- 24 Şubat 2015
- 1.190
- 1.884
- 133
hümanın dediği cidden saçma olmuş orda, demekki enerjiyle de alakalı olabiliyor bu durumlar. ben 2 kere baktırdım ikisinde de aynı şeyleri söyledi çünkü. peki gelişmeler ne yönde oldu 1 ay sonra bir gelişme oldu mu? ben de az önce hümayı yakalamaya çalışıyordum hevesim kaçtı şimdi :)
ya benim anlamadığım kötü yorumlar siliniyor mu ne oluyor, hümayı beğenmeyen tutmadı diyen çoğu kişiyi bu sayfada gördüm ama altındaki yorumlarda harika yazıyor. ben beğenen gruptayım, dedikleri tutmuştu tarihteki ufak bir değişiklik haricinde. ama mesela bana göre de umut ışık tam bir fiyaskoydu, dediği tek kelime doğru değildi ve çıkmadı da zaten ama oranı 99 adamın.
hüma ben de de vasattıPembeci yorumlara herkes 5 veriyor ben 2 verdim Hüma ya sen ordaki yorumlara inanma
Sağol canım benimm:) şuan yazman bile yeter bana, güzel yüreğin hüzün çekmesin hiç inşallah :)Canım sınavın olduğunu bilmiyordum. Biraz geç kaldım ama allah hakkında hayırlısını versin inşallah
Amin canım hiç birimizin inşallahSağol canım benimm:) şuan yazman bile yeter bana, güzel yüreğin hüzün çekmesin hiç inşallah :)
Sağol canım benimm:) şuan yazman bile yeter bana, güzel yüreğin hüzün çekmesin hiç inşallah :)
aslında hüma da olayların içinden kötü ne varsa çıkarmaya çalışıyor gibi pembeci olmamak için ama demekki hepimize pembeci konuşmuşPembeci yorumlara herkes 5 veriyor ben 2 verdim Hüma ya sen ordaki yorumlara inanma
demekki öyle olmuş çünkü çok iyi yorumlar alıp rezalet dediğim fallar da oldu benim de :) ama genelde hiçbir açıklama yapmadan küt diye soru sorduklarımdan daha tatmin oldum, olay anlatıp soru sorunca özellikle kahvede çok zırvalıyorlarDaha henüz 1 ay olmadı. Ama 2 haftası kaldı:) 2 hafta içinde çıkmazsa yazarım buraya.
Senin enerjin uymuş Hüma ile, sana dedikleri çıktıysa ve beğeniyorsan baktır canım:) dediğin gibi enerji meselesi. Benimki pek uymadı.
ben mayayı çok yakalamaya çalıştım hiç beceremedim eğer öyleyse bir anlamı da yok baktırmanın.Maya yı topic de aratın çıkmıyor falları tam pembeci
demekki öyle olmuş çünkü çok iyi yorumlar alıp rezalet dediğim fallar da oldu benim de :) ama genelde hiçbir açıklama yapmadan küt diye soru sorduklarımdan daha tatmin oldum, olay anlatıp soru sorunca özellikle kahvede çok zırvalıyorlar
aşk hayatımda neler olacak diyince güzel yorumluyorlar mı? çünkü bana benna öyle 2 falı geri gönderdi.Ben hiç olay anlatmam. İsim doğum tarih verip aşk hayatımda nolacak diye sorarım. Ben olayı anlattıktan sonra ne önemi var ki fal baktırmanın
aşk hayatımda neler olacak diyince güzel yorumluyorlar mı? çünkü bana benna öyle 2 falı geri gönderdi.
Kaç yaşında bu kişi nasıl bir mantık yaKızlar ya benimki beni facede dürtmüş. Bu ne anlama geliyor -_-
A) eski sevgilin bir ergen
B) dalga geçiyor
C) kendini hatırlatıyor
D) hiçbiri
????
bu iyi bir şey:)Kızlar ya benimki beni facede dürtmüş. Bu ne anlama geliyor -_-
B) dalga geçiyor
C) kendini hatırlatıyor
D) hiçbiri
????
Bence de iyi birşey toy falan olsa da ilgilendiğini gösterir :)Kızlar ya benimki beni facede dürtmüş. Bu ne anlama geliyor -_-
B) dalga geçiyor
C) kendini hatırlatıyor
D) hiçbiri
????
Kaç yaşında bu kişi nasıl bir mantık yaKendini hatırlatan bir ergen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?