Binnaz Abla

Bende binnaza cok baktırdım canım ama humanın dedıklerı daha gerceklesmedı soyledıklerıde guven vermıstı acıkcası sendede aynı durum gerceklestı mı verdıgı tarıh mı cıktı

Hümanın falı bende çelişkiliydi. 1 ay içinde iletişim var ama yeniden birliktelik olmayacak sen yeni biriyle ilişkiye başlayacaksın demiş. Sonra da seninkiyle 2-3 yıl sonra bir araya geleceksiniz demiş. Yahu 2-3 yıla kim öle kim kala. Ne o beni bekler ne ben onu. Böyle şeyler anca filmlerde oluyor.

Kızlar yine meryem aylin fama üçlüsünün muhabbeti hortlamış gerçi hiç kapanmıyor konu ama ben iyice düşündüm bu sema kim olabilir diye. Sonunda buldum. Sema = meryem kızlar benim tahminime göre. Meryeme sorduğum bir soruyu ve semanın bana attığı falı göndereyim isterseniz. Meryeme soruda sorduğum şeyi sema bana falda sattı resmen. Eğer görüyor duyuyor ya da buralarda bi habercisi var da o görüyorsa, lütfen bu düşüncemi semaya ulaştırsın. Sema da gelsin açıklamasını yapsın. Değilse efendi gibi özrümü dilerim. Ama ben yüzde doksan eminim kızlar.

Nurbanuya fal atmistim begendim bilmis durumu ani cok guzel bakmis .olumlu olumsuz ne gorduyse soylemis.pembeci degil.beklentimin ustunde bir fal oldu.
Nur banuyu ve falalemdeki mahinuru ben çok seviyorum. Hele mahinur. Üç fal attım ikisi çıktı. Biri için beklemedeyim. Gerçi sana söylemiştim bunları özelden ama arkadaşlar da görsün istedim belki denemek isteyen olur

hoşbulduk canım :)) Maya'yı hiç yakalayamadım ya ama çok merak ediyorum insanlar elinde fincanlarla bekliyor sanırım anında dolar mı bir insan? Hüma tarih konusunda bende de yanıldı bak, o bana temmuz sonu ağustos başı demişti ama beklediğim haber haziran sonunda geldi bence sıkma canını dediği her şekilde oluyor :) hatta işini ciddiye alıyor çünkü bana uzun süre fal atma ki enerji değişimi olmasın demişti. ama ben Selena'yı hiç bilmiyorum ya karşılaşmadım bile çok ilginç halbuki burda adı çok dönüyor :)

Cok begendim ya hisli biri kart yorumcsu degil herseyi bildi kuzu sasirtti beni.mahinuru da denicem bi ara

Maşallah canım bende Hüma'yı beğendim tek orda neleri bildi? Sadece aranıza birinin girdiğini mi? Karşı tarafın yaşadıkları konusunda iyi diye duymuştum bu konuda bildikleri oldu mu?
merhaba canım :) bana kesinlikle aranıza bir kız girmiş ve sevgilinin aklını kurcalamış onu çok iyi tanıyan biri dedi. ama verdiği tarihten daha önce oldu söylediği şey. işin ilginç tarafı adam bana geri döndü ama kesinlikle o konulara girmiyor. Firuze kesinlikle biri yok sana yalanlar söyleniyor dedi. evet arada yalanlar olduğunu öğrendim ama biri var mı hala bilemiyorum. karşı tarafın yaşadıklarını da aynen çok güzel anlattı, "şu anda sen aklında değilsin, onun aklı beş karış havada ve aralarındaki ilişki sadece cinsellik üstüne" demişti öyle mi oldu hala bilmiyorum ama geçmişi unut dedi bana :/

Kızlar sınavım için dua eden herkesten Allah razı olsun... Süre sıkıntısı yüzünden Yapabileceğimin çok altında yapmış olsam da hayırlısı diyorum...
Buarada kahve içtim ama fal atmamak konusunda yeminliyim, hayrına bişeyler sallayabilecek olan var mı :) ihtiyacım var da azıcıkcık:)

Allah yardimcin olsun sinavlarinda zihnini acik etsin insAllah

Bende binnaza cok baktırdım canım ama humanın dedıklerı daha gerceklesmedı soyledıklerıde guven vermıstı acıkcası sendede aynı durum gerceklestı mı verdıgı tarıh mı cıktı
şaşırdım cidden çünkü hüma kendinden çok emin konuşuyor bana dedikleri çıktı ama tarih konusunda 1 aylık kayma oldu canım. dediği şey, verdiği tarihten 1 ay önce oldu ama ilk fal baktığında bana sevgilinin hayatında başka biri var demişti ve inanmamıştım sonra firuze böyle biri uydurularak sana yalanlar söyleniyor dedi. bana yalan söylenmiş, ortada bir kadın varmış ama işte o yalan mı gerçek mi hiç öğrenemedim tatlım.

