- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
berbatKızlar Binnaz Abla'da Benna Küçüker'i deneyen var mı? :)
Birinden duymuştum.. Arkadaşları vardı sanki... Ben 5tl iken atmıştım geçen hafta.. İskambil Falı'ydı.berbat
Geçmiş olsun canım bızım sıkıntılar boşşş senınkı gercek sıkıntı allah yardıncın olsunBen geldim çeri cagırdı :)
Kızlar laf arasında belki bahsetmisimdir, marmariste bi hatuna fal baktırmıstım..hatunun dostları var, yanınızda konusuyor hatta :)
Babamın hastalıgı, benim rahatsızlıgım ve ameliyatım, hayatımdaki olaylar, eski esim v.s gibi bir cok olayı okudu bana..isin ilginci gelecekle ilgili soyledikleri de aynen soyledigi gibi oluyor..
Bu gece telefonla baktırıcam, persembe gunu ameliyat olucam ve yumırtalıklarımdaki olay kotu cıkarsa rahmim ve yumurtalıklarım alınacak..
Bakalım ne diyecek bu olay icin, sizi bilgilendiricem..
Dua edin persembe gunu icin bana olur mu?
Allah beterinden saklasın ama ustuste geldi her sey..
Geçmiş olsun canım bızım sıkıntılar boşşş senınkı gercek sıkıntı allah yardıncın olsun
Rica ederim ne demek... :)).sagolasın canım, Allah razı olsun
Birinden duymuştum.. Arkadaşları vardı sanki... Ben 5tl iken atmıştım geçen hafta.. İskambil Falı'ydı.
Yok hayatım İskambil Falı yeni bi falmış ondan düşük fiyatları sanırım... Hatta 4.995 tl mi benna dan mı bahsediyorsun o beş tl liklerden bile öncedir binnazda
Kime baktırdınbekleyen falım geldi.
Selena bır bu ıkı dıyorum .
kızlar baktırdığım hıc bır falcının ne bılgısını sattı ne bişey dan dannnnn.
bimiyorum dedim ben tairhe takılmıyorum . Orasını Allah bılır hep derim onemli olan durumu bılmek tama bızde bılıyoruz ama herkesin baktıgı taraf farklı
ben de çok beğenmiştim tersine dedikleri çıkmıştıberbat
WHO is this? kim ola buuuYeni birini kesfettim bir yolun vara yeni bir falci gelmis 10 tl diye fal attim.ve cok iyi bakilmis bir fal geldi gecmis an kisilik analizleri cok iyiydi.birde pembeci degil.ilerde fiyati artar diye dusunuyorum.ucuzken denenmeli
sen de beğendin mi tatlım ? geçmiş analizi iyi mi veya durum analizi ?Hira'yı diyorsun dimi canım evet bence de 10 tl iken değer baktırmaya. Bir de çabuk bakıyor soruma da hemen cevap vermişti.
Bir yolun var hira cnm yeni gelmisWHO is this? kim ola buuu
Bn sadece isimleri verdim iki kisi icin bktrdim genel sordugum halde gecmisi bnmkinin hayatindaki kizi ayrldgmz sureyi fln bildi dun bi olay yasadim onuda bildi dusunce okuyorbide sanirim ani ve kislk analizlri cok iyi.cvp hmn verdi banadabide detyli cvp veriyor.diger fallarim gibi buda ayni tarihi vrrdi geleckte cikar ins.Hira'yı diyorsun dimi canım evet bence de 10 tl iken değer baktırmaya. Bir de çabuk bakıyor soruma da hemen cevap vermişti.
Şimdi şöyle birşey var benim işle ilgili bilmesi imkansız birşeyimi bildi şaşırdım aşk konusunda kavga ederek ayrıldığımızı söyledi ama böyle birşey yok durum olmadı yani aşkta. fal fena değildi dedikleri çıkmadan beğendim diyemiyorum da 10 tl iken fikrini almak istedim olumluydu. Bir huyum var ilk üye olduğunda yakalarsam bir falciyi baktiriyorum.sen de beğendin mi tatlım ? geçmiş analizi iyi mi veya durum analizi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?