Binnaz Abla

Medyum su yaman nasil fal alimida olmus merak ettim iyimi bakiyor deneyen yokmu

Kiz ben senin mesajlarindan hic bisey anlamiyorum.
Nokta, virgul falan koy arada

başka bilen yok mu

kızlar ya kiraze 10 gündür yok, napayım bilemedim. Gitti 30 lira. Tellwede atacak adam kalmadı ki. Serüven anda harika ötesiydi, yine ona mı atsam. O da cozutmuş ama.

Baldanim sen lunaya atmis miydin?

Çocuğum olursa dakikası dakikasına kaydını tutucam, çocuğum benim çektiklerimi çekmesin

Hahaha demi aynen. Bende dogum saatimi net bilmiyorum.
Allah tan sabah ezani okunuyomus o civarlar. Iyi kotu bi harita cikar herhalde.
Bende ona merak saldim bu ara ama kafami toplayamiyorum.

ay bir şey soracağım şimdi benim içtiğim kahvelerde şöyle oluyor tüm telve fincanın ucunda birikiyor kaldırmamla hop dökülüyor bunun anlamı var mı yoksa kahveyi beceremedim mi ay bomboş kalıyor fincan

Baldanim sen lunaya atmis miydin?

Hahaha demi aynen. Bende dogum saatimi net bilmiyorum.
Allah tan sabah ezani okunuyomus o civarlar. Iyi kotu bi harita cikar herhalde.
Bende ona merak saldim bu ara ama kafami toplayamiyorum.
Attim hayatim istersen aksam krigini yapariz.

arkadaşlar merhaba. son bir kaç ayda binnaz ablada nerdeyse herkese fal baktırmış biri olarak ben de yorum yapmadan edemeyeceğim. gerçekten çok fiyasko şeyler de yaşadım ve para iadesi de aldığım oldu.
aklıma gelenleri burdan yazacağım.
firuze aydın: katina baktırdım defalarca çünkü o sıralarda 5 senelik ilişkim pat diye bitmişti ve neye uğradığımı şaşırmıştım adeta çökmüştüm. firuze bana kesinlikle başka biri yok bu adam sana dönecek dedi ve tarih de verdi, gerçekten de döndü. ama başka biri olup olmadığı konusunda hala muallaktayım ama kesinlikle çok ilgili ve enerjisi harika.

hüma bal: bana o zaman bizim aramıza başka birinin girdiğini bana ilk ve tek o söyledi. inanılmaz hisleri var ve pembe tablocu olmaması benim için çok önemliydi neyse kesinlikle söylüyor, dediği her şey çıktı.

elif ışık: tam bir fiyasko, cümleler dönüp dolaşıp tekrarlanmış. para iadesi aldım, enerjisini de hiç sevmedim.

meral saydam: herkes övmüş ama ben ne memnun kaldım ne berbat dedim. diğerlerinin aksine şeyler söyledi.

ekin sarpen: güzel yorumladı hemen herşeyi bildi ama tarihi tutturamadı. bana min 6 ay dediği şey, 1 ay sonra oldu. bu konuda hüma, firuze, benna küçüker, hira soydan tarih konusunda iyiydi yani

benna küçüker: 4 kere fal gönderdim sadece 2sine baktırdım diğerlerinde puan iadesi aldım çünkü soru net olmadığında falı geri gönderiyor. biraz sinir olsam da aslında derdinin para olmadığını gösteriyor ve net soru sorunca harika bakıyor. onun da dedikleri tuttu.

hira soydan: bence en iyilerinden biri katinanın. hümayla yarışırlar. geçmiş-gelecek-ruh hali- karakter tespitleri ve gelecek yorumlaması harika.

ayşen gül: canlı yorumdan nefret ediyorum çünkü zaman geçirme çabası çok oluyor. ben açıkcası beğenmedim çünkü bana faldan çok dertleşme şeklinde yaklaştı hatta üstüne sürekli fal puan al diye beni tutmaya çalıştı, cuma günü tekrar gel dedi acayip sinir oldum.

deniz devrim: tarot baktırdım, işini çok iyi yapıyor ve yaptığı şeyin sadece fal olduğunun bilincinde. ama yorumlaması harika. gelecekte dediği şeyler uzun vadedeydi bekleyip göreceğiz.

zeynep sabah: pek beğenmedim, sorduğum soruya da geçiştirmeli cevap verdi.

asenat kılıç: tam bir fiyasko.

şevval erdal: gerçekten iyi bakıyor, onun dedikleri de tuttu. hümadan sonra başka biri olduğunu o da söylemişti. pembe tablocu değil.

ceren esemenli: bence tam bir pembe tablocu.

keram avşar: 1 kere baktırdım, canlı bağlantıda sistem koptu. ama fena değil.

umut ışık: 2 kahve 1 katina baktırdım ve yapılan iyi yorumlar şaka gibi geliyor açıkcası. dediği tek bir şey tutmadı, hele ki katinayı resmen acelesi varmış de bir an önce bakıyım da kurtulıyım der gibi sallamıştı. ben yengeç burcu derken o bana yaydan bahsetmiş. tam bir rezalet.

bade bayık: 1 kahva baktırdımç kimi hiç sevmemiş ama ben çok beğendim, en beğendiğim kahve fallarından biriydi. inanılmaz tutarlıydı hatta şehir ve tarihleri bile tam kafamdaki gibi verdi.

hülya demir: o da gerçekten çok iyi, sıra yakalamak çok zor. tam ümidimi kestiğim anda denk geldi. baya biliyor.