Deniz devrim'in adı geçince mart ayında attığım falı dinledim de aşk hayatı haricinde baya şey tutturmuş.
Yaz aylarında eline yüklü miktarda para geçecek ve rahatlayacaksın demiş. Haziran ayında babam bana baya para yolladı ve kredi kartı borcumu kapattım tamamen
Biri eğitim hayatında yardımcı olacak demiş. Staj konusunda biri yardımcı oldu.
eski arkadaşınla konuşmalar var demiş. Doğru lise arkadaşlarımla tekrar iletişime geçtim.
Eskilerden biri dönecek demiş. Benim uzun dönemli platoniğim yine yazıp şansını denedi bi kaç ay önce.

Baya çıkmış yani ama aşk konusu patlamış. Ona kalsa mutlu mesut devam ediyor olmalıydım. Bir tek yazın beraber gezip seyahat edeceksiniz yeni yerler göreceksiniz demiş ayrılmadan önce öyle ufak bir gezimiz olmuştu. Bu kısım tutmuş sadece.

Bende de Meryemle Aylinin falında tıpatıp aynı cümleler vardı.. Tesadüf olaması çok çok zor..

Canım sınavın olduğunu bilmiyordum. Biraz geç kaldım ama allah hakkında hayırlısını versin inşallah

hümanın dediği cidden saçma olmuş orda, demekki enerjiyle de alakalı olabiliyor bu durumlar. ben 2 kere baktırdım ikisinde de aynı şeyleri söyledi çünkü. peki gelişmeler ne yönde oldu 1 ay sonra bir gelişme oldu mu? ben de az önce hümayı yakalamaya çalışıyordum hevesim kaçtı şimdi :)

Bende de Meryemle Aylinin falında tıpatıp aynı cümleler vardı.. Tesadüf olaması çok çok zor..
Ayrıca, falcıların bu topiği takip etmemeleri imkansız. Şimdiye kadar bir sürü insan hakkında doğru ya da yanlış tezlerimiz oldu. Hepsi çıkıp açıklamasını yaptı. Kimi adam gibi kimi rezil bi şekilde yaptı ama en azından susmadılar. Bu üçlünün daha doğrusu semayı da katarsak dörtlünün adı aylardır aynı kişi diye anılıyor. Aksini iddia eden tek bir kişi çıkmadı henüz. Düşündürücü.

Merhaba hoşgeldin hüma nın falı bende pespembeydi
Binnazda çıkan çok az oluyor iyi bakan çok yok benna ve sevgiyi bende beğenmiştim tutar mı belirsiz eylülde hepsi belli olacak
sevgiyi hiç bilmiyorum canım nasıl denk gelmedim bilmiyorum :) benna güzel bakıyor, değişik gelmişti bana yorumlaması ama onun dedikleri tutmuştu. 1 ay demişti bana aynen 1 ay sonra olmuştu umarım gerçekleşir senin de :)

kızlar bana hüma iş hayatımın 4 yıl sonrası hakkında konuştu hadi 4 yıl sonra mezun olacağım hemen işe bşlasam 8 yıl sonrası hakkında hangi falcı öngörüde bulunur çok pembe

yok canım ben geçen yıl atmıştım patladı bile mesajı yanlış yazmışım sevgi ve hüma eyülül başı dedi benna sadece anda iyiydi

kızlar bana hüma iş hayatımın 4 yıl sonrası hakkında konuştu hadi 4 yıl sonra mezun olacağım hemen işe bşlasam 8 yıl sonrası hakkında hangi falcı öngörüde bulunur çok pembe
ya benim anlamadığım kötü yorumlar siliniyor mu ne oluyor, hümayı beğenmeyen tutmadı diyen çoğu kişiyi bu sayfada gördüm ama altındaki yorumlarda harika yazıyor. ben beğenen gruptayım, dedikleri tutmuştu tarihteki ufak bir değişiklik haricinde. ama mesela bana göre de umut ışık tam bir fiyaskoydu, dediği tek kelime doğru değildi ve çıkmadı da zaten ama oranı 99 adamın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…