- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
Siz kim oluyorsunuz ki gelipte bunu burada paylaşıyorsunuz.Madem dininize o kadar bağlısınız böyle bir sayfaya gelmek yerine aynı mantığa sahip kişilerin olduğu başka bir foruma gidebilirsiniz.Buradaki insanlar siz ve sizin gibilerden akıl alacak yaşı geçmiş insanlar.Din Allah ile kul arasında olan bir şeydir.Bu kavramı anlayın önce ve aynaya bakıp kendinize sorun ben ne kadar müslümanım????Fal baktırmayan! namaz kılan oruç tutan ardından başka haltlar yiyen insanları da gördük merak etmeyin. Ayrıca fal sayfalarını netten araştırıp buraya gelmeniz bile komedi. Madem aklınızda fal yok öyle araştırmalara da girmeyin. İnsanların inancı ve yaşayış tarzı sizi ilgilendirmez...
Kızlar ben geldim, uzun uzun yoldan geldim.
Allah korudu resmen beni yolda, ağlaya ağlaya geldim. B.k gibiyim şuan..
Kızlar bu gece benimki yazdı. Durumlar çok karmaşık umut vaat etmiyoruz pek ama tutturanları yazayım sizlere unutmadan
Kerem avşar ( ay sonuna kadar iletişim var dedi)
Hüma Bal ( 1 ay içerisinde yanlış anlaşılma sebebiyle konuşma var dedi, zaman tuttu ama özlediği için yazmış yanlış anlaşılma filan yok)
Medyumselena (1 ay içerisinde demişti)
Rezzan abla (iletişim olacak dedi zaman vermedi)
Bu kişiler iletişim konusunda çıktı sadece. Barışıp barışmama konusu muallakta, karara varınca onu da kimlerin bildiğini yazarım.
hadi hayırlısı . gidişati kim bilmişiti canım ya. bu arada gozun aydın olsunnn:)
simply, sizin düzelecek bence. Yazması güzel bir şey ikinizde özlüyorsunuz sonuçta :))
ay bide soru kısmında terslemiş ben yazmadım hayatını dıye
Noldu?ben de ağlamaya başlicam birazdan. Anlaşılan herkes için rezil bi gece olmuş :/
kendine gelince yazarsın ne oldu ne bitti. Ayy saat kaç olmuş bir dosya bilem almadım elime kızlar ne yapıyo ne ediyo meraktan:).
noldu hayatım
Bizim unlu playboyumuz, benim yanimda baskasiyka konustu.
Bide diyo ki, ' gorundugu gibi degil'
Kızlar bu gece benimki yazdı. Durumlar çok karmaşık umut vaat etmiyoruz pek ama tutturanları yazayım sizlere unutmadan
Kerem avşar ( ay sonuna kadar iletişim var dedi)
Hüma Bal ( 1 ay içerisinde yanlış anlaşılma sebebiyle konuşma var dedi, zaman tuttu ama özlediği için yazmış yanlış anlaşılma filan yok)
Medyumselena (1 ay içerisinde demişti)
Rezzan abla (iletişim olacak dedi zaman vermedi)
Bu kişiler iletişim konusunda çıktı sadece. Barışıp barışmama konusu muallakta, karara varınca onu da kimlerin bildiğini yazarım.
Bizim unlu playboyumuz, benim yanimda baskasiyka konustu.
Noldu kız ay al kafasını sürt kıvılcım çıkart!!!Bizim unlu playboyumuz, benim yanimda baskasiyka konustu.
Tartışma ortamı yaratmak için asla yazmıyorum ama ben de bu mantığı cidden anlamıyorum.Selena ya da bir başkası falım çıkmıyorsa tarzı için 30 lirayı neden vereyim ya da veriyorsunuz?? Tuhaf cidden.Arkadaşlar sezgi han diye birine fal attim çok çok kötüydü iade istedim bakalım edecekler mi. Sakın ucuz diye yanılıp atmayın. Bende suç kaşındım resmen bu yoklukta. Halbuki selena varken başka falciya da gerek yok dedikleri çıksın çıkmasın tarzı ve durum yorumu yeter
Bilge birine olumlu söylemiş mi acaba ne karın ağrısı varsa ona göre milletin bütün eskileri,yenileri berbat :)))))))))) Düğün üzeri mi bıraktılar kadını anlamadım ki.Arkadaslar binnazda bilgeye katina baktrdim cok olumsuz seyler soyledi yaa moralim cok bozuktu iyice batrdi benibilge hakkında fıkrı olan
Ya tartışma neden olsun bu benim fikrim tabii de çıkmasa da atarımdan kastım zaten çoğunun çıkmıyor hiç olmazsa selena anda iyi o yüzden. Ama herkesi bilemez tabii kiTartışma ortamı yaratmak için asla yazmıyorum ama ben de bu mantığı cidden anlamıyorum.Selena ya da bir başkası falım çıkmıyorsa tarzı için 30 lirayı neden vereyim ya da veriyorsunuz?? Tuhaf cidden.
Yok rezzan hanımı seviyoruz sesini ver 30.Bu kısmı da genel olarak yazıyorum çıkmıyorsa,enerji uymuyorsa neden verelim ki?Kolay mı kazanılıyor onca para.
bana olumlu konusmustuu ama bi kac kere baktirincaa sacmaliyor,kitap onerisi falan veriyor,ayricaa oylee deme kiz kadina dusunmesi bilee korkuncBilge birine olumlu söylemiş mi acaba ne karın ağrısı varsa ona göre milletin bütün eskileri,yenileri berbat :)))))))))) Düğün üzeri mi bıraktılar kadını anlamadım ki.
bana olumlu konusmustuu ama bi kac kere baktirincaa sacmaliyor,kitap onerisi falan veriyor,ayricaa oylee deme kiz kadina dusunmesi bilee korkunc
Bilge bana çok olumluydu ya. Ben şanslı azınlıktanım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?