hiraya 3 kez baktırdım... katinası iyi, hümayla kıyaslama yapmadım ama hisleri iyi yani geçmişe dair , ben çok umutluydum ta ki aralığı bi ay olan 2 falda ,öncekine 6 ayda olacak dediği olay , 1 ay sonra 1,5 yıla çıkıncaya kadar..emre dinç e bakarken, hira soydan çarptı gözüme.
bugün biri daha ona iyi, hüma ile yarışır diyodu.
Oncelikle basin sagolsun Med, insallah bundan sonra hic uzulmezsin. Babaciginin mekani cennet olsun... Ameliyatin da basarili gecer insallah, sagligina kavusursun en kisa zamanda. Allah kalbine gore versinBen geldim çeri cagırdı :)
Kızlar laf arasında belki bahsetmisimdir, marmariste bi hatuna fal baktırmıstım..hatunun dostları var, yanınızda konusuyor hatta :)
Babamın hastalıgı, benim rahatsızlıgım ve ameliyatım, hayatımdaki olaylar, eski esim v.s gibi bir cok olayı okudu bana..isin ilginci gelecekle ilgili soyledikleri de aynen soyledigi gibi oluyor..
Bu gece telefonla baktırıcam, persembe gunu ameliyat olucam ve yumırtalıklarımdaki olay kotu cıkarsa rahmim ve yumurtalıklarım alınacak..
Bakalım ne diyecek bu olay icin, sizi bilgilendiricem..
Dua edin persembe gunu icin bana olur mu?
Allah beterinden saklasın ama ustuste geldi her sey..
kime baktırdın kı kuzumbekleyen falım geldi.
Selena bır bu ıkı dıyorum .
kızlar baktırdığım hıc bır falcının ne bılgısını sattı ne bişey dan dannnnn.
bimiyorum dedim ben tairhe takılmıyorum . Orasını Allah bılır hep derim onemli olan durumu bılmek tama bızde bılıyoruz ama herkesin baktıgı taraf farklı
Oncelikle basin sagolsun Med, insallah bundan sonra hic uzulmezsin. Babaciginin mekani cennet olsun... Ameliyatin da basarili gecer insallah, sagligina kavusursun en kisa zamanda. Allah kalbine gore versin
ay onun ışıkları tepesinden gitsinde dımdızlak kalsın emi..beni doktor yaptıahahahah sen byv de gülnaz ışığı gör bide, altıma doldurdum geçen
Korkma kız operasyondan azıcık kurcalicaklar
Iyy ceri ya, dusununce zaten afakanlar basıyor
Bide oturdum acık ameliyat izledim dun..pff
Hazır larnımı yarmısken azcık ta geriversinler bari
Sen liposuction yaptirmadin mi kiz?
Yaptırdım hem de iki kere, ama simdi saanki bir ayva gobegi carpıyor gozume..hani tahta gibi olsa fena olmazdı
Valla bu olay olmasaydı aklımdan gecirmezdim, ama madem karnım yarılcak, seksi vicüdümda dikis izi olcak, gerdiririm ben de
Ahahahha
Sen aslan sakasi yapan herifi biliyor musun, kopegine yele takmis insanlari altlarina s..tiyor:
sehrazatkime baktırdın kı kuzum
Ahhha en cok tellere tırmanan basketciye guldum
Ben kafa dagitmak istedigimde aslan belgesellerinin yorumlarini okuyorum genelde.
Aslan yavrularinin babalariyla ilk karsilsmasi videosu vardi, yavrular cok heyecanli ama erkek aslan hiiiiiiiic tinmiyor. Yorum: nafaka odemeyi tercih edermis gibi bir hali var
Ben geldim çeri cagırdı :)
Kızlar laf arasında belki bahsetmisimdir, marmariste bi hatuna fal baktırmıstım..hatunun dostları var, yanınızda konusuyor hatta :)
Babamın hastalıgı, benim rahatsızlıgım ve ameliyatım, hayatımdaki olaylar, eski esim v.s gibi bir cok olayı okudu bana..isin ilginci gelecekle ilgili soyledikleri de aynen soyledigi gibi oluyor..
Bu gece telefonla baktırıcam, persembe gunu ameliyat olucam ve yumırtalıklarımdaki olay kotu cıkarsa rahmim ve yumurtalıklarım alınacak..
Bakalım ne diyecek bu olay icin, sizi bilgilendiricem..
Dua edin persembe gunu icin bana olur mu?
Allah beterinden saklasın ama ustuste geldi her sey..
Geçmiş olsun kuzum... Baban için de Allah rahmet eylesin... Umarım iyi çıkar sonuçlarınSagolun kızlar..insallah temiz cıkar..karnım acıkken patoloji anında inceleyecek..ıyy korkuyorum ya
Geçmiş olsun kuzum... Baban için de Allah rahmet eylesin... Umarım iyi çıkar sonuçların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?