Binnaz Abla

Siz kim oluyorsunuz ki gelipte bunu burada paylaşıyorsunuz.Madem dininize o kadar bağlısınız böyle bir sayfaya gelmek yerine aynı mantığa sahip kişilerin olduğu başka bir foruma gidebilirsiniz.Buradaki insanlar siz ve sizin gibilerden akıl alacak yaşı geçmiş insanlar.Din Allah ile kul arasında olan bir şeydir.Bu kavramı anlayın önce ve aynaya bakıp kendinize sorun ben ne kadar müslümanım????Fal baktırmayan! namaz kılan oruç tutan ardından başka haltlar yiyen insanları da gördük merak etmeyin. Ayrıca fal sayfalarını netten araştırıp buraya gelmeniz bile komedi. Madem aklınızda fal yok öyle araştırmalara da girmeyin. İnsanların inancı ve yaşayış tarzı sizi ilgilendirmez...

simply, sizin düzelecek bence. Yazması güzel bir şey ikinizde özlüyorsunuz sonuçta :))

hadi hayırlısı . gidişati kim bilmişiti canım ya. bu arada gozun aydın olsunnn:)

Gidişat olarak pek bi şey söylenmedi canım. Zaten 2 hafta önce ayrılmıştık. 1ay içinde tekrar adım atacak dediler, nitekim attı.

simply, sizin düzelecek bence. Yazması güzel bir şey ikinizde özlüyorsunuz sonuçta :))

Bilmiyorum canım, özlemek, sevgi bir ilişkiyi devam ettirmek için yeterli olmuyor bazen. Kafam karışık çok. Zamanla netleşecektir sanırım.

Canım hadi hayırlısı..İnşallah gönlüne göre olur bundan sonraki gelişmeler..

Pff...Laf etti bal kabağı, koy tabağa ye sabaha..
Ne anlarsınız şunu yapmaktan bilmem..
Burası bir, estetik bölümü iki..Çok biliyorsunuz her şeyi.

Bizim unlu playboyumuz, benim yanimda baskasiyka konustu.
Bide diyo ki, ' gorundugu gibi degil'

Daisycim fransız kaldım ama umarım iyisindir..

Son düzenleme:
Tartışma ortamı yaratmak için asla yazmıyorum ama ben de bu mantığı cidden anlamıyorum.Selena ya da bir başkası falım çıkmıyorsa tarzı için 30 lirayı neden vereyim ya da veriyorsunuz?? Tuhaf cidden.
Yok rezzan hanımı seviyoruz sesini ver 30.Bu kısmı da genel olarak yazıyorum çıkmıyorsa,enerji uymuyorsa neden verelim ki?Kolay mı kazanılıyor onca para.

Arkadaslar binnazda bilgeye katina baktrdim cok olumsuz seyler soyledi yaa moralim cok bozuktu iyice batrdi beni bilge hakkında fıkrı olan
Bilge birine olumlu söylemiş mi acaba ne karın ağrısı varsa ona göre milletin bütün eskileri,yenileri berbat :)))))))))) Düğün üzeri mi bıraktılar kadını anlamadım ki.

Ya tartışma neden olsun bu benim fikrim tabii de çıkmasa da atarımdan kastım zaten çoğunun çıkmıyor hiç olmazsa selena anda iyi o yüzden. Ama herkesi bilemez tabii ki

Bilge birine olumlu söylemiş mi acaba ne karın ağrısı varsa ona göre milletin bütün eskileri,yenileri berbat :)))))))))) Düğün üzeri mi bıraktılar kadını anlamadım ki.
bana olumlu konusmustuu ama bi kac kere baktirincaa sacmaliyor,kitap onerisi falan veriyor,ayricaa oylee deme kiz kadina dusunmesi bilee korkunc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…