Binnaz Abla

emre dinç e bakarken, hira soydan çarptı gözüme.
bugün biri daha ona iyi, hüma ile yarışır diyodu.

zaten ben çok gülüyorum falcı iletilerine her yerde ;
1. tüm enerjimle sizinleyim ( o enerjiler öyle güçlü ki enerji patlaması yaşıyoruz hep birlikte)
2. Lütfen olumsuzu duymak istemeyenler gelmesin ( sonuç genelde tatlıya bağlanır )
3.Deneyin ,pişman olmayacaksınız ( valla denedik, gördük,pişman olduk ),
4.Fincanlara fısıldayan adam ( Ah şu fincanların dili olsa da konuşsa, beni nerden nelere benzetiyolar dese)
5.Gizli güçler bakımımla sizinleyim ( hişşş, çok gizli kimsecikler duymasın)
6. olumsuz puanlara bidaha bakmıyorum ( olur öle şeyler çınım çok şeaapmamak lazım,bidsaha vermeyiz)
7.Net soru-net cevap ( hımm, giriş-gelişme-sonuca da bağlayalım mı sorularımızı )
8. 30 dk da yorum ( eheee pizza falı severler için neden olmasın ? )
9.Merak ettiklerinizin çözümü için burdayım ( Ah caanım güzin ablalarım )
10.burç bilgisi ekleyin ( biz zaten burç bilgilerimizi Retrolarıyla biliyoz abla, konuyu burca bağlamayalım şimdi)

ve bir çoğu hep el almıştır büyüklerindn ve yine büyük bir çoğunluğu kuvvetli sezgileriyle bilinen Yengeç,Balık,Akrep burçlarına mensuptur :)

senin çok üstüste oldu gerçekten. dualarım seninle canım.
düzelicek inşallah, iyi haberlerle bekliyoruz.

Vallahi her şeyin başı sağlık medcezirim inşallah kötü bir şey çıkmaz.

Benim de başım dertte öküzler için fal baktırdığım günleri arar oldum.

Sagolun canlar..ceri saglıkla ilgiliyse derdin dikkat et kendine..valla hic bisey ihmale gelmiyor..

Ben okuzler icin de baktırıyorum canım, kafa dagılıyor

Çok geçmiş olsun. İnşallah temiz çıkar.

ahahahah sen byv de gülnaz ışığı gör bide, altıma doldurdum geçen

Canım bende genel soru sordum ama bilmiş yani yaşananları ama evet tarih çok yakındı ilişki için:)) birde iş hayatında dikkatli olmam gereken Kişilerin harflerini vermiş çalıştığım yerde o harflerden isimler var işyerinde..tarihler verdi net tarihler ama bir taneside yarın hatta:)) yazıcam burdan

Bende gülmüştüm gördüğümde:))))

Hira kahve iyi değildi ama katinası iyi demişlerdi.
Belki falları gelecekte tutuyordur bilemiyorum taa ağustos sonu eylül başı verdi. Ama şu var gereksiz yere o kadar çok konuşuyor ki ben falını dinlerken çok sıkılmıştım hiç fal zevkini yaşayamadım. Yalniz katina da ilişki için imparator açılımı seçmiştim karışık çıkıyormuş o zaman bir daha ilişki açılımını seç diye uyardı beni

Sagolun kızlar..insallah temiz cıkar..karnım acıkken patoloji anında inceleyecek..ıyy korkuyorum ya
canım burçdaşım yanlış alıntıladım demin, inşallah tertemiz çıkar her şey ve sen sen sağlıcakla dönersin yine aramıza,dua edicem bol bol.. Allah beterinden saklasın..

Canım ya duygularıma tercüman olmuşsun Bende Yengeç burcuyum ama daha hiçbir etkisini görmedim hatta zararı daha fazla şöyle aslan kova falan olaydım ya : D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…