Binnaz Abla

Arkadaslar binnazda bilgeye katina baktrdim cok olumsuz seyler soyledi yaa moralim cok bozuktu iyice batrdi beni bilge hakkında fıkrı olan

Bilge cok olumsuz bakıyor yaaa olumsuz bakılan var mı baska bılge tarafından nolur söyleyın sınırım bozdu(

Tüm fallarınızın pespembe olmasını mı istiyor veya bekliyorsunuz?
Ya da başka olumsuz bakılan olsa ne olacak orasını anlamadım?

Bana göre başarısız bir falcı..Ama her olumsuz fala böyle takılırsanız işiniz iş..Psikolojinizi bozarsınız..

Yiğite fal baktırdım..Cidden anlık durumları ve karşı tarafta neler olduğuyla ilgili durumları okumakta üstüne yok bu çocuğun..

Benimkine yazan, sarı saçlı isminin içinde s ve e harfleri olan bir kadın varmış..Tam tahmin ettiğim gibi

Hele şu sıkıntılarımı bir atlatayım da, ortalığı şenlik alanına çeviricem dostlar

Neyse hiraya da baktırdım..Öyle çoook şok olmadım ama fiyatına göre gayet isabetli bir bakımdı..Yani içinde olduğum durumları v.s falan söylemiş..Nice 30-40 lira ödediğimiz ve bi halta benzemeyen falların arasında patlar gider bu kadın..

Bu arada fiyatını kendisi arttırmamış, sistem kendiliğinden arttırmış, o nasıl oluyorsa

Bilge cok olumsuz bakıyor yaaa olumsuz bakılan var mı baska bılge tarafından nolur söyleyın sınırım bozdu(
Mrb. Burda pek beğenilen biri değil ama fal atarken olumlu da olumsuz da çıkabiliyor yorumcunun bakış açısına göre,buna hazır olmak gerek. Kanımca takılmayın sonuçta yaşayıp göreceksiniz siz yine de pozitif düşünün gerisi kısmet.

Inss oylrdir yaa cok kisaydi yorum ve soruyu sorsan ona gore yorumlardim flb dedi halbuki sormustum

Kızlar bu gece benimki yazdı. Durumlar çok karmaşık umut vaat etmiyoruz pek ama tutturanları yazayım sizlere unutmadan

Kerem avşar ( ay sonuna kadar iletişim var dedi)
Hüma Bal ( 1 ay içerisinde yanlış anlaşılma sebebiyle konuşma var dedi, zaman tuttu ama özlediği için yazmış yanlış anlaşılma filan yok)
Medyumselena (1 ay içerisinde demişti)
Rezzan abla (iletişim olacak dedi zaman vermedi)

Bu kişiler iletişim konusunda çıktı sadece. Barışıp barışmama konusu muallakta, karara varınca onu da kimlerin bildiğini yazarım.

tabiiiki mantıklı duşunup fal sonuçta deyip cok fazla kaptırmamaya çalışacaksın.

kimler kimler olumlu yada olumsuz konuşuyo baksan kaç kişinin falı çıkmış.

hadi hayırlısı . gidişati kim bilmişiti canım ya. bu arada gozun aydın olsunnn:)

Kızlar ben geldim, uzun uzun yoldan geldim.
Allah korudu resmen beni yolda, ağlaya ağlaya geldim. B.k gibiyim şuan..

kendine gelince yazarsın ne oldu ne bitti. Ayy saat kaç olmuş bir dosya bilem almadım elime kızlar ne yapıyo ne ediyo meraktan:).

Yok canım o demedi telefon ve kredi Kartı faturam dedi Bide ne bilim eskisi kadar merakla beklemediğimi farkettim falları

Şu an bende de aynı durum var. Merak azaldı.
Yeni fal yerine Nesibe ve Saraylı 'nın fallarını dinliyorum.
Kelime seçiyorum resmen ama bu kızlar cok psikolojik konusuyo . Ya roman dili gibi konuşmaları yazıları ayırmaya calışıyorum
Meryemgiller dan dunnn daha basıt daha halk dili:))

Birde kızlar Saraylı ve Nesibe bana parallel konuşmuş hatta bazı cümleler dahi aynı. Ikısınde değişik bir tarzı var.Akllahım işe gelirken bile muzuk yerine fal dinliyorum aklımı koru yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…