Binnaz Abla

Geçmiş olsun canım bızım sıkıntılar boşşş senınkı gercek sıkıntı allah yardıncın olsun

Kime baktırdın

Yeni birini kesfettim bir yolun vara yeni bir falci gelmis 10 tl diye fal attim.ve cok iyi bakilmis bir fal geldi gecmis an kisilik analizleri cok iyiydi.birde pembeci degil.ilerde fiyati artar diye dusunuyorum.ucuzken denenmeli

Yeni birini kesfettim bir yolun vara yeni bir falci gelmis 10 tl diye fal attim.ve cok iyi bakilmis bir fal geldi gecmis an kisilik analizleri cok iyiydi.birde pembeci degil.ilerde fiyati artar diye dusunuyorum.ucuzken denenmeli
WHO is this? kim ola buuu

Hira'yı diyorsun dimi canım evet bence de 10 tl iken değer baktırmaya. Bir de çabuk bakıyor soruma da hemen cevap vermişti.

Hira'yı diyorsun dimi canım evet bence de 10 tl iken değer baktırmaya. Bir de çabuk bakıyor soruma da hemen cevap vermişti.
Bn sadece isimleri verdim iki kisi icin bktrdim genel sordugum halde gecmisi bnmkinin hayatindaki kizi ayrldgmz sureyi fln bildi dun bi olay yasadim onuda bildi dusunce okuyorbide sanirim ani ve kislk analizlri cok iyi.cvp hmn verdi banadabide detyli cvp veriyor.diger fallarim gibi buda ayni tarihi vrrdi geleckte cikar ins.

sen de beğendin mi tatlım ? geçmiş analizi iyi mi veya durum analizi ?
Şimdi şöyle birşey var benim işle ilgili bilmesi imkansız birşeyimi bildi şaşırdım aşk konusunda kavga ederek ayrıldığımızı söyledi ama böyle birşey yok durum olmadı yani aşkta. fal fena değildi dedikleri çıkmadan beğendim diyemiyorum da 10 tl iken fikrini almak istedim olumluydu. Bir huyum var ilk üye olduğunda yakalarsam bir falciyi baktiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…