- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Godmother nasıl canım ya ondan çektim falı serüvene tekrar yolladım. Serüveni pek bende beğenmemiştim ama tekrar deniyim diye:))
beyzoşşş şu herraya ya sen ya ben hadiiii ahahhahahahaha
rezzan abla ile serüvende bana aynı gibi geldi ama serüven sorumu yanıtlamadı, rezzan ablanın böyle bişi yapacağını sanmıyorum, tarzları benziyor ama.
bu arada tellwe kiraze ile falalem ester kira aynı kişi sanırım, ikisinede baktırdım ses tonu, konuşma şekli birebir aynı geldi bana.
Godmother nasıl canım ya ondan çektim falı serüvene tekrar yolladım. Serüveni pek bende beğenmemiştim ama tekrar deniyim diye:))
Ben denedim Godmother ı:) Tavsiye duymak,şekiller adına hiç bir yorum yapılmadan sadece fikirlerini(bir bayanın bir erkeğe ayrıldığında nasıl davranması ile ilgili ki, bunu bende sana burdan yapabilirm 3 TL verme:) yollayabilirsin...Sorun şu adını burcunu yazsan daha net söylerdim ne yapman gerektiğini demiş..Sonra da yaşı da çok önemli değil hepsinin tavrı ayrılıkta aynıdır demişNe zaman arar dedim birde dediki,'kimse net tarih veremez bende veremem bir kaç ay:44: o yüzden bu kadar bilgiden sonra karar sizin:)))
zaten vazgeçtim ondan yakamozlara yolladım yollamaz olaydım.
chloeyi bekliyorum ısrarla o zaman ama fal diye deli oluyorum
Ya yakamozlara yolladım hepsinden vazgeçip çok kötü çoook. Olumlu konuştuğu halde bunu diyorum benim bile bakabilceğim tarzda için şişmiş bilmem ne bilmem ne. Chloeden çekip falı hdyra mı yollasam baktırdın mı ona hiç?
Biz seninle bekliyoruz ya yakomozdan godmother danda GÜZEL! olursa ne yaparız seninle bir an hayal edemedim:26:
yok tatlım ona baktırmadım hiç..godmothera yolladım ama oda daha yorumlamadı.benm o sitede encok beğendim isim esince ama oda gtmiş artık..depıedra, rumi ve klothyağmuruda öneririm
Çıktı mı dedikleri canım sana?
yok tatlım ona baktırmadım hiç..godmothera yolladım ama oda daha yorumlamadı.benm o sitede encok beğendim isim esince ama oda gtmiş artık..depıedra, rumi ve klothyağmuruda öneririm
tatlım daha baktıralı pek bi zaman olmadı ama gerçekten yorumunu çok beğenmiştim..hadi benm burda yazdklarımı yada eski fallarımı okusa dicem ama bizim eski yavuklumla aramızda geçen bi mevzuyu dahi bildiki bunu hiçkimseye bahsetmemiştim burda yada başka bi falda..inşallah dedikleride çıkaar
bu tellwede sorulara hiç cevap verilmiyor mu? bi kiraze yanıtladı başka sorumu yanıtlayan yok ısrarla yazmama rağmen, 5 yıldızı vermmek lazım soru sormadan heralde...
Kız bu hangisi esince mi o yok şimdi o deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?