Bende kötüyüm bana da bakınbana biri fal bakabilir mi çok kötüyüm
keşke sadece aşk acısı çekseydim diyorum ben de..iftiraya maruz kalmak daha kötü..ve elinden bir şey gelmemesi..Bizim sorunumuz kizlar cok cabuk baglaniyoruz, kafamizda bir iliski yaratiyoruz ve olmasini istedigimiz kiside aradigimiz ozellikleri ve yasamak istedigimiz iliskiyi de mevcut duruma atfediyoruz, sonucta hayaller ve gercekler birbirine uymuyor, en azindan ben birak evlenmeyi hic iliski bile yasamak istemeyen erkeklere sirf benden hoslaniyor diye bir sans veriyorum, bundan sonra en azindan ciddi bir beraberlige hazir olanlara yonelecegim, ay sole hossun sana soyle bayiliyorum senden sole hoslaniyorum diyenleri hic iplemeyecegim, sozlerin eyleme donusmedigi surece bir anlami yok, degisir duzelir diye bekliyorsun zaman gectikce sen baglaniyorsun belki degisiyor ama kotu yonde :)) maalesef duygularla degil is arar gibi sevgili aramak lazim, ben 2 yil sonra kendimi surda goruyorum sen gormuyorsan biz sizi arariz seklinde :)
Oyumu da degistirdim
Bndede 2.fali berbattmeryemin.famadan gelen falimda sema nin fala benziyordu cumleler meryemin kurdugu gibi aylin havasida vardi kafam cok karistiBenim icin meryem en saibeli isim artik fal atmayi dusunmuyorum
Bende cok kotuyum kuzubana biri fal bakabilir mi çok kötüyüm
Benimde patladi sehrazat durumu iki haftada duzelttmisti tabikide dedigi gibi iki hafta icinde barsma olmadi yazim bari yinede inanmamistim ztnde sehrazat bommm patladiŞehrazat'ı arayanlar, not yazmış taşınıyormuş ondan sık online olamiyormuş. Bu arada benim şehrazat falları patladı artık kesin tarihler vermişti geçti gitti hem iş hem aşk. Online fal olayını ve falcıları burdan öğrendiğim için çıkanı çıkmayanı bildirmeyi bi borç biliyorum :)
Bndede 2.fali berbatti famadan gelen falimda sema nin fala benziyordu cumleler meryemin kurdugu gibi aylin havasida vardi kafam cok karisti
niye böyle olduk ki oturdum ağladım vallaBende cok kotuyum kuzu
bana çıkıyor ama kız naptınız siziyi hatırlattın bende değiştirdim oyumu.
bugünkü beyin fırtınamızdan sonraMissCherryBlossom cicimin de dediği gibi
FAMA
Meryem
Falcı Aylin
Bilgehatun
gillere fal atmıyoruz
sana meryrm çıkıyodu demi yanlış hatırlamıyorsam? ama işte hemen hemen hepsi aynı dilden eğitim almış gibi aynı tarz yazıyo, birinin dediği şeyi ya bunu bi yerden hatırlıyorum diyosun, bakıyosun ötekinin cümlesi bi başka falda falan fisman :/bana çıkıyor ama kız naptınız siz
aynen uğruna üzüldüğümüz erkeklerin hepsi bizamanlar yalvar yakar peşimizde ölüyolardı..ben şöyle düşünüyorum artık kendi adıma; ne kadar ölse bitsede ilk hatasında o insana dersini vermek gerekiyordu..yapılan o ilk hatası çok önemli kızlar işte orda ilişkinin tüm gidişatı belirleniyor. dersini verip sınayacaksın. hee gidiyor mu bay baayy alen delon:))) yada gitmiyorsada dersini gerçekten aldımı? bir insana verilecek max şans 2 olmalı..biz gönlümüz kayınca dediğin gibi kaptırıyoruz heleki 'bu o adam galiba beklediğim insan' demeyelim al ipler senin olsun canım lafımı olur bir ipin dersek ahaa tamam o hikayenin sonuda diğerleriyle aynı oluyor maalesef.. ben artık acayip soğudum bu işlerden heleki son psikopatımdan sonra kanlı canlı bir paratoner olduğuma kanaat getirdimBizim sorunumuz kizlar cok cabuk baglaniyoruz, kafamizda bir iliski yaratiyoruz ve olmasini istedigimiz kiside aradigimiz ozellikleri ve yasamak istedigimiz iliskiyi de mevcut duruma atfediyoruz, sonucta hayaller ve gercekler birbirine uymuyor, en azindan ben birak evlenmeyi hic iliski bile yasamak istemeyen erkeklere sirf benden hoslaniyor diye bir sans veriyorum, bundan sonra en azindan ciddi bir beraberlige hazir olanlara yonelecegim, ay sole hossun sana soyle bayiliyorum senden sole hoslaniyorum diyenleri hic iplemeyecegim, sozlerin eyleme donusmedigi surece bir anlami yok, degisir duzelir diye bekliyorsun zaman gectikce sen baglaniyorsun belki degisiyor ama kotu yonde :)) maalesef duygularla degil is arar gibi sevgili aramak lazim, ben 2 yil sonra kendimi surda goruyorum sen gormuyorsan biz sizi arariz seklinde :)
yok kuzum en çok cıkaan aylin sonra fama sonra meryem ucude cıkıyor eski bilge de cıktı dıgerlerı anımı bile bilemiyor...sana meryrm çıkıyodu demi yanlış hatırlamıyorsam? ama işte hemen hemen hepsi aynı dilden eğitim almış gibi aynı tarz yazıyo, birinin dediği şeyi ya bunu bi yerden hatırlıyorum diyosun, bakıyosun ötekinin cümlesi bi başka falda falan fisman :/
Sema da yazım olarak benziyo ama tellweden byv a geçince beni hatırlayabileceği hiçbir ipucu yoktu ama isabetliydi.. diğerleri de öyle Meryem de yeni üyelik de isabetliydi ama ama ama diğer falcılarda olmayan bişeyşler var bu 4 lü veya 5li de
geç kaldınız kızlariyi hatırlattın bende değiştirdim oyumu.
FAMA
Meryem
Falcı Aylin
Bilgehatun
gillere fal atmıyoruz
Bnmdevar bugun baya kotu oldum neden bilmiyorum aklima cok geliyorniye böyle olduk ki oturdum ağladım valla
retro mu acepBnmdevar bugun baya kotu oldum neden bilmiyorum aklima cok geliyor
ben ne zamandann berii atmıyorum kuzumm dolandırma çünkü yaptıklarıiyi hatırlattın bende değiştirdim oyumu.
FAMA
Meryem
Falcı Aylin
Bilgehatun
gillere fal atmıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?