dair bir şey bu. seninle ilgili. belki seni sevdiğiyle alakalı bir haber. sana değer verdiği. doğruları söylüyor o yüzden inanabilirsin.' İNŞALLAH ÇIKAR KIZLAR..
1 aguststda bnmkinin ole bir dusuncem dahi yokBu arada da 29 Temmuz'da doğum günü varKutlamayı düşünmüyorum
Peki o halde şöyle yapmaya ne dersiniz? Malum burayı izleyen, okuyan çok,şaibeli bulduğumuz falcıları da yazalım ve ortak karar kimse atmasın..
Olacak baya canım ya.. Aylar diyebiliriz.canım ya inşallah kavusursun insallah cıkar sana falı da mutlu olursunuz..
selena ben de anlık durumları bile bilememişti kötü gününde de olabilirdi saçma idi..örneğin soru sordum ortak arkadaşlarımız var mı dedım ona bizi bir araya getirecek evet var görüyorum dedi.fal bundan ibaretti ertesi gün patladı ama sizin enerjiniz uyuyor...ne kadardır ayrısınız??
Geçen yıl salak gibi 1 gün önceden kutlamıştım bayram bahanesiyle1 aguststda bnmkinin ole bir dusuncem dahi yok
Söylediklerinin içinden değil mi canım... 1 konu çıkmıştı buraya yazdım daha önce babamla ilgiliydi.Ben çok baktırdım, olumlu da olumsuz da çıkanlar oldu.
Bende selena için su falı atayım dedım ama dokuydu canım sen hangı saat aralığında yolladınSelena'dan su falım geldi hatunlar ve ilk evliliğimin bitiş nedenine kadar dökmüş diyeyim. Ben geçmişte ve an d, karşı tarafın karakter analizinde hayran kaldım. Söylediği şeyler umarım çıkar, tarihlerde çok iyi degilim demiş, çok tatlı bir yazımı var. Çıksın çıksın nolur çıksın bea
Katılıyorum
Meryem
Fama
Aylin
BilgeHatun
4lemesine fal atmayalım zaten gelen faldan çok hafiyeliğe kafa yoruyoruz.
Meryem adı altında bakan kişinin geçen ekimden beri değiştiğne eminim, elimde farklı zamanlarda bakılmış 5 fal var ispat olarak. Falalem, hodri meydan .
Canım Sema'yı da ekleyelim, Tellwe'de baktıkları süper, biryolunvar'da ki muhteşem 4'lünün Tarzı sankiKatılıyorum
Meryem
Fama
Aylin
BilgeHatun
4lemesine fal atmayalım zaten gelen faldan çok hafiyeliğe kafa yoruyoruz.
Meryem adı altında bakan kişinin geçen ekimden beri değiştiğne eminim, elimde farklı zamanlarda bakılmış 5 fal var ispat olarak. Falalem, hodri meydan .
Selam canım..çok üzüldüm ama Herşeyin Hayırlısı olsun bi arkadaş Yazmış gerçektende şurda kartları açık oynayan, plan sinsilik yapmadan değer veren, sırf Açıkta kalmamak adına herkese boncuk dağıtmayan azınlık bir kesim kaldık..Belkide bu Yüzden mutsuz olduk bu Yüzden burada fal yorumlarında buluşup dertleşiyoruz.. İnançlar umutlar tükeniyor günden güne her faldan umut arıyoruz Tünelin ucundaki ışığı görmek ister gibi.. Inşallah birgün umutlarımızı tekrar yeşertir hayat ve bu forumda güzel sonlarda buluşuruz hepimizkızlar cogu fal patladı bende kendımde o gucu bulursam yazıcam buraya kımlerın patladıgını gerci herkes dıyebılırım cunku gercektende oylee hepsı patladı!! Çıkan yooookkkk !!
bende nedense hıc bır olumsuz yorum yoktu kendım ıstedım kendım karar verdım yanlıs bır kararda olabılır benım ıcın bılmıyorum ama bıktımm tek kelımeyle bu 'bıkmak' ..
sırf kendini dusunen,kendınızı degersızzz hıssetmenıze izin veren , sızın gozunuzden yaş gelmesıne ızın veren adamları hayatınızda tutmayın bı kac gundur ruh gıbıyım gırıyorum yorumları okuyorum ama yazamıyorum bundan sonrada gırıcegımı sanmıyorum bı kac dostumla konusurum yınee ama bu fallarda benı cok yordu bosu bosuna hep umut ettım ya duzelırse duzelırse dıyeee sevgı olayı degıl benımkı anlasamamızlık ama bu bıle ınsanı o kadar yoruyor kı,cunku bır tek sen cabalıyorsun ve karsındakınden hıc bırsey goremıyorsun o kadar kotu bısey kı bu ve arada seneler var,kaç aydır baktırmıyordum fal kabullenmıstım ama sımdı yınee delı gıbı fal baktırmaktan korkuyorum o yuzden uzak durmam lazım forumdan
gecen gunde bır konusma olmustu @tolin'in yazdıgı yazıyaydı yorumum @BlueDaisy sana değildi kuzum oyle bırsey yazmıstın unutmadan ona cevap verıyımm ..
Allaha emanet olun kızlar ınsallah hersey guzel olur bundan sonra,ama benım gucum kalmadı yasananlardan olanlardan yoruldum daha fazlada umut edıp kendımı kahretmek uzmek ıstemıyorum eskı audreyı ozledım hayatında kımseyı umursamayan,guclu olan allahım ınsallah sizlerede güzel gunler yaşatır .
Tamam bu isimlere atmayalım kızlar hep destek cok destek..ama su womenn a baktıran yok mu bi soyleyin hele
Bu isimlerde bir tek aylini begeniyordum..atmam ona da..
Fama berbattı bende..telwedeyken baktırmıstım..hangi famaydı artık bilemem..meryem de ilk falında iyiydi..sonra sacmaladı..
Bilgehatuna hic baktırmadım..
Ben womenn i tellwe tpiginde sankim gordum be medcezir, tellwe topiginde arama yaptin mi?
Selam canım..çok üzüldüm ama Herşeyin Hayırlısı olsun bi arkadaş Yazmış gerçektende şurda kartları açık oynayan, plan sinsilik yapmadan değer veren, sırf Açıkta kalmamak adına herkese boncuk dağıtmayan azınlık bir kesim kaldık..Belkide bu Yüzden mutsuz olduk bu Yüzden burada fal yorumlarında buluşup dertleşiyoruz.. İnançlar umutlar tükeniyor günden güne her faldan umut arıyoruz Tünelin ucundaki ışığı görmek ister gibi.. Inşallah birgün umutlarımızı tekrar yeşertir hayat ve bu forumda güzel sonlarda buluşuruz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?