- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
adım atmıs canım hayırlı ugurlu olsun :)28 yaşında
28 yaş pek ergen gibi davranılacak bi yaş değil ,dürtme yerine yazması daha oturaklı olurdu,hayır yanlışlıkla olsa dürtme öyle tuş hatası veya elim yanlışlıkla değdi yapılacak Bişey değil Sanırım kendini hatırlatmak,aklına düşmek istemiş ama ergenlik Günlerini özleyerek yapmış olmalı :)28 yaşında
adım atmıs canım hayırlı ugurlu olsun :)
28 yaşında
tanışmak için dürtülür aslında saçmalamış bence:) ama kendince hatırlatıyor muhtemelen:) büyük bi yaş yani bunu yapmak için. ama sen büyüklük yap geri dürtme, direkt mesaj at. neden yazıcağına böyle bi şey yaptın de bence. bakalım ne dicek?
Yazma bence de hatta herkesin gördüğü paylaşım yap resmini değiştir falan gördüğünü ama takmadığını anlasın öyle olunca çıldırıyorlarAra sıra ergenliği tutar kendisinin. Yok canım o yazmadan ben yazmam. Yazarsa cevap veririm ama yazmaya gururum el vermez açıkçası. Onun yaptığı hatalar yüzünden ayrıldım. Ben suçlu olsam şimdiye dek çoktan yazardım zaten.
Ayrıca, falcıların bu topiği takip etmemeleri imkansız. Şimdiye kadar bir sürü insan hakkında doğru ya da yanlış tezlerimiz oldu. Hepsi çıkıp açıklamasını yaptı. Kimi adam gibi kimi rezil bi şekilde yaptı ama en azından susmadılar. Bu üçlünün daha doğrusu semayı da katarsak dörtlünün adı aylardır aynı kişi diye anılıyor. Aksini iddia eden tek bir kişi çıkmadı henüz. Düşündürücü.
erkeklerin yaptıklarına aklım ermiyor ki artık:)Ben pek öyle yorumlamadım açıkçası canım. Adım atmak istiyorsa profilimde dolaşıp dürteceği yere yazsın yani.
Kesinlikle katılıyorum.
İnsanların canı zaten burnunda bir de dedektiflikle mi uğraşalım?
Ben de ne zamandır fal atmıyorum zaten dün itibariyle kendime yeni yön çizmeye karar verdim..Artık daha fazla gücüm kalmadı.Ne kadar düşünürsem o kadar kafayı yiyorum çünkü...Olacağı varsa olur artık debelenmenin mantığı yok.Fallar da aynı doğrultu da ama keşke bu fal işine hiç düşmeseydim..Belki de şu anda farklı bir hayatım olurdu..10 aydır çektiğim acıları tek bir yerde topladım ve yön çizdim umarım hayırlısı olur hepimiz içinde her zaman...
Ikısınede baktırdım canım bende full bınnaza calıstım ama bende gerceklesen yok daha kısmet bakalım burda pek bınnazın falcılarını begenmıyolar aslındaşaşırdım cidden çünkü hüma kendinden çok emin konuşuyorbana dedikleri çıktı ama tarih konusunda 1 aylık kayma oldu canım. dediği şey, verdiği tarihten 1 ay önce oldu ama ilk fal baktığında bana sevgilinin hayatında başka biri var demişti ve inanmamıştım sonra firuze böyle biri uydurularak sana yalanlar söyleniyor dedi. bana yalan söylenmiş, ortada bir kadın varmış ama işte o yalan mı gerçek mi hiç öğrenemedim tatlım.
veeee sizlere fal baktırmama kararı aldık. Bilge Hatununda Tatlım la başlayıp tatlımla biteni ,birde daha ağırbaşlı olanı var onlarda çıksın lütfen.
Aynen Grey, ben Ayline fal sonrası hoşlandığım kişi beni tanıdıklarına anlatıyor mu,aynı ortama girdiğimizde bakışlar bana çevriliyor demiştim ve 1 ay sonra Meryem fal yorumunda arkadaşlarına senden bahsediyor yazmıştı.Nasıl bir bağ var aralarında bilmiyorum.Bende de Meryemle Aylinin falında tıpatıp aynı cümleler vardı.. Tesadüf olaması çok çok zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?