Canım geçmişle ilgili öyle beni şoka sokacak birşey yoktu açıkcası çok etkilendiğim fallar Arasına girmedi o Bakımdan.. ama gelecekle ilgili bazı kişilerle aynı yorumlarda bulundu ve verdiği vakitlerde aynı.ay bu kadın sadece bana mı gününde değildi!!
Yok canım o demedi telefon ve kredi Kartı faturam dediSelena mı dedi cok baktırma diye oyle dediyse haklı cok kotuyum bende baktırmıcam artık. okuyup gecıcem.
Bilge cok olumsuz bakıyor yaaa olumsuz bakılan var mı baska bılge tarafından nolur söyleyın sınırım bozdu(
Mrb. Burda pek beğenilen biri değil ama fal atarken olumlu da olumsuz da çıkabiliyor yorumcunun bakış açısına göre,buna hazır olmak gerek. Kanımca takılmayın sonuçta yaşayıp göreceksiniz siz yine de pozitif düşünün gerisi kısmet.Bilge cok olumsuz bakıyor yaaa olumsuz bakılan var mı baska bılge tarafından nolur söyleyın sınırım bozdu(
Inss oylrdir yaa cok kisaydi yorum ve soruyu sorsan ona gore yorumlardim flb dedi halbuki sormustumMrb. Burda pek beğenilen biri değil ama fal atarken olumlu da olumsuz da çıkabiliyor yorumcunun bakış açısına göre,buna hazır olmak gerek. Kanımca takılmayın sonuçta yaşayıp göreceksiniz siz yine de pozitif düşünün gerisi kısmet.
Emre dinç binnaz abla tatlımkim bu hayatım ben kaçırdım o kısmı
Emre dinç binnaz abla tatlım
Kızlar ben geldim, uzun uzun yoldan geldim.
Allah korudu resmen beni yolda, ağlaya ağlaya geldim. B.k gibiyim şuan..
Bilge cok olumsuz bakıyor yaaa olumsuz bakılan var mı baska bılge tarafından nolur söyleyın sınırım bozdu(
Kızlar bu gece benimki yazdı. Durumlar çok karmaşık umut vaat etmiyoruz pek ama tutturanları yazayım sizlere unutmadan
Kerem avşar ( ay sonuna kadar iletişim var dedi)
Hüma Bal ( 1 ay içerisinde yanlış anlaşılma sebebiyle konuşma var dedi, zaman tuttu ama özlediği için yazmış yanlış anlaşılma filan yok)
Medyumselena (1 ay içerisinde demişti)
Rezzan abla (iletişim olacak dedi zaman vermedi)
Bu kişiler iletişim konusunda çıktı sadece. Barışıp barışmama konusu muallakta, karara varınca onu da kimlerin bildiğini yazarım.
Kızlar ben geldim, uzun uzun yoldan geldim.
Allah korudu resmen beni yolda, ağlaya ağlaya geldim. B.k gibiyim şuan..
Yok canım o demedi telefon ve kredi Kartı faturam dediBide ne bilim eskisi kadar merakla beklemediğimi farkettim falları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?