Binnaz Abla

28 yaş pek ergen gibi davranılacak bi yaş değil ,dürtme yerine yazması daha oturaklı olurdu,hayır yanlışlıkla olsa dürtme öyle tuş hatası veya elim yanlışlıkla değdi yapılacak Bişey değil Sanırım kendini hatırlatmak,aklına düşmek istemiş ama ergenlik Günlerini özleyerek yapmış olmalı :)

Ara sıra ergenliği tutar kendisinin. Yok canım o yazmadan ben yazmam. Yazarsa cevap veririm ama yazmaya gururum el vermez açıkçası. Onun yaptığı hatalar yüzünden ayrıldım. Ben suçlu olsam şimdiye dek çoktan yazardım zaten.

Yazma bence de hatta herkesin gördüğü paylaşım yap resmini değiştir falan gördüğünü ama takmadığını anlasın öyle olunca çıldırıyorlar

Yaaa bir veda bile edemedim şuraya ettim ama yine geldim Vardır bir hikmet diyelim.

Siz karar alamdan Fama Sema ikilisine fal atmıştım kızlar zaten Meryem bakmıyııı bana:))

Fama 3 uncu falım ama 1. falı saymıyorum saçma bir faldi ikinci falı beğenmiştim hatta cok güzel di Meryem'in buyuk jarflı falı ile karsışaltırma yaprım aynı seyler.
sonra Efendim Sema' ya başka hesaptan fal attım fal ikinisi ile ortuştu hatta sema ile aynıydı.

Yazım olarak Fama ama sahte ama gerçek ' bende ne goruyorsam onu soyluyorum size umut vermek değil asla niyetim gibi açıklama yapmıştı.

Kısaca kızlar artık kabak tadı verdi ama FAMA ,Meryem Sema fallarım cok ortuşuyo farklı hesaptan atmıştım hatta uyeliğim sildirmiştim . yeni hesap açmıştım.

Ve nesibe Hanım ikinci fal kısaydı ama bılmıyorum zamana bırakıcam onu.

Şehrazat'a atan arkadaşlar lütfen fallarını gelince paylaşırmısınız?

Orda var bişeyler.

Kesinlikle katılıyorum.
İnsanların canı zaten burnunda bir de dedektiflikle mi uğraşalım?

Bende dinlenmeye cekliyorum kızlar son bir falım kaldı yorumlanacak sonrasında 1000 tane falın geneli aynı seyi soyluyorsa ya dicem vardır bir hayırlısı yada bunlar ınsan sarrafı olmuş atıp tutuyolar.
Aslında fal çıkmadan ust uste atmak manasız.

Bu arada İsmleri gecen Sahibeli yorumcularımız bizleri aydınlatsın artık .
yada falın soonunda soru bolumune detay vermeyelim.
Cunku en son gelen Sema falımda bundan suphe duydum.
Aptal gibi oldum resmen . Falcı avındayız.

Ben de son falımı yorumlattım, ben ücretsiz baktırıyorum ama hep aynı şeyler söyleniyor. Bakalım beklemekten başka çare yok. Kendimi kötü hissetmeye başladım sürekli fal fal... Bi de rüya da göremiyorum fal baktırınca Fallarımda Bi kuş çıkıyor, güzel haber getiriyor, ben bi yere gidiyorum, şaha kalkmış at çıkıyor, ay yıldız devlet işi bakalım çıkacak mı? Hepimizin kalbinde ne varsa gerçek olmasını diliyorum, inşallah aşk isteyenler hayatının aşkına kavuşur en kısa zamanda.

Ben de ne zamandır fal atmıyorum zaten dün itibariyle kendime yeni yön çizmeye karar verdim..Artık daha fazla gücüm kalmadı.Ne kadar düşünürsem o kadar kafayı yiyorum çünkü...Olacağı varsa olur artık debelenmenin mantığı yok.Fallar da aynı doğrultu da ama keşke bu fal işine hiç düşmeseydim..Belki de şu anda farklı bir hayatım olurdu..10 aydır çektiğim acıları tek bir yerde topladım ve yön çizdim umarım hayırlısı olur hepimiz içinde her zaman...

Kesinlikle katılıyorum.
İnsanların canı zaten burnunda bir de dedektiflikle mi uğraşalım?

ınan burda sorsan hemen hemen hepimiz aynı durumdayız .Bende fal baktırmaya başlamasaydım bu kadar uzun sürmeyeceğini duşunuyorum. Şu da var artık bu bır merak oldu kızlar iş asıl amacından saptı bence bağımlılık oldu yani acaba su nasıl , garip bir çekim açıkçası hayatımda bilmediğim duymadığım fal terimlerini su 6-7 ayda burda öğrendim.
Hayat akıp gidiyor biz gündelik hayata bile adapte olamadık bu yüzden .

Ikısınede baktırdım canım bende full bınnaza calıstım ama bende gerceklesen yok daha kısmet bakalım burda pek bınnazın falcılarını begenmıyolar aslında

Sema & fama &meryem &bilgeeee Bakın topikcek size baktığımız özel falda sizin geçmişten Süregelen veya yeni başlamış bi fal ilişkisi içinde olduğunuzu görüyoruz ,bu bizim fena halde canımızı sıkmakta,düşünüyoruz kendi içimizde bi çıkış Noktası bulamıyoruz .bizim artık bu işten iyice soğumamız olmuş olacak .sizden bi haber bekliyoruz ,bu 2 li bi vade ,2 gün olabilir 2 hafta en geç 2 ay olabilir bi atak bekliyoruz ,içiniz şişmesi olmadı mı sizin de ? Içinizden birinin yazı dili daha iyi ,diğeri kendini geliştirme çabasında. Aha su falında da biriniz esmer ,biriniz Kumral diğeri sarışın belirmekte. Çevrenizde seviliyorsunuz ama nazar var birilerinin ah etmesi olacak. En sonunda o yüzden 2 li vadeye kadar elma diyoruz çıkınnn hadiiii

veeee sizlere fal baktırmama kararı aldık. Bilge Hatununda Tatlım la başlayıp tatlımla biteni ,birde daha ağırbaşlı olanı var onlarda çıksın lütfen.

tatlım kotu enerji var ama yine bakım tatlım sana.:))) fal tatlımdan ibaret.

Kimse Gercek Bilge hatun işte ilk falımmma gerçeği bakmıştı gayet ciddi idi.

A
Bende de Meryemle Aylinin falında tıpatıp aynı cümleler vardı.. Tesadüf olaması çok çok zor..
Aynen Grey, ben Ayline fal sonrası hoşlandığım kişi beni tanıdıklarına anlatıyor mu,aynı ortama girdiğimizde bakışlar bana çevriliyor demiştim ve 1 ay sonra Meryem fal yorumunda arkadaşlarına senden bahsediyor yazmıştı.Nasıl bir bağ var aralarında bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…