evet tatlım o esince maleseffalımı az önce yine okudum gerçekten güzel yorumlamışş :)
Oooof geri gelse hemen:))
Sanırım sana denk gelmiş.Hangileri cevap yazmıyor?Benim baktırdığım tüm falcılar sorularımı cevaplamış canım..Bir tek ADİN ikinci olarak sorduğum soruyu cevaplamamış
bence gellir tatlım bırakıcağını pek sanmıorum ben :)
miraj,altıncıboyut, serüven - sorularımı cevaplamadılar hadi altıncıboyut belki görmemiştirde serüven ve miraj a ısrarla yazdım cevap yok, vazgeçtim bende sildim sonra. ben 2. soruyu bile soramadım:) falcı ve ben göreyim ypmştım ondan mı bakmıyorlar acaba?
ozgoktu ASK3 ten memnun kalmış mıydın? Senin yorumun var sayfasndada....
bende attim ona nasil guzelmi
Ben beğendim ..Umarım sende beğenirsin..
ne baktırmştın?
ozgoktu ASK3 ten memnun kalmış mıydın? Senin yorumun var sayfasndada....
tatlım yorumu güzel ben eski yavuklumla ilgili sormuştum seni arayacak demiş ama zaman vermemiş birde 5 ekimde biriyle tanışcaksın demiş ama henüz öyle bir durumum yok malesef
Selam kizlarr.. Umutun verdigi zaman doldu ve ne yazik ki soyledigi sey gerceklesmedi.. Elimde patlayan fallara 1 yenisi daha eklenmis oldu..
umutu kimse beğenmemiş genelde kız boşveer.
ööf bende depresyondayım yine bir hüzün çöktü resmen.
bu erkeklerin hepsini öldürücem o olucak
Alistim artik fallarin cikmamasina, etkilenmiyorum bile.. O huzun sabahtan beri benim icimde de varacilen bir falci bulmamiz lazim, soyle dogru duzgun fal bakan biri yok mu yahu??
bilmiyorum bulamadım nesibe diye ölüyorum kaç gündür ortada yok biliyosun.
sende kimse yok mu canım ya
umutu kimse beğenmemiş genelde kız boşveer.
ööf bende depresyondayım yine bir hüzün çöktü resmen.
bu erkeklerin hepsini öldürücem o olucak
Selam kizlarr.. Umutun verdigi zaman doldu ve ne yazik ki soyledigi sey gerceklesmedi.. Elimde patlayan fallara 1 yenisi daha eklenmis oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?