28 yaşında
Valla hepsi aynı kişiyse zengin ettik akşam sırf onlara baktırdığım fallara tekrar bakacam kiminle kim aynı konuşmuş buraya yazarım.Sema & fama &meryem &bilgeeee Bakın topikcek size baktığımız özel falda sizin geçmişten Süregelen veya yeni başlamış bi fal ilişkisi içinde olduğunuzu görüyoruz ,bu bizim fena halde canımızı sıkmakta,düşünüyoruz kendi içimizde bi çıkış Noktası bulamıyoruz .bizim artık bu işten iyice soğumamız olmuş olacak .sizden bi haber bekliyoruz ,bu 2 li bi vade ,2 gün olabilir 2 hafta en geç 2 ay olabilir bi atak bekliyoruz ,içiniz şişmesi olmadı mı sizin de ? Içinizden birinin yazı dili daha iyi ,diğeri kendini geliştirme çabasında. Aha su falında da biriniz esmer ,biriniz Kumral diğeri sarışın belirmekte. Çevrenizde seviliyorsunuz ama nazar var birilerinin ah etmesi olacak. En sonundao yüzden 2 li vadeye kadar elma diyoruz çıkınnn hadiiii
Kızlar bugün işte çok yorucu, tartışmalı bir gün geçirdim. O sırada kirazeye aldığım krediyi iki fala paylaştırdım. 2 katina attım. Ve enerjim sıfır su anda. Ben o kadar iyiydim ki dün bugün ne oldu anlamadım. Oturup bir köşede saatlerce ağlayasım var. İşi bırakasım var. Her şey var. Sıfırım yani. Ben aylardır çok iyiydim. Bu fal işi bizi bitiriyor artık eminim. Ben elimden geldiğince fal atmayacağım. Bence topik olarak birbirimizi toplayalım artık. Ben fal orucuna varım diyen var mı. Beraber girelim,atmayalım. Bozanı gruptan atalımAy ne bileyim işte anlayın ramazan gibi 1 aylık fal orucu yapalım mı ?
ay ben atmasam da ağladım oturdum dun bugun de öyle neden böyle olduk kiKızlar bugün işte çok yorucu, tartışmalı bir gün geçirdim. O sırada kirazeye aldığım krediyi iki fala paylaştırdım. 2 katina attım. Ve enerjim sıfır su anda. Ben o kadar iyiydim ki dün bugün ne oldu anlamadım. Oturup bir köşede saatlerce ağlayasım var. İşi bırakasım var. Her şey var. Sıfırım yani. Ben aylardır çok iyiydim. Bu fal işi bizi bitiriyor artık eminim. Ben elimden geldiğince fal atmayacağım. Bence topik olarak birbirimizi toplayalım artık. Ben fal orucuna varım diyen var mı. Beraber girelim,atmayalım. Bozanı gruptan atalımAy ne bileyim işte anlayın ramazan gibi 1 aylık fal orucu yapalım mı ?
Kızlar bugün işte çok yorucu, tartışmalı bir gün geçirdim. O sırada kirazeye aldığım krediyi iki fala paylaştırdım. 2 katina attım. Ve enerjim sıfır su anda. Ben o kadar iyiydim ki dün bugün ne oldu anlamadım. Oturup bir köşede saatlerce ağlayasım var. İşi bırakasım var. Her şey var. Sıfırım yani. Ben aylardır çok iyiydim. Bu fal işi bizi bitiriyor artık eminim. Ben elimden geldiğince fal atmayacağım. Bence topik olarak birbirimizi toplayalım artık. Ben fal orucuna varım diyen var mı. Beraber girelim,atmayalım. Bozanı gruptan atalımAy ne bileyim işte anlayın ramazan gibi 1 aylık fal orucu yapalım mı ?
Kiz ben oruc diyorum sen daha duruhanece diyorsun. Alkolu birakma karari alan bagimliya bir kadeh viski uzattin su an.ben de kendimce böyle bi karar aldım, giden maddi kayıplardan da sıkıntılı duruma düştüm çünkü, hani zamanı, kandırılmayı, sömürülen enerjiyi bırak..
yalnız Duruhanece için medcezir in dediklerine katılıyorum ; ilk üyelikle baktırdığımda da beğenmiştim tellwede , öyle boş bi falcı değil.. geçenlerde kart falı attım,kart yorumluyor gibi görünse de onları geçmişle, şimdiyle iyi harmanlayıp, güzel yol göstermelerde bulunuyo.. tabi bu benim kişisel fikrim, şimdi değil ama fal krizinizin geldiği bi anda aklınızda bulunsun. Kendi adıma beğendim diyebilirim , çok gelecek odaklı değil, kart yorumcusu gibi ama anlık durum için tercih edilebilir.
:))))))))) ama ben tam yazacakken , senin alkolü bırakma haberini öğrendim, tamam viskiyi geri çektim ,içmeKiz ben oruc diyorum sen daha duruhanece diyorsun. Alkolu birakma karari alan bagimliya bir kadeh viski uzattin su an.Bu arada peitho ile dastara attim, ikisi de su olacak demedi ben sekillendirecegim galiba ama ben usenirim ayol bana sekilli gelmeli
Ikısınede baktırdım canım bende full bınnaza calıstım ama bende gerceklesen yok daha kısmet bakalım burda pek bınnazın falcılarını begenmıyolar aslında
Aynen sana katılıyorum canım cok fal bakan banada iyi gelmiyor ama telwe de selena seruven ıyı dıyolarciddi misin hangisini beğeniyorlar ki? bende binnaz abla çok bağımlılık yaptı resmen göçtüm şuna da baktırıyım buna da baktırıyım diye diye. tellwede hiç baktırmadım ama siteyi biraz karıştırdığımda hiç ciddi gelmedi bana. falcılar da aşırı kasıntı geldi, 40 liraya kahve falı bakan gördüm ve kesinlikle iade yok. bana her falı bakabilenler nedense çok doğru gelmiyor, hümayı sanırım o yüzden sevmiştim sadece katina bakıyor diye ama beğenmeyen de çok varmış işte.
allahım hepsini aynı anda vermek zorunda mısın eskiden önceki eski mesaj attı zamanında asıldığım doktor mesaj attı su anda konustugum bırı vardı yazmıyordu o mesaj attı nıye hepsini aynı anda verip aynı anda alıyorsun hepsi aynı anda olmak zorunda mı :///
Cherrycim hepınıze yazıcam elbette ama 20 tl şuan arttırmakda ıstemıyorum yazdıklarımdan dolayı, arzu edersen baktır yada bekleyın 4 gune bellı olucak bı konuBenim de tam yeni kan ariyoruz yok mu diyesim vardi. Sasirtici miydi? Tarih gelince yazar misin, taih ne zaman vermis?
Ayol bı benımkınemı ugranıyo bu retro:)djflkdsjkahs venüs retrosu cicim.
o piti piti yap seç birini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?