Binnaz Abla

miraj,altıncıboyut, serüven - sorularımı cevaplamadılar hadi altıncıboyut belki görmemiştirde serüven ve miraj a ısrarla yazdım cevap yok, vazgeçtim bende sildim sonra. ben 2. soruyu bile soramadım:) falcı ve ben göreyim ypmştım ondan mı bakmıyorlar acaba?

Sanırım sana denk gelmiş.Hangileri cevap yazmıyor?Benim baktırdığım tüm falcılar sorularımı cevaplamış canım..Bir tek ADİN ikinci olarak sorduğum soruyu cevaplamamış

canım bende soru sorarken 'falcı ve ben göreyim'seçeneğini işaretliyorum..Onunla alakası olduğunu sanmıyorum ama gerçekten kötü bir tesadüf olmuş diyebiliyorum

uuuf fal diye deliriyoruuuum.yakamozlarda hüsrana uğrattı bi rahat edemedi içim.
bilse azıcık rahatlardım
kime yolliyim kızlar bende şimdi diyim bana ya

ozgoktu ASK3 ten memnun kalmış mıydın? Senin yorumun var sayfasndada....

tatlım yorumu güzel ben eski yavuklumla ilgili sormuştum seni arayacak demiş ama zaman vermemiş birde 5 ekimde biriyle tanışcaksın demiş ama henüz öyle bir durumum yok malesef

tatlım yorumu güzel ben eski yavuklumla ilgili sormuştum seni arayacak demiş ama zaman vermemiş birde 5 ekimde biriyle tanışcaksın demiş ama henüz öyle bir durumum yok malesef

5 ekim sonrasında demiş yanlış yazmışım tatlım :) yani hala kurtarma durumu var

Selam kizlarr.. Umutun verdigi zaman doldu ve ne yazik ki soyledigi sey gerceklesmedi.. Elimde patlayan fallara 1 yenisi daha eklenmis oldu..

Selam kizlarr.. Umutun verdigi zaman doldu ve ne yazik ki soyledigi sey gerceklesmedi.. Elimde patlayan fallara 1 yenisi daha eklenmis oldu..

umutu kimse beğenmemiş genelde kız boşveer.
ööf bende depresyondayım yine bir hüzün çöktü resmen.
bu erkeklerin hepsini öldürücem o olucak

umutu kimse beğenmemiş genelde kız boşveer.
ööf bende depresyondayım yine bir hüzün çöktü resmen.
bu erkeklerin hepsini öldürücem o olucak

Alistim artik fallarin cikmamasina, etkilenmiyorum bile.. O huzun sabahtan beri benim icimde de var acilen bir falci bulmamiz lazim, soyle dogru duzgun fal bakan biri yok mu yahu??

Alistim artik fallarin cikmamasina, etkilenmiyorum bile.. O huzun sabahtan beri benim icimde de var acilen bir falci bulmamiz lazim, soyle dogru duzgun fal bakan biri yok mu yahu??

bilmiyorum bulamadım nesibe diye ölüyorum kaç gündür ortada yok biliyosun.
sende kimse yok mu canım ya

bilmiyorum bulamadım nesibe diye ölüyorum kaç gündür ortada yok biliyosun.
sende kimse yok mu canım ya

Nesibem yarin gelir heralde, bugun bi ce eee yapip kayboldu ortaliktan yine.. Bende de kalmadi ki artik bi hadesi merak ediyordum, onun da fiyati biraz yuksek.. Hic tanimadigim birine vermek istemiyorum acikcasi o kadar para.. Benimkilerin hepsine daha yeni gittim, gidemiyorum o yuzden

İnsan her ne kadar etkilenmiyorum dese de bence etkileniyor..Özellikle net tarih verildiyse ve anlık durum tutarlıysa o söylediği de olacakmış gibi geliyor..Gerçekleşmediğinde de sanki o ana kadar olumlu olan diğer fallarında bu şekilde sonuçlanacağından korkuyor insan..Olmama, isteğinin gerçekleşmeme ihtimali ve öyle olursa ne kadar mutsuz olacağıyla,o ruh durumuyla karşılaşıyor insan..En azından ben böyle oluyorum

Kızlarrr sanırım bende kötüyüm bu aralar Bayram dedim belki iletişim olur dedim ama tık yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…