meryem mesajlaşması nedir tatlım ??
yeni biri gelmiş bir yolun var a hira o nasıl acepFal aticak kimse yok acil fal atmam lazimmm
rezzann ablaa reklamıı yaptın burdaa zamanındaa hadi bizii aydınlatt kızlarr ben şunuu anladımm kaynanamm beni kinci olduğumdann sevmiyooRezzan Abla, şu meryem olayını bize bi çöz lütfen.
sesli yorum istiyoruz özellikle.
Kızlar bir şey fark ettim peitho gelmiş. Bana eskisi ile ilgili olumsuz konuşmu. Anı cok iyi bilememiş ama geleceği bilmiş. Bana 10.ayda bir telefon konusması yapacagımı ve o konusamdan sonra dönüp bir daha arkama bakmayacağımı söylemiş. Ben nisan başında yani 6 ay sonra bir telefon konusmasından sonra kestirip attım, ve hakikaten bitti. Peitho atmış mı tutmuş, yoksa 6 ay sonrayı mı bilmiş
Yine attim simdi tavsiye vermis ve fama ile ayni seyden bahsetmis. Bakalim ama net su olacak dememis. Bana baglamis. Ama benim yapmadigim seyleri de bilmis.Bence bilmiş bebek
Kızlar ben doğum saatimi net bilmiyorum, annem öğlenle ikindi arası doğdun diyor ama saat net değil, o yüzden doğum haritamı net çıkaramıyorum. Geçen gördüm hayatındaki beş önemli olayı söyleyip astrologa gönderiyormuşsun senin doğum saatini çıkarabiliyormuş, bi sitede gördüm 125 tl falan yazıyorÇok pahalı benim için , bunun başka yolu yok mu bilen var mı nasıl öğrenebilirim?
Tamam bi bakayım canım, ama net bişey söylese keşke. En azından doğum saatimi bilsem horoskobuma kendim bakabilirim yüzeysel olarak. Şimdi kafam çok karışık.canım zafer ceyhun adında bir astrolog var sitesi blog gibi yorum atıyorsun genelde hep geri dönüş yapıyor ordan sor derim ama o genelde balık şöyle yengeç söyle falan deyip sana bırakıyor çok net değil yani
Tamam bi bakayım canım, ama net bişey söylese keşke. En azından doğum saatimi bilsem horoskobuma kendim bakabilirim yüzeysel olarak. Şimdi kafam çok karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?