Binnaz Abla

Daha henüz 1 ay olmadı. Ama 2 haftası kaldı:) 2 hafta içinde çıkmazsa yazarım buraya.
Senin enerjin uymuş Hüma ile, sana dedikleri çıktıysa ve beğeniyorsan baktır canım:) dediğin gibi enerji meselesi. Benimki pek uymadı.

Pembeci yorumlara herkes 5 veriyor ben 2 verdim Hüma ya sen ordaki yorumlara inanma

Maya Demirin falını da dinledim temmuzun ilk haftası aklındaki soru işaretleri kaybolacak sonrasında ilişkiniz çok güzel gidecek demiş. Soru işaretleri yok olmadığı için adamı hayatımdan çıkardım, temmuzun 2. haftası ayrıldık. Bu falda çıkmamış.

demekki öyle olmuş çünkü çok iyi yorumlar alıp rezalet dediğim fallar da oldu benim de :) ama genelde hiçbir açıklama yapmadan küt diye soru sorduklarımdan daha tatmin oldum, olay anlatıp soru sorunca özellikle kahvede çok zırvalıyorlar

Ben hiç olay anlatmam. İsim doğum tarih verip aşk hayatımda nolacak diye sorarım. Ben olayı anlattıktan sonra ne önemi var ki fal baktırmanın

Ben hiç olay anlatmam. İsim doğum tarih verip aşk hayatımda nolacak diye sorarım. Ben olayı anlattıktan sonra ne önemi var ki fal baktırmanın
aşk hayatımda neler olacak diyince güzel yorumluyorlar mı? çünkü bana benna öyle 2 falı geri gönderdi.

bu arada alev tanselin yorumunu da fark ettim şimdi, tarih tutmuş ama gerisi hikaye olmuş. gitmiş diğer kızın karakterini övmüş bana :/

aşk hayatımda neler olacak diyince güzel yorumluyorlar mı? çünkü bana benna öyle 2 falı geri gönderdi.

Açıkçası anı ve geçmişi güzel yorumlayabilen bir falcı benim gözümde iyi bir falcıdır. Geleceği bilmek çok çok zor zira. Güzel yorumlayanlar oldu ama pembe tablo çizenlerde oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…