- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
ben de fama niye pembe değil hep gerçek fama mı denk geldi allahım nasıl da ballıyım yarabbim bir de gerçek hayatta göstersen ballı oldugumu:))))))))))kızlar fama=meryem net!!! bir cümle aynı hatta. fama pespembe bulutlara göndermiş beni.. aylinin zaten soruma göre baktığını düşünmekteydim hala öyle düşünüyorum farklı hesaptan attığım falla bunu da netleştirmiş oldum orda genel soru sormuştum bana 'ayyy varya sen acayipp derecede bir erkekten hoşlanıyosun' diye başlamış ki alakası yok bu yıl hoşlandığım tek erkek besleyip büyüttüğüm kedimdi:)) bu kadar fal arasında bilgehatuna atmamıştım şaşkınım
bizz aylar öncee nerdeysee burdaa biri ile karşılaştırdıkk anladıkk hep yazmıştım ama sahtesi gerçeğinii hiç anlamadımm ortaklaşa bakıyolarr işte kuzumm ayıp ama kolaymı geliyo bize para terbiyesizler vallaa bi ilkay güre hayranımm şu sıraa kadınınn herşeyi ortadaa ona alkışşkızlar fama=meryem net!!! bir cümle aynı hatta. fama pespembe bulutlara göndermiş beni.. aylinin zaten soruma göre baktığını düşünmekteydim hala öyle düşünüyorum farklı hesaptan attığım falla bunu da netleştirmiş oldum orda genel soru sormuştum bana 'ayyy varya sen acayipp derecede bir erkekten hoşlanıyosun' diye başlamış ki alakası yok bu yıl hoşlandığım tek erkek besleyip büyüttüğüm kedimdi:)) bu kadar fal arasında bilgehatuna atmamıştım şaşkınım
burdaa cok cıkanıı var kuzummselena efsaneydi kılzar inş. falı uğur getirir.
birde gerçeği sahtesimi var ?? emennn tennriimm orayı kaçırmışımm:))ben de fama niye pembe değil hep gerçek fama mı denk geldi allahım nasıl da ballıyım yarabbim bir de gerçek hayatta göstersen ballı oldugumu:))))))))))
kızlar fama=meryem net!!! bir cümle aynı hatta. fama pespembe bulutlara göndermiş beni.. aylinin zaten soruma göre baktığını düşünmekteydim hala öyle düşünüyorum farklı hesaptan attığım falla bunu da netleştirmiş oldum orda genel soru sormuştum bana 'ayyy varya sen acayipp derecede bir erkekten hoşlanıyosun' diye başlamış ki alakası yok bu yıl hoşlandığım tek erkek besleyip büyüttüğüm kedimdi:)) bu kadar fal arasında bilgehatuna atmamıştım şaşkınım
onu hatırlamıyorum tatlım kaçırmışım ben.. gitti yine 20 lirabizz aylar öncee nerdeysee burdaa biri ile karşılaştırdıkk anladıkk hep yazmıştım ama sahtesi gerçeğinii hiç anlamadımm ortaklaşa bakıyolarr işte kuzumm ayıp ama kolaymı geliyo bize para terbiyesizler vallaa bi ilkay güre hayranımm şu sıraa kadınınn herşeyi ortadaa ona alkışş
fama herşeyime olur vermiş benim :)) sorumuda eksik yanıtlamış 1 cümle ..Ahahaa bana da uye olmadan byv' a attigim ilk falda aylin baktirdigim kisi ile sevgili olacaksiniz derken zorunlu uye olduktan sonra baktirdigim falda ben soru kisminsa bitti demistim bu sefer bosver zaten olmayacakmis dedi :))
Fama' da bana meryem pembeligi denk gelmedi hic hele bi fali o olmayacak bu olmayacak seklindeydi :))
denemedim canım o bari eksik kalsın dedim sanırım:) amaaa bir fal bekliyorum kimden olduğunu söylemiycem yorumum gelince burdayım direkkkkBir yolun var haydar yuksel nasill?
Bir yolun var haydar yuksel nasill?
Kizlar bir takim kararlar almissiniz sonuna kadar destekliyorum atmayalim. Okuyamadim, meryem mesajlasmasini da okuyamadim. Yarin okuyup bende butun fallarima bakacagim. Konustunuz mu bunu bilmiyorum ama gerekirse siteyle de irtibata gecelim. Bize de para gokten yagmiyor, biz de zor kazaniyoruz. Dolandiriciliga gerek yok herkes isini adam gibi yapsin.
ben de hep öyle düşünüyorum ya ayrı 2 kişi işte denk gelirse kim, ya da aynı tek kişi farklı isimle bakıyokızlar fama=meryem net!!! bir cümle aynı hatta. fama pespembe bulutlara göndermiş beni.. aylinin zaten soruma göre baktığını düşünmekteydim hala öyle düşünüyorum farklı hesaptan attığım falla bunu da netleştirmiş oldum orda genel soru sormuştum bana 'ayyy varya sen acayipp derecede bir erkekten hoşlanıyosun' diye başlamış ki alakası yok bu yıl hoşlandığım tek erkek besleyip büyüttüğüm kedimdi:)) bu kadar fal arasında bilgehatuna atmamıştım şaşkınım
meryem mesajlaşması nedir tatlım ??canım vakit bulunca oku mutlaka.
benim emre dinç falı gibi olmuş o:)) ahanda kaldı 3 günümBana çok kötüydü 2haftaya ilişkin başlayacak demişti ahaha falı dinlerken bile güldüm
BÜTÜN SİTELER SESLİ FAL DIŞINDA YORUM YAPTIRMASINLAR BENCE!Rezzan Abla, şu meryem olayını bize bi çöz lütfen.
sesli yorum istiyoruz özellikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?