Binnaz Abla

meryem mesajlaşması nedir tatlım ??

canım ben ocakta meryeme fal atmıştım ve çok beğenmiştim. güzel detaylar bilmişti.
geçen ay tekrar attım, aylin bakmış. aylin sesli bakmıştı ama aynı onun tarzı bi yazım geldi ve
2 gün önce yaşadığım olayın sebebini bile yanlış yorumlamış. kızlarla falları karşılaştırdık ve ortada bikaç değişik tarz var.

en iyisi bu fal siteleri yasaklansa da bağımlılıktan kurtulsak....şu sitelere verdiğim paraya acımadığım kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez.. ama yüzyüze baktırınca bu kadar pişman olduğmu hatırlamıyorum

Yeni bir yorumcu gelmiş Byv a. Ona kahve attım bakalım nasıldır haber veririm. Bir de adı Hira olunca Hira Soydan geldi aklıma onun falını beğenmemiştim laf kalabalığı yapmıştı ve uzun zaman vermişti ama maalesef iş de aşk da onun dediği tarihlere doğru gidiyor

tüm sitelere maill attımm bizim bütün bilgilerimizz ortadaa onlarr niye saklanıyolarr sesli baksınlarr dedimm siteler adam olsaa biliyolarkii kızlarr başka sitedee baktıklarınıı ben falcıyaa acımıyomm dünya para ödedimm vallaa adam olsunlarr bu ne yaa siteninn birinee yazdımm sizde deneyinn kızz valla ben şu sitede şuyumm deyinn cevap gelmedii denedimm valla alırlarr falcıı gibi yazdımm falcı olcamm dedimm referans dedi:))))))) kızlarr vay benim paralarımm yaa

kızlarr hep olayy hep atarr daa bendee yalnızz ilkayıı da seviyomm bu ara kadınn mantıklıı anınaa geldimm bu sefer heraldee geciktii ama kadın bilmişş yanii ayrıntıyaa fal gibi değill mantıklıı konuşmuşşş beğendimm bide burdaa hala aylin fama meryemm demeyinn yaaa valla sahtekarlarr allah cıkarsınn birer defaa attımm aylarr önce yazdımm buraya kaç defada yazdımm niyee yazmayımm emin olduğumuu susturanlarr varr para yaa ağaçtanmı topluyozzz insann gibi baksınlarr atmayınn kızlarr adlarıı geçmesinn kazenee yazcamm benn oylamadaa teke düşsünn bu ne yaa

Rezzan Abla, şu meryem olayını bize bi çöz lütfen.
sesli yorum istiyoruz özellikle.
rezzann ablaa reklamıı yaptın burdaa zamanındaa hadi bizii aydınlatt kızlarr ben şunuu anladımm kaynanamm beni kinci olduğumdann sevmiyoo unutmuyomm wallaa yapılanııı falcılar burayıı okuyoo acımıyomm sizee derdimiz var diye geliyozzz hep saklanmaa hep bi kapriss cık git bakma o zamann sanki bedavaa ha

kızlar ya kiraze 10 gündür yok, napayım bilemedim. Gitti 30 lira. Tellwede atacak adam kalmadı ki. Serüven anda harika ötesiydi, yine ona mı atsam. O da cozutmuş ama.

Kızlar bir şey fark ettim peitho gelmiş. Bana eskisi ile ilgili olumsuz konuşmu. Anı cok iyi bilememiş ama geleceği bilmiş. Bana 10.ayda bir telefon konusması yapacagımı ve o konusamdan sonra dönüp bir daha arkama bakmayacağımı söylemiş. Ben nisan başında yani 6 ay sonra bir telefon konusmasından sonra kestirip attım, ve hakikaten bitti. Peitho atmış mı tutmuş, yoksa 6 ay sonrayı mı bilmiş

Bence bilmiş bebek

Kızlar ben doğum saatimi net bilmiyorum, annem öğlenle ikindi arası doğdun diyor ama saat net değil, o yüzden doğum haritamı net çıkaramıyorum. Geçen gördüm hayatındaki beş önemli olayı söyleyip astrologa gönderiyormuşsun senin doğum saatini çıkarabiliyormuş, bi sitede gördüm 125 tl falan yazıyor Çok pahalı benim için , bunun başka yolu yok mu bilen var mı nasıl öğrenebilirim?

canım zafer ceyhun adında bir astrolog var sitesi blog gibi yorum atıyorsun genelde hep geri dönüş yapıyor ordan sor derim ama o genelde balık şöyle yengeç söyle falan deyip sana bırakıyor çok net değil yani

Tamam bi bakayım canım, ama net bişey söylese keşke. En azından doğum saatimi bilsem horoskobuma kendim bakabilirim yüzeysel olarak. Şimdi kafam çok karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…