- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
kız ben ortada kalıcam retrodan sonra görürsündjflkdsjkahs venüs retrosu cicim.
o piti piti yap seç birini.
allahım hepsini aynı anda vermek zorunda mısın eskiden önceki eski mesaj attı zamanında asıldığım doktor mesaj attı su anda konustugum bırı vardı yazmıyordu o mesaj attı nıye hepsini aynı anda verip aynı anda alıyorsun hepsi aynı anda olmak zorunda mı :///
Çıkmadı o zaman oylemı dur daha 5 gun var hadı inşallafBende baktırdım canım bu ay içinde bir aşka başlattı beni.. O kadar imkansızki!!! ama benimle ilgili bir yorumu Gözlerimi doldurmuştu o başka
kuzum esas oglanları vurmuyor Allah gösteriyor suanda retro bitince elletmeyecektir hayat işte bir varlar bir yoklarOO duygusuz hayırlı olsun :))
Bu retro bir bana ugramayacak belli oldu
ay esaslar retro sırasında şükür namazı falan mı kıldılar hayatlarımızdan memnunuz şeklinde onları nedense hiç vurmuyor hay bu retro nunvenüs retrosu duygusuzum
Güne çok takılmamak gerek aslında ama şöyle bı guven verdı bana ben yorumcu olsam ve sallayan bırı olsam cıkmama olasılıgına karşı bukadar yakın tarıh vermem. Begenmedıysenıx ıadeyı hemeb yapsbılırım yazmış bana acıkcası nefes almadan 8 dakka bakmış kı o kadar kısa soru yazdım okumuş benım durumu bakalım arkadasım inşallah olurZaten ayda bitti 6gün içinde bir ilişkiye başlamam Lazım
Güne çok takılmamak gerek aslında ama şöyle bı guven verdı bana ben yorumcu olsam ve sallayan bırı olsam cıkmama olasılıgına karşı bukadar yakın tarıh vermem. Begenmedıysenıx ıadeyı hemeb yapsbılırım yazmış bana acıkcası nefes almadan 8 dakka bakmış kı o kadar kısa soru yazdım okumuş benım durumu bakalım arkadasım inşallah olur
Bu bahsettiğiniz falcı kim kaçırdım daSana hangi tarihi verdi etkilemiş bayağı seni sanırım
Benı bır haylı etkıledı evet. Kahve yorumundan cok şey bekleyen bırı degılım, ama en gercekcıde o gelıyor, ınternetten rasgele secılen kartlardan zıyade içip kapattıgın bışey daha net oluyo,bıde kartların yorumunu ınterneten bakabılırken telve yorumu herkese gore degışıyo,bu adam zırvalamamış hıc,sordugum kişinin karakterını okumuş kı oyle normal huyları klasık laflarla anlatılıcak özellıkleri yok, zor insan cunku, bıldıgın okumuşşş. Hatta yok artık dedıgım bı kelıme soylemış,evet en son konuşmada aynen o cumle harfıyle aynı gectı, bunlarda etkılıyo tabı ınsanı,hergun 3 fal atan ben artık 25 gunde 1 atıyorum bı hüma balla bıraz fazla attım,:) bana 3 tane tarıh vermış arkadasım,bu at bıtmeden 1 tanesı,soyle olucak dememış ama o gune sordugum konuyla ılglı dıkkat et demış, adamın agustos ayını gecen verdıgı tarıh yok. Demış harfler vermış cok net bulamasamda bazıları epey tutarlı, j harfını bılmek garıp geldı ne bılıyım:)ama bılemıyorum tabı hanı verdıgı tarıh cıkmazsa fallı sılmem ama eylule kadar ongorulerı olmazsa bıter benım için diger 20 yorumcu gıbı:))Sana hangi tarihi verdi etkilemiş bayağı seni sanırım
Binnaz abla kahve yorumu emre dinçBu bahsettiğiniz falcı kim kaçırdım da
Bi
Binnaz abla kahve yorumu emre dinç
ayyy sehrazat ne zaman bakar aceppppIlkay kahve, tarot ve katinada toplam 24 adet fal almis herhalde bunlara bakip tatile gidecek
Benı bır haylı etkıledı evet. Kahve yorumundan cok şey bekleyen bırı degılım, ama en gercekcıde o gelıyor, ınternetten rasgele secılen kartlardan zıyade içip kapattıgın bışey daha net oluyo,bıde kartların yorumunu ınterneten bakabılırken telve yorumu herkese gore degışıyo,bu adam zırvalamamış hıc,sordugum kişinin karakterını okumuş kı oyle normal huyları klasık laflarla anlatılıcak özellıkleri yok, zor insan cunku, bıldıgın okumuşşş. Hatta yok artık dedıgım bı kelıme soylemış,evet en son konuşmada aynen o cumle harfıyle aynı gectı, bunlarda etkılıyo tabı ınsanı,hergun 3 fal atan ben artık 25 gunde 1 atıyorum bı hüma balla bıraz fazla attım,:) bana 3 tane tarıh vermış arkadasım,bu at bıtmeden 1 tanesı,soyle olucak dememış ama o gune sordugum konuyla ılglı dıkkat et demış, adamın agustos ayını gecen verdıgı tarıh yok. Demış harfler vermış cok net bulamasamda bazıları epey tutarlı, j harfını bılmek garıp geldı ne bılıyım:)ama bılemıyorum tabı hanı verdıgı tarıh cıkmazsa fallı sılmem ama eylule kadar ongorulerı olmazsa bıter benım için diger 20 yorumcu gıbı:))
Ben geldim çeri cagırdı :)
Kızlar laf arasında belki bahsetmisimdir, marmariste bi hatuna fal baktırmıstım..hatunun dostları var, yanınızda konusuyor hatta :)
Babamın hastalıgı, benim rahatsızlıgım ve ameliyatım, hayatımdaki olaylar, eski esim v.s gibi bir cok olayı okudu bana..isin ilginci gelecekle ilgili soyledikleri de aynen soyledigi gibi oluyor..
Bu gece telefonla baktırıcam, persembe gunu ameliyat olucam ve yumırtalıklarımdaki olay kotu cıkarsa rahmim ve yumurtalıklarım alınacak..
Bakalım ne diyecek bu olay icin, sizi bilgilendiricem..
Dua edin persembe gunu icin bana olur mu?
Allah beterinden saklasın ama ustuste geldi her sey..
Kızlar laf arasında belki bahsetmisimdir, marmariste bi hatuna fal baktırmıstım..hatunun dostları var, yanınızda konusuyor hatta :)
Babamın hastalıgı, benim rahatsızlıgım ve ameliyatım, hayatımdaki olaylar, eski esim v.s gibi bir cok olayı okudu bana..isin ilginci gelecekle ilgili soyledikleri de aynen soyledigi gibi oluyor..
Bu gece telefonla baktırıcam, persembe gunu ameliyat olucam ve yumırtalıklarımdaki olay kotu cıkarsa rahmim ve yumurtalıklarım alınacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?