şennur yıldırım: inanılmaz iyiydi, oranı 99 olanlardan daha iyi baktı ve 15 dk boyunca yorum dinledim. kahvede favorim oldu.

ebru iyi huylu ve lena kovalı birlikte yazacağım çünkü inanamadım az önce gördüğüm şeye. ebru iyihuylu çok güzel yorumladı, lena da öyle evet ama lena resmen ebrunun gönderdiği falın ilk paragrafını aynen kopyalayıp yapıştırmış inanamadım ! eğer o zaman farketseydim kesinlikle şikayet ederdim ve para iadesi alırdım. ki o kadar mutlu olmuştum ki baktığı fal çok güzeldi ama şimdi iğrendim resmen kızdan. ve oranı artınca fiyatı da artmış.

damla aksoy: tarotta sadece ilişki açılımı yapıyor. açıkcası çok övülmüş ama ben beğenmedim fazla kısa olmuş.

lale gül: bu kadından tam anlamıyla nefret ettim. hatta o kadar sinirlendim ki para iadesi istedim ama puanla aldığım için yapmadılar. ama hakkımı helal etmiyorum bu kadına. canlı sohbetteki 10 dkmı yedi resmen. falla ilgili ağzından 1-2 cümle çıktı. aşırı yavaş yazarak süreyi bitirdi. ben tam o uzun uzun yazarken herhalde kartlardan bahsediyor derken bana kalkıp doktora yaptığından, boş zamanlarında bize yardımcı olmaya çalıştığından bahsetti. küfür etmemek için zor tuttum kendimi. sorularımı ısrarla tekrar etmeme rağmen cevap bile vermedi ve en sonda yok ışıkla kal, pozitif ol bilmem ne diye 1 paragraf yazıp kaçtı resmen. rezaletti haram olsun.

sevgi duman: biraz yeni sanırım ama kesinlikle en iyilerden olacak. inanılmaz net ve tutarlıydı falı.

gizem sitare: 1 katina 1 iskambil baktırdım. katinada iyiydi ama iskambilini sevmedim baştan savma cevap vermiş bir de.

zeynep aksu: gerçekten iyi bakıyor, çok pozitif ve halden anlıyor. dedikleri çıktı.

eylül acar : aylar önce baktırmıştım şimdi düşününce dediği hiçbir şey çıkmadı.

marzuka yavuz: ilk zamanlarda baktırdığım için beğendim sandım ama çok kötüymüş. sadece kartları yorumlayıp bırakmış. aklımda kalıcı tek bir cümlesi yok, aldığı puanı hak etmeyenlerden.

rania hadwa: çok güzel baktı ama verdiği tarih biraz geç oldu. bana 10 gün demişti, 1 ay sonra oldu.

ece gülen: iyiydi ama nedense çok beğenmedim, arada alakasız şeyler de söyledi.

açelya tuğra: bu da iyiydi ama online olsun da baktırıyım diye peşinde koşmam.

müge aydın: gerçekten iyi bakıyor ama bana biraz politik geldi. tam bir şey diyemedi.

selma aydın: soru bile sorma gereği duymadan para iadesi aldım! bu kadar atmasyon sallama bir tarot görmedim. bu kadının evli adamlarla ilişkisi olanlara takıntısı var. ve herkesi senin birlikte olduğun adam evli mi diye soruyor. benim erkek arkadaşım bırak evli olmayı daha okulu bile bitmedi.

bu sitede hemen hemen herkese baktırmış biri olarak arkadaşlar diyebilirim ki işini gerçekten para derdi olmadan severek yapan da var, tamamen sallayan da. bana kalırsa kahve falında, şennur yıldırım ve bade iyiydi gerçekten. hülya demir de ona keza. mayayı çok övmüşler ama millet pusuda mı bekliyor napıyor bir insanın 2 dk içinde dolmasına imkan yok ya.

tarotta, deniz devrim dışında kimseyi tavsiye etmem bence sitede harika bir tarotçu yok.

katinada gerçekten iyiler var ama. özellikle, hüma bal, şevval erdal, hira soydan, benna küçüker ve firuze aydını tavsiye ederim.

ama lale gül, selma aydın ve elif ışığa bir daha aman aman asla baktırmam tamamen yalan dolan fiyasko.

Bende bu yüzden kararsızım Didem mi Yiğit mi diye Şehrazatı bende beğenmiştim. Özel değilse ne tür birşey di bildikleri Sema hangisi canım?

Kahveden yada fincandan dır canım Bizim evde bir fincan var dediğin gibi ne kadar içersem içeyim sulu kalıyor şekillerde çıkmıyor. Bir tane fincanım var onda kalıp gibi kalıyor şekillerde çıkıyor. Falcılar o fincandan bile anlar benim olduğumu

Canım hoşgeldin :) Maya Demir'e baktirmadin mi onun ismini ben mi göremedim onun dedikleri çıkıyor mu merak ediyorum ben de bekliyorum da Bir de Hüma'nın tarihleri gecikebiliyor degil mi? Bana süper bir fal baktı Temmuz için ama ay bitiyor gecikeceğini düşünüyorum ve bugün dikkat ettim Selena Hümayla aynı falı bakmış bana yani olayların şekli nasıl gerçekleşeceği falan aynı

Maşallah canım bende Hüma'yı beğendim tek orda neleri bildi? Sadece aranıza birinin girdiğini mi? Karşı tarafın yaşadıkları konusunda iyi diye duymuştum bu konuda bildikleri oldu mu?

Merhaba hoşgeldin hüma nın falı bende pespembeydi
Binnazda çıkan çok az oluyor iyi bakan çok yok benna ve sevgiyi bende beğenmiştim tutar mı belirsiz eylülde hepsi belli olacak

Nurbanuya fal atmistim begendim bilmis durumu ani cok guzel bakmis .olumlu olumsuz ne gorduyse soylemis.pembeci degil.beklentimin ustunde bir fal oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…