Binnaz Abla

kızlar fama=meryem net!!! bir cümle aynı hatta. fama pespembe bulutlara göndermiş beni.. aylinin zaten soruma göre baktığını düşünmekteydim hala öyle düşünüyorum farklı hesaptan attığım falla bunu da netleştirmiş oldum orda genel soru sormuştum bana 'ayyy varya sen acayipp derecede bir erkekten hoşlanıyosun' diye başlamış ki alakası yok bu yıl hoşlandığım tek erkek besleyip büyüttüğüm kedimdi:)) bu kadar fal arasında bilgehatuna atmamıştım şaşkınım

ben de fama niye pembe değil hep gerçek fama mı denk geldi allahım nasıl da ballıyım yarabbim bir de gerçek hayatta göstersen ballı oldugumu:))))))))))

Bence ankette yuzdesi iyi olan isimler mantikli genel olarak begenilmis zaten de tek sorun onlari yakalayabilmek :) selena' yi yakalasan gunlerce bekliyorsun, ben nesibeye 1 ayda fal atabilmistim hemen doluyor, sarayli-venus bir var bi yoklar

bizz aylar öncee nerdeysee burdaa biri ile karşılaştırdıkk anladıkk hep yazmıştım ama sahtesi gerçeğinii hiç anlamadımm ortaklaşa bakıyolarr işte kuzumm ayıp ama kolaymı geliyo bize para terbiyesizler vallaa bi ilkay güre hayranımm şu sıraa kadınınn herşeyi ortadaa ona alkışş

Ben fama ya sahte isimle attım ve tabiki hiçbirşey bilemedi gelecekte patladı

Ahahaa bana da uye olmadan byv' a attigim ilk falda aylin baktirdigim kisi ile sevgili olacaksiniz derken zorunlu uye olduktan sonra baktirdigim falda ben soru kisminsa bitti demistim bu sefer bosver zaten olmayacakmis dedi :))

Fama' da bana meryem pembeligi denk gelmedi hic hele bi fali o olmayacak bu olmayacak seklindeydi :))

onu hatırlamıyorum tatlım kaçırmışım ben.. gitti yine 20 lira

fama herşeyime olur vermiş benim :)) sorumuda eksik yanıtlamış 1 cümle ..

canım vakit bulunca oku mutlaka.

ben de hep öyle düşünüyorum ya ayrı 2 kişi işte denk gelirse kim, ya da aynı tek kişi farklı isimle bakıyo
Aylin sesli ve , diğerlerinden farklı bi ifsdesi var, ve onlar kadar da tutturamıyor

Rezzan Abla, şu meryem olayını bize bi çöz lütfen.
sesli yorum istiyoruz özellikle.
BÜTÜN SİTELER SESLİ FAL DIŞINDA YORUM YAPTIRMASINLAR BENCE!
Tellwe nin buna uyabileceğini pek sanmıyorum ,çünkü top patlasa onlar ekranların flash tv halay modunda oldukları için, diğer kaydadeğer Byv ve Fal Alem böyle bir yaptırım uygulayabilir heralde , sesli fala da imkanı olmayan falcılar şartlarını ona göre ayarlayabilirler heralde, meslek değil mi? herkes,hepimiz işimizi nasıl gerekiyorsa öyle yapıyoruz,istediğimiz gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…