Binnaz Abla

emre dinç e bakarken, hira soydan çarptı gözüme.
bugün biri daha ona iyi, hüma ile yarışır diyodu.
hiraya 3 kez baktırdım... katinası iyi, hümayla kıyaslama yapmadım ama hisleri iyi yani geçmişe dair , ben çok umutluydum ta ki aralığı bi ay olan 2 falda ,öncekine 6 ayda olacak dediği olay , 1 ay sonra 1,5 yıla çıkıncaya kadar..
ama olayları ,kişileri iyi çıkarıyo hisli kız, çok pembeci de değildi

bekleyen falım geldi.
Selena bır bu ıkı dıyorum .
kızlar baktırdığım hıc bır falcının ne bılgısını sattı ne bişey dan dannnnn.

bimiyorum dedim ben tairhe takılmıyorum . Orasını Allah bılır hep derim onemli olan durumu bılmek tama bızde bılıyoruz ama herkesin baktıgı taraf farklı

Oncelikle basin sagolsun Med, insallah bundan sonra hic uzulmezsin. Babaciginin mekani cennet olsun... Ameliyatin da basarili gecer insallah, sagligina kavusursun en kisa zamanda. Allah kalbine gore versin

kime baktırdın kı kuzum

Ahahahha

Sen aslan sakasi yapan herifi biliyor musun, kopegine yele takmis insanlari altlarina s..tiyor:

Ahhha en cok tellere tırmanan basketciye guldum

Ben kafa dagitmak istedigimde aslan belgesellerinin yorumlarini okuyorum genelde.

Aslan yavrularinin babalariyla ilk karsilsmasi videosu vardi, yavrular cok heyecanli ama erkek aslan hiiiiiiiic tinmiyor. Yorum: nafaka odemeyi tercih edermis gibi bir hali var

bekelyen falım yo cok sukurrrrr

onumuzdekı ay belkı bır Selena yaparım sonra tatil yapıyım azıcık.

kızlar uzulmeyın ız falan kalmıyoo . lazer estetik yapıyoar artık

dkjlksdla youtube videolarının yorumlarına da gülüyorum ben çok.
bizim Türkler çoşturuyo bazen

Cok gecmis olsun umarim hersey sorunduz bir sekilde hallolur

Bu marmaristeki kadinin telefon numarasi var mi bir de ne kdara bakiyor jazir marmaristeyken baktiririm belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